canım bana coraspin verdi sadece iğne vermedi mesela bence bu durum başta istedikleri kan değer
sonuçlarımızla ilgili olabilir.herkez farklı şeyler kullanıyor çünkü.
canım bana coraspin verdi sadece iğne vermedi mesela bence bu durum başta istedikleri kan değer
sonuçlarımızla ilgili olabilir.herkez farklı şeyler kullanıyor çünkü.
Gunaydin kizlar sonucum 333.43 tek embriyo
tablonuza beni de ekleyin:)) 24/30 sperm azlığı ilk deneme iğnenin 3. günü istanbul medicana tüp bebek merkezi
canım 276 sayfada son topik listemiz var..o listede yeralan tüm bilgileri sen yaz buraya bahar85 gelince seni mutlaka ekler listeye..
Hoşgeldin 51.anne adayı aramıza..
Allah seni de evladına kavuştursun inşallah dilerim..hepimizi de...
mrb kızlar.transferimin 9.günü.çok heyecanlıyım.kayseri tüp bebekte oldu tedavim.ilk denememiz.sorunumuz tüplerim tıkalı.allahım sen yardımcımız ol hepimizin
arkadaşlar bişe sorcam kasıklarda ağrılar sürekli değişkenlik gösteriyor bi sağda bi solda.2 gündür şeffaf bi akıntı başladı.sizdede varmı böyle şeyler
arkadaşlar bişe sorcam kasıklarda ağrılar sürekli değişkenlik gösteriyor bi sağda bi solda.2 gündür şeffaf bi akıntı başladı.sizdede varmı böyle şeyler
Kızlar dikkat ettim de bu topikteki herkez temmuz ağustos doğumlu galiba, benimde canım haftaya doğum günüm bebeklerimle geçireceğim ilk doğum günü olacak inşallah, seneyede kucağımda
Varmı başka aslan burcu...
ben varım ben, bende aslanım canım
benim doğum günüm 20 ağustos o zamana sonuç yetişmez benim ama en azından ağustos bitmeden belli olur inşallah
Ne güzel,muhtemelen benim de öyle olacak..
Eşim de 16.Temmuz doğumlu.Yani Yengeç-Aslan çiftiyiz :)
canım benimde eşim 10 temmuz doğumlu, bizde yengeç aslan çiftiyiz
ben varım ben, bende aslanım canım
Benim doğum günüm 20 ağustos o zamana sonuç yetişmez benim ama en azından ağustos bitmeden belli olur inşallah
Böyle olanların hepsi şu an hemen hemen hamile canım..inşallah hayra yor,sen de hamilesindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?