Arkadaşlar,kader arkadaşlarım....
Hastaneden aradılar az önce..
4 tane çok kaliteli embriyomu dondurmuşlar....
Çok ama çok mutluyum...
Mutluluğumu ilk sizinle paylaşmak istedim...
2010'daki ilk tüp bebek tedavimde hiç çok kaliteli embriyom olmamıştı...Hepsi 2.,3. kaliteydi...
ÇOOOOOKKKK MUTLU OLDUMMMM....:119:rABBİM İNŞALLAH TRANSFERDEN SONRA HAMİLE KALIRIM..
DARISI HEPİMİZİN BAŞINA...
Adet söktürücü ilacım c.tesi akşam bittikten sonra 7 gün içinde adet görüp,adetin 2.günü doktorumun yanına gidecekmişim...
Çok ama çok mutluyum...
2010'daki ilk tüp bebek tedavimde hiç çok kaliteli embriyom olmamıştı...Hepsi 2.,3. kaliteydi...
ÇOOOOOKKKK MUTLU OLDUMMMM....:119:rABBİM İNŞALLAH TRANSFERDEN SONRA HAMİLE KALIRIM..
Adet söktürücü ilacım c.tesi akşam bittikten sonra 7 gün içinde adet görüp,adetin 2.günü doktorumun yanına gidecekmişim...
bahar 85 canımm süperr hadii gözünn aydınn bitanemm
kızlar bende bugün d.kont. hapını almaya başlıycam cinera verdi doktorum size sormak istediğim bişey var d.kont haplarıyla sigra içmek kötümü :26:
kanbaaar ben temmuzcu deilim ama hep takip ediyorum sizi. çok sevindim canım... inşallah çok güzel olur herşey. bu da bir rahatlık biliyor musun? Allah korusun tutmasa bile deneyebileceğin dondurulmuşun çıktı. ben sürekli bunun da paniğini yaşıyorum. deneme tutmazsa ve donmuşum da çıkmazsa diye...
kanbaaar ben temmuzcu deilim ama hep takip ediyorum sizi. çok sevindim canım... inşallah çok güzel olur herşey. bu da bir rahatlık biliyor musun? Allah korusun tutmasa bile deneyebileceğin dondurulmuşun çıktı. ben sürekli bunun da paniğini yaşıyorum. deneme tutmazsa ve donmuşum da çıkmazsa diye...
Çok ama çok mutluyum...
bişi sorucam (tedavi başlangıcımın yaklaştığı şu günlerde deli gibi sıcaklarıda düşününce ve yolun uzunluğuda falan ayyy benim için merak konusu bu) ; şimdi ben adetin 2. günü gidicem tohtura, bana bakcek etcek, iğnelere başla bu akşam dicek di mi? sonraki ilk kontrol kaç gün sonra? (normalde aşılamada 3-5 iğne olup öyle gidiyodum diye hatırlıyorum da) sonra gün aşırı onu bilyorum ama ilk gidişten sonra ne kadar gün onu merak ettim
en az senin kadar sevindim buna emin ol...
süper bir haber
maşallah hergün birbirinden güzel haber alıyoruz
bir isterken 4 verdi Allah
artık bi kuzun büyüsün biraz sonra gecikmeden ikinci bebişide yaparsın inşallah
Canım benim çok teşekkür ederim...
İnşallah canım herşey güzel olacak ben inanıyorum...
Rüyamda gördüm geçen sabah...oğlumuz olmuş eşimle miniminnacık ayakkabı aldık mavi-beyaz...
O kadar duygulandım ki....
Panik olma..Bak burada kaç arkadaşımız tek embriyoyla tuttu,şimdi hamile...
Olumlu düşün canım,dua et Allah'a sığın,kendini doktoruna emanet et..
Herşey olumlu oluyor bitanem...
o pis sigarayı neyle içersen iç kötüü
hem bebiş istiyosun hemde onu mu içiyosunnn
hiç yakıştıramadım bi mayıs annesi adayına hiççç
çok sevidimm canım yaa...ne güzel haber verdin bize...şimdi adetten sonra takriben 17 gün içinde tranferini yapıcaklar.rahm yeterince kalınlaşınca.az kaldı biraz dişini sıkıcan artık..
canım benim adetin 2. günü gidiyorsun doktora o gün ilaçlara başlıyorsun sonraki kontrol 4 gün sonra oluyor yumoşların büyüklüğüne bakıyor ve o gün yumurta baskılayıcı iğneye başlıyorsun...Allah yardımcın olsun canım..
dua ediyorum tabi, zaten elimden başka birşey gelmiyor ki. bir de benim bir doğal yolla gelip kaybettiğim bebeğim var. böyle birike birike geldim bugünlere. ama çok daha fazlasını yaşayanlar da var biliyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı. Rüyan da süpermiş bu arada :))) o zaman müjdeyi aldığınızda ilk işiniz rüyanızı gerçekleştirip mavi beyaz miniminnacık bir ayakkabı almak olur.
Çok ama çok mutluyum...
arkadaşlar,kader arkadaşlarım....
çok ama çok mutluyum...
2010'daki ilk tüp bebek tedavimde hiç çok kaliteli embriyom olmamıştı...hepsi 2.,3. Kaliteydi...
çoooookkkk mutlu oldummmm....:119:rabbim inşallah transferden sonra hamile kalırım..
Darısı hepimizin başına...
inan günde 2 tane bilemedin 3 tane içiyorum
meydacım bebeğin büyüyebilmesi için rahmin büyüyor, o kasılmalar ondandır.
veeeee kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiii
cuma günü bende başlıyorum tedavime hayırlısıylaaaa
onca bekleyişten sonra hala şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?