aynı durumdayım...benım bacaklarımda var..germek ıstıyorum kendımı o agrı ıle uyanıyorum.bacaklarımı nereye uzatsam gecmıyor agrı her gece var hemde
ayy kizlar bendede var esime sikayet edip duruyodum hep sanki kaslarim toparlaniyo surekli gerilip esnemek istiyorum ama fazla yapmiyodum bugun negatifimu alinca ayaklarindan tavana astiracan kocisime
kızlar ben doktora kontrole gidiyorum. bakalım benim yavrular kaç mm olmuşlar. görüşmek üzere sevgiyle kalın:103:
nerden bılıyosun negatıf oldugunu..pozıtıf pozıtıf
Bugün sonuç alıcak arkadaşımız yok mu hiç..su lısteye test tarıhlerını ekleyebılsek super olucak..bu işi yapsa yapsa bahar yapar
gunaydin kizlar test gunume hosgeldinizzz
mrb kızlar.bende bu ay tüp bebek yaptım.2 gün önce de hamile olduğumu ögrendim.darısı tüm isteyenlerin başına inş.Allah bu duyguyu herkese yaşatsın.
altın günü gibi tam
saat kaçta ?
geciyorken ugradım kızlar,selam hepınıze ben de bu zorlu yollardan gectim topıclerde dertlesecek ınsanlar aradım ılk denememde kımyasal gebelıkle darmadagın oldum ustelık o kdr problemlı bı cıftız kı 2. denememde bu ısın cok daha uzun surebılecegıne alıstırdım kendımı.Rabbıme sukurler olsun 2. denememde tuttu.Allah cok buyuk siz de kendınızı ıyıye de kotuye de hazırlayın rabbım ne zaman nasıp etmısse o zaman gelecek bebeklerımız.uzun bır yolculugun baslangıcı bu...Belirti de aramayın tamamı psıkolojıkbu yolculukta kımılerınız sevınmeye basladı kımılerınız uzulecek kımılerınız once sevınıp sonra uzulecek...umarım emeklerınız bosa cıkmaz...hepınıze sevgıler...
aminn...
ve de hayırlı uğurlu olsunnnnnn
Allah tamamına erdirsin canım9 ay sonra sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallahhh.. amin..
çok güzel bir haberlistede olup beklediklerimiz var ama böyle ardan gelip süpriz yapanlarla daha bir güzel oluyor şenleniyor ortalıkkk
berekelterimizsiniz siz
uğurun gelsin topiğimize
ben bişey sormak istiyorumm....transferden bugüne kadar her gece hiç şaşmadan yattığımda ayaklarıma bazen kollarıma sıkıntı geliyor böyle ağrı gibi kasmak istiyorum,sanki kemiklerimin içinde gibi , tuhaf bişey uyutmuyorda beni...benim gibi bu durumda olan varmı..:44:
insallah canim pozitif cikarsaa cok sasirip cok sevinicem
zil takip oynuycam zaten, gobusum bide ciksib davul gibi siseyim bol bol göbek atacam
o huzursuz bacak sendromu olmasın :44::44:
normal insanlarda da oluyor bildiğim kadarı ile böyle ayağını bacağını nereye koyacağını şaşırıyosun bi yerlere sığamıyosun falan gibi ama hamilişişkolarda dahada sık oluyo sankim :44::44:
ay bilemedim ama o tahmin ettiğim şeyse çok sıkıntı veren bişey, masaj iyi gelebilir, birde arada kalk dolaş istersen
o huzursuz bacak sendromu olmasın :44::44:
normal insanlarda da oluyor bildiğim kadarı ile böyle ayağını bacağını nereye koyacağını şaşırıyosun bi yerlere sığamıyosun falan gibi ama hamilişişkolarda dahada sık oluyo sankim :44::44:
ay bilemedim ama o tahmin ettiğim şeyse çok sıkıntı veren bişey, masaj iyi gelebilir, birde arada kalk dolaş istersen
amin canım bende sizlere umut olsun diye yazmak istedim.sizler gibi bende çok giriyordum bu siteye birgün bende yazabilecek miyim diye çok merak ediyordum.Allah yaşattı bana o duyguyu.tüm sonuç bekleyenlere Allah hayırlısıyla versin inş
Sanırım arada yat demek istedin:) çünkü yatakta duramıyorum..masajda etkili olmuyor içten gelen kemiklere ulaşan bişey sanki..aman Allah kimseye vermesin çok sinir bozucu..gözünden uyku akıyor ama yatıp uyuyamıyorsun,otursan oturamıyorsun....oyy oyyy Rabbim yardım ett.....
ayyyy biz ne kadar polyanna şirinsek sende o kadar olumsuz şirinsin ya, ya bi dur bi nefes al ne bu habire negatif negatiff ben o bebişkonunyerinde olsam 3 hafta tahlillerde çıkmam 4 hafta gösteririm yüzümü seni sürüm sürüm süründürürüm ayyyyy
kizlar kasigim ve belim o kadar cok agriyorki kanamamda bi geliyo bi duruyor sanki ilaclari biraksam sakir sakir kanayacam bugunle beraber 10 gundur kanama geciriyor oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?