Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

biyandanda islak kek yapiyon mutfakta sinirimi kocama kek yaparak cikariyom :))) Allahin sen negatif ustune negatif alanlarin aklini yani sirada benimkini koru amin! :)

senin asabiyetin kocana yarıyo, böyle yan etkileri olduğunu bilse benim kociş beni her dakka sinir ederdi kesin hem bi kerem iki negatifi toplarsan bi pozitif eder onlar bile(negatifler) 2 den fazla dayanamıyo sen ne demeye dellendin şimdi, az dur yarını bekle halla halla halla

aaaaaaa ela2010 niye yok ki tablomuzda
yoksa kayıt yaptırmadın mı???
koş koş hemen eklet o tablo uğur, eklet oraya bak sonra yarın tahlilin kaç yüz çıkıyo koş eklet hemen koşşşş...

[QUOTES=fiyonk_makarna;25663490]ver ver sonra faizi ile geri alırsın

herkesler diyo bikerem, dinlenmiş ilaçlanmamış vücutta bebeler daha iyi tutunur diye, şansın artıyo daha ne istiyosun[/QUOTE]

Agzin bal yesin insallahhhhh :)
Ya onu hep duyuyorum ilacsiz vucutta daha iyiymis, dondurulduktan sonra sans daha yuksekmis filan diye de bilmiyorum acikcasi. Bilimsel olarak neden oyle olabilir acaba bir aciklama bulamiyorum.. Ama oyle olmasina inanmak guzel bisi elbette..

Yaa ben de tum ekibi cok seviyorum yaaa.. Forumumuzun basari orani su anda tam yuzde 20.
İnsallah tavan yaptircaz burdaaaa

[QUOTES=fiyonk_makarna;25663490]ver ver sonra faizi ile geri alırsın

herkesler diyo bikerem, dinlenmiş ilaçlanmamış vücutta bebeler daha iyi tutunur diye, şansın artıyo daha ne istiyosun

Agzin bal yesin insallahhhhh :)
Ya onu hep duyuyorum ilacsiz vucutta daha iyiymis, dondurulduktan sonra sans daha yuksekmis filan diye de bilmiyorum acikcasi. Bilimsel olarak neden oyle olabilir acaba bir aciklama bulamiyorum.. Ama oyle olmasina inanmak guzel bisi elbette..

Yaa ben de tum ekibi cok seviyorum yaaa.. Forumumuzun basari orani su anda tam yuzde 20.
İnsallah tavan yaptircaz burdaaaa
[/QUOTE]

az geriye git sabah yada öğleden sonraki yazıları oku sanırım makay dı açıklamıştı onunda öyleydi sanırsam ay bi oku koş koş hatta %10-15 artıyomuş öyle şans

ben hamile kalmadan önce bissürü şey çekiyordu canım ama şimdi tersine döndü:) hiçbişey istemiyorum sadece bebekler vitaminsiz kalmasın die zorla yiyorum:) garip miyim neyim:44:

kan sulandırıcı iğne,aspirin,düşük önleyici iğne,folik asit,jel,bant var birde kalçaya yapıştırıyorum canım..sen şuanda ne kullanıyorsun sadece jel mi??..biran önce şu günler geçiverse bebişlerimizi kucağımıza alsak

aaaaaaa ela2010 niye yok ki tablomuzda
yoksa kayıt yaptırmadın mı???
koş koş hemen eklet o tablo uğur, eklet oraya bak sonra yarın tahlilin kaç yüz çıkıyo koş eklet hemen koşşşş...

valllami diyosun hemen ekleyin benniiiiu buraya yazsam olurmu ben 30 kocis 36 bir adet 5. gun dondurmasi transfer edildi 14 temmuzda. veee test gunum 26 temmuz veeeeeee 8-9 gundur kanama var ekleyin beni lutfeeeen

valllami diyosun hemen ekleyin benniiiiu buraya yazsam olurmu ben 30 kocis 36 bir adet 5. gun dondurmasi transfer edildi 14 temmuzda. veee test gunum 26 temmuz veeeeeee 8-9 gundur kanama var ekleyin beni lutfeeeen

nerde yaptırdın, kaçıncı denemen, sorun ne? onlarıda yaz hemen yaz yaz yaz, gece 12 ye kadar hallolması lazım sonra büyü bozulur neme lazım :18::18:

benide benide benim yaş 31 kocam 36.17 temmuzda transferim gerçekleşti.tüplerim tıkalı benide ekleyin hadiii

tabloya eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen bi kere tabloya bakar mısınız ??
oradaki tüm bilgileri eksiksiz yazıyorsunuz ben de sizi tabloya ekliyorum

Kizlar merional diye bi ilac kullanan oldu mu? Boyle bir siviyla toz karistirilip yapiliyor.. Degisik bisi ne ki bu, neye yariyor acep,tecrubeliler bilir :18:

büssürü müşteri buldum bahar koş

müşteri çok ama tembeller
tüm bilgilerini bi kerede yazmak yerine beni uğraştırıyorlar
herkes tüm bilgisini yazsın öyle ekliycem...
inş şans getirir herkese tablomuz

Son düzenleme:
ben artık yiyecek bişiler yapim ki 2 lokma bişey geçsin kursağımızdan (yemek adı vermedim vallada bak hil-bur )
öptüm hepinizi
iyi geçsin akşamınız
gece kaçar bi ara okurum buraları olmadı sabaha
ay çok yazmayın ben yokken oku oku bitmiyo kıskanıyorummm

Bugün 3. evlilik yıldönümümüz..şükürler olsun dünyadaki enn güzel hediyeyi verdi Rabbim bize....Rabbim tüm isteyenlere nasib et..aminnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…