Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım bana coraspin verdi sadece iğne vermedi mesela bence bu durum başta istedikleri kan değer
sonuçlarımızla ilgili olabilir.herkez farklı şeyler kullanıyor çünkü.

Öyle olabilir canım..
Bana hem coraspin,hem de göbekten hergün çok yakan kan sulandırıcı ve bebeğin tutunmasını sağlayan bir iğne vermişti...Bana öyle demişti doktorum...

ferayyy tebrikler, Allah tamamına erdirsin inşallah. kizlar Merkez'den aradılar. 7 yumurtanın 6 tanesi döllenmiş. Cuma sorun çıkmazsa transfer yapılacak. Tek embriyo koyacaklar. Nasip artık. Allah yüzümüzü güldürsün ins.

ayyyy ne güzel hergün bir hamiş haberi alıyoruz bende heveslendim imrendim inş bende sizler gibi mutlu sona ulaşırım ramazandan sonra başlıycam dondurulmuş tedaviye 1 micro negatif olunca şimdi başlamaya korkuyorummmm ama hamiş haberlerini duyuncada istiyorum offffff çok zor yaaaaaaaaaa

tablonuza beni de ekleyin:)) 24/30 sperm azlığı ilk deneme iğnenin 3. günü istanbul medicana tüp bebek merkezi

canım 276 sayfada son topik listemiz var..o listede yeralan tüm bilgileri sen yaz buraya bahar85 gelince seni mutlaka ekler listeye..
Hoşgeldin 51.anne adayı aramıza..
Allah seni de evladına kavuştursun inşallah dilerim..hepimizi de...

Ay canım yanlış yazdım 394.sayfada son topik listesi....

mrb kızlar.transferimin 9.günü.çok heyecanlıyım.kayseri tüp bebekte oldu tedavim.ilk denememiz.sorunumuz tüplerim tıkalı.allahım sen yardımcımız ol hepimizin

mrb kızlar.transferimin 9.günü.çok heyecanlıyım.kayseri tüp bebekte oldu tedavim.ilk denememiz.sorunumuz tüplerim tıkalı.allahım sen yardımcımız ol hepimizin

İnşallah hamilesindir canım...

arkadaşlar bişe sorcam kasıklarda ağrılar sürekli değişkenlik gösteriyor bi sağda bi solda.2 gündür şeffaf bi akıntı başladı.sizdede varmı böyle şeyler

arkadaşlar bişe sorcam kasıklarda ağrılar sürekli değişkenlik gösteriyor bi sağda bi solda.2 gündür şeffaf bi akıntı başladı.sizdede varmı böyle şeyler

Böyle olanların hepsi şu an hemen hemen hamile canım..inşallah hayra yor,sen de hamilesindir...

Böyle olanların hepsi şu an hemen hemen hamile canım..inşallah hayra yor,sen de hamilesindir...

ben varım ben, bende aslanım canım
benim doğum günüm 20 ağustos o zamana sonuç yetişmez benim ama en azından ağustos bitmeden belli olur inşallah

Allah hepimize nasip etsin..
Sen neden topik listemizde yoksun canım?

ben varım ben, bende aslanım canım
benim doğum günüm 20 ağustos o zamana sonuç yetişmez benim ama en azından ağustos bitmeden belli olur inşallah

İnşallah hepimiz olumlu sonuçlarımızı alırız Bayramdan önce de , çifte Bayram yaşarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…