Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kızlar ben doktora kontrole gidiyorum. bakalım benim yavrular kaç mm olmuşlar. görüşmek üzere sevgiyle kalın:103:

günaayyydın kızlar...

transferi olacak arkadaşlarım moralinizi yüksek tutun bebişleriniz 12 gün sonra müjdeyi verecek sizeee inşallah...
baharcım tedavin hayırlı olsun canım..
gün sayan arkadaşlarım çok heyecanlı bir bekleyiş inşallah müjdenizle gelirsiniz..

benim bugün 2.günüm cumartesi kontrolüm var..heyecan içindeyim...ama bugünler rahat günler değil mi transferden sonra beklemek çok heyecanlı...

kızlar ben göbekten iğne kullanıyorum..ve hemşire 4 parmak yandan dedi gösterdi..
ben 2 günde aynı taraftan vurmuşum..
tarafı önemli mi bu iğnenin..
şimdi 2 günde diğer taraftan mı vurmalıyım:44::44:

aynı durumu farkedince ben bütün iğnelerimi bebek enjektörü var siyah uçlu onlarla yaptırdım hiç sorun olmadı.ama sen artık bayağı vurulmuşun.

Günaydın arkadaşlar benim tedavim iptal olmasına ragmen sizleri çok merak ediyorum gelip bakıyorum hamile haberlerini aldıkça çok seviniyorum umutlanıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bizlerede ben eylülde kısmet olursa başlayacağım hakkımızda hayırlısı

Hayrolsun canin cok guzel bir ruya insallah gercek olur hayirlisiyla mujdeni yine verirsin
annecigine

aynı durumu farkedince ben bütün iğnelerimi bebek enjektörü var siyah uçlu onlarla yaptırdım hiç sorun olmadı.ama sen artık bayağı vurulmuşun.

arkadaşlar bakıyorumda igne tedavisi 9 gün olanlar var benimki neden 5.günde bitti acaba kafam karıştı şimdii ???

Makay'cımmm
belki senin yumurtalıkların daha erken cevap veriyordur ondan erken bitmiş olabilir...herkesin bünyesi tepkisi farklı..başkalarıyla kendini karşılaştırma işin içinden çıkamazsın kafan karışmakla kalır sadece..
öptümm... bu arada ben hep seni hamile zannediyordum:) demek çok yakın

Günaydın canım sanada dilerim bu çektiklerinin sonunda mükafatını alırsın hiç beklemeden...
ben cevap vermek isterdim ama yanlış bişey derim die yorum yapmıyorum..bende yapmıştım aynı yerden üst üste bişey olmadı ama sen yinede merkezine sor en iyisi...

canım inşallah rabbim hepimize kısmet etsin sağlıkla inşallah

Bugün sonuç alıcak arkadaşımız yok mu hiç..su lısteye test tarıhlerını ekleyebılsek super olucak..bu işi yapsa yapsa bahar yapar

ne güzel işte iki gün kalmış inşallah hayırlı haberler alırsın bu hayrlı ayda..

arkadaşlar bakıyorumda igne tedavisi 9 gün olanlar var benimki neden 5.günde bitti acaba kafam karıştı şimdii ???
Makaycim ne guzel eylulde tekrar baslayacaksin aramiza hamis olarak katilacaksin birakma bizleri zaten.
arkadaslarin bahsettigi igne transferden sonra yapilan igne embriyonun tutunmasi icin.yumurta buyutme ignesi degil zaten.

ben bişey sormak istiyorumm....transferden bugüne kadar her gece hiç şaşmadan yattığımda ayaklarıma bazen kollarıma sıkıntı geliyor böyle ağrı gibi kasmak istiyorum,sanki kemiklerimin içinde gibi , tuhaf bişey uyutmuyorda beni...benim gibi bu durumda olan varmı..:44:

barbaros33 günaydın....seninle aynı doktorun hastasıyız sanırım:) ne güzel benimle aynı merkezden biri var tabi yanlış hatırlamıyorsam...

geciyorken ugradım kızlar,selam hepınıze ben de bu zorlu yollardan gectim topıclerde dertlesecek ınsanlar aradım ılk denememde kımyasal gebelıkle darmadagın oldum ustelık o kdr problemlı bı cıftız kı 2. denememde bu ısın cok daha uzun surebılecegıne alıstırdım kendımı.Rabbıme sukurler olsun 2. denememde tuttu.Allah cok buyuk siz de kendınızı ıyıye de kotuye de hazırlayın rabbım ne zaman nasıp etmısse o zaman gelecek bebeklerımız.uzun bır yolculugun baslangıcı bu...Belirti de aramayın tamamı psıkolojık bu yolculukta kımılerınız sevınmeye basladı kımılerınız uzulecek kımılerınız once sevınıp sonra uzulecek...umarım emeklerınız bosa cıkmaz...hepınıze sevgıler...

aynı durumdayım...benım bacaklarımda var..germek ıstıyorum kendımı o agrı ıle uyanıyorum.bacaklarımı nereye uzatsam gecmıyor agrı her gece var hemde

bence bütün hamilelikler birbirinden farklı bu benim üçüncü tedavim ve diğer ikisinde şişmediği kadar karnım şişti .hemşire progestandan dedi ama ben diğerlerinde de kullandım onu.bi de ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum senin gibi göbekten aynen yerleri morarmış durumda ağrı da var bu dediğin iğne acaba bana transferden önce yapılan iğne mi eğer öyleyse benim üç gün yürüyüşüm değişti çok ağrıdı yeri.inşallah bunların hepsinin mükafatını alırız hep beraber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…