Bende bugun tekrar bch testı yaptırıcam.ama korkuyorum bu korkular ne kadar devam edıcek.bız rahata erebılıcekmıyız acaba ya.
canım bu kadar olmuşya inşallah devamıda çok güzel olacak bebeklerini kucağına aldığında unutacaksın herşeyi.benim bugün 11. günüm transferden sonra.yarın test var.çok korkuyorum.2 gün öncesine kadar test yapsam diye çıldırıyordum.şimdi korkuyorum testten.ara ara adet sancım oluyor.sürekli değil oturunca pek bişe yok.karnım şiş.benim sol kasığımda hiç ağrı olmazdı sol kasığımda ağrıyor daha yoğun olarak sağ kasığım bel ağrımda var.bilmiyorumki. inşallah bebeklerim benimledir.dua edin nolurr
Bende bugun tekrar bch testı yaptırıcam.ama korkuyorum bu korkular ne kadar devam edıcek.bız rahata erebılıcekmıyız acaba ya.
canım o korkuları bende yaşıyorum son testimde ya kan değerlerim düşmüşse diye kendimi yedim bitirdim Allaha şükür güzel haberi aldık ultrason gününüm bile belli ama biz bu bebişleri kucağımıza alıncaya kadar epey bir korku çekeceğiz sanırım..Rabbim yüzümüze baksın evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inş ...
sorma ya yanı kalp atısını duyalım rahatlıycam dıyorum ama ondan sonrada dusuk korkusu baslıycak..ben 2,5 ay kımseye soylememeyı dusunuyorum bısey olursa cok uzulucem cunku...
Ooooh super insallah hep boyle guzel haberler aliriz senden allah kolaylik versin canomselam canlarrrr nihayet istanbuldayım ve tedavim başladı
ulun hoca muayenede "herşey çok güzel görünüyor yumurtalıkların cillop gibi" dedi
puregon 200 doz ile tedavimi başlattı...
5 gün sonra çarşamba günü kontrolüm var...
ozamana kadar öncesinde kullandıklarına (glifor, folbiol, elevit) devam et dedi...
daha sonra beni hemşirelere gönderdi ve ilk iğnemi oldum :94:
hemşireyle beraber yaptık hissetmedim bile...
budefa otobüs yolculuğunda çok yorulduk...
hemen öğretmenevine geçtik...
biz çıktığımızda daha flzasklar gelmemişlerdi merkeze yoldalarmış görüşemedik...
inanılmaz yorgunum ama çok güzel bi duygu...
inş sonuna kadar herşey yolunda giderrrr
bugün ilk günü adetimin, kısmetse yarın doktora gideceğim ve herşey yolunda ise iğneye başlayacağım...
Merhabalar...kontrolden geldim ben de şimdi..geçmişe bakındım...yumurtalar iyi gibi. ilacın dozunu düşürdü biraz.yarın gene kontrole çağırdı.pazara da yumurtalar toplanır dedi ulun bey...hayırlısı artık.... yarın umut tüpde olanlar 3 e çıktı gibi.var mı başka gelen... birbiriyle konuşan 2 bayan görürsem baharlar diye düşünürüm herhal,,,, :13:tedaviniz hayırlı olsun kızlarrr....
bugün ilk günü adetimin, kısmetse yarın doktora gideceğim ve herşey yolunda ise iğneye başlayacağım...
ben balıkesirde yaşıyorum canım ilk denemede ben 2 hafta izin 1 hafta rapor aldım ..opudan 1 ssat sonra hastaneden çıktım müze müze gezdim fink attım istanbulda:) transferden sonra 1 hafta yattım kocaaa bii negatiff aldım..bu sefer dondurulmuşları aldım 1 gün gittim istanbula sadece 3 gün yattım doğru iş başııı...ve kocaman bii pozitiifff...yani herşey bahane canım ...sizler inanın ve gönlünüzü ferah tutun yeter..
merhabalar kızlar,,,kontrolden geldim gene...pazartesi yumurta toplama var amaaaa döllenirlerse transfer bir sonraki aya kaldı...doktor progestronun yüksek donduralım dediii... moralim bozuldu oyüzden.,, alıştırmıştım kendimi..genede hayırlı olsun artık diyelimm...yumurtalarda sorun çıkmaz inş... acaba şimdi beni nasıl bir süreç bekliyor,,kendiliğimden mi adet olucam yoksa ilaç mı vercek doktor?????
selam canlarrrr nihayet istanbuldayım ve tedavim başladı
ulun hoca muayenede "herşey çok güzel görünüyor yumurtalıkların cillop gibi" dedi
ozamana kadar öncesinde kullandıklarına (glifor, folbiol, elevit) devam et dedi...
biz çıktığımızda daha flzasklar gelmemişlerdi merkeze yoldalarmış görüşemedik...
kizlar selaam sonucumu aldim veeeeeeeeeeeeee Negatif!!!!! vatana millete hayirli olsun. Allah beklemede olan arkadaslara pozitif sonuclar gormeyi nasip etsin insallah hepinizi opuyorum.
heerrkese günaydın.kısaca durumumu anlatayım beni de aranıza alın:)) 25 temmuzda başladık bizde bu maceraya.adetin ilk günü eşimle birlikte 3 lü antibiyotik içeye başladık.2.günü ide gonal-f iğneme başladım.kısa protokol tüp bebek tedavisi olacaz kısmetse...
bi sorum olacak gonol-f adeti azaltır mı?daha 2. günü ama adetim bitecek gibi ya sıcaklardan etkilendim ya da ilacta ya da her ikisi :))) tüp bebek hakkında pek bilgim yok ilk denememiz inşallah bebeğiize bebekleriize kavuşuruzzzz .
selam canlarrrr nihayet istanbuldayım ve tedavim başladı
kizlar selaam sonucumu aldim veeeeeeeeeeeeee Negatif!!!!! vatana millete hayirli olsun. Allah beklemede olan arkadaslara pozitif sonuclar gormeyi nasip etsin insallah hepinizi opuyorum.
Bahar seninde tedavin hayırlı olsun. İns her şey dilediğin gibi olur.
Ben de yarım saat sonra transfere gideceğim. 2gundur gergin ve sinirliyim. Surekli esime parlıyorum. Gitmeden bana öneriniz var mı?
Ela 2010 nasip değilmiş. Senin adına çok üzüldüm. Ama bir oğlun var o sana teselli olur ins.
Bahar seninde tedavin hayırlı olsun. İns her şey dilediğin gibi olur.
Ben de yarım saat sonra transfere gideceğim. 2gundur gergin ve sinirliyim. Surekli esime parlıyorum. Gitmeden bana öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?