Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

evt canım opudan sonra transfer olmayacaksan erken regl olabiliyorsun ben ilk opuda 1 hafta sonra regl olmuştum...

biri folbiol, diğeri folic plus (doğru yazmışımdır umarım) yazdı ikisi de aynıu değil mi?

yanlış hatırlamıyosam folic plus in içinde başka bişiler daha vardıda folbiol de sadece folik asit vardı (yanlışta hatırlıyor olabilirim) ama neticede ikiside aynı, aynı ilacın farklı markaları işte, doktor tercihi yani, folic plus bazen bulunmuyor ve onu günde 3 defa içmek gerektiği için unutma atlama falan oluyo (bende öyle oldu) o yüzden ben bi defa folik plus bulamayınca folbiol aldım o gün bugündür folbiol içiyorum, günde bir defa ohhh missss...

Canim sakin olmaya calis,tedavi sureci stresli oluyor beyler de bizim gibi hassas olmadiklari icin bazi seyler onlata fazla geliyor kesinlikle bayanlar cok yoruluyor yipraniyor en yakinimizda onlar var ama onlar bile anlayamiyorlar bizi,ustune gitme hatasini anlar umarim sen tedavine odaklan sadece bebegini dusun insallah onu kucagina alinca bu gunleri unutacaksiniz.

çok güzel canım ya inşallah döllenmeye de devam ederler transferin de güzel geçer canım
aminnn insallahh canim
gözün aydın canım bugün ne güzel bir gün oldu böyle
cok tsk ederim canimm ins her gun boyle huzel olur

Maaşallah cnm yumoşlarınaaaaaa,inş. döllenmeleri devam ederrrrr..
hayırlısıylada transferin olurrrrrrrr....
hayirlisi ile bir tarnferim olsa geriye beklemek kaliyor inss
bahar agzindan bal damliyor INSALLAH hayirlsi ile ikiz olsun tek olsun ama bebgin olsun INSALLAH bu kez

maşallah gamzelim maşallahhhh

bi ömür yeter o bebecikler sana, her sene birer ikişer çözdürür çözdürür doğurursun

bir taneyi bir dogurum ins sonra onlarada sira gelri ALLAH izni ile

Kızlar selam, heyecandan ellerim titreyerek yazıyorum. Şimdi telefon geldi merkezden.
Dün toplanan 12 yumurtamın 9 tanesi işleme alınmış, 7 tanesi başarıyla döllenmiş. Salı günü 3.günlerinde dondurulup saklanacaklarmış. Salı günü tekrar son durumla ilgili bilgi vereceklermiş..

Fiyonkmakarnam 6 tane olur diyodu valla ona yakın bir sonuç geldi..

Çok sevindim, inşallah 3.günde de iyi sonuçlar alırız..

yaparlar bazen böyle odunluklar, şu aşamada sıkma canını, tüm tadavinin her aşamasını her sıkıntısını ve stresini biz yaşıyoruz, onların katkısı ise tek birgün ki o da onun hayat rutinini etkilemiyor, aldığımız onca hormonunda etkisiyle sinir sistemi böle bi allak bullak oluyor haliyle normalden fazla ilgi bekliyoruz, alamayıncada böyyyle kıl olunabiliyor kocişlere...
bizim 7/24 aklımızda sadece bu varken onların günde toplam kaç defa geliyodur ki? anlamaz anlayamaz seni boşver, biz birbirimizi anlıyoruz ya, sen bebişe odaklan şu aşamada hiç bişeyi dert etme...

amannn...

ooooo solomiii solomiii

selam canım ben şükür iyiyim bi sıkıntı yok...
canım erkekler bizim kadar düşünceli değiller neyazıkki...
nekadar hassas olduğumuzun ve şu aşamada her sözün bizi kırdığının farkında değiller...
farkında olsalar bile bukadar ince düşünmüyorlar açıkcası...
boşver sen onu sadece bebişlerini düşün...
inş hatasını anlayıp gönlünü almaya çalışır...
ama sen şimdi düşünme bunları yumoşların etkilenmesin olur mu

canım maşallah 7 embriyo çok iyi
inş 7 side 3. güne kadar gider ve 7 bebişin de seninle buluşacağını anı beklerler
çok çok güzel bi haber bu darısı bizlerin başına

süper bi sayı!!!! maşşalllah canımm darısı yumurta isteyenlere :))

Teşekkür ederim, çok korkuyordum, sabahtan beri içimde bir sıkıntı vardı. Uyku tutmadı erkenden kalktım, telefonumu açtım ararlar diye..
Bizde sperm morfoloji bozukluğu olduğundan, ya spermler iyi çıkmazsa diye endişeliydim. Ama çok şükür korktuğum gibi olmadı.
Tabi 3. gün görücez daha net sonucu..bakalım güzelce bölünecekler mi?

:111::111::111: maşallah maşallahhhh ay güzel haberlerin ardı arkası kesilmiyor maşallahhh
bu kutlamanın darısı bir ay sonra transferden 10 gün sonra ki kutlamaya inşallah

tafşanım çok sevindim... şimdi salı günüde son durumu öğren ondan sonra bir ay ı gönlün rahat geçir, ayyyyyyy ne güzel ya :122:

inşallah Allah o günleri göstersin bana ve sizede. inşallah şimdiki gördüğü ilgiyi görebilmek için sıra beklesinde beklemek nasıl oluyormuş bir tadına varsın o zaman

Allahım çok güzel haber darısı benim gibi bekleyen arkadaşların başına. tez zamanda bebişlerine kavuşursun inşallah

bölünür onlar annem bölünür, tafşan dediğin çok üremesiyle meşhurdur zaten

kızlar ben grip olmuşum sürekli hapşırıp duruyorum bebişlere bir şey olur diye korkuyorum ilaçda alamıyorum ilerlemesin diye sizce ne yapabilirim ?

Aldığım hormonlar bana değilde kocişe vurdu galiba. toplam 40 yapmışım kendime bana diyor ki iğneler falan bu süreç beni yordu. uyur hallerim onu rahatsız etmiş falan filan. dua ediyorum Allah'a HZ. Meryem'e nasıl verdiysen banada öyle ver. şua dama muhtaç etme diye.

kızlar iyiki varsınız siz olmasanız nasıl rahatlardım bilemiyorum. şuan ağlıyorum. ağlamak rahatlatır inşallah

Maaşallah cnm gayett iyi bi sayııııııı ,
inş. salı günüde güzel haberler alırsın embriyolarınn dondurulup bidahaki ayy göbüşüne konmayı bekleyeceklerrr

kızlar ben grip olmuşum sürekli hapşırıp duruyorum bebişlere bir şey olur diye korkuyorum ilaçda alamıyorum ilerlemesin diye sizce ne yapabilirim ?

Meydacım bence hiç merak etme, tutunduysular zaten sıkı sıkı hiçbirşey olmaz. Bir arkadaşım 2 deneme yaptı. Birincisinde transferden sonra yattı, dinlendi kaç gün ama sonra tutmadı. İkincisinde transferden çıktı, eve giderken bir hapşırık krizi tutmuş, 5-10 kere arka arkaya hapşırmış, eyvah kesin gene tutmadı derken şimdi 6-7 aylık kızı var valla..
Hapşırık filan vız gelir tırıs gider embriyoya tutununca.. hiiiç kafana takma, ama ilaç alamıycan tabii ki, meyve sebze ye, iyileşmeye çalış canım, belki grip değil soğuk algınlığıdır çabuk geçer..

YAŞAMAK nerdesin kııııssss??? girmiyosun sanırım ve BETTY ve BRFN ??? kızlar herhangi bişey hisseden var mı? 8.gündeyim bugün ama bende hiç bişey,ne kasık ağrısı ne bel ağrısı( nerdeyse üzülecem buna( offf yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne zor iş Allahım beklemek umut etmek!!!!! benim gibi sabırsız bir insan için, ama sabrediyor insan.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…