Canim ben ultra tecrubeli degilim ama ilk opumu dun olmus bir kisi olarak sunu soyleyebilirim ki biraz fazla buyutuyoruz bu isi gozumuzde.. Seni bir odaya alip hazirliyorlar, ondan sonra da guzeel bir uykuya daliyorsun, her ne yapiyorlarsa sen uyuduktan sonra baslaniyor. Kadin dogum muayenelerinde taktiklari Spekulum adini verilen bir metal sey vardir, bilirsin, iceriyi daha iyi gormek icin, onu bile sen uyuduktan sonra takiyolar. Hiic birsey gormuyor duymuyorsun, islem bitince seni uyandiriyorlar.. Kaldirip yatagina tasiyorlar..
Ben de cok ciddi agri olmadi sonrasinda da..dayanilmayacak yada agri kesici ihtiyaci duyuracak birsey degil..zaten islem oncesi agri kesici yapiyorlar. İslem baslamadan sana serum,agri kesici ve antibiyotik vereceklerdir, bunlAr da normal prosedur...
Esas ben de tecrubelİ arkadaslara sunu sormak istiyorum..opu'dan sonra transfer olmayacaksa yani dondurulmus olacaksa, regl doneminiz normalden daha mi erken oluyor? Bana sanki hemsire onumuzdeki hafta olabilirsin gibi birsey soyledi. Ne dersiniz?
biri folbiol, diğeri folic plus (doğru yazmışımdır umarım) yazdı ikisi de aynıu değil mi?
selam kızlar nasılsınız bu gün inşallah güzel haberlerle dolar sayfalarımız. benim dün geceden beri sinirler bozuk. kocam olacak adamı dün kontrole götürdüm beyefendi sıkılmış, benim bu hallerim onu yormuş stres yaptı. benimde sinirlerimi bozdu. olacak iş mi. nerdeyse boşayasım geliyor adamı. insan çocuğu olmaz tamam onu kabullenirsin ama tedavi aşamasında böyle davranmasını kabullenemiyorum. yüzünü bile görmek istmiyorum. hakkımı helal etmiyorum. onca sıkıntıyı çek çek adama bak ya
aminnn insallahh canimçok güzel canım ya inşallah döllenmeye de devam ederler transferin de güzel geçer canım
cok tsk ederim canimm ins her gun boyle huzel olurgözün aydın canım bugün ne güzel bir gün oldu böyle
hayirlisi ile bir tarnferim olsa geriye beklemek kaliyor inss
Maaşallah cnm yumoşlarınaaaaaa,inş. döllenmeleri devam ederrrrr..
hayırlısıylada transferin olurrrrrrrr....
bahar agzindan bal damliyor INSALLAH hayirlsi ile ikiz olsun tek olsun ama bebgin olsun INSALLAH bu kezcanım maşallah 11 embriyon var
inş hepsi son güne kadar kalır diğer bebişlerinde dondurulup seninle buluşacakları günü beklerler
rabbim emeklerinin karşılığını bebişlerinle versin canım benim...
inş bu denemende hayırlısıyla kavuşursun ikizlerine
Masallah canim cok guzel bir haber bu insallah hepsi de cok kaliteli olurlar sans tutunurlar.
Canim benim tebrik ederim rabbim kucagina da almayi nasip etsin insallah.
gunaydin dostlaaaar,ne guzel haberler aldik dunden bugune suoer bir ramazan ve temmuz ayi geciriyoruz cok bereketli masallah darisi tedavide ilan sonuc bekleyen arkadaslarin basina.umutege bugun senden de mujde bekliyoruz.
maşallah gamzelim maşallahhhh
bi ömür yeter o bebecikler sana, her sene birer ikişer çözdürür çözdürür doğurursun
selam kızlar nasılsınız bu gün inşallah güzel haberlerle dolar sayfalarımız. benim dün geceden beri sinirler bozuk. kocam olacak adamı dün kontrole götürdüm beyefendi sıkılmış, benim bu hallerim onu yormuş stres yaptı. benimde sinirlerimi bozdu. olacak iş mi. nerdeyse boşayasım geliyor adamı. insan çocuğu olmaz tamam onu kabullenirsin ama tedavi aşamasında böyle davranmasını kabullenemiyorum. yüzünü bile görmek istmiyorum. hakkımı helal etmiyorum. onca sıkıntıyı çek çek adama bak ya
Kızlar selam, heyecandan ellerim titreyerek yazıyorum. Şimdi telefon geldi merkezden.
Dün toplanan 12 yumurtamın 9 tanesi işleme alınmış, 7 tanesi başarıyla döllenmiş. Salı günü 3.günlerinde dondurulup saklanacaklarmış. Salı günü tekrar son durumla ilgili bilgi vereceklermiş..
Fiyonkmakarnam 6 tane olur diyodu valla ona yakın bir sonuç geldi..
Çok sevindim, inşallah 3.günde de iyi sonuçlar alırız..
süper bi sayı!!!! maşşalllah canımm darısı yumurta isteyenlere :))
Kızlar selam, heyecandan ellerim titreyerek yazıyorum. Şimdi telefon geldi merkezden.
Dün toplanan 12 yumurtamın 9 tanesi işleme alınmış, 7 tanesi başarıyla döllenmiş. Salı günü 3.günlerinde dondurulup saklanacaklarmış. Salı günü tekrar son durumla ilgili bilgi vereceklermiş..
Canim sakin olmaya calis,tedavi sureci stresli oluyor beyler de bizim gibi hassas olmadiklari icin bazi seyler onlata fazla geliyor kesinlikle bayanlar cok yoruluyor yipraniyor en yakinimizda onlar var ama onlar bile anlayamiyorlar bizi,ustune gitme hatasini anlar umarim sen tedavine odaklan sadece bebegini dusun insallah onu kucagina alinca bu gunleri unutacaksiniz.
Teşekkür ederim, çok korkuyordum, sabahtan beri içimde bir sıkıntı vardı. Uyku tutmadı erkenden kalktım, telefonumu açtım ararlar diye..
Bizde sperm morfoloji bozukluğu olduğundan, ya spermler iyi çıkmazsa diye endişeliydim. Ama çok şükür korktuğum gibi olmadı.
Tabi 3. gün görücez daha net sonucu..bakalım güzelce bölünecekler mi?
bölünür onlar annem bölünür, tafşan dediğin çok üremesiyle meşhurdur zaten
yaparlar bazen böyle odunluklar, şu aşamada sıkma canını, tüm tadavinin her aşamasını her sıkıntısını ve stresini biz yaşıyoruz, onların katkısı ise tek birgün ki o da onun hayat rutinini etkilemiyor, aldığımız onca hormonunda etkisiyle sinir sistemi böle bi allak bullakoluyor haliyle normalden fazla ilgi bekliyoruz, alamayıncada böyyyle kıl olunabiliyor kocişlere...
bizim 7/24 aklımızda sadece bu varken onların günde toplam kaç defa geliyodur ki? anlamaz anlayamaz seni boşver, biz birbirimizi anlıyoruz ya, sen bebişe odaklan şu aşamada hiç bişeyi dert etme...
amannn...
ooooo solomiii solomiii
kızlar ben grip olmuşum sürekli hapşırıp duruyorum bebişlere bir şey olur diye korkuyorum ilaçda alamıyorum ilerlemesin diye sizce ne yapabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?