ayyyy çok heyecanlandımm senin adınaa:))))) benim 2 ağustos daha var yani. merkezde mi yaptırcan?
anamm napılır ki şimdi bilemedimmm
kışın direk tavuksuyu çorba ve bolca kabak çekirdeği faydalı onu bilyorum da çekirdek giller hamilelere mi sakıncalıydı yumurta gelişirken mi bak onu bilemedim :44:
ama tavuksuyu çorba etkili iç bence, bide biber ye bolca c vitamini, ay başkada nolur bilemedim :44::44:
işallah canım benim ağızından ball damlıyor..:)) hamişler hisleri kuvetti olurmuş işallah içinden geçtiği gibi olur...rabbim hepimize bu güzel duyguyu tattırsın..:))benim içime doğuyor sen hamile sin canım ağrı normal takma kafaya ben hamileyim o ağrıları halen çekiyorum ..
funda hanım yaptı ve 3.gün yapıldı canım! inşallah güzel haberini alırız sakin ol zaten tutmuşsa seninledir bebişin:))
kocalar bizim iğnelerin kokusundan alıyorlar galiba:))) merkeze girdik mi burnundan soluyor,bu da normal olsa gerek,bizim sabrımızı onlardan beklemek yanlış olur canım,kadınlar doğuştan annelik iç güdüleriyle doğuyorlar.ama onlar daha sabırsız çocuk gibiler.Ben şöyle yaptım " BU SÜREÇTE BENİ MUTSUZ EDEN HERŞEYE GÖZLERİMİ KAPATTIM" Allah ölüm vermesin,herşeyin çaresi var.Allah umutlarımızı bitirmesin.....
hiç bişeye kafanı yorma,zaten yorgunuz yeterince:))
seni tanımıyoruz ama yol arkadaşın olarak seni çok seviyoruzz RUVEYDAA
senin puregon 300 lükmü canım 600 lük mü..kartuşu kendin değiştiremiyormusun ilaç bittimi kartuşu değiştir kalan dozu tekrar yap ben öyle yapmıştım..
ben 12 gün yaptım pen ile iğnemi ilk önce zor gibi gelsede diğerlerinden daha kolay iğnesi ince acıtmıyor yakmıyor. menogon yapıyormusun peki. iğneleri buzdolabında sakla giderken de buz torbası koy yanına bişeycikler olmaz. ben öyle yaptım.
canım bence pen çok kolay ben çok memnun kaldım...
bizimkinide birleştirdi hemşire diğer kontrole kadar rahat edicem...
sen tekrar gidip gelmek istemiyorsan kendin hazırlayabilirsin tabi...
bence olur tatlım halledersin sen
bende 3. iğnemi vurucam bugün
fiyonkum sıcakta birşey olmuyor merak etme, yanında taşıman gerekirse yanına biraz buz koy at çantaya, ben 1 gün yanımda gezdirdim Almanya'ya götürdüm, oda sıcaklığında birşey olmuyor. Yeterki güneşin tepesinde açıkta kalmasınlar. bu arada aklında olsun, merkezden buz aküsü istersen sana bir tane verirler, onu da buzlukta dondurup aldıktan sonra bütün gün ilaçlarını onunla birlikte taşıyabilirsin. Buz aküsü dedikleri, içinde sıvı olan plastik bişi zaten bilirsin..
Pen ile daha kolay bence, hemen alışacaksındır, normal şırınganın ucu biraz daha kalın, pen daha ince, hele bir kısmı daha sivri, orayı denk getirirsen hiç battığını bile hissetmiyorsun..
Dediğin gibi birleştirip 300'lük te yapabilirsin ama bunların kartuşları biraz değişik, şırınganın ucu içine girebilirse tabi mümkün.. ben denemedim bilmiyorum valla :)
senin 225 di sanırsam bahar, neye göre veriyo ki ulun bey, bana nie 300 verdi ki? pazartesi günü adet olmadan önce gittiğimde sağ yumurtalığında rezerv biraz az gibi demişti ama sol iyi demişti acaba ona istinaden mi ki :44:
bakalım kaç iğneyle kurtarıcaz bu dönemi :44:
300 lük canım, dün ilk iğnemi oldum onuda zaten merkezde yaptılar bugün ilk kartuş takma ve iğne yapma deneyimimi yaşayacağım bakalım hayırlısı
menogon henüz yapmıyorum ilerleyen günlerde ilave eder belkim, ah anacım bişeycik olmaz iğnelerede işte bende manyaklık var
senin 225 di sanırsam bahar, neye göre veriyo ki ulun bey, bana nie 300 verdi ki? pazartesi günü adet olmadan önce gittiğimde sağ yumurtalığında rezerv biraz az gibi demişti ama sol iyi demişti acaba ona istinaden mi ki :44:
bakalım kaç iğneyle kurtarıcaz bu dönemi :44:
denicem ne kaybederim, gonal f kullanırken yine böyle dibinde kalıyordu tüpün şırıngaya çekilemiyodu, banada son gün 50 iu lazımdı o zaman tüpte var ama çekemiyorummbende tepesini sökmüştüm tüpün ohh cillop çekmiştim kalanını (biraz karman çormanlı oldu ama ben anladım )
tafşanım ben yaparım gibi geliyor, en azından denerim
canım benim puregon 200 doz...
tatlım ilk muayenedeki yumurtaların durumuna göre ayarlıyor dozu...
5. gün kontrolde yumurtaların durumuna göre yeni bi ayarlama yapılır...
canım senin dediğin gibi o nedenle 300 le başlatmış olabilir...
ama takılma buna hayırlısıyla yumoşlar büyür inş ve perşembe güzel haberler verirsin bize
öncekini ne zaman yaptınız? Allah korusun olmadığı durumda irenbeyi düşünüyorum sen ne dersin bu konuda?
amin canım
bu esnada hiç bunları düşünmememi sağlayacak bi meşgale bulmam lazım kendime :44:
ay tabloyada baktımda ayın 2 bine kadar hergün yeni bir hamilişişkoş haberimiz olacakhergünümüz dolu ne güzel...
hoff bu sıcakta da hiç çekilmez ama dışarı çıkmamız lazım, öpüyorum hepinizi, iyi bakın önce kendinize, sonra yumoşlarınıza ve bebişlerinize...
fiyonk makarnam benim de rezervlerde azlık var. ben de senin gibi 300 lük dozda toplam 12 gün iğne yaptım. sabahları 10 ünite lucrin 14 gün boyunca. menogon ise 2 toz 1 su şeklinde toplam 11 tane de ondan yaptım. dün akşamda yumurta çatlama iğnesini yaptım. içim dışım iğne oldu. rezerv az olduğu için bu kadar ilaca ancak 3 4 tane büyüyen yumurta oluştu ( diğerleri tıfıl o yüzden kaile bile almıyorum) inşallah onlarda kaliteli olsunlar daha ne isterim
kızlar jel ile birlikte çok açık kahve akıntı geldi jel yoğunlukta bu normalmi???
canim gorunce sormadan edemedim centrumla bende gorusmeye gittim ama orda yaptirmak istememistim sen neden orda yaptirma karari aldin icine sindimi?
Müjdeeee hamileyim kan verdim değerim 317 allahım hepimize yaşatsın bu gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?