Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

hedefimde kimse yoktu ve sorun çözülmüştür dememe rağmen sende yazmışta yazmışsın yazmışta yazmışsın.asıl şu anda senin şu yazdıkların son derece yersizdi.gelelim diğer arkadaşın meselesine;ona vermiş olduğum bir cevaptır,kendi düşüncelerimdir.bu konu hakkındada yazmışta yazmışsın yazmışta yazmışsın .........bilmemneden nem kapar gibi kapmışsın ve üşenmeyip her cümleye cevap yazmışsın.bende seni kaale alarak cevap veriyorum.mslrın silinmesi konusu teknik bir sorunmuş ve HEDEFİMDE KİMSE YOKTU.İSTEDİĞİMİ YAZARIM İSTERSEM TÜRKÜ YAZARIM ŞARKI YAZARIM MASAL ANLATIRIM.....uzar gider.arada acı dolu 5,5 yıllık tecrübelerimi paylaşırım almasını bilene.şimdi üstüne alınmak niye bu kadar yazmak niye hemde saygısız üslüp kullanarak...allahın selameti üzerine olsun,kalbini ferah tut.şahsına yazdığım bişey olursa cvp verebilirsin.

arkadaşlar bu topiğin amacını unutmayalım ...bunlar silinebiliyor olsa şimdi silicem haa.gerginlik istemiyozzz:)

şu ekrandan kafamızı çevirdiğimiz anda zaten o kadar çok gerginlik ve olumsuzluk var ki, burda olmamızın tek amacı paylaşım, rahatlama, destek vs. çoğu insanın anlayışını kaybettiği şu dönemde biz başkalarına benzemeyelim, yok aslında ortada incir çekirdeğini dolduracak birşey...

tek amacımız bebek gerisi tefferuat...

Hamiş hanımlar neden kan sulandırıcı kullanıyorsunuz? bana vermedi doktorum ama....:44:

bana da transferden sonra verdi iğne evet çok yakıyor ve yerini morartıyor bi de biz seninle aynı yerde transfer olmuşuz sanırım benim ikinci sebepsiz yere düştüğü için verdi iğneyi ama test yapmadı ben de onu anlamadım doktora da soramadım doktorluk taslamamak için..

bişi sorucam (tedavi başlangıcımın yaklaştığı şu günlerde deli gibi sıcaklarıda düşününce ve yolun uzunluğuda falan ayyy benim için merak konusu bu) ; şimdi ben adetin 2. günü gidicem tohtura, bana bakcek etcek, iğnelere başla bu akşam dicek di mi? sonraki ilk kontrol kaç gün sonra? (normalde aşılamada 3-5 iğne olup öyle gidiyodum diye hatırlıyorum da) sonra gün aşırı onu bilyorum ama ilk gidişten sonra ne kadar gün onu merak ettim

ilk iğneden sonra 3 gündü benimki.

okuyunca en az senin kadar heyecanlandım rabbim ellerini ellerimizi boş çevirmesin sağlıklı bebişler varsınn

canım çok teşekkür ederim.bu topiği çok sevdim ben.sanki yıllardır sizlerle konuşuyor gibiyim.çıkamıyorum bi türlü.aklımda sürekli siz.ne oldu acaba baharın kırmızılar geldimi diğer arkadaşlar ne alemde bi merak bi sevinç var içimde.pozitif enerji veriyorsunuz .içim kapkaraydı bu topiğe girene kadar tutunmadılar ağrım var falan filan.ama artık içim kıpır kıpır.allahım hepimizi güldürsün inşallah

ben 2,gunu gıttıgımde dırek orada o gun ıgnemı vurmuslardı hemen..sonra 4 ya da 5, gun gıttım bı daha..aşılama gıbı 3 5 ıgne olup oyle gıdıyosun..

kızlarrrrrrrrrrrrrrr dayanamıyooooooooom bi taraftan test yapmak istiyom bi taraftan yapmaktanda korkuyom ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yardımmmmmmmmmm test tarihim 29 temmuz yarin yapiyim mi hıııııııııııııııııı ne dersinizzzzz???????????

sakınnnnnnn elleşme ne zamansa o zaman yap ay 12 günse 12 gün halla halla

benim de bu sene 4-5 yaştı aynen katılıyorum dediklerinize içinde olup hasretini çekmek ve kimseye çaktırmamak ne kadar zor Allah hepimize nasip eder inşallah.amiiiiin

2 maksimum 3 gun sonra canim
mrb kızlar.bende bu ay tüp bebek yaptım.2 gün önce de hamile olduğumu ögrendim.darısı tüm isteyenlerin başına inş.Allah bu duyguyu herkese yaşatsın.
Canim hayirli ugurlu olsun aramiza hos geldin hamis sayimizi artiralim da arkadaslara ugur getirsin moral olsun
ayni gun ogrenmisiz hamile oldugumuzu.

Elacim guzel haberlerle mucizenle gel insallah.

veeeee kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiii
cuma günü bende başlıyorum tedavime hayırlısıylaaaa
onca bekleyişten sonra hala şaka gibi

Canım Baharcım çoook sevindim..

GÖZLERİM DOLDU,NEREDEYSE AĞLAYACAĞIM...

Canım yarın doktoruna gidip,sen de tedaviye başlıyorsun , ohh Allah'a şükürler olsun...
Temmuz annesi seni...

edaa cım kaçıncu gün embriyorsu tranfer edildi.bide ne zaman edildi.benim 5.gün embriyosuydu tranferden 5 gün sonra test yaptım çıktı sonuç canım..ama bence heycan daha güzel umut hep var çünkü..

autumn kullanıcısından alıntı
Herkese günaydınnnn..dilerim çoooook güzel bir gün olurr herkes için...

Kanbar cım seni rüyamda gördüm (sanırım sabah namazından sonraydı,çünkü sadece 2-3 saat uyuyabiliyorum ayaklarımın ağrısı ve sıkıntısından) hamileydin ve benim yanıma gelmişsin bana soruyordun neler yapıyorsun dieee...uyandığımda hem garip geldi hem de çok hoşuma gitti..bu kadar insanın içinden özellikle nie seni gördüm bilmem:) Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin,evlatlarımızla sınamasın bizi inşallah...amin...

anammm ne güzel rüya hemde bi hamilişişkomuz görüyo, kanbar hadi torpillisin kaptın bebişi

Autumn Allah'tan malum olmuştur içine canım benim...
O kadar mutlu ettin ki beni,zırıl zırıl ağlıyorum ....
Sanki hamileyim gibi ağlıyorum...
Autumn canım bitanem güzel annem , dilerim ben de tadarım senin mutluluğunu , eğer olursa nerede olursan ol gelip seni bulup ,öpücem ve doya doya sarılıp ağlıycam sana bitanem..
O kadar mutlu ettin ki beni,Rabbim de seni mutlu etsin...:119:

sENİ MUTLAKA ARAYIP BULACAĞIM CANIM BENİM,ŞİMDİ ÇOK SEVDİĞİM ÇALIŞMA ARKADAŞIMA DA GÖSTERDİM..
bERABER SEVİNÇTEN GÖZLERİMİZ DOLDU...
GELİP SANA SARILIP , DOYA DOYA SEVİNÇTEN AĞLAYACAĞIM....
İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…