bahar 85 canımm süperr hadii gözünn aydınn bitanemm
kızlar bende bugün d.kont. hapını almaya başlıycam cinera verdi doktorum size sormak istediğim bişey var d.kont haplarıyla sigra içmek kötümü :26:
bahar 85 canımm süperr hadii gözünn aydınn bitanemm
kızlar bende bugün d.kont. hapını almaya başlıycam cinera verdi doktorum size sormak istediğim bişey var d.kont haplarıyla sigra içmek kötümü :26:
ayy canım benim hadi gözün aydım çokk sevindim bebişlerin anneleriyle buluşacakları günü bekliyolar çok bekletme onları :119:
günaayyydın kızlar...
transferi olacak arkadaşlarım moralinizi yüksek tutun bebişleriniz 12 gün sonra müjdeyi verecek sizeee inşallah...
baharcım tedavin hayırlı olsun canım..
gün sayan arkadaşlarım çok heyecanlı bir bekleyiş inşallah müjdenizle gelirsiniz..
benim bugün 2.günüm cumartesi kontrolüm var..heyecan içindeyim...ama bugünler rahat günler değil mi transferden sonra beklemek çok heyecanlı...
kızlar ben göbekten iğne kullanıyorum..ve hemşire 4 parmak yandan dedi gösterdi..
ben 2 günde aynı taraftan vurmuşum..
tarafı önemli mi bu iğnenin..
şimdi 2 günde diğer taraftan mı vurmalıyım:44::44:
canımm hayırlı ugurlu olsun güzel hayılı bir bebek versin rabbim sana tüm isteyenlere
kızlarrrrrrrrrrrrrrr dayanamıyooooooooom bi taraftan test yapmak istiyom bi taraftan yapmaktanda korkuyom ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yardımmmmmmmmmm test tarihim 29 temmuz yarin yapiyim mi hıııııııııııııııııı ne dersinizzzzz???????????
kızlar ben doktora kontrole gidiyorum. bakalım benim yavrular kaç mm olmuşlar. görüşmek üzere sevgiyle kalın:103:
ewett ama işte günde 2 tane içiyorum çok değil biliyorum hiç içmemeliyimcanım benim bildiğim kadarı ile sigara içenler doğum kontrol ilacı kullanması sakıncalı drlar önermiyor hatta sigara içmeyin o zaman kullanın diyorlar bence sende içme hemde tüp bebek içinde zararlı canım benim dr sigara içenlere tüp bebek yapmıyor kendine dikkat ett
sanırım bende bugünden itibaren bırakıyorumcanım tedavi süresince sigaradan uzak dur ben tedaviye başlamadan doktora gittiğimizde eşimle bana doktor sigara içiyorsanız ve tedavide iyi sonuç almak istiyorsanız bugünden itibaren bırakın sigarayı dedi..
ay zaten 2-3 içiyosan hiç içme be anacım
ay sen bu bebişimi daha çok istiyosun o saman çöp dumanını mı
kızlar yaa
benim ufaktan lekelenmeler başladı ama henüz aktif bi kanama yok dolayısı ile ben bugünü başlangıç sayıcak mıyım saymıcak mıyım?
CANIM İNŞALLAH ,ALLAH DİLEĞİNİ KABUL ETSİN BU MÜBAREK RAMAZAN AYININ PERŞEMBE GÜNÜ...
İçime çok güzel şeyler doğuyor...
Rabbim isteyen herkese versin bebek,bana ve eşime de versin inşallah...
O kadar mutluyum ki...
Sanki bebeğim olmuş kadar seviniyorum...
Daha öncekinde hiç olmamıştı kaliteli embriyom...
Bu kez olacak ,inanıyorum....
kızlar yaa
benim ufaktan lekelenmeler başladı ama henüz aktif bi kanama yok dolayısı ile ben bugünü başlangıç sayıcak mıyım saymıcak mıyım?
mevlana olsa şimdi derdi ki "hangi aydan olursan ol gelll..."
bide burayı takip ediyorsan biliyosundur şeker, burda endişeye yer yok
Keşke keşke ,inanıyorum ben...
Olacak bu kez...
Ben de evlendiğim gün doğal yollardan hamile kalıp, bağırsak rahatsızlığı sebebiyle polip aldırıp,bebeği benim sağlık durumum nedeniyle alınıp,bir daha doğal yollardan hamile kalamayanlardanım canım benim..
Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor..
o herşeyin en iyisini bilir...
kızlar yaa
canım dr bana normal kırmızı kan olunca saymaya başlayacaksın demiştii hayırlısı olsun
süperrrr yaa çok sevindim canım
hergünümüz böyle güzel haberler almakla geçsin inşallah
süperrrr yaa çok sevindim canım
hergünümüz böyle güzel haberler almakla geçsin inşallah
Canım benim çok sağol....
İnşallah herşey olumlu olacak,biliyorum..
Hepimiz bebiş sahibi olucaz bu topikte..
:)) biliyorum biliyorum kışt dedim endişelere :))
aynen öyle. ama valla az öncekini yazını okuduğumda içime öyle bir his geldi seninki olacak bu defa Allahın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?