Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bu arada girer girmez eskileri okuyup bi kaç cevap yazayım derken, günaydın demeyi unutmuşum

günaydın güzel hamilişişkolar, yumurta sahiplari, döllenmiş yumurta sahipleri, dondurulmuş embriyo sahipleri, iğneyle yumutalarlarlar geliştirttirenler ve bu katogorilere girmeyip geriye kalan herbikeslere günaydınnn...

sıcak bir gün olacak belli
bugün kendi iğnemi kendim yapıcam inşallah (bu pen işi beni biraz korkutuyo, normal şırınga daha bi iyiydi sankim :44:) benim günlük 300, ama arta kalan 125 falan kısmı hemşire topla getir biz burda birleştiririz dedi, önce he dedim ama sonra aklıma geldi bende gonal-f ten kalma şırıngalar var ben kalanları ona çekip birleştirip 300 lük yapabilirim, bu sıcakta oraya taşıyıp geri getirmek beni stres yapıcak (nedense bu iğnelerin saklanması konusunda acaip bi hassasiyetim var ısınırsa derhal bozulacakmış gibi), bence olur gibi, sizce olmaz mı?

kızlar ben grip olmuşum sürekli hapşırıp duruyorum bebişlere bir şey olur diye korkuyorum ilaçda alamıyorum ilerlemesin diye sizce ne yapabilirim ?

canım geçmiş olsun bi an evvel iyileşirsin inş...
sen dert etme allahın izniyle bişey olmaz bebişlerine...
iyice gömülmüşlerdir şimdi onlar yerlerine

teşekkürler canım cvp için inş birşey olmaz kuzucuklara istemeden takıyorum kafaya normalde gripde olsam bu kadar hapşırmam ama bu sefer 5 dakikada bir oluyor..ama haklısın kafaya takmıyım da bıraksın gitsin beni...

arkadaşım belirtilere takılıp kendini sıkıntıya sokmamalısın .. içini ferah tut ve güzelliklerin seninle olduğunu düşün.. umarım senin ve sonuç bekleyen diğer arkadaşların da bir bir hayırlsıyla meleklerinizin tutunduğu haberlerini alırız.. şansınız bol olsun...

kızlar bugün sabahtan beri kasıklarım ağrıyor sürekli kendimi wc buluyorum gelen giden varmı diye işallah olmaz yerleşme ağrısıdır bu..ilkinde böyle olmamıştım.dualarınızı eksik etmeyi
offf yarın gel artık....

Valla öyle derler tavşanlara ama malesef biz pek tavşanlık göremedik..
Darısı sizlerin başına artık diyorum, inşallaaaah daha daha fazlaları sizin olsuuun 10'ar 10'ar döllensinleeeer maşallaaah

aminn aminnn...
herşeyden önce şu perşembe günki kontrolda inşallah herşey yolunda olurda o günleri (döllenmiş sepet sepet yumurtacıklarımı) hemen bu ay görürüm...

senin puregon 300 lükmü canım 600 lük mü..kartuşu kendin değiştiremiyormusun ilaç bittimi kartuşu değiştir kalan dozu tekrar yap ben öyle yapmıştım..

ben 12 gün yaptım pen ile iğnemi ilk önce zor gibi gelsede diğerlerinden daha kolay iğnesi ince acıtmıyor yakmıyor. menogon yapıyormusun peki. iğneleri buzdolabında sakla giderken de buz torbası koy yanına bişeycikler olmaz. ben öyle yaptım.

canım bence pen çok kolay ben çok memnun kaldım...
bizimkinide birleştirdi hemşire diğer kontrole kadar rahat edicem...
sen tekrar gidip gelmek istemiyorsan kendin hazırlayabilirsin tabi...
bence olur tatlım halledersin sen
bende 3. iğnemi vurucam bugün

benim içime doğuyor sen hamile sin canım ağrı normal takma kafaya ben hamileyim o ağrıları halen çekiyorum ..

fiyonkum sıcakta birşey olmuyor merak etme, yanında taşıman gerekirse yanına biraz buz koy at çantaya, ben 1 gün yanımda gezdirdim Almanya'ya götürdüm, oda sıcaklığında birşey olmuyor. Yeterki güneşin tepesinde açıkta kalmasınlar. bu arada aklında olsun, merkezden buz aküsü istersen sana bir tane verirler, onu da buzlukta dondurup aldıktan sonra bütün gün ilaçlarını onunla birlikte taşıyabilirsin. Buz aküsü dedikleri, içinde sıvı olan plastik bişi zaten bilirsin..
Pen ile daha kolay bence, hemen alışacaksındır, normal şırınganın ucu biraz daha kalın, pen daha ince, hele bir kısmı daha sivri, orayı denk getirirsen hiç battığını bile hissetmiyorsun..
Dediğin gibi birleştirip 300'lük te yapabilirsin ama bunların kartuşları biraz değişik, şırınganın ucu içine girebilirse tabi mümkün.. ben denemedim bilmiyorum valla :)

kızlar ben grip olmuşum sürekli hapşırıp duruyorum bebişlere bir şey olur diye korkuyorum ilaçda alamıyorum ilerlemesin diye sizce ne yapabilirim ?

anamm napılır ki şimdi bilemedimmm

kışın direk tavuksuyu çorba ve bolca kabak çekirdeği faydalı onu bilyorum da çekirdek giller hamilelere mi sakıncalıydı yumurta gelişirken mi bak onu bilemedim :44:
ama tavuksuyu çorba etkili iç bence, bide biber ye bolca c vitamini, ay başkada nolur bilemedim :44::44:

masallahh canimm gozun aydin
insllah hep boyle devam ederlerrr

canım inş hamişsindir ve ondandır bu ağrıların
yarında senin halayını çekicez inş

kocalar bizim iğnelerin kokusundan alıyorlar galiba:))) merkeze girdik mi burnundan soluyor,bu da normal olsa gerek,bizim sabrımızı onlardan beklemek yanlış olur canım,kadınlar doğuştan annelik iç güdüleriyle doğuyorlar.ama onlar daha sabırsız çocuk gibiler.Ben şöyle yaptım " BU SÜREÇTE BENİ MUTSUZ EDEN HERŞEYE GÖZLERİMİ KAPATTIM" Allah ölüm vermesin,herşeyin çaresi var.Allah umutlarımızı bitirmesin.....

hiç bişeye kafanı yorma,zaten yorgunuz yeterince:))
seni tanımıyoruz ama yol arkadaşın olarak seni çok seviyoruzz RUVEYDAA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…