Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

umarım buz devri 5 e yetişiriz:))) 15 falan olmaz:)))))

Canim hayirli olsun Allah tamanina erdirsin saglikli bir sekilde kucagina almayi da nasip etsin
Sayfamizinda 400.sayfasi hayirli ugurlu olsun

Meyda canım nasıl gidiyor hamileleik..
Bnim de dün opum vardı.12 yumurta toplandı
bugün aradılar hast.den 8'i işleme alınmış,5'i döllenmiş..
umarım en iyi kaliye embriyo olur 5'i birden dondurulacaklar ve transfer edilecekler..
dr.adet söktürücü ve atibiyotik verdi..c.tesi dahil yutup,adetin 2.günü dr.a gideceğim..
umarım 5'i de çok kaliteli embriyolar olurlar..
umarım,dondurulup çözülünce kaliteli olmaya devam eder,transferden sonra da hamile kalırım.
AMİN...
sEN NASILSIN?

slm kızlar bugün doktora gittim tekrar kan verdim değerlerim yükselmiş ve ağustosun 8 inde ultrasyona girecekmişim ben halen inanamıyorum hamiş olduğuma eşim sen kucağına alıncaya kadar inanmıyacaksın hamile olduğuna diyor...ben tüp bebek ilaçlarını raporsuz alıyordum şimdi kullandığım hormonları kan sulandırıcı ilaçları aile hekimime yazdırabileceğimi söyledi doktorum gebelik olduğu için yazıyorlarmış çok sevindim çünkü bu ilaçlar çok pahalıydı...

Çok mutlu oldum canım herşeyin yolunda olmasına..
Gelişmeler de ayrıca sevindirdi beni..
Hamilelerin ayrıcalığı olacak o kadar,ne güzel..
İnan artık,hamilesin ve eşinle keyfini çıkar..
Bu arada bana da dualarını esirgemezsen çok mutlu olurum...

canım inş herşey yolunda gider en kısa sürede kavuşursun bebişlerine stres yapma sakin ol bebişlerinin seni bekliyecek güzelce çözülüp annelerine sımsıkı tutunacaklar...ben iyiyim bugün tekrar kan verdim sonuç iyi 15 gün sonra ultrasonda görücez bakalım..karın ve kasık ağrım oluyor doktora sordum 3 ay sürer ağrılar dedi bebişlerin rahime tutunduğunun işaretiymiş..bebişlerrin yazdım Allah söyletti galiba :))) şu mübarek günlerde Rabbim yüzümüze baksın hepimizin inşaallah....

Canım herkes bebişlerin yazıyor zaten..
Vardır bunda da elbet bir hikmet..
Umarım sizleri Allah söyletiyordur...
8 yıldan sonra bir kerede 2 bebek sahibi olmak,dünyanın e güzel haberi olurdu bana ve eşime...
Transfere kadar ve sonrası olumlu olup,hamilelik haberimi alıp...
Bebeğimin kalp atışlarını bir duyayım...
Sonrasında da sağlıkla kucağıma alayım...
İnşallah senin için de öyle olur..Sen hamilesin zaten ,dünyanın en mutlu insanısın şu an...
Allah mis kokusunu koklatsın sana da baba da beiş/bebişlerimizin inşallah..Hayırlı Ramazan aylarındayız uğur getirsin Rabbim inşallah bizlere...

arkadaşlar benim iğneler devam ediyor bugün 9. iğnemi yapacağım. opu yapan arkadaşlar yumurtalar kaç mm olunca iğneler yapılmıyor.

AMin canım Rabbim kalbine göre versin evlat hasretine son versin iki bayramı bir yaşatsın inşaallah hayırlısından kucağımıza aldığımız günleride göstersin Allahım...

canım hayırlı olsun sen de bizim topikdesinn demekkkk
temmuz ayı hepimize uğur getirsin inşallah
Gunaydin kizlar sonucum 333.43 tek embriyo

çookkkkk sevindimmm tebrik ederim canımmm
sağlıkla gelsin inşallahhhhhh

arkadaşlar benim iğneler devam ediyor bugün 9. iğnemi yapacağım. opu yapan arkadaşlar yumurtalar kaç mm olunca iğneler yapılmıyor.

Canım zaten ovaluasyon günü toplanması lazım.
Yani ben 12 Temmuzda adet oldum.
İkinci günü tedaviye başladım...
24 temmuzda yani dün toplandı...
En son 22.temmuz pazar günü iğnelerimi gece 2'de de 2 çatlatma iğnemi vurdum karnımdan.
opudan 1 gün önce iğne yok.gece 12'den sonra da yeme ve su içme bile yok...

Şöyleki benim adet döngüm 26 gün sürüyor..
yani 26 günde bir adet oluyorum...26'dan 14'ü(daima 14 b rakam) çıkartıyorsun.26-14=12.Adetin ilk gününden itibaren 12 GÜN SAYIYORSUN ,24'ü ovaluasyon yani yumurta toplama günün oluyor canım....

sagol canım..darısı başına ınsallah..gun sayıyorsun az kaldı senınde

sağol canım günler azaldıkça heycan ve korkum artıyor
çok klasik bir soru soruyorum belirtilerini yazarmısın canım
benim dün 5.günümdü ve dünden itibaren biraz belirtiler olmaya başladı ara ara hep kasık ağrılarım var akıntım var:18::18:bebeklerim benimle diyorum ama yinede korkuyorum tabiyki

Benim en son geçen c.teis en büyükleri 19,5 ve 15 mm.idiler...c.tesi ve pazar da iğnelerim oldu 3-4 mm.daha büyümüşlerdir...22 mm-18 mm. filan...

puregon ve menogon iğneleri yapıyorum. düm yumiler 11 mm ve 9 mm idiler. yumiler kaç mm olunca bu iğneleri sonlandırıyor doktor. çatlama iğnesi sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…