ya canım normal değil zaten bugün 42. gün...
ben pkoluyum normalde 35 günde falan adet oluyordum eskiden...
ama son 3-4 ay 33. gün en son adetimde 32. gün oldu...
hadi bu ay biraz gecikti üstüne streste binince uzadı diyeymde genede fazla...
tatlım 14 temmuzda idrar testi 16 temmuzda kan testi yaptırdım çıkmadı...
ki 4 senelik evliyim ilk defa gebelik için kan testi yaptırdım...
adet söktürücü kullanırsam öncesinde emin olayım diye...
ikisinde de yok...
diğer topikteki arkadaşlarda senin gibi düşündüler geçen cuma tekrar idrar testi yaptım gene yok...
ya olsa silik milik çıkardı yok...
demekki bu ay ben adet söktürücü falan kullanmasam hiç adet olacağım yoktu
ulun hoca ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde sökülür dedi...
pazar gün bitti işte daha zamanım var...
ama öncesinde zaman geçtiği için bu geçen sürede yıl gibi geliyor bana...
tatilimin 1 ayı geçti geç olsunda güç olmasın diyorum...
ama buradaki tedavide olan, transferi olan ve hamiş haberini aldığımız arkadaşları gördükçe heyecanım artıyor daha çabuk başlamak istiyorum...
pazara kadar yolu var el mahkum bekliycez işte...
baharcığım doktorunla konuştun mu bu durumu?
hemde nasıl istedim canım resmen gün saydım...
ben okul öncesi öğretmeniyim bu seneki bıdıklarımda baya küçüktü...
kuzucuklarımla vakit geçirirken allahım bian evvel temmuz gelsede ben de başlasam tedaviye hayırlısıyla sonrada bebişime kavuşsam diye dua ettim...
3 senedir hep ikiz öğrencilerim oluyor...
ilk ikizlerim kızdı, sonrakilerde kızdı, bu senekiler erkekti çok tatlılar yaaaa
rabbim isteyen dileyen herkese geciktirmeden nasip etsin evlat sahibi olmayı
senin adet benimde ilaç yılan hikayesine döndü
dün yazılar uçmadan evvel yazmıştım reçetedeki ilacı sisteme eksik girmişler diye (menegonu), bugün sinir olaraktan gittim z.kamile ekletmeye, doktor efendi gerekçe olarak ne dese iyi bu üstteki puregonlar da aynı zaten onlar yeter miktarda menegonu fazladan yazmışlar diyo bana ki bu arada 7 kutu X 300 puregon yazılmış bu 2100 eder benim limitim 3000 menegonda toplam 750 ediyo ikisinin toplamı 3000 bile değil, bir zahmet edip çarpma yapmamış yeter bunlar demişdemiş demişte onun yüzünden rapor tarihi ile reçete tarihi tutmadı, ben oraya tekrar gittim, eczacı sistemden reçetemi kaç defa değiştirmek zorunda kaldı, t.b. merkezini sıkıntıya soktum çünkü 3 defa (tarih tutmadığı için) reçete yazıp protokol aldılar vs. niye sadece 7 ile 300 ü çarpma zahmetine katlanmadığı için bir doktor efendinin ayyyyyyyyyy sinirden çatlıcammmm bi alıyım elime ilaçlarımı sonra şikayet edicem bunları yaşasın kötülükkk
evet canım bekleyeyim mi adet olmayı yoksa adet söktürücümü önerirsiniz dedim...
adet söktürücü önerdi...
4 gün kullanıcaksın ilacı bittikten sonra 1 hafta içinde sökülecek dedi...
pazar bitti ilaç bekliyorum hala
canım dün okumuştum ben yazdıklarını hatta konuştuk hatırlarsan...
dengesizin yaptığı açıklamada tam ona göre olmuş pes yani...
canım sen çok uğraşmışsın gerçekten bizim böyle sorunumuz olmadı 1 aya aldık raporumuzu...
inş bundan sonraki süreç sorunsuz ilerler senin için
Allah Allah çok garip ya. neyse gelir inşallah en yakın zamanda kırmızılar da tedaviye başlarız hep beraber ve bu mübarek ayda Rabbim sesimizi duyar da hamile kalırız.
aminnnn...
ay bu senin işte şeker hastasının hiç tatlı yiyeyeyip pastanede çalışması gibi bişi anacımm ayyyyy
Allah Allah çok garip ya. neyse gelir inşallah en yakın zamanda kırmızılar da tedaviye başlarız hep beraber ve bu mübarek ayda Rabbim sesimizi duyar da hamile kalırız.
evet canım beraber başlıycaz sen, ben, flazsk, fiyonk makarna, zcu bikaç arkadaş daha vardı...
inş allahın izniyle kapanışı güzel yaparız hepimiz hamiş oluruz
ben de hemşireyim , pediatrinin bi servisine de bakıyoruz, ne tatlı oluyolar
Evet canim insallah birbirimize destek olarak moral vererek tebrik ederek asacagiz bu sureci,İnşallah canım benim...
Hepimiz kucaklarımıza bebeklerimizi alana kadar birbirimize destek olacağız...
maaşallah canım iğneleri bırakmışsın benim bütün ilaçlara iğnelere devam bende de var halsizlik uyumak istiyorum sürekli bel ve kasık ağrısı da var doktor dedi ilk 3 ay çekermişim..ben razıyım hepsine bebişleri kucağımıza aldığımız günleri görelim yeter ki..
aynen canım yaa...
bu seneki öğrencilerim 4-5 yaş grubuydu...
görsen bi tatlılar kuzularım benim yaaa
haftasonu tatilini hiç sevmiyorlardı okula gelemiycez diye
öğretmenlik gerçekten çok güzel bi meslek...
ama benim bölümüm ayrı bi zevk gerçekten...
kuzucuklarımın gözlerindeki mutluluğu görmek benim için herşeye bedel...
rabbim banada nasip eder tatlı mı tatlı çocuklar inş
evet canım beraber başlıycaz sen, ben, flazsk, fiyonk makarna, zcu bikaç arkadaş daha vardı...
inş allahın izniyle kapanışı güzel yaparız hepimiz hamiş oluruz
kızlar taktım gözlüklerimihaziranda tedavi görenlerin topiğine daldım, istatik yapıyım diyerekten hani onlarda kaç kişi tadavi olmuş kaçı şuan hamile falan diyerekten ama tablo falan bulamadım
bilen gören var mı?
kızlar selaam hamislerimiz ne alemde bakalimyarin benim test gunun 8 gunluk bir ara kanamasi macerasi yasiyorum veeeeeeeee sonunda adet gormeye basladim
test gunumde supriiiiiiiiz !!!!!!!
valla bakındım ben de göremedim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?