arkadaşım gerçekten bu kınama yazın çok yersiz olmuş...
daha ne olduğunu anlamadan yazmışda yazmışsın...
bunları yazmak yerine arkadaşlar benim mesajlarım silinmiş bilginiz var mı diye sorsaydın cevabını alıcaktın zaten...
canım ne yapmalıyız yani sen geçmişi okuyamıyorsun diye kimse burda sohbet edemeyecek mi ??
burası sadece bilgi paylaşımının olduğu bi topik mi ??
herkes her durumunu anlatıp arkadaşlarıyla sohbet edebilir...
dediğin doğru okadar çok insanın olduğu bi topiğin ilerlememesi mümkün değil zaten...
sen geldiğinde geçmişe dönemeyebilirsin...
ama bak negüzel yazmışsın 5,5 yıllık tecrübelerimi paylaşmak istiyorum diye...
sen de girdiğin zamanlarda o an konuşulan mevzularda fikirlerini belirtebilirsin...
benim gibi ilk deneyimi olan arkadaşlara çok da yardımın dokunabilir...
ama sen tüm sayfaları takip edemediğin için diğer arkadaşların sohbet etmesini eleştiremezsin ki...
üstelik sadece sohbet havasında ilerlemiyor burda paylaşımlar...
geçmişi okuyamadığın için görme şansın olmamış olabilir...
ama burada herkes tedavi sürecinde ne yaşadıysa önceki deneyimleriyle beraber paylaşıyor...
herkeste alacağını alıyor...
dediğim gibi eğer bize yardımcı olmak istiyorsan fırsat buldukça topikte o an konuşulan konular hakkında yorumlarını yapabilirsin...
bizede istediğin gibi yardımcı olursun böylece
hedefimde kimse yoktu ve sorun çözülmüştür dememe rağmen sende yazmışta yazmışsın yazmışta yazmışsın.asıl şu anda senin şu yazdıkların son derece yersizdi.gelelim diğer arkadaşın meselesine;ona vermiş olduğum bir cevaptır,kendi düşüncelerimdir.bu konu hakkındada yazmışta yazmışsın yazmışta yazmışsın .........bilmemneden nem kapar gibi kapmışsın ve üşenmeyip her cümleye cevap yazmışsın.bende seni kaale alarak cevap veriyorum.mslrın silinmesi konusu teknik bir sorunmuş ve HEDEFİMDE KİMSE YOKTU.İSTEDİĞİMİ YAZARIM İSTERSEM TÜRKÜ YAZARIM ŞARKI YAZARIM MASAL ANLATIRIM.....uzar gider.arada acı dolu 5,5 yıllık tecrübelerimi paylaşırım almasını bilene.şimdi üstüne alınmak niye bu kadar yazmak niye hemde saygısız üslüp kullanarak...allahın selameti üzerine olsun,kalbini ferah tut.şahsına yazdığım bişey olursa cvp verebilirsin.
Hamiş hanımlar neden kan sulandırıcı kullanıyorsunuz? bana vermedi doktorum ama....:44:
bişi sorucam (tedavi başlangıcımın yaklaştığı şu günlerde deli gibi sıcaklarıda düşününce ve yolun uzunluğuda falan ayyy benim için merak konusu bu) ; şimdi ben adetin 2. günü gidicem tohtura, bana bakcek etcek, iğnelere başla bu akşam dicek di mi? sonraki ilk kontrol kaç gün sonra? (normalde aşılamada 3-5 iğne olup öyle gidiyodum diye hatırlıyorum da) sonra gün aşırı onu bilyorum ama ilk gidişten sonra ne kadar gün onu merak ettim
okuyunca en az senin kadar heyecanlandım rabbim ellerini ellerimizi boş çevirmesin sağlıklı bebişler varsınn
bişi sorucam (tedavi başlangıcımın yaklaştığı şu günlerde deli gibi sıcaklarıda düşününce ve yolun uzunluğuda falan ayyy benim için merak konusu bu) ; şimdi ben adetin 2. günü gidicem tohtura, bana bakcek etcek, iğnelere başla bu akşam dicek di mi? sonraki ilk kontrol kaç gün sonra? (normalde aşılamada 3-5 iğne olup öyle gidiyodum diye hatırlıyorum da) sonra gün aşırı onu bilyorum ama ilk gidişten sonra ne kadar gün onu merak ettim
benim 31 temmuz test tarihim çok heyecanlıyımm .... :)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrr dayanamıyooooooooom bi taraftan test yapmak istiyom bi taraftan yapmaktanda korkuyom ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yardımmmmmmmmmm test tarihim 29 temmuz yarin yapiyim mi hıııııııııııııııııı ne dersinizzzzz???????????
aynen canım yaa...
bu seneki öğrencilerim 4-5 yaş grubuydu...
görsen bi tatlılar kuzularım benim yaaa
haftasonu tatilini hiç sevmiyorlardı okula gelemiycez diye
öğretmenlik gerçekten çok güzel bi meslek...
ama benim bölümüm ayrı bi zevk gerçekten...
kuzucuklarımın gözlerindeki mutluluğu görmek benim için herşeye bedel...
rabbim banada nasip eder tatlı mı tatlı çocuklar inş
ilk iğneden sonra 3 gündü benimki.
ben 2,gunu gıttıgımde dırek orada o gun ıgnemı vurmuslardı hemen..sonra 4 ya da 5, gun gıttım bı daha..aşılama gıbı 3 5 ıgne olup oyle gıdıyosun..
benim de 31 temmuz Ama listeye eklenmeye korkuyorum.
2 maksimum 3 gun sonra canimbişi sorucam (tedavi başlangıcımın yaklaştığı şu günlerde deli gibi sıcaklarıda düşününce ve yolun uzunluğuda falan ayyy benim için merak konusu bu) ; şimdi ben adetin 2. günü gidicem tohtura, bana bakcek etcek, iğnelere başla bu akşam dicek di mi? sonraki ilk kontrol kaç gün sonra? (normalde aşılamada 3-5 iğne olup öyle gidiyodum diye hatırlıyorum da) sonra gün aşırı onu bilyorum ama ilk gidişten sonra ne kadar gün onu merak ettim
Canim hayirli ugurlu olsun aramiza hos geldin hamis sayimizi artiralim da arkadaslara ugur getirsin moral olsunmrb kızlar.bende bu ay tüp bebek yaptım.2 gün önce de hamile olduğumu ögrendim.darısı tüm isteyenlerin başına inş.Allah bu duyguyu herkese yaşatsın.
veeeee kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiii
cuma günü bende başlıyorum tedavime hayırlısıylaaaa
onca bekleyişten sonra hala şaka gibi
kızlarrrrrrrrrrrrrrr dayanamıyooooooooom bi taraftan test yapmak istiyom bi taraftan yapmaktanda korkuyom ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yardımmmmmmmmmm test tarihim 29 temmuz yarin yapiyim mi hıııııııııııııııııı ne dersinizzzzz???????????
anammm ne güzel rüya hemde bi hamilişişkomuz görüyo, kanbar hadi torpillisin kaptın bebişi
Herkese günaydınnnn..dilerim çoooook güzel bir gün olurr herkes için...
Kanbar cım seni rüyamda gördüm (sanırım sabah namazından sonraydı,çünkü sadece 2-3 saat uyuyabiliyorum ayaklarımın ağrısı ve sıkıntısından) hamileydin ve benim yanıma gelmişsin bana soruyordun neler yapıyorsun dieee...uyandığımda hem garip geldi hem de çok hoşuma gitti..bu kadar insanın içinden özellikle nie seni gördüm bilmem:) Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin,evlatlarımızla sınamasın bizi inşallah...amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?