allaha emanet bacım bu yumoşlarla nekadar özen gösterirsen şıparıyolarrahat bırak elinden geleni zaten yapıyorsun allaha emanet artık ama doktorun minoset demiş iç ozman çekme o agrıyı banada d.kont ilaçları yan etki yapıyo bakalım hayırlısı dün aldım ilkini 13. hapta ara dedi neden bilemedim dün de sordum kızlara ama kimse bişi demedi iğnelere ozaman mı başlanıyo ki :44:
heerrkese günaydın.kısaca durumumu anlatayım beni de aranıza alın:)) 25 temmuzda başladık bizde bu maceraya.adetin ilk günü eşimle birlikte 3 lü antibiyotik içeye başladık.2.günü ide gonal-f iğneme başladım.kısa protokol tüp bebek tedavisi olacaz kısmetse...
bi sorum olacak gonol-f adeti azaltır mı?daha 2. günü ama adetim bitecek gibi ya sıcaklardan etkilendim ya da ilacta ya da her ikisi :))) tüp bebek hakkında pek bilgim yok ilk denememiz inşallah bebeğiize bebekleriize kavuşuruzzzz .
senin sorun neydi canımmm toplam kaç yumurta topladılar senden kaçıncı gün transferi oldu
Canım ne güzel,Allah kavuştursun sağlıkla yavruna...
En sonunda olumlu sonucunu almışsın..
Yaşın kaç senin canım?
temmuzda tedavi olmamış ve şuan hamile olan arkadaşlarımızın buraya yazması bize destek olması mükemmel bişey, inceliğiniz güzel kalbiniz için teşekkürler...
Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin, gördüğüm kadarı ile çokta az kalmış bu güzel günlere...
hikayeniz bizlere umut oluyor, uğurlu topiğimiz sizlerin sayesinde dahada uğurlanıp bereketleniyor...
gelin bol bol gelin parmağınızı sürüyün topiğimize
sakınan göze çöp batarmış doğru diyosun anacım
ben hiç d.kontrol habı kullanmadım onun için mantığını hiç bilmiyorum keşkem doktoruna bi sorsaydın hatta bugün ara sor ona göre ilaçları hazırlıcam vs. dersin
şimdi aradım dogumdaymış sekreterine sordum dediki 13 gün haber vericeksin 15 gün iğnelere başlancak ama kan tahlili falan istiycek dedi
hayırlısı bitanem ya sen nezman başlıyosun ?
güzell ikiz annesii nasılsın
canım sana sormak istiyorum opu sonra nekadar istirat ettin ? ya iş yerinden izin ayarlıycam da onun için soruyorum bitanem
heerrkese günaydın.kısaca durumumu anlatayım beni de aranıza alın:)) 25 temmuzda başladık bizde bu maceraya.adetin ilk günü eşimle birlikte 3 lü antibiyotik içeye başladık.2.günü ide gonal-f iğneme başladım.kısa protokol tüp bebek tedavisi olacaz kısmetse...
bi sorum olacak gonol-f adeti azaltır mı?daha 2. günü ama adetim bitecek gibi ya sıcaklardan etkilendim ya da ilacta ya da her ikisi :))) tüp bebek hakkında pek bilgim yok ilk denememiz inşallah bebeğiize bebekleriize kavuşuruzzzz .
aminnn...
her son yeni bi başlangıç derler... herşeyde bir hayır vardır, bakarsın kendiliğinden oluverir (bir arkadaşım vardı (gerçi benden yaşça epey büyüktü ablam diyeyim) kaç defa tüp denedi sayısını bile bilmiyorum o kadar çok ki, baktı olmuyor olmayacak benimde kaderim buymuş dedi boşverdi işten ayrıldı, hayatına bakmaya başladı derken hoppp hamilelik haberi, hiç tedavi olmadan sonra 2 yıl sonra hooopp bi bebiş daha... belki 3. bile olmuştur bilmiyorum uzun yıllardır görüşemedik) demem o ki, dünya döndükçe mucizelere yer var...
biraz ara verip sonra bir deneme daha yaparsın, bak bu ara esnasında bebişin olduğunda yapamayacağın şeyler varsa onlarıda halledersin, ama nolursa olsun burdan ayrılma... yazmaya çizmeye gelmeye devam et, demiştik ya tablodaki herkes anne olana kadar burdayız
sagol canim bu surec beni cok yipratti ayrica doktorda ilgisizligiyle beni cok uzdu her iki denemedede esim sagol en buyuk destegim kendimize yeni bir merkez ve iyi bi doktor arayacagiz ve sanirim seneye tekrar deneyecegiz, ama insallah gerek kalmadan bebisimiz dogal yollardan bize ce eee der :)
canım dr ilgisizliği gerçekten üzüyo benim durumda aynı neden bir çocuk olduğu için sanırım ilgilenmiyorlar ama kardeş istemek hakkımız allah hepimize kısmet etsin sağlıkla hayırla inşallah bizde başka bir merkeze giseceğiz inşallah agustos eylül gibi
canım dr ilgisizliği gerçekten üzüyo benim durumda aynı neden bir çocuk olduğu için sanırım ilgilenmiyorlar ama kardeş istemek hakkımız allah hepimize kısmet etsin sağlıkla hayırla inşallah bizde başka bir merkeze giseceğiz inşallah agustos eylül gibi
selam canlarrrr nihayet istanbuldayım ve tedavim başladı
ulun hoca muayenede "herşey çok güzel görünüyor yumurtalıkların cillop gibi" dedi
puregon 200 doz ile tedavimi başlattı...
5 gün sonra çarşamba günü kontrolüm var...
ozamana kadar öncesinde kullandıklarına (glifor, folbiol, elevit) devam et dedi...
daha sonra beni hemşirelere gönderdi ve ilk iğnemi oldum :94:
hemşireyle beraber yaptık hissetmedim bile...
budefa otobüs yolculuğunda çok yorulduk...
hemen öğretmenevine geçtik...
biz çıktığımızda daha flzasklar gelmemişlerdi merkeze yoldalarmış görüşemedik...
inanılmaz yorgunum ama çok güzel bi duygu...
inş sonuna kadar herşey yolunda giderrrr
sagol canim bu surec beni cok yipratti ayrica doktorda ilgisizligiyle beni cok uzdu her iki denemedede esim sagol en buyuk destegim kendimize yeni bir merkez ve iyi bi doktor arayacagiz ve sanirim seneye tekrar deneyecegiz, ama insallah gerek kalmadan bebisimiz dogal yollardan bize ce eee der :)
ulun hoca muayenede "herşey çok güzel görünüyor yumurtalıkların cillop gibi" dedi
ozamana kadar öncesinde kullandıklarına (glifor, folbiol, elevit) devam et dedi...
biz çıktığımızda daha flzasklar gelmemişlerdi merkeze yoldalarmış görüşemedik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?