kızlar ben doktora kontrole gidiyorum. Bakalım benim yavrular kaç mm olmuşlar. Görüşmek üzere sevgiyle kalın:103:
kızlar ya bi derdim var :26::26:
bugün transferimin 6. günüm topiği okuyunca farkettim, herkesin kasıkları ağrıyormuş, benim niye ağrımıyor diye düşünürken, ağrıdığını farkettim çok şükür,
ama kötü olan iğne yerlerim o kadar ağrıyorki kasıklarımın ağrısını fark edemedim, progynex progesteron iğne verdi dr, bugün 9. vurdurdum, yürüyemiyorum resmen,
gece ağrıdan uyuyamıyorum, hem iğneden yarım saat sonrası hem ağrıdıkça masaj yapıyorum, nasıl dayanacağım bilmiyorum, varmı kullanan yada çözümü olan :26::26::93::93::93:
oley be ne mutlu bize kendim olmuş kadar sevindim baharım. hadi Allah yardımcın olsun. ben de rüyamda anneme betahcg değerimi söylüyorum. diyorum ki kendi kedime ben daha transfer olmadım ki nerden biliyorum sonucu die. birde anneme açıklama yapıyorum "bak anne 5'in üzeri hamilelik benim ki 229 muş" diyorum. sonra kağda dönüp dönüp bakıyorum. kısa da olsa hamileyim diye mutlu oldum valla
aynı durumu farkedince ben bütün iğnelerimi bebek enjektörü var siyah uçlu onlarla yaptırdım hiç sorun olmadı.ama sen artık bayağı vurulmuşun.
günaayyydın kızlar...
transferi olacak arkadaşlarım moralinizi yüksek tutun bebişleriniz 12 gün sonra müjdeyi verecek sizeee inşallah...
baharcım tedavin hayırlı olsun canım..
gün sayan arkadaşlarım çok heyecanlı bir bekleyiş inşallah müjdenizle gelirsiniz..
benim bugün 2.günüm cumartesi kontrolüm var..heyecan içindeyim...ama bugünler rahat günler değil mi transferden sonra beklemek çok heyecanlı...
kızlar ben göbekten iğne kullanıyorum..ve hemşire 4 parmak yandan dedi gösterdi..
ben 2 günde aynı taraftan vurmuşum..
tarafı önemli mi bu iğnenin..
şimdi 2 günde diğer taraftan mı vurmalıyım:44::44:
makay'cımmm
belki senin yumurtalıkların daha erken cevap veriyordur ondan erken bitmiş olabilir...herkesin bünyesi tepkisi farklı..başkalarıyla kendini karşılaştırma işin içinden çıkamazsın kafan karışmakla kalır sadece..
öptümm... Bu arada ben hep seni hamile zannediyordum:) demek çok yakın
herkese iyi geceler kızlarr
uyku falan tutmuyor artık.10.güne girdim bugün transferden sonra....eşim illa 12. gün yapalım testi diyor.bende haklı buldum.beklicem 12.günü ayyy çok heyecanlı bu bekleyişş
bben şimdi yatıyorummm yarın yeni bir umut olsun hepimize güzel haberler alırız inşallah
Günaydın arkadaşlar benim tedavim iptal olmasına ragmen sizleri çok merak ediyorum gelip bakıyorum hamile haberlerini aldıkça çok seviniyorum umutlanıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bizlerede ben eylülde kısmet olursa başlayacağım hakkımızda hayırlısı
Makaycim ne guzel eylulde tekrar baslayacaksin aramiza hamis olarak katilacaksin birakma bizleri zaten.arkadaşlar bakıyorumda igne tedavisi 9 gün olanlar var benimki neden 5.günde bitti acaba kafam karıştı şimdii ???
ben bişey sormak istiyorumm....transferden bugüne kadar her gece hiç şaşmadan yattığımda ayaklarıma bazen kollarıma sıkıntı geliyor böyle ağrı gibi kasmak istiyorum,sanki kemiklerimin içinde gibi , tuhaf bişey uyutmuyorda beni...benim gibi bu durumda olan varmı..:44:
kızlar ya bi derdim var :26::26:
bugün transferimin 6. günüm topiği okuyunca farkettim, herkesin kasıkları ağrıyormuş, benim niye ağrımıyor diye düşünürken, ağrıdığını farkettim çok şükür,
ama kötü olan iğne yerlerim o kadar ağrıyorki kasıklarımın ağrısını fark edemedim, progynex progesteron iğne verdi dr, bugün 9. vurdurdum, yürüyemiyorum resmen,
gece ağrıdan uyuyamıyorum, hem iğneden yarım saat sonrası hem ağrıdıkça masaj yapıyorum, nasıl dayanacağım bilmiyorum, varmı kullanan yada çözümü olan :26::26::93::93::93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?