Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Öğretmenim benim bir fikrim var hani yazıyolar ya

öğretmen .....................
özne_hayat..................... tedavide
artvinim........................ 3 de başlıycak
vb bizde yapalım ben burdaki herkezi merak ediyorum
kendim gibi burdaki herkez
Nolur

Duayı okurken gözlerim doldu, Allah'ım sen hepimize hayırlısını ver. AMİNNNN...

Gunaydın;

sen lısteyı olustur ıstersen bızde yaşımızı,infertılıte nedenımızı tedavı zamanımızı yazalım sana

Tedaviye başlandığında çörekotu,tarçın,karanfil.ketentohumu ve bal karışımı kullanılıyormuş yumurta kalitesini arttırmak için.. bunu kullanan varmı,veya yan etkisi olabilirmi.olumsuz bişeye sebep olurmu acaba? aldım dünde kullanmaya çekiniyorum...

genelde tedavı asamasında ek bısey kullanmayın dıyorlar..doktorlara bu gıdaları soyleyınce cok guluyolar.sen saglıklı beslen proteın al,sebze meyve tuket zaten o yeterlı

ADI YAŞI NEDENİ MERKEZİ DENEME AŞAMA
özne_hayat 29 Azospermi Çorlu Reyap Hastanesi 1. deneme Tedavide 4. günü (puregon 300 ıu)

autumn
yaş 32
neden: endometriozis
merkez: acıbadem kadıköy
doktor:Tayfun BAĞIŞ
deneme: 1
başlangıç:25 temmuz
ilaç: GonalF 225ml

Son düzenleme:
seyhan yaş 26
azospermi
baslangic 20 temmuz
1.deneme

guzel olmus bu ellerinize saglik

ramazanla beraber başlayacaksın demek...hayırlı ay güzel bebişler getirsin sana:)

hangi merkezde başlıyorsun...

Hastaneye gittiğimde gelen hastalara bakıyorum da acaba içlerinden biri bu forumdan olabilirmi diye:) ama sanırım benden başka yok acıbademe giden..:44:

ilaç olarak sen bişey kullanıyonmu canım bende gnc den bitkisel bide dhea kullanıyorum. ilk denemeniz nerde olmuştu o da mı gürganday dı . bizde 16 sı bibi falan başlarız herhalde. bizim kısa protokol galiba sizin uzun mu olacak. benim eşimde selenyum la arjınmax man diye birşey kullanıyor. fiyat ne kadar dediler size biz hala tam fiyatı görüşemedikte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…