biyandanda islak kek yapiyon mutfakta sinirimi kocama kek yaparak cikariyom :))) Allahin sen negatif ustune negatif alanlarin aklini yani sirada benimkini koru amin! :)
biyandanda islak kek yapiyon mutfakta sinirimi kocama kek yaparak cikariyom :))) Allahin sen negatif ustune negatif alanlarin aklini yani sirada benimkini koru amin! :)
[QUOTES=fiyonk_makarna;25663490]ver ver sonra faizi ile geri alırsın
herkesler diyo bikerem, dinlenmiş ilaçlanmamış vücutta bebeler daha iyi tutunur diye, şansın artıyo daha ne istiyosun
Evet canim insallah birbirimize destek olarak moral vererek tebrik ederek asacagiz bu sureci,
Aynen canim ben de raziyim anne ve bebekler olarak saglikli olalim da agrisi sorun degil
hatta bir an once sismanlamak istiyorum.suan hangi ilaclari kullaniyosun canim?
aaaaaaa ela2010 niye yok ki tablomuzda
yoksa kayıt yaptırmadın mı???
koş koş hemen eklet o tablo uğur, eklet oraya bak sonra yarın tahlilin kaç yüz çıkıyo koş eklet hemen koşşşş...
valllami diyosun hemen ekleyin benniiiiu buraya yazsam olurmu ben 30 kocis 36 bir adet 5. gun dondurmasi transfer edildi 14 temmuzda. veee test gunum 26 temmuz veeeeeee 8-9 gundur kanama varekleyin beni lutfeeeen
büssürü müşteri buldum bahar koş
nerde yaptırdın, kaçıncı denemen, sorun ne? onlarıda yaz hemen yaz yaz yaz, gece 12 ye kadar hallolması lazım sonra büyü bozulur neme lazım :18::18:
tabloya eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen bi kere tabloya bakar mısınız ??
oradaki tüm bilgileri eksiksiz yazıyorsunuz ben de sizi tabloya ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?