slmm kızlarrr nasılsınızz bende giremiyorum bir türlü moralimm bozukk şimdi kontrolden geldimmm cuma opu var ama 3 tane falan ancak yumurta vra o da kaliteli i bilmiyoruzz eşimdede normalde iğneyle sperm arayacaklardı ama doktor senin yumurtaları toplayıp bakalımm iyi değilse eşine hiç operasyon yapmayız dedii inşallahh iptall olmazz tedavimm dua edin kızlar ilk tedavimdede zaten spermler kötü oldu için transfer iptal olmuştu
veeeee kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiii
cuma günü bende başlıyorum tedavime hayırlısıylaaaa
onca bekleyişten sonra hala şaka gibi
Artık iyice gece kuşu oldum. Cuma günü transferim var bir aksilik olmazsa. İçime de olumsuz hisler doğmaya başladı. Niye inancımı yitiriyorum bilmiyorum. Çok acizim Allah halimi(zi) görüyor. Yalnızca O'na sığınıyorum. Güzel haberlerin artması dileğiyle...
arkadaşım ne alem kadınsın. maşallah süpersin ya neşe katıyorsun topiğe stresimiz azalıyor sayende. iyi ki varsın. senin eşinde çok şanslı hissediyordur kendini eminim. diyorsun ki hamişler buraya uğramaz kalacağız 3 5 kişi. böyle neşeli tatlı canlı biriyle sohbet için topikteki arkadaşlarla sıraya gireceğiz bak haberin olsun
Kesinlikle katiliyorum gemiyi tetk etmek yok mart nisan mayir anneleri topigi olabilir.yok canım ya sonuna kadar burdayız sizi bir yere bırakmayız, ramazandan dolayı böle topik, iftar için hazırlanıyo kızlar, sonrada çay faslı misafirlik falandır herhalde, kimse gitmez bi yerlere, bu topiğin adı mart nisan anneleri topiği olarak değişecek zaten, kararlıyız
İnnsallah guzel haberleribi aliriz tatlim biraz daha sabirherkese iyi geceler kızlarr
uyku falan tutmuyor artık.10.güne girdim bugün transferden sonra....eşim illa 12. gün yapalım testi diyor.bende haklı buldum.beklicem 12.günü ayyy çok heyecanlı bu bekleyişş
bben şimdi yatıyorummm yarın yeni bir umut olsun hepimize güzel haberler alırız inşallah
Sana katiliyorum arkadasim bir kasit yok burada.canım dün akşama doğru sayfalar silindi geriye gitti bütün mesajlar da içinde silindi hatta hamiş arkadaşımız vardı onun da bütün tebrikleri gitti yoksa kimse silemez zaten forumlara yazılanlar silinemiyor maalesef orada sanırım bir karışıklık olmuş
Genelde tecrübeli olan arkadaşlar ellerinden geldiğince her soruya cevap vermeye çalışıyorlar her dk forumdan çıkmıyorlar nerdeyse ama topic 400 sayfayı aştı 1 saat uzaklaşınca kaç sayfa geçiyor arada sorularının kaynamış olacağını düşünüyorum ben o kadar aktif olarak yazmıyorum yazan arkadaşlarım da selama selamla karşılık verirler her zaman 400 sayfayı okuduysan eğer bunu görebilirsin tatlım
sen tekrar sor gören olunca emin ol cevap vereceklerdir herkesin yazdıkları tabi ki önemli hepimiz birbirimizden destek alıyoruz kimseyle paylaşamadığımız duygu ve düşüncelerimi paylaşıyoruz kaale alınmama durumu yok tatlım buna emin olabilirsin
neyse iyi geceler
Hadi gozun aydin bana da dua et bugunku test icintekrarladım canım doktorum sonuç çok güzel dedi 15 gün sonra ultrasyona çağırdı ..inş seninde katlanarak artar değerin..
Alllaaaah masallah masallah gozunaydin hamis haberi gibi sevindim.veeeee kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiii
Bende de ufak ufak tiksinme var dun yemekten okadar rahatsiz oldumki hemen dislerimi fircaladimGünaydin kizlar ben uyuyamiyorum mide bulantisindan cok mu erken basladi ne..
bu ne umutsuzluk arkadasim daha transfer olmadan.bebislerin orda seni anne anne diye beklerkenArtık iyice gece kuşu oldum. Cuma günü transferim var bir aksilik olmazsa. İçime de olumsuz hisler doğmaya başladı. Niye inancımı yitiriyorum bilmiyorum. Çok acizim Allah halimi(zi) görüyor. Yalnızca O'na sığınıyorum. Güzel haberlerin artması dileğiyle...
Arkadaşlar, bu mesajı yazmadaki niyetim ne kimseyi suçlamak ne de rencide etmektir...Ama beniüzen bir noktaya dikkat çekmek istedim sadece affınıza sığınarak soruyorum...Bu topic benzer problemleri yaşan bizleri duygularımızı, düşüncelerimizi paylaşmak amacı ile açılmadı mı? Bir arkadaş hamile kalıyor seviniyoruz veya bir başkası negatif sonuç alıyor üzülüyoruz...sonuçta birbirinizi reel alemde tanımıyoruz bile belki aynı mahallede oturuyoruz vs... neyse benim üzüldüğüm nokta üç sefer topicte selam verip bir soru sordum hem sohbet ortamına katılmak, hem de bu yolda benden tecrübeli arkadaşlardan yardım istemek için, cevap gelmedi...Olabilir kimse cevap vermek zorunda değil ama eğer burada birkaç kişi muhabbet edecek diğerlerinin yazdıkları kaale alınmayacaksa paylaşım yapmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum...Kimse yanlış anlamasın, kırdıysam şimdiden özür dilerim...
herkese iyi geceler kızlarr
uyku falan tutmuyor artık.10.güne girdim bugün transferden sonra....eşim illa 12. gün yapalım testi diyor.bende haklı buldum.beklicem 12.günü ayyy çok heyecanlı bu bekleyişş
bben şimdi yatıyorummm yarın yeni bir umut olsun hepimize güzel haberler alırız inşallah
Herkese günaydınnnn..dilerim çoooook güzel bir gün olurr herkes için...
Kanbar cım seni rüyamda gördüm (sanırım sabah namazından sonraydı,çünkü sadece 2-3 saat uyuyabiliyorum ayaklarımın ağrısı ve sıkıntısından) hamileydin ve benim yanıma gelmişsin bana soruyordun neler yapıyorsun dieee...uyandığımda hem garip geldi hem de çok hoşuma gitti..bu kadar insanın içinden özellikle nie seni gördüm bilmem:) Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin,evlatlarımızla sınamasın bizi inşallah...amin...
Artık iyice gece kuşu oldum. Cuma günü transferim var bir aksilik olmazsa. İçime de olumsuz hisler doğmaya başladı. Niye inancımı yitiriyorum bilmiyorum. Çok acizim Allah halimi(zi) görüyor. Yalnızca O'na sığınıyorum. Güzel haberlerin artması dileğiyle...
herkese iyi geceler kızlarr
oley be ne mutlu bize kendim olmuş kadar sevindim baharım. hadi Allah yardımcın olsun. ben de rüyamda anneme betahcg değerimi söylüyorum. diyorum ki kendi kedime ben daha transfer olmadım ki nerden biliyorum sonucu die. birde anneme açıklama yapıyorum "bak anne 5'in üzeri hamilelik benim ki 229 muş" diyorum. sonra kağda dönüp dönüp bakıyorum. kısa da olsa hamileyim diye mutlu oldum valla
canımmm... genellikle mutlu olmaya bakarım ve olmadığım zamanlarda bile çevremdekileri keyiflendirmeyi severim, içimdeki enerji bana bazen fazla geliyor ve oda çeneme (elime ) vurunca heç böyle çok gevezeleşiyorumhem herşey karşılıklı (karşılıklı derken sen yaparsan bende yaparım yoksa yapmam tarzı değil ) sizlerden aldığımın yansıması, buradaki herkes öyle pozitif ve iyi ki zaten başka türlüsü gelmiyor elden. hiç birinizi resmen tanımıyorum ama hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum...
umarım önce göbişi, sonra kucağı bebişle dolunca herkeslerin buralardan elini eteğini çekmek yerine (dünyaya geldikten sonra eminim hepimizin işi başından aşkın olacak ama bi fırsat yaratmak lazım) bu defa buralarda hangi merkeze gideyim ne önerirsiniz yerine, bebişimi hangi kreşe vereyim - 5. iğnemi oldum yerine bebişim 5. aşısını oldu muahhbetleri döneroyyy dönsün dönsün artık
ben benim popom iğneden acısın istemiyorum bebişimin poposu pişik olsun istiyorummm
bi program yüklesekte level atlasak olmuyo mu ki :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?