puregon ve menogon iğneleri yapıyorum. düm yumiler 11 mm ve 9 mm idiler. yumiler kaç mm olunca bu iğneleri sonlandırıyor doktor. çatlama iğnesi sonra
Çatlatma iğnesi yumurta toplama gününden 2 gün önce gece yapılıyor...toplama gününden 1 gün önceki gün içinde hiç iğne olmuyorsun..
Demin yazdığım ovaluasyon günü yumurtaların toplanmak zorunda ne olursa olsun...Yani küçük te olsa,büyük te olsa...
Mühim olan kalitesi ama 18-22 mm.normal ve en kaliteli boyutlar oluyor...
Zaten sağ yumurtalıktan 1 adet,sol yumurtalıktan da 1 adet 18-22 mm.olur dedi benim doktorum...
sağol canım günler azaldıkça heycan ve korkum artıyor
çok klasik bir soru soruyorum belirtilerini yazarmısın canım
benim dün 5.günümdü ve dünden itibaren biraz belirtiler olmaya başladı ara ara hep kasık ağrılarım var akıntım var:18::18:bebeklerim benimle diyorum ama yinede korkuyorum tabiyki
benim hangisi bilemiyorum ama 1 yumurtalığımda 1 tane 11 mm diğerinde 2 tane 11 mm yumurtalar var bu üçü aynı boyutta gelişiyor. arkadan 3 tane de 9 mm boyutunda yumurtam var. yarın kontrol dedi. ultrasonda bakacak ne kadar olmuşlar diye. adetim de dün itibari ilk temiz günüm. bu ay kanamam fazla sürünce siklüs şaştı. 11 gün sürdü. normalde 7 8 gün sürerdi.
Hamiş hanımlar neden kan sulandırıcı kullanıyorsunuz? bana vermedi doktorum ama....:44:
Hamiş hanımlar neden kan sulandırıcı kullanıyorsunuz? bana vermedi doktorum ama....:44:
Bu 2.tüp bebek denemem..
Bana da verecekler transferden sonra yine...
Kan sulandırıcı bebek için canım...
İğne yapıyorsun karından,çok yakıyor ..
Ama olsun bebekler için herşeye değer...
sagol canım..darısı başına ınsallah..gun sayıyorsun az kaldı senınde
Bendede 4 gunden ıtıbaren sureklı kasık agrısı vardı ara ara gecıyordu sımdı yıne var..bacaklarım cok agrıdı benım kesın regl olucam dedım..gecelerı uykudan uyandırıyodu bacak agrısı o derece..uc gundurde hafıf hafıf mıdem kalkıyo..sıvılcelerım cıktı yıne her regl donemı gıbı.akıntım varmı yokmu bılmıyorum fıtıl sureklı dısarı bır kısmını attıgı ıcın
Olsun bazen öyle olur,takma kafana..
Rahat ol...
2 tanesi öne çıkıp daha çok büyüyecekler...
18-22 mm.de en normal büyüklük boyutu zaten..
Diğer küçükler de eğer doluysa döllenirse ,onlar da işleme alınabilir..,dondurulabilir...
burada sizlerle sohbet olmasa çoktan yemiştim kafayıda. paylaşım olunca rahatlıyor insan saolun var olun bol bebişli olun inşallah. Allah ne kadar hayırlı sağlıklı evlat murad ettiyse o kadar versin. benim yumurtalık rezervlerinde azalma var. amh testim 0.69 idi. doktor yaşıma göre yumurtalıklarımın yaşlı olduğunu söylemişti. 42 43 yaşında bir kadının rezervlerine sahipmişim. ilk duyunca çok üzüldüm ama üzülmek sorunu çözmek yerine daha da kötüleştireceğini düşünerek hep olumlu bakmaya çalıştım. tedavi süresince de sloganım şu sayı önemli değil kaliteli olsunlar ya da olsun döllensinler ve annelerine sıkı sıkı yapışsınlar. hepimiz sonuçta tek yumurta ve spremden meydana gelmeyiz. hiç olmazsa 1 tane bile çıkar inşallah oda bebiş olarak gelsin annesine. yani bakış açım bu. buradaki arkadaşların hamiş haberleri o kadar çok umutlandırıyorki birbirimize iyi motivasyon oluyoruz. hepinize dua ediyorum. sizlerle birlikte Rabbim bana da versin bu mutluluğu
burada sizlerle sohbet olmasa çoktan yemiştim kafayıda. paylaşım olunca rahatlıyor insan saolun var olun bol bebişli olun inşallah. Allah ne kadar hayırlı sağlıklı evlat murad ettiyse o kadar versin. benim yumurtalık rezervlerinde azalma var. amh testim 0.69 idi. doktor yaşıma göre yumurtalıklarımın yaşlı olduğunu söylemişti. 42 43 yaşında bir kadının rezervlerine sahipmişim. ilk duyunca çok üzüldüm ama üzülmek sorunu çözmek yerine daha da kötüleştireceğini düşünerek hep olumlu bakmaya çalıştım. tedavi süresince de sloganım şu sayı önemli değil kaliteli olsunlar ya da olsun döllensinler ve annelerine sıkı sıkı yapışsınlar. hepimiz sonuçta tek yumurta ve spremden meydana gelmeyiz. hiç olmazsa 1 tane bile çıkar inşallah oda bebiş olarak gelsin annesine. yani bakış açım bu. buradaki arkadaşların hamiş haberleri o kadar çok umutlandırıyorki birbirimize iyi motivasyon oluyoruz. hepinize dua ediyorum. sizlerle birlikte Rabbim bana da versin bu mutluluğu
Kesinlikle öyle...
Olumlu düşünce misliyle bize dönüyor ve hayatımızda herşey olumlu oluyor işte bu şekilde...
O yüzden hep birbirimize olumlu yönde destek olup,hep bardağın dolu tarafını düşünüp,hep umutla hamile olmayı bekleyeceğiz...
Sonuçta dediğin gibi yeter ki Allah ol desin,lazım olan tek şey bir yumurta ve bir sperm,hepsi bu..adedinin bir önemi yok..
Bak bugünkü arkadaşımızın da dondurulmuşları yoktu ve tek bir adet transfer yapılmıştı,şimdi hamile...
Ben kendimi şimdiden anne olmuş gibi hissediyorum....
Allahın izniyle ben senin anne olduğuna inanıyorum. Rabbim zaten kulum beni nasıl bilirse öyle muamele ederim diyor.
bu 2.tüp bebek denemem..
Bana da verecekler transferden sonra yine...
Kan sulandırıcı bebek için canım...
Iğne yapıyorsun karından,çok yakıyor ..
Ama olsun bebekler için herşeye değer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?