Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

senin adet benimde ilaç yılan hikayesine döndü

dün yazılar uçmadan evvel yazmıştım reçetedeki ilacı sisteme eksik girmişler diye (menegonu), bugün sinir olaraktan gittim z.kamile ekletmeye, doktor efendi gerekçe olarak ne dese iyi bu üstteki puregonlar da aynı zaten onlar yeter miktarda menegonu fazladan yazmışlar diyo bana ki bu arada 7 kutu X 300 puregon yazılmış bu 2100 eder benim limitim 3000 menegonda toplam 750 ediyo ikisinin toplamı 3000 bile değil, bir zahmet edip çarpma yapmamış yeter bunlar demiş demiş demişte onun yüzünden rapor tarihi ile reçete tarihi tutmadı, ben oraya tekrar gittim, eczacı sistemden reçetemi kaç defa değiştirmek zorunda kaldı, t.b. merkezini sıkıntıya soktum çünkü 3 defa (tarih tutmadığı için) reçete yazıp protokol aldılar vs. niye sadece 7 ile 300 ü çarpma zahmetine katlanmadığı için bir doktor efendinin ayyyyyyyyyy sinirden çatlıcammmm bi alıyım elime ilaçlarımı sonra şikayet edicem bunları yaşasın kötülükkk

Son düzenleme:
baharcığım doktorunla konuştun mu bu durumu?

evet canım bekleyeyim mi adet olmayı yoksa adet söktürücümü önerirsiniz dedim...
adet söktürücü önerdi...
4 gün kullanıcaksın ilacı bittikten sonra 1 hafta içinde sökülecek dedi...
pazar bitti ilaç bekliyorum hala

aminnnn...
ay bu senin işte şeker hastasının hiç tatlı yiyeyeyip pastanede çalışması gibi bişi anacımm ayyyyy

canım dün okumuştum ben yazdıklarını hatta konuştuk hatırlarsan...
dengesizin yaptığı açıklamada tam ona göre olmuş pes yani...
canım sen çok uğraşmışsın gerçekten bizim böyle sorunumuz olmadı 1 aya aldık raporumuzu...
inş bundan sonraki süreç sorunsuz ilerler senin için

Allah Allah çok garip ya. neyse gelir inşallah en yakın zamanda kırmızılar da tedaviye başlarız hep beraber ve bu mübarek ayda Rabbim sesimizi duyar da hamile kalırız.

aminn...
tam bunları konuşurken uçmuştu zaten, menegon şart değilse almayım diyodum ki o arada yazan arkadaşlar kullandık diyince gidip ekletiyim dedim

ahh ahhh bu formaliteler yüzünden nelerle uğraşıyoruzz çoğu gereksiz ayrıntı ama el mahkum uğraşıyoruz

beni başbakan seçin bunların hepsini düzelticemm

Allah Allah çok garip ya. neyse gelir inşallah en yakın zamanda kırmızılar da tedaviye başlarız hep beraber ve bu mübarek ayda Rabbim sesimizi duyar da hamile kalırız.

Amiiinnnn..
10 Hamilemizi bulup göbişlerimizi tokuşturalım ,bize de bulaşsın hamilelik

aminnnn...
ay bu senin işte şeker hastasının hiç tatlı yiyeyeyip pastanede çalışması gibi bişi anacımm ayyyyy

aynen canım yaa...
bu seneki öğrencilerim 4-5 yaş grubuydu...
görsen bi tatlılar kuzularım benim yaaa
haftasonu tatilini hiç sevmiyorlardı okula gelemiycez diye
öğretmenlik gerçekten çok güzel bi meslek...
ama benim bölümüm ayrı bi zevk gerçekten...
kuzucuklarımın gözlerindeki mutluluğu görmek benim için herşeye bedel...
rabbim banada nasip eder tatlı mı tatlı çocuklar inş

evet canım beraber başlıycaz sen, ben, flazsk, fiyonk makarna, zcu bikaç arkadaş daha vardı...
inş allahın izniyle kapanışı güzel yaparız hepimiz hamiş oluruz

evet canım beraber başlıycaz sen, ben, flazsk, fiyonk makarna, zcu bikaç arkadaş daha vardı...

inşallah canım inşallah bak temmuzda 10 hamiş var. Allah nasip ederse ağustos hamişleri de biz olacağız. bu topik kuduracakkkkk. listedeki herkes eninde sonunda hamile kalacak inşallah

İnşallah canım benim...
Hepimiz kucaklarımıza bebeklerimizi alana kadar birbirimize destek olacağız...
Evet canim insallah birbirimize destek olarak moral vererek tebrik ederek asacagiz bu sureci,

Aynen canim ben de raziyim anne ve bebekler olarak saglikli olalim da agrisi sorun degil
hatta bir an once sismanlamak istiyorum.suan hangi ilaclari kullaniyosun canim?

aminnn...
3-5 seneye senin kuzunda karışır aralarına

aminnn...

bir iki gün önce gördüğüm rüyam geldi aklıma kızlar;
rüyamda bi kadın paraşütle havada süzülüyor ama kucağında minik bi bebek onu öpüyo falan bebekte hiç bi koruma yok kadın süzülüyo havada öylee ama işin daha tuhaf tarafı ben onları onlarla aynı hizadan görüyorum :44: bende havada yürüyorum sanırsam :44:

nasıl yorumlasam dedim; hani bize anlattıkları hikaye vardı ya seni leylekler getirdi diye bende malum tüp yapcağımdan bebişimi leylekler değil doktorlar getirmiş olcak artık paraşütlemi yapar o işi bilemicem ama rüyadaki paraşütlü kadın doktor olsun (yada popom açıkta kaldı)

kızlar taktım gözlüklerimi haziranda tedavi görenlerin topiğine daldım, istatik yapıyım diyerekten hani onlarda kaç kişi tadavi olmuş kaçı şuan hamile falan diyerekten ama tablo falan bulamadım
bilen gören var mı?

kızlar selaam hamislerimiz ne alemde bakalim yarin benim test gunun 8 gunluk bir ara kanamasi macerasi yasiyorum veeeeeeeee sonunda adet gormeye basladim
test gunumde supriiiiiiiiz !!!!!!!

kızlar selaam hamislerimiz ne alemde bakalim yarin benim test gunun 8 gunluk bir ara kanamasi macerasi yasiyorum veeeeeeeee sonunda adet gormeye basladim
test gunumde supriiiiiiiiz !!!!!!!

nası yaniii??? transferden sonra 8. gün bi kanaman olmuştu öyle mi? yarın 12. gün ama sen bugün yine kanama mı yaşıyosun? normal adet tarihin ne zaman peki,?

hem test falan yapmadanda sakın umutsuzluğa kapılma yasak burda öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…