Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım kanaman varmış yazmışsın...

99 kere'' allahümme ya mübdiü'' okur musun canım , bu çok hayırlı bir dua bitanem lütfen oku canım...

Bahar'cım canım bir tane daha Temmuz'da Tüp Bebek Tedavisine başlayanlar diye topik açmışlar,onları da bize mi dahil etsek?
Aynı isimde 2 topiğe gerek yok bence canım.
Ne dersin ?

edaa cım kaçıncu gün embriyorsu tranfer edildi.bide ne zaman edildi.benim 5.gün embriyosuydu tranferden 5 gün sonra test yaptım çıktı sonuç canım..ama bence heycan daha güzel umut hep var çünkü..

canım benim 4.gün embiriyosu.tüplerim tıkalı benim seninde aynı sorun demi.ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor korkuyorum.

Bahar'cım canım bir tane daha Temmuz'da Tüp Bebek Tedavisine başlayanlar diye topik açmışlar,onları da bize mi dahil etsek?
Ne dersin ?

a haaa dedim korsanımız çıkmış

aynı topikten bahsediyorsak o 2010 yılından kalma canım

Ne dersin ?

yaa biz böyle iyiyiz....zaten biraz karışıklıklar olmaya başladı burda bile...

yaa biz böyle iyiyiz....zaten biraz karışıklıklar olmaya başladı burda bile...

Yok biz herzaman birbirimize pozitif ve olumlu destek olmaya devam edelim...
Zaten karışıklık çıkaran olduğunda , kendiliğinden topikte yeri olmaz canım ..

canım benim 4.gün embiriyosu.tüplerim tıkalı benim seninde aynı sorun demi.ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor korkuyorum.

bence hamilesin baby...benimde öyle sancım vardı be bakk sonuç ortada ..zaten tüm hamişlerimiz aynı sıkıntıyı yaşadı transferden sonra.dinlen bolca ..ananas ve dua ...tek formül:) tüp te neymiş :) özgürüz biz:)

a haaa dedim korsanımız çıkmış

aynı topikten bahsediyorsak o 2010 yılından kalma canım

Evet canım 2010'dan kalmaymış...
Topiği açan hamileymiş...
2.ve 3.denemesini Bahçecide yapmış...
Ve 3.de hamileymiş,müjde vermek için yazmış...

Meslektaş hamişimiz nasıl geçiyor hamilelik?
Canım sen hangi duaları okudun?
Kesin ananas yiyeceğim..
Günde kaç ananas yiyeyim canım?
Tecrübelerinden faydalanmak isterim bitanem..

canım bendede var 10 gündür felan..gece uyurken kasılma esneme gibi birşey giriyor bacaklarıma kasıklarımdan birşey çeker gibi oluyor hemen uyanıyorum korkuyorumda bebişlere birşey olur diye..bir tek ben yaşıyorum zannediyordum 15 gün sonra doktora bir soram neden oluyomuş..

kızlar ananası ne sıklıkta yiyosunuz?

kızlar ananası ne sıklıkta yiyosunuz?

Canım ben de hangi duları okuduğu ve günde kaç tane ananas yediği konusunda Hil-bur dan çok kıymetli paylaşımlarını bekliyorum..
Ama bankada çalıştığından sanırım şu an çok yoğun,birazdan cevap verir eminim..

Arkadaşlar,kader arkadaşlarım....
Hastaneden aradılar az önce..
4 tane çok kaliteli embriyomu dondurmuşlar....
Çok ama çok mutluyum...
Mutluluğumu ilk sizinle paylaşmak istedim...
2010'daki ilk tüp bebek tedavimde hiç çok kaliteli embriyom olmamıştı...Hepsi 2.,3. kaliteydi...
ÇOOOOOKKKK MUTLU OLDUMMMM....:119:rABBİM İNŞALLAH TRANSFERDEN SONRA HAMİLE KALIRIM..
DARISI HEPİMİZİN BAŞINA...
Adet söktürücü ilacım c.tesi akşam bittikten sonra 7 gün içinde adet görüp,adetin 2.günü doktorumun yanına gidecekmişim...

meydacım bebeğin büyüyebilmesi için rahmin büyüyor, o kasılmalar ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…