tablonuza beni de ekleyin:)) 24/30 sperm azlığı ilk deneme iğnenin 3. günü istanbul medicana tüp bebek merkezi
ferayyy tebrikler, Allah tamamına erdirsin inşallah. kizlar Merkez'den aradılar. 7 yumurtanın 6 tanesi döllenmiş. Cuma sorun çıkmazsa transfer yapılacak. Tek embriyo koyacaklar. Nasip artık. Allah yüzümüzü güldürsün ins.
Baharcım nerelerdesin?
canım bugün sancım çok keyfimde yok bu yüzden...
pek duramıyorum forumda...
inş bukadar sancının arkasından gelir kırmızılarda kurtulurum
ayy gün bekleyenler test tarihlerini yazsalardı keşkem tablomuza eklenirdi daha bi helecanlı olurduk
ayy gün bekleyenler test tarihlerini yazsalardı keşkem tablomuza eklenirdi daha bi helecanlı olurduk
canım bugün sancım çok keyfimde yok bu yüzden...
pek duramıyorum forumda...
inş bukadar sancının arkasından gelir kırmızılarda kurtulurum
bu kadar gecikmesi normal mi bahar? :44: sen belkim çok geç hamile kaldında o yaptırdığın testlerde daha çıkmadı falan olabilemez mi? :44:
Ben de çok istekli olduğundan,kafasına takdı ondan oldu..
İlaçlar biter bitmez olacak zaten kesin...
bu kadar gecikmesi normal mi bahar? :44: sen belkim çok geç hamile kaldında o yaptırdığın testlerde daha çıkmadı falan olabilemez mi? :44:
İşallah gelecek canım,eli kulağında...
bUGÜN,YARIN KESİN GELECEK..
sEN DE katılacaksın tedaviler kervanına...
Ben de çok istekli olduğundan,kafasına takdı ondan oldu..
İlaçlar biter bitmez olacak zaten kesin...
arkadaşlar meraba ,ben de temmuzda negatif sonuç alanlardan;((([/QUO
Canım moralini bozma,toparlan ve umutla tekrar başla tedavine,inşallah bu kez olumlu olur canım ..
bencede çok ıstedıgı ıcın.bende hazıranda tedavıye baslıycam dıye sureklı gelsın gelmedıkı dıye strese gırmıstım..
hemde nasıl istedim canım resmen gün saydım...
ben okul öncesi öğretmeniyim bu seneki bıdıklarımda baya küçüktü...
kuzucuklarımla vakit geçirirken allahım bian evvel temmuz gelsede ben de başlasam tedaviye hayırlısıyla sonrada bebişime kavuşsam diye dua ettim...
3 senedir hep ikiz öğrencilerim oluyor...
ilk ikizlerim kızdı, sonrakilerde kızdı, bu senekiler erkekti çok tatlılar yaaaa
rabbim isteyen dileyen herkese geciktirmeden nasip etsin evlat sahibi olmayı
mrb kızlar tedavilerinizden olumlu sonuçlar alırsınız inşallah))Rabbim kucaklarımızı boş koymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?