tabıkı edıcem...700 kere ya varis çekmıstım dun aksam,sabah sonucumu aldım..senın ıcınde cekıcem..
Canım benim Türkiye ve dünyadaki istatistikler gösteriyormuş ki ,bunu hastaneden söylediler yumurtalar toplanıp,dondurulursa hamilelik başarı yüzde oranı minimum %10-15 artıyormuş...
Anne bir kez adet olup , hormonlardan temizlenince vücudun embriyoyu kabul etme oranı artıyormuş..
Dondurulup çözünen embriyo da rahim duvarına daha yüksek oranda tutunuyormuş..
Bu kez olacak inşallah ben inanıyorum..
Bahçecide 1 şube müdürüm,3 arkadaşım da 2.denemelerinde dondurulmuşlarla bebek s/ikizler sahibi oldular...
Ben bankada İstanbul 3.Bölge Bireysel Pazarlama Bölüm yöneticisim..
1 hafta rapor alacağım,1 hafat da izin alacağım canım,toplam 2 hafta....
Sen nasıl yapmıştın canım...
Transferden sonra neler yaptın,belirtilerin nelerdi?
evet canım benimde dondurulmuş ve embriyolog bana transfere gireken %61 gibi başarı oranımız var dedi içim zaten o an o kadar rahatladıki anlatamam.ben transferde özellikle ağrı çekecek kadar idrar sıkışmamya çok dikatc ettim.tranferden 2 saat önce 3 bardak su içtim ve koridorda hep yüdüm ,3 bardaktan fazlada su içmedim zaten heyecandan ve yürüyüş ten mesane doluyor.ki transferden sonraki 1 saat daha yapmadım yattım.ilkinden farklı olarak bu sefer daha transferden sonraki 2.saatte başladı kasık ağrım çok ilginç bu kısmı biraz psikolojik bulsamda ağrıdı arkadaş:) ben şubede bireysel kredilerdeyim.14 temmuz cumartesi transfer yapıldı 18 de işe başladım.19 dada allahın mucizesi + sonucumu aldım.ve inanıyorum bu sefer seninde olucak.dondurulmuş transferi daha kolay bi süreç.stres olmuyosun iğneli zamandaki gibi.benim kasık ağrılarım 5 gün falan sürdü zaten o yüzden transferden sonraki 5.gün hemen test istedi doktorum bugün 15.gün ve son kes bi test daha istedi onuda sonucu şimdi geldiii veeeeeeeeeeeee 859 :) darısı başına canım..
Gunaydin kizlar sonucum 333.43 tek embriyo
hİL-BUR SENİN ADINA ÇOK MUTLUYUM..DARISI BAŞIMA OLSUN DUA ET..
15 AĞUSTOS DOĞUM GÜNÜME HAMİLE SONUCUNU ALIRIM İNŞALLAH CANIM BENİM...
Gunaydin kizlar sonucum 333.43 tek embriyo
canımbenim ilk transferimde 1.kalite tek embrüto transfer edildi.ama bu sefer 2. kalite 2 embriyo 5.gün embriyosu verldi yani demem o ki kalite meselesini hiç takma bak ben 1.kalite ile hamiş oldum.
canımbenim ilk transferimde 1.kalite tek embrüto transfer edildi.ama bu sefer 2. kalite 2 embriyo 5.gün embriyosu verldi yani demem o ki kalite meselesini hiç takma bak ben 1.kalite ile hamiş oldum.
süper, boş yok her gün hamileyiz inşallah
gözümüz aydın darısı başımıza canım
allah kucağına alıp kokamayı nasip etsin
Feraycım sen neler yaptın transferde ve sonrasında,belirtilerin nelerdi canım,333,43 sonuç çok güzel,Allah nazralrdan korusun,maaşallah...
ben transferde 3 saat lavaboya gıtmedım tuttum kendımı.zaten merkez 3 saat yatırdı benı..sonrasında 5 gün dışarı cıkmak yok evde dınlenıceksın demıstı doktorum..5 gun boyunca yattım kalktım dınlendım hep..hergun ananas yedım azıcık hergun meyve mutlaka..ben kabız oldum sız olmayın dıye dıyorum..bol yesıllık tukettım.
Hil-bur 5.gün embriyosu 2.kalite mi yani?1.kalite kaçıncı gün oluyor peki?senin bu kez 1.mi,2.kalite mi,kaçıncı gün embriyosu biraz karışık yazmışsın anlamadım canım...
hİL-BUR SENİN ADINA ÇOK MUTLUYUM..DARISI BAŞIMA OLSUN DUA ET..
15 AĞUSTOS DOĞUM GÜNÜME HAMİLE SONUCUNU ALIRIM İNŞALLAH CANIM BENİM...
canım embriyonun gününün kaliteyle ilgisi yok.hepsi 1.kalite olarak 5.günede ulaşabilir yada kalite kaybedebilirlerde.benim hamile kaldığım embriyolarım 5.gün ama 2. kalite canım .ilk denemede 5.gün 1 kaliteydi ama bak o tutunamadı.yani o kısmı çok önemli değil.önemli olan embriyonun çözüldükten sonra aynı şeklini alması.o yuvarlak içi su dolu kesecik varya şekilinin boulmaması.şimdi daha açık yazabildim sanırım:) bi taraftan hesap açıyomda zor oluyo.
Kızlar dikkat ettim de bu topikteki herkez temmuz ağustos doğumlu galiba, benimde canım haftaya doğum günüm bebeklerimle geçireceğim ilk doğum günü olacak inşallah, seneyede kucağımda
Varmı başka aslan burcu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?