Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

tabıkı edıcem...700 kere ya varis çekmıstım dun aksam,sabah sonucumu aldım..senın ıcınde cekıcem..

Allah senden Razı olsun,Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun...
Ben de dua edeyim yine bugün canım benim..

evet canım benimde dondurulmuş ve embriyolog bana transfere gireken %61 gibi başarı oranımız var dedi içim zaten o an o kadar rahatladıki anlatamam.ben transferde özellikle ağrı çekecek kadar idrar sıkışmamya çok dikatc ettim.tranferden 2 saat önce 3 bardak su içtim ve koridorda hep yüdüm ,3 bardaktan fazlada su içmedim zaten heyecandan ve yürüyüş ten mesane doluyor.ki transferden sonraki 1 saat daha yapmadım yattım.ilkinden farklı olarak bu sefer daha transferden sonraki 2.saatte başladı kasık ağrım çok ilginç bu kısmı biraz psikolojik bulsamda ağrıdı arkadaş:) ben şubede bireysel kredilerdeyim.14 temmuz cumartesi transfer yapıldı 18 de işe başladım.19 dada allahın mucizesi + sonucumu aldım.ve inanıyorum bu sefer seninde olucak.dondurulmuş transferi daha kolay bi süreç.stres olmuyosun iğneli zamandaki gibi.benim kasık ağrılarım 5 gün falan sürdü zaten o yüzden transferden sonraki 5.gün hemen test istedi doktorum bugün 15.gün ve son kes bi test daha istedi onuda sonucu şimdi geldiii veeeeeeeeeeeee 859 :) darısı başına canım..

Canım meslektaş arkadaşım çok sevindim,darısı başıma inşallah...
Ah ne güzel,dilerim benim de 1.kalite embriyom,embriyolarım olur bu kez...
1.kalite 5.gün embriyosu demek mi canım,yani 5.güne kadar bölünüp 32 hücreli olan mı demek ?

hİL-BUR SENİN ADINA ÇOK MUTLUYUM..DARISI BAŞIMA OLSUN DUA ET..
15 AĞUSTOS DOĞUM GÜNÜME HAMİLE SONUCUNU ALIRIM İNŞALLAH CANIM BENİM...

Feraycım sen neler yaptın transferde ve sonrasında,belirtilerin nelerdi canım,333,43 sonuç çok güzel,Allah nazralrdan korusun,maaşallah...

canımbenim ilk transferimde 1.kalite tek embrüto transfer edildi.ama bu sefer 2. kalite 2 embriyo 5.gün embriyosu verldi yani demem o ki kalite meselesini hiç takma bak ben 1.kalite ile hamiş oldum.

canımbenim ilk transferimde 1.kalite tek embrüto transfer edildi.ama bu sefer 2. kalite 2 embriyo 5.gün embriyosu verldi yani demem o ki kalite meselesini hiç takma bak ben 1.kalite ile hamiş oldum.

Hil-bur 5.gün embriyosu 2.kalite mi yani?1.kalite kaçıncı gün oluyor peki?senin bu kez 1.mi,2.kalite mi,kaçıncı gün embriyosu biraz karışık yazmışsın anlamadım canım...

Canım sana 2.defa 1 kalite mi verildi anlayamadım?tekrar ayrıntılı yazar mısın ?
Bir de 1.kalite kaç günlük,2.kalite kaç günlük embriyo aydınlatırsan çok mutlu edersin beni?

günaydın hanımlar ne güzel yine hamile haberleri aldık hamile olan arkadaşlar Rabbim bebeklerinizi sağlıkla hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin bizleree dua edin benim tedavi eylülde tekrar deneyeceğim allah cümlemizin yardımcısı olsun aminn

Feraycım sen neler yaptın transferde ve sonrasında,belirtilerin nelerdi canım,333,43 sonuç çok güzel,Allah nazralrdan korusun,maaşallah...

ben transferde 3 saat lavaboya gıtmedım tuttum kendımı.zaten merkez 3 saat yatırdı benı..sonrasında 5 gün dışarı cıkmak yok evde dınlenıceksın demıstı doktorum..5 gun boyunca yattım kalktım dınlendım hep..hergun ananas yedım azıcık hergun meyve mutlaka..ben kabız oldum sız olmayın dıye dıyorum..bol yesıllık tukettım.

Ben de lavaboya gitmeyeceğim öyleyse....
Fazla sıkışmsyayım da 3 saat lavaboya gitmeden dayanabileyim....
Ben de ananas,yeşillik yiyeyim...

Hil-bur 5.gün embriyosu 2.kalite mi yani?1.kalite kaçıncı gün oluyor peki?senin bu kez 1.mi,2.kalite mi,kaçıncı gün embriyosu biraz karışık yazmışsın anlamadım canım...

canım embriyonun gününün kaliteyle ilgisi yok.hepsi 1.kalite olarak 5.günede ulaşabilir yada kalite kaybedebilirlerde.benim hamile kaldığım embriyolarım 5.gün ama 2. kalite canım .ilk denemede 5.gün 1 kaliteydi ama bak o tutunamadı.yani o kısmı çok önemli değil.önemli olan embriyonun çözüldükten sonra aynı şeklini alması.o yuvarlak içi su dolu kesecik varya şekilinin boulmaması.şimdi daha açık yazabildim sanırım:) bi taraftan hesap açıyomda zor oluyo.

Kızlar dikkat ettim de bu topikteki herkez temmuz ağustos doğumlu galiba, benimde canım haftaya doğum günüm bebeklerimle geçireceğim ilk doğum günü olacak inşallah, seneyede kucağımda
Varmı başka aslan burcu...

feray canim tebrik ederim, cook sevindim rabbim tamamina erdirsin... insallah saglikla mutlulukla kucagina almayida nasib etsin rabbim

Ahh canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.
Bak işine sen canım...
kOLAY GELSİN...
umarım benimkiler de kalitesi yine de 1.kalite olur da şansım bol olur inşallah...

Canım ben de ASLAN Burcuyum.15 Ağustos...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…