Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Bende bugun tekrar bch testı yaptırıcam.ama korkuyorum bu korkular ne kadar devam edıcek.bız rahata erebılıcekmıyız acaba ya.

canım bu kadar olmuşya inşallah devamıda çok güzel olacak bebeklerini kucağına aldığında unutacaksın herşeyi.benim bugün 11. günüm transferden sonra.yarın test var.çok korkuyorum.2 gün öncesine kadar test yapsam diye çıldırıyordum.şimdi korkuyorum testten.ara ara adet sancım oluyor.sürekli değil oturunca pek bişe yok.karnım şiş.benim sol kasığımda hiç ağrı olmazdı sol kasığımda ağrıyor daha yoğun olarak sağ kasığım bel ağrımda var.bilmiyorumki. inşallah bebeklerim benimledir.dua edin nolurr

benımde cok agrım vardı..sureklı kasık agrısı cekıyordum bel agrısı..bence senınkı pozıtıf..ben kesın olmadı dedım ya daha sonuc acıklanmadan aglamaya baslamıstım ben..

Bende bugun tekrar bch testı yaptırıcam.ama korkuyorum bu korkular ne kadar devam edıcek.bız rahata erebılıcekmıyız acaba ya.

canım o korkuları bende yaşıyorum son testimde ya kan değerlerim düşmüşse diye kendimi yedim bitirdim Allaha şükür güzel haberi aldık ultrason gününüm bile belli ama biz bu bebişleri kucağımıza alıncaya kadar epey bir korku çekeceğiz sanırım..Rabbim yüzümüze baksın evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inş ...

sorma ya yanı kalp atısını duyalım rahatlıycam dıyorum ama ondan sonrada dusuk korkusu baslıycak..ben 2,5 ay kımseye soylememeyı dusunuyorum bısey olursa cok uzulucem cunku...

Ooooh super insallah hep boyle guzel haberler aliriz senden allah kolaylik versin canom
bugün ilk günü adetimin, kısmetse yarın doktora gideceğim ve herşey yolunda ise iğneye başlayacağım...

Canim senin de tedavin simdiden hayirli olsun guzel sonuclarinla da guldur bizi insallah.

merhabalar kızlar,,,kontrolden geldim gene...pazartesi yumurta toplama var amaaaa döllenirlerse transfer bir sonraki aya kaldı...doktor progestronun yüksek donduralım dediii... moralim bozuldu oyüzden.,, alıştırmıştım kendimi..genede hayırlı olsun artık diyelimm...yumurtalarda sorun çıkmaz inş... acaba şimdi beni nasıl bir süreç bekliyor,,kendiliğimden mi adet olucam yoksa ilaç mı vercek doktor?????

süperr yumoşlar iyiyse daha ne hayırlısı canım

bugün ilk günü adetimin, kısmetse yarın doktora gideceğim ve herşey yolunda ise iğneye başlayacağım...

inşallah canımyaa biran önce balşarsın

yakınmışız =) bende izmirdeyim bir hafta alayım bende ozman teşekkürler canım saol

baharcım hadi hayırlısı canım umarım sonuna kadar herşey bu şekilde yolunda gider

neden bozuldu moralin doktor bilir senin için en iyisini hayırlısı sıkılma bukadar bekledikten sonra bir aymı çok geldi bitanem sabırr

adet günün nezmandı bence kendilihinden olursun :44:

baharcım hayırlı olsun bak bekledik bekledik oldu inşallah hep güzel haberler veririz birbirimize

kizlar selaam sonucumu aldim veeeeeeeeeeeeee Negatif!!!!! vatana millete hayirli olsun. Allah beklemede olan arkadaslara pozitif sonuclar gormeyi nasip etsin insallah hepinizi opuyorum.

her seyin hayırlısı canım.Rabbim oğluna uzun ömürler versin.inşallah hiç beklenmedik bir anda sürpriz yapar bebişin...

gonal-f bende kullanıyorum bir etkisi olmuyor ama antibiyotik kullandığını yazmışın antibiyotik genelde azaltır
inş. canım ilk denemende yüzün güler

baharımmm canım benimm tedavinin başlangıcı gibi sonucu da güzel olurr inşallaahhhhhh...

kizlar selaam sonucumu aldim veeeeeeeeeeeeee Negatif!!!!! vatana millete hayirli olsun. Allah beklemede olan arkadaslara pozitif sonuclar gormeyi nasip etsin insallah hepinizi opuyorum.

canım Allah oğluşuna uzun ömürler versin bu sefer olmadı inş. başka zaman olur demekki daha vakti dolmamış

Ela 2010 nasip değilmiş. Senin adına çok üzüldüm. Ama bir oğlun var o sana teselli olur ins.
Bahar seninde tedavin hayırlı olsun. İns her şey dilediğin gibi olur.
Ben de yarım saat sonra transfere gideceğim. 2gundur gergin ve sinirliyim. Surekli esime parlıyorum. Gitmeden bana öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Bahar seninde tedavin hayırlı olsun. İns her şey dilediğin gibi olur.
Ben de yarım saat sonra transfere gideceğim. 2gundur gergin ve sinirliyim. Surekli esime parlıyorum. Gitmeden bana öneriniz var mı?

saol canım benim amin inş tüm tedavi sürecini sorunsuz atlatırım hayırlısıyla
canım bebişlerinle bulaşacaksın biraz sonra bundan daha güzel bişey olabilir mi
transfer anında kendin için bizim için bol bol dua et...
bebişlerini izle inş transferden sonra tüm gerginliğin kaybolur ve yerini huzur alır

_eyan
Ela2010 kullanıcısından alıntı

Elacım sonucuna üzüldüm,ama bir oğlun olduğunu bilmiyordum buna da çok sevindim,eminim bir sonraki denemede ikinci evladına kavuşacaksın...

canım üzüldüm sonuca ama çok şükür senin çok büyük bi tesellin var oğlun
rabbim oğlunu sana bağışlasın hep güzel günlerini görürsün inş...
enişteyle çalışmalara başlayacakmışsınız
inş en kısa zamanda bebişiniz hem size hem abisine hem de bize teyzelerine süpriz yaparda geliverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…