saklanmışlar nazar değmesin diye sanırsam
NE GÜZEL İŞTE sen kendini o minişlere bakarak daha iyi motive edersin ,şanslısın ...
anım benim tam bebek özlemiyle çok bunaldığım bi dönemde bu servise de bakmaya başladık,fizik tedavinin rehabilitasyon gören bebekleri ,yürüyemeyen , hareket kısıtlığı olan...,bebek olunca daha başka oluyo, insanın içi daha çok eriyo
rabbim hayırlısını versin, bazen sabirsız davranıyoruz hemen herşey oluversin istiyoruz, ama Rabbim hayırlı ,sağlıklı ,uzun ömürlü evlatlar nasib etsin
bence onlarda tablo falan yok ... hem her topikte bi bahar olamazkii...bizim baharımız var :)
anım benim tam bebek özlemiyle çok bunaldığım bi dönemde bu servise de bakmaya başladık,fizik tedavinin rehabilitasyon gören bebekleri ,yürüyemeyen , hareket kısıtlığı olan...,bebek olunca daha başka oluyo, insanın içi daha çok eriyo
rabbim hayırlısını versin, bazen sabirsız davranıyoruz hemen herşey oluversin istiyoruz, ama Rabbim hayırlı ,sağlıklı ,uzun ömürlü evlatlar nasib etsin
nası yaniii??? transferden sonra 8. gün bi kanaman olmuştu öyle mi? yarın 12. gün ama sen bugün yine kanama mı yaşıyosun? normal adet tarihin ne zaman peki,?
hem test falan yapmadanda sakın umutsuzluğa kapılmayasak burda öyle şeyler
bence onlarda tablo falan yok ... hem her topikte bi bahar olamazkii...bizim baharımız var :)
yok canim yaaa benim transferin 2. gununden beri vardi her renk tonunda lekelenme kanama ne arasan yok yoktu!!! bugun tam kipkirmizi kanama ve resmen adet sancimda basladi yarin test yapacam tabi . zaten 8. gunu yaptim koooooskoca bir iki aldim oturdum yerime..ama bu kadar işkenceden sonra benimki sıfır virgul sıfır bile cikmaz eksi 500 cikar en azzzzzzz!!!!!!!!! offff negatif ustune negatifff hergun biyerimi dinleyip yorumlamaktan kafayi yedim
yok canim yaaa benim transferin 2. gununden beri vardi her renk tonunda lekelenme kanama ne arasan yok yoktu!!! bugun tam kipkirmizi kanama ve resmen adet sancimda basladi yarin test yapacam tabi . zaten 8. gunu yaptim koooooskoca bir iki aldim oturdum yerime..ama bu kadar işkenceden sonra benimki sıfır virgul sıfır bile cikmaz eksi 500 cikar en azzzzzzz!!!!!!!!! offff negatif ustune negatifff hergun biyerimi dinleyip yorumlamaktan kafayi yedim
cANIM İYİYMİŞ TE..
KANAMANIN ARTMASINI DOKTORU ARA VER SOR HEMEN CANIM BENİM LÜTFEN SOR...
tıka kulaklarını yaaaadinleme kendini ay başka şeylerle uğraş, daha bugün okudum bi yerlerde bizim topiktemi onu hatırlamıyorum bilmem kaç ay kanaması sürmüş, iyi örneklere bak canım hallla halllaaaa...
buraya giriş var çıkış yokk
öyle bebeni kucağına almadan şurdan şuraya gidemezsin, listedeki son kişide anne olana kadar hep birlikte burdayız diye düşünüyorumm:26:
aminn...
tam bunları konuşurken uçmuştu zaten, menegon şart değilse almayım diyodum ki o arada yazan arkadaşlar kullandık diyince gidip ekletiyim dedim
ahh ahhh bu formaliteler yüzünden nelerle uğraşıyoruzz çoğu gereksiz ayrıntı ama el mahkum uğraşıyoruz
beni başbakan seçin bunların hepsini düzelticemm
aminnn...
3-5 seneye senin kuzunda karışır aralarına
aminnn...
kızlar taktım gözlüklerimihaziranda tedavi görenlerin topiğine daldım, istatik yapıyım diyerekten hani onlarda kaç kişi tadavi olmuş kaçı şuan hamile falan diyerekten ama tablo falan bulamadım
bilen gören var mı?
evet topiği toparlayan bahar, ona okulu aratmıyoruzdur, orda minik bebeler burda koca bebelerle uğraşıyor
eline emeğine sağlık, bi çabuk koşup sabırla güncelliyo tablomuzu
anammmm
git gide daha çok seviyorum burayı ve herkeslerii
Canım hep olumlu düşün,öyle düşün ki öyle olsun..
Olacak merak etme...
Benim de dün opum vardı.12 yumurtam toplandı.
Bugün Bahçeci Fulya'dan aradılar 8'i işleme alınmış,5'i döllenmiş...
Rabbim inşallah 5'i de çok kaliteli şekilde döllenmeye devam etsinler..
Dondurulup çözülünce de aynı kalitede devam etsinler ve transfer edilince de hamile kalıyım inşallah....
Şimdi dün sabah-akşam antibiyotik kullanıyorum,bu 5 gün sürecek.
Bugünden itibaren de sabah-öğle-akşam günde 3 adet 4 gün adet söktürcü ilaç yutucam..
Tüm ilaçlarım c.tesi akşam bitecek...
Sonra adet olunca 2.gün doktora gidicem canım.
Dua edelim birbirimize...
Tamam o zaman beni yollamiyosaniz ben seve seve kalirim burda :))
Yasasinn.
Bugun keyfim cok yerinde herseye ragmen..bugun 3 igne olacagima ragmen..
Artik son,cumartesi bitiyor insallah. Aslinda daha mi iyi oldu acaba yumislerin dondurulacak olmasi bilmem.. 1 ay aradan sonra guzel bir transferle noktayi koyucam insallah, histeroskopi sonrasi baska bir aksilik cikmazsa bebisler guzelce tutuncak..
Bugun yumisler 19-20 mm ye ulasmisti..cumartesiye kadar iyice buyurler insallah..hepsini veriyim kurtuliyim..
Arkadaşlar öbür topiklerde kanamayla 40-41-42-43-44 hatta 45 yaşında hamile olanlar var..
Dinlemeyin kendinizi...
Moral,moral,moral...
Pozitif olun,devamlı pozitif düşünüp,pozitif olun canlarım...
Ramazan ayındayız..tÜM TOPİKLER HAMİLELERLE COŞTU...BUNDA BİR HAYIR VAR ELBET..
Biz de o hayra denk geldik,olacak inşallah..
Sanırsam tablo yok evet haklısınız..
Veeee evet bizim Baharımız var...
İyi de var....
Allah ondan razı olsun...
Bize umut oluyor,50'de 10 hamileyi gördükçe bize de moral oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?