Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım benim bildiğim kadarı ile sigara içenler doğum kontrol ilacı kullanması sakıncalı drlar önermiyor hatta sigara içmeyin o zaman kullanın diyorlar bence sende içme hemde tüp bebek içinde zararlı canım benim dr sigara içenlere tüp bebek yapmıyor kendine dikkat ett

canım tedavi süresince sigaradan uzak dur ben tedaviye başlamadan doktora gittiğimizde eşimle bana doktor sigara içiyorsanız ve tedavide iyi sonuç almak istiyorsanız bugünden itibaren bırakın sigarayı dedi..

ayy canım benim hadi gözün aydım çokk sevindim bebişlerin anneleriyle buluşacakları günü bekliyolar çok bekletme onları :119:

Canım çok sağol..
Oturup ağladım sevinçten ,çok sevdiğim iş arkadaşımla..
İnşallah canım benim...
Bu kez olacak..
İçime öyle doğuyor...
Bak autumn da beni hamile görmüş bu sabah ezanında....
Yanına gidip neler yapıyosun diye soruyormuşum...
Allah'ım Rabbim dileyen herkesi evlat sahibi yap,beni ve eşimi de yap AMİN....

canım tedavin hayırlı olsun sonunda bebişine kavusmanı diliyorum...
2 iğneyi aynı taraftan vurmanın sorun yaratacağını düşünmüyorum.bir gün sağdan bir gün soldan yapsan senin açından daha rahat olur tatlım...

kızlar yaa

benim ufaktan lekelenmeler başladı ama henüz aktif bi kanama yok dolayısı ile ben bugünü başlangıç sayıcak mıyım saymıcak mıyım?

canımm hayırlı ugurlu olsun güzel hayılı bir bebek versin rabbim sana tüm isteyenlere

CANIM İNŞALLAH ,ALLAH DİLEĞİNİ KABUL ETSİN BU MÜBAREK RAMAZAN AYININ PERŞEMBE GÜNÜ...
İçime çok güzel şeyler doğuyor...
Rabbim isteyen herkese versin bebek,bana ve eşime de versin inşallah...
O kadar mutluyum ki...
Sanki bebeğim olmuş kadar seviniyorum...
Daha öncekinde hiç olmamıştı kaliteli embriyom...
Bu kez olacak ,inanıyorum....

herkese tünaydıınn arkadaslaarrr ( geçmişten gelene kadar öğlen oldu)
keyifler iyidir umarım...sıcaklarla basımız dertte Allah yardımcımız olsunnn...
ela2010 canım inşallah güzel haberlerle dönersin sabırsızlıkla bekliyorummm

canım sabret az kalmış başka şeyler düşünmeye çalış uğraşlar bul kedine gününde yap ve müjdeli haberi burdan duyur ben hafta sonu giremiyorum artık pzt alırım müjdenii inşallahh

kızlar ben doktora kontrole gidiyorum. bakalım benim yavrular kaç mm olmuşlar. görüşmek üzere sevgiyle kalın:103:

güzel haberlerini bekliyoruz bitanem

ewett ama işte günde 2 tane içiyorum çok değil biliyorum hiç içmemeliyim
canım tedavi süresince sigaradan uzak dur ben tedaviye başlamadan doktora gittiğimizde eşimle bana doktor sigara içiyorsanız ve tedavide iyi sonuç almak istiyorsanız bugünden itibaren bırakın sigarayı dedi..
sanırım bende bugünden itibaren bırakıyorum
ay zaten 2-3 içiyosan hiç içme be anacım
ay sen bu bebişimi daha çok istiyosun o saman çöp dumanını mı

bıraktım bacım bugünden itibaren içmiyorumm

kızlar yaa

benim ufaktan lekelenmeler başladı ama henüz aktif bi kanama yok dolayısı ile ben bugünü başlangıç sayıcak mıyım saymıcak mıyım?

canım kanaman tam başlasın lekelenme başladıysa arkasıda gelir akşama doğru başlarsa kanaman yarını 1. gün say..

süperrrr yaa çok sevindim canım

hergünümüz böyle güzel haberler almakla geçsin inşallah

canım benimde içim sen konusunda çok rahat olumlu olacak bendece bol bol dua et rabbim ol diyecek senin için inşallah rabbim yardımcın olsun kendine dilkkat ett

mevlana olsa şimdi derdi ki "hangi aydan olursan ol gelll..."

bide burayı takip ediyorsan biliyosundur şeker, burda endişeye yer yok

:)) biliyorum biliyorum kışt dedim endişelere :))

aynen öyle. ama valla az öncekini yazını okuduğumda içime öyle bir his geldi seninki olacak bu defa Allahın izniyle...

süperrrr yaa çok sevindim canım

hergünümüz böyle güzel haberler almakla geçsin inşallah

Canım benim çok sağol....
İnşallah herşey olumlu olacak,biliyorum..
Hepimiz bebiş sahibi olucaz bu topikte..

:)) biliyorum biliyorum kışt dedim endişelere :))

aynen öyle. ama valla az öncekini yazını okuduğumda içime öyle bir his geldi seninki olacak bu defa Allahın izniyle...

aH CANIM SAĞOL....
BENİM DE İÇİME ÖYLE DOĞUYOR..
SAĞOL POZİTİF DESTEĞİNE CANIM BENİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…