Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

aynı durumdayım...benım bacaklarımda var..germek ıstıyorum kendımı o agrı ıle uyanıyorum.bacaklarımı nereye uzatsam gecmıyor agrı her gece var hemde

ayy kizlar bendede var esime sikayet edip duruyodum hep sanki kaslarim toparlaniyo surekli gerilip esnemek istiyorum ama fazla yapmiyodum bugun negatifimu alinca ayaklarindan tavana astiracan kocisime

mrb kızlar.bende bu ay tüp bebek yaptım.2 gün önce de hamile olduğumu ögrendim.darısı tüm isteyenlerin başına inş.Allah bu duyguyu herkese yaşatsın.

aminn...

ve de hayırlı uğurlu olsunnnnnn
Allah tamamına erdirsin canım 9 ay sonra sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallahhh.. amin..

çok güzel bir haber listede olup beklediklerimiz var ama böyle ardan gelip süpriz yapanlarla daha bir güzel oluyor şenleniyor ortalıkkk

berekelterimizsiniz siz

uğurun gelsin topiğimize

hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin hamileliğini öncelikle, sağlıklı sıhhatli kucağına al bi çabuk inşallah. amin.

ne güzel böyle hamiloş gelenimizin gidenimizin olması

dediğin gibi hepimiz dertleşecek insan peşindeyiz ve sizin gibi güzel haberler verip bizi motive edenler sayesinde daha güçlüyüzz

amin canım bende sizlere umut olsun diye yazmak istedim.sizler gibi bende çok giriyordum bu siteye birgün bende yazabilecek miyim diye çok merak ediyordum.Allah yaşattı bana o duyguyu.tüm sonuç bekleyenlere Allah hayırlısıyla versin inş

o huzursuz bacak sendromu olmasın :44::44:
normal insanlarda da oluyor bildiğim kadarı ile böyle ayağını bacağını nereye koyacağını şaşırıyosun bi yerlere sığamıyosun falan gibi ama hamilişişkolarda dahada sık oluyo sankim :44::44:

ay bilemedim ama o tahmin ettiğim şeyse çok sıkıntı veren bişey, masaj iyi gelebilir, birde arada kalk dolaş istersen

insallah canim pozitif cikarsaa cok sasirip cok sevinicem
zil takip oynuycam zaten, gobusum bide ciksib davul gibi siseyim bol bol göbek atacam

ayyyy biz ne kadar polyanna şirinsek sende o kadar olumsuz şirinsin ya, ya bi dur bi nefes al ne bu habire negatif negatiff ben o bebişkonun yerinde olsam 3 hafta tahlillerde çıkmam 4 hafta gösteririm yüzümü seni sürüm sürüm süründürürüm ayyyyy

canim aslina bakarsan hamileligin ileriki aylarinda magnezyum eksikligine bagli oluyor daha cok ama erken hamilelikte hic duymadim bence kullandigimuz ilaclardan olabilir yada hareketlerimizi kisitladigimiz icin :26:

Sanırım arada yat demek istedin:) çünkü yatakta duramıyorum..masajda etkili olmuyor içten gelen kemiklere ulaşan bişey sanki..aman Allah kimseye vermesin çok sinir bozucu..gözünden uyku akıyor ama yatıp uyuyamıyorsun,otursan oturamıyorsun....oyy oyyy Rabbim yardım ett.....

kizlar kasigim ve belim o kadar cok agriyorki kanamamda bi geliyo bi duruyor sanki ilaclari biraksam sakir sakir kanayacam bugunle beraber 10 gundur kanama geciriyor oldum

aminnnn...
hamilelerimize inancımız tam onların duası olur

anam kıyamam size yaaa....
bu sıcakta zaten bi yerlere sığamıyo insan bide böyle sıkıntılarla hofff
doktorunla bi görüş mutlaka belki önereceği bişey olur çekme bu sıkıtıyı

hahaha cok komiksin canim yaa :)) dogru diyosun valla herseye ragmen Allah buyuk insallah guzel haberi veririm size:))

kizlar kasigim ve belim o kadar cok agriyorki kanamamda bi geliyo bi duruyor sanki ilaclari biraksam sakir sakir kanayacam bugunle beraber 10 gundur kanama geciriyor oldum

çok kıpraşma öylee kanamalı hamilişişkoluk riskli yat yuvarlan sonucu alana kadar dinlen

yok adet oldum yok negatifff falan dersen bi daha cezamız fena ona göre (1 gün boyunca herkes kendi arasında mesajlaşıyo sende bişi okuyamıyosun ohhh çatla )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…