Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Moralini bozmamaya çalış. İnşaallah bu sefer olacak diye düşün. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşaallah.

Artık iyice gece kuşu oldum. Cuma günü transferim var bir aksilik olmazsa. İçime de olumsuz hisler doğmaya başladı. Niye inancımı yitiriyorum bilmiyorum. Çok acizim Allah halimi(zi) görüyor. Yalnızca O'na sığınıyorum. Güzel haberlerin artması dileğiyle...

O icine doganlar olmuyo merak etme,hersey guzel olucak

veeeee kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiii
cuma günü bende başlıyorum tedavime hayırlısıylaaaa
onca bekleyişten sonra hala şaka gibi

Günaydınlarr

Hadi cnm topikcene gözümüz aydın 9 ay gelmezler inşallah bir daha ben bugün de kontrole gidiyorum...herkese iyi sohbetler

canımmm... genellikle mutlu olmaya bakarım ve olmadığım zamanlarda bile çevremdekileri keyiflendirmeyi severim, içimdeki enerji bana bazen fazla geliyor ve oda çeneme (elime ) vurunca heç böyle çok gevezeleşiyorum hem herşey karşılıklı (karşılıklı derken sen yaparsan bende yaparım yoksa yapmam tarzı değil ) sizlerden aldığımın yansıması, buradaki herkes öyle pozitif ve iyi ki zaten başka türlüsü gelmiyor elden. hiç birinizi resmen tanımıyorum ama hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum...

umarım önce göbişi, sonra kucağı bebişle dolunca herkeslerin buralardan elini eteğini çekmek yerine (dünyaya geldikten sonra eminim hepimizin işi başından aşkın olacak ama bi fırsat yaratmak lazım) bu defa buralarda hangi merkeze gideyim ne önerirsiniz yerine, bebişimi hangi kreşe vereyim - 5. iğnemi oldum yerine bebişim 5. aşısını oldu muahhbetleri döner oyyy dönsün dönsün artık

ben benim popom iğneden acısın istemiyorum bebişimin poposu pişik olsun istiyorummm

bi program yüklesekte level atlasak olmuyo mu ki :44::44:

Gunaydin dostlaaar
Kesinlikle katiliyorum gemiyi tetk etmek yok mart nisan mayir anneleri topigi olabilir.
İnnsallah guzel haberleribi aliriz tatlim biraz daha sabir
Sana katiliyorum arkadasim bir kasit yok burada.
tekrarladım canım doktorum sonuç çok güzel dedi 15 gün sonra ultrasyona çağırdı ..inş seninde katlanarak artar değerin..
Hadi gozun aydin bana da dua et bugunku test icin
Alllaaaah masallah masallah gozunaydin hamis haberi gibi sevindim.
Günaydin kizlar ben uyuyamiyorum mide bulantisindan cok mu erken basladi ne..
Bende de ufak ufak tiksinme var dun yemekten okadar rahatsiz oldumki hemen dislerimi fircaladim
ama bi taraftan da cok acikiyorum nasil olucak?
bu ne umutsuzluk arkadasim daha transfer olmadan.bebislerin orda seni anne anne diye beklerken
cok ayip asil sen umut dagitmalisin yavrularina testi gorene kadar polyanna olacaksin bu boyle lutfen moralini bozma

mrb ironik, elbette şahsi olarak üzerime alınmadım ama burada ki genel tavrı bildiğim için biraz haliyle topiğimizi savunmak istedim
eminim (ki en başta ben) burda bir çoğumuz tüp bebek mücadelesi verdiğimizi en yakınımız dahil kimseyle paylaşmıyoruz, çünkü vah vahlar tüh tühler, nooldu ne zaman oldu nolucak, işin akışını bilmedikleri için bilinçsiz belkide bizi bunaltan bir ton sorusan kaçış maksatlı belkide çok başka nedenlerle dediğim gibi en yakınlarımızla bile paylaşmıyoruz... hal böyle olunca burada birbirimizin yerine göre en yakını oluyoruz, hem herkes birbirini çooook çoook iyi anlıyor hemde eş zamanlı yaşadığımız için bu tedaviyi bir adım önden giden her türlü tecrübesini bizlere aktarıyor, o yüzden burda hepimizin birbirine ihtiyacı var, bilgisine olmasada desteğine, emin ol kimse kimseyi dışlamıyor, ben kendi adıma ilk girdiğim günden itibaren hiç yanıtsız bırakılmadım (arada olduysa da malum çok popüler bir topik hızla sayfa akışından dolayı atlanmış olabiliyor) bırakıldımsa da ısrarla tekrar sordum , sende yap anacım geveze desinler ıyyy mıyyy desinler sende yap (ağlamayana meme yok, isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci gibi konunun kenarından geçebilecek bir kaç atasözü sıkıştırıp araya konuyu daha bilimsel bir hale getirebilirim )

sözün özü: (bazen o kadar uzatıyorum ve karıştırıyorum ki özünü açıklamak zorunda kalıyorum ) burada başka birini umursamayan tek bir kişi bile görmedim, aksine herkes birbirine ve yeni katılan herkese destek olmak için yarışıyor... ben çok seviyorum sende sev burayı nütfennnn....

al bide dip not: normalde (bu bir itiraf) dışarıda herhangi birinin hamile olduğunu duyduğumda içim burulur, sevinemem (kötü bişeyde geçmez Allah için içimden) ama burda birinin tahlil sonucunu beklerken bile içim pır pır, ve sonuca kendim hamileymişim gibi seviniyorum, bu enerji ve güzellikten mahrum olma...
gel katıl bizeeee... gir aramızaaa...

not (bu da normali): o kadar gevezelik etmişim ki yine yazıyı bitirip cevaplaya bastığımda zaman aşımından siteye tekrar giriş yapmam gerekti, ama çenesi düşün, tecrübeli bir türk kadını olduğumdan yollamadan önce copy yapmıştım yazdıklarımı da bu uzun vır vırımdan mahrum etmedin sizi

aminnn...
o bekleyiş daha bi heyecanlı bekle bencede, ben bazen piyango bileti alır üzerine bi dolu hayal kurarım sonra çekiliş tarihi gelir bakmam taaa günler sonra bakarım helecan yapıyorum ve hayallere devam ediyorum sende hayallerini kurmaya 2 gün daha devam sonra büyük ikramiyeeee....

Herkese günaydınnnn..dilerim çoooook güzel bir gün olurr herkes için...

Kanbar cım seni rüyamda gördüm (sanırım sabah namazından sonraydı,çünkü sadece 2-3 saat uyuyabiliyorum ayaklarımın ağrısı ve sıkıntısından) hamileydin ve benim yanıma gelmişsin bana soruyordun neler yapıyorsun dieee...uyandığımda hem garip geldi hem de çok hoşuma gitti..bu kadar insanın içinden özellikle nie seni gördüm bilmem:) Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin,evlatlarımızla sınamasın bizi inşallah...amin...

ay çook şükürrr.....

hadi hayırlı olsun canımmm....

bu kırmızılar sana kızını getirsinnn... (kafiye olsun diye kız dedim sağlıklı olsun da gerisi boş)

oley be ne mutlu bize kendim olmuş kadar sevindim baharım. hadi Allah yardımcın olsun. ben de rüyamda anneme betahcg değerimi söylüyorum. diyorum ki kendi kedime ben daha transfer olmadım ki nerden biliyorum sonucu die. birde anneme açıklama yapıyorum "bak anne 5'in üzeri hamilelik benim ki 229 muş" diyorum. sonra kağda dönüp dönüp bakıyorum. kısa da olsa hamileyim diye mutlu oldum valla

anammm ne güzel rüya hemde bi hamilişişkomuz görüyo, kanbar hadi torpillisin kaptın bebişi

canım ne güzel hayırlı bir günde transfer olacak stres yapma dua et bol bol rabbim yardımcın olsun güzel haberler bekliyoruz senden

okuyunca en az senin kadar heyecanlandım rabbim ellerini ellerimizi boş çevirmesin sağlıklı bebişler varsınn

hani sinemalarda gelecek gösterimin fragmanı olur ya en heyecanlı sahneleri koyarlar heh işte gördüğün oydu, senin filmin fragmanı

inşallah Allahın izniyle o günleride göreceğiz. bu sefer bebklerimizle ilgili tecrübeleri anlatacağız. kısmet belki birbirimizin çocuklarının düğünlerine bile gideceğiz.

ohoooo her aklımıza gelen içimizden geçen olsaydı (bundan 9 yıl önce ilk defa korunmasız olduğumuzda (ki şimdi düşününce gülüyorum çünkü yumurtlama dönemim bile değilmiş) ben doğuracağım tarihi, ne zaman doğum iznine çıkacağımı falan hesaplıyordum yani demem o ki içinden geçen iyi yada kötü hiççç sallama sen ne düşünüren düşün olacak olan oluyor, sadece olumsuz düşünüp kendini ve bebişkoyu üzme o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…