Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ne guzel dıyorsun keske yapabılsem.kımse bılmeyınce daha cok stres oldum sanırım.paylasımda bulunamıyorum kı.ıcımde yasıyorum

canım inan birileri bilse daha çok stres oluyosun meraklı sorular bitmiyo hatta ileri bile gidebiliyolar bazı dengesiz insanlar var eşinden mi başkasından mı diyenler var bizzat başıma geldi bişe demedim kadına saygımdan ama içim acımadı desem yalan olur inşallah oğlundan göstermez o zaman diyecek sözüm olacak işte...elbette ailen bilsin ailene de sölemeyi düşünmüyosan bizler varız canım her ne sölemek istersen dinleriz mutluluğuna ortak oluruz bol bol dua ederiz

sevındırık oldum şimdi tesekkur ederım...ramazan ayında tedavı oluyoruz ınsallah onumuzdekı bayramı bebeklerımızle gecırmeyı nasıp eder allah...

Selam arkadaşlarr
tedaviye başlayan arkadaşlarr varrrr
HAYIRLI OLSUNN HEPİNİZİN TEDAVİLERRİİ
bende yarın başlıyorum allahın izniyleeeeee

Selam arkadaşlarr
tedaviye başlayan arkadaşlarr varrrr
HAYIRLI OLSUNN HEPİNİZİN TEDAVİLERRİİ
bende yarın başlıyorum allahın izniyleeeeee

çok saol canım inşallah hayırlısıyla da neticelenecek..sana da hayırlı olsun son tedavimiz olsun inşallah kavuşacağız meleklerimize ALLAHIN izni ile..

çok saol canım inşallah hayırlısıyla da neticelenecek..sana da hayırlı olsun son tedavimiz olsun inşallah kavuşacağız meleklerimize ALLAHIN izni ile..

İnşallah canımm sağolllll ALLAH RAZI OLSUN
bu yazz kavuşalım meleklerimizeeeeee

canım benim ne takıldı aklına ben puregon 300 2 gündür kulanıyorum bu gün 3. kez vuracağım
canım kafamın içi allak bullak oldu
merkezdeki bayan ilk gün sağ göbekden vur 225 dedi ikinci gün soldan vuracaksın ama şişede 75 doz kalıyor onu sol göbüşe vur iğneyi çıkar tekrar ilaç tak ve kalan 150 lik dozu sağ göbeşe yap dedi ben 3. gün sol tarafımamı yapacam bu iğneyi onu anlamadım bulmaca çözer gibi o kadar sıkıldım ki iğne vurmaktan inş sonu iyi olur...doktor önce gonal f vermişti sonra değiştirdi puregon verdi..lk denemede gonal f kullandık bu defa bunu kullan dedi ayrıca kalçadan menogon koldanda lucrin yapıyorum hakkımızda hayırlısı..biliyorum seninde kafan karıştı :)

canım merhaba.bizde gürgan klinikte başladık.adetin 7 .günü orda olacaz temmuz 10 gibi.tanşmak kısmet olur inşalh.dönüşlerimiz bebişli olur inşlh

Günaydınn...

Ben daha önce tedavi sürecinden geçmiş olanlara bi konuyu sormak istiyorum...iğnelerden sonra kilonuzda bi değişiklik oldumu? ben bu konudan baya tedirgin oluyorum...cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim...

günaydın canımmmmmm
ben ilk denemeden sonra 3-4 kilo aldım malesef çünkü kullandığımız ilaçlar hormonlarımızı etkileyen ilaçlar tabiyki böyle bir yan etkisis de oluyo ama ben 3 ay sonra falan geri ver aldığım kiloları belki bünyeden bünyeye de değişebilirrr...bakalım diğer arkadaşlar ne diyecekkkk:44::44::44:

günaydın canımmmmmm
ben ilk denemeden sonra 3-4 kilo aldım malesef çünkü kullandığımız ilaçlar hormonlarımızı etkileyen ilaçlar tabiyki böyle bir yan etkisis de oluyo ama ben 3 ay sonra falan geri ver aldığım kiloları belki bünyeden bünyeye de değişebilirrr...bakalım diğer arkadaşlar ne diyecekkkk:44::44::44:

Şu anda burada yağmur yağıyor...Rabbim yağmur yağarken duaları geri çevirmezmiş...Az önce hepimiz için dua ettimm...Bide burdan yazayım ....

Rabbim, hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip et.burada bebek sahibi olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et.isteyene (benim gibi) çifter çifter ver Ya Rabbim:) herkesin kucağı seneye bu zamanlarda dolu dolu olsun da bebekten internete girmeye fırsatları olmasın:) Herkes çoooooook mutlu olsunn...Herkesin kalbindekini hayırlısıyla nasip et Ya Rabbim...Senden başka sığınacak kimsemiz yok...Elimizi boş çevirme...Senin herşeye gücün yeter...Sen ol de olsun yavrularımız....Hayırlısıyla...Aminnnnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…