Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ayyyy çok heyecanlandımm senin adınaa:))))) benim 2 ağustos daha var yani. merkezde mi yaptırcan?

sağol canım merkezde yaptıracağım sana kim transferini yaptı. 3 gün varmış aramızda görüşemedik birde kaçıncı gün sana transferin oldu canım...vallah bugün bana geçmek bilmez artık..:)

ayy canım bu sıcaklar beni mahvetti yaa..bolca c vitamini alıyım limon yalayım bari çorbada iyi fikir...sağolasın canım benim..

funda hanım yaptı ve 3.gün yapıldı canım! inşallah güzel haberini alırız sakin ol zaten tutmuşsa seninledir bebişin:))

benim içime doğuyor sen hamile sin canım ağrı normal takma kafaya ben hamileyim o ağrıları halen çekiyorum ..
işallah canım benim ağızından ball damlıyor..:)) hamişler hisleri kuvetti olurmuş işallah içinden geçtiği gibi olur...rabbim hepimize bu güzel duyguyu tattırsın..:))

Allah hepinizden razı olsun. tez zamanda muradlarınızı nasip etsin. hep dualarımdasınız. topimiğimizin adıyla ediyorum.

senin puregon 300 lükmü canım 600 lük mü..kartuşu kendin değiştiremiyormusun ilaç bittimi kartuşu değiştir kalan dozu tekrar yap ben öyle yapmıştım..

300 lük canım, dün ilk iğnemi oldum onuda zaten merkezde yaptılar bugün ilk kartuş takma ve iğne yapma deneyimimi yaşayacağım bakalım hayırlısı

menogon henüz yapmıyorum ilerleyen günlerde ilave eder belkim, ah anacım bişeycik olmaz iğnelerede işte bende manyaklık var

senin 225 di sanırsam bahar, neye göre veriyo ki ulun bey, bana nie 300 verdi ki? pazartesi günü adet olmadan önce gittiğimde sağ yumurtalığında rezerv biraz az gibi demişti ama sol iyi demişti acaba ona istinaden mi ki :44:
bakalım kaç iğneyle kurtarıcaz bu dönemi :44:

denicem ne kaybederim, gonal f kullanırken yine böyle dibinde kalıyordu tüpün şırıngaya çekilemiyodu, banada son gün 50 iu lazımdı o zaman tüpte var ama çekemiyorumm bende tepesini sökmüştüm tüpün ohh cillop çekmiştim kalanını (biraz karman çormanlı oldu ama ben anladım )
tafşanım ben yaparım gibi geliyor, en azından denerim

canım benim puregon 200 doz...
tatlım ilk muayenedeki yumurtaların durumuna göre ayarlıyor dozu...
5. gün kontrolde yumurtaların durumuna göre yeni bi ayarlama yapılır...
canım senin dediğin gibi o nedenle 300 le başlatmış olabilir...
ama takılma buna hayırlısıyla yumoşlar büyür inş ve perşembe güzel haberler verirsin bize

fiyonk makarnam benim de rezervlerde azlık var. ben de senin gibi 300 lük dozda toplam 12 gün iğne yaptım. sabahları 10 ünite lucrin 14 gün boyunca. menogon ise 2 toz 1 su şeklinde toplam 11 tane de ondan yaptım. dün akşamda yumurta çatlama iğnesini yaptım. içim dışım iğne oldu. rezerv az olduğu için bu kadar ilaca ancak 3 4 tane büyüyen yumurta oluştu ( diğerleri tıfıl o yüzden kaile bile almıyorum) inşallah onlarda kaliteli olsunlar daha ne isterim

amin canım

bu esnada hiç bunları düşünmememi sağlayacak bi meşgale bulmam lazım kendime :44:

ay tabloyada baktımda ayın 2 bine kadar hergün yeni bir hamilişişkoş haberimiz olacak hergünümüz dolu ne güzel...

hoff bu sıcakta da hiç çekilmez ama dışarı çıkmamız lazım, öpüyorum hepinizi, iyi bakın önce kendinize, sonra yumoşlarınıza ve bebişlerinize...

öncekini ne zaman yaptınız? Allah korusun olmadığı durumda irenbeyi düşünüyorum sen ne dersin bu konuda?

öncekini mayıs ayında yaptık ama ben çok memnunun kaldım ilgi ve alakaları mütişti bana kızları gibi davranıyorlar çok samimiler ondan 2.sinide orda denedim işallah tutunmuşlardır..irembede iyibir merkez hiç gitmedim ama sonuçta bunlar nasip işi yapılan herşey aynı sadece nasibimiz varsa olur ben birz kaderci bir insanım işallah sana tutunmuştur bebişin işallah tekrarı olmasın tedavinin hepimiz için..hepimiz bebişlerini kucağına alır bu ay uğur getirsin hepimize..:))

evet tatlım perşembeye kadar hergün bi hamişimiz eklenecek tabloya inş
sana kolay gelsin canım çok geç kalma umutegenin güzel haberine yetiş
görüşmek üzere

tıfıllığına bakma, öbürleri tombişlikten kasılırken, belki o tıfılcıklar onları geçer yabana atma...

hayırlısı diyelim yaşayıp görelim canım... (sende önden giderek bana referans ol )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…