ne guzel dıyorsun keske yapabılsem.kımse bılmeyınce daha cok stres oldum sanırım.paylasımda bulunamıyorum kı.ıcımde yasıyorum
Öğretmenim
saat üç oldu yaaa bizim kızlar neredeler?
canım inan birileri bilse daha çok stres oluyosun meraklı sorular bitmiyo hatta ileri bile gidebiliyolar bazı dengesiz insanlar var eşinden mi başkasından mı diyenler var bizzat başıma geldi bişe demedim kadına saygımdan ama içim acımadı desem yalan olur inşallah oğlundan göstermez o zaman diyecek sözüm olacak işte...elbette ailen bilsin ailene de sölemeyi düşünmüyosan bizler varız canım her ne sölemek istersen dinleriz mutluluğuna ortak oluruz bol bol dua ederiz
sevındırık oldum şimditesekkur ederım...ramazan ayında tedavı oluyoruz ınsallah onumuzdekı bayramı bebeklerımızle gecırmeyı nasıp eder allah...
Selam arkadaşlarr
tedaviye başlayan arkadaşlarr varrrr
HAYIRLI OLSUNN HEPİNİZİN TEDAVİLERRİİ
bende yarın başlıyorum allahın izniyleeeeee
çok saol canım inşallah hayırlısıyla da neticelenecek..sana da hayırlı olsun son tedavimiz olsun inşallah kavuşacağız meleklerimize ALLAHIN izni ile..
canım kafamın içi allak bullak olducanım benim ne takıldı aklına ben puregon 300 2 gündür kulanıyorum bu gün 3. kez vuracağım
slm arkadaşlar..ben bugün puregon 300 başlıyorum..göbekden günlük 225 doz yapcam aranızda bu iğneyi göbekten yapan arkadaşlar varmı merkezde bayan anlattı ama günlük 3 iğnem var diğerlerini anladım ama bu puregonda kafam karıştı yardımcı olacak kimse varmı ????[/QUOT
ben geçen tedavimde 225 doz puregon göbekten vurdum tıpkı senin gibi her gün aynı saatte göbekten vuruyordum.hiç bir zorluğu yok.zaten iğne ucu çok ince .insülin enjeksiyonu gibi.kaleme şişeyi yerleştiriyorsun dozu 225 e ayarlayıp iğneyi deri altına sonuna kadar batırıp ilacı enjekte ediyorsun.
hayırlı olsun canım ilk yapışta zorlanırsın ama alışırsın çok kolay hatta zevkle yapıyorsun iğneleri çünküüüüüüü sonu güzel olacak inş.
canım bu benim ikinci denemem ilk gonal f kullanmıştım o kolay geldi bana puregonu hemşire öyle bi anlattıki sağ göbek sol göbek karıştı kafam inş sonu güzel olurda çektiğimiz sıkıntıları unuturuz...
slm arkadaşlar..ben bugün puregon 300 başlıyorum..göbekden günlük 225 doz yapcam aranızda bu iğneyi göbekten yapan arkadaşlar varmı merkezde bayan anlattı ama günlük 3 iğnem var diğerlerini anladım ama bu puregonda kafam karıştı yardımcı olacak kimse varmı ????[/QUOT
ben geçen tedavimde 225 doz puregon göbekten vurdum tıpkı senin gibi her gün aynı saatte göbekten vuruyordum.hiç bir zorluğu yok.zaten iğne ucu çok ince .insülin enjeksiyonu gibi.kaleme şişeyi yerleştiriyorsun dozu 225 e ayarlayıp iğneyi deri altına sonuna kadar batırıp ilacı enjekte ediyorsun.
hayırlı olsun canım ilk yapışta zorlanırsın ama alışırsın çok kolay hatta zevkle yapıyorsun iğneleri çünküüüüüüü sonu güzel olacak inş.
canım bu benim ikinci denemem ilk gonal f kullanmıştım o kolay geldi bana puregonu hemşire öyle bi anlattıki sağ göbek sol göbek karıştı kafam...inş sonu güzel olurda çektiğimiz sıkıntıları unuturuz...
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım . Sen nerde başlaycaksın ?
slmm kızlarr bende sizinle aynu temmuzun ortası gibi başlayacaklardanım tüp bebek tedavisine ankara gürgan klinikte başlıcaz inş.. bizde sorun çift taraflı benim rezervlerimde biraz azalma var eşimde de sadece 5- 10 tane hareketsiz sperm var. Rabbim inş şu hayır mübarek günlerde hepimize anne anne olmayı nasip eder.
canım merhaba.bizde gürgan klinikte başladık.adetin 7 .günü orda olacaz temmuz 10 gibi.tanşmak kısmet olur inşalh.dönüşlerimiz bebişli olur inşlh
Günaydınn...
Ben daha önce tedavi sürecinden geçmiş olanlara bi konuyu sormak istiyorum...iğnelerden sonra kilonuzda bi değişiklik oldumu? ben bu konudan baya tedirgin oluyorum...cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim...
Günaydınn...
Ben daha önce tedavi sürecinden geçmiş olanlara bi konuyu sormak istiyorum...iğnelerden sonra kilonuzda bi değişiklik oldumu? ben bu konudan baya tedirgin oluyorum...cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?