Müjdeeee hamileyim kan verdim değerim 317 allahım hepimize yaşatsın bu gunu
kızlar ben grip olmuşum sürekli hapşırıp duruyorum bebişlere bir şey olur diye korkuyorum ilaçda alamıyorum ilerlemesin diye sizce ne yapabilirim ?
Meydacım bence hiç merak etme, tutunduysular zaten sıkı sıkı hiçbirşey olmaz. Bir arkadaşım 2 deneme yaptı. Birincisinde transferden sonra yattı, dinlendi kaç gün ama sonra tutmadı. İkincisinde transferden çıktı, eve giderken bir hapşırık krizi tutmuş, 5-10 kere arka arkaya hapşırmış, eyvah kesin gene tutmadı derken şimdi 6-7 aylık kızı var valla..
Hapşırık filan vız gelir tırıs gider embriyoya tutununca.. hiiiç kafana takma, ama ilaç alamıycan tabii ki, meyve sebze ye, iyileşmeye çalış canım, belki grip değil soğuk algınlığıdır çabuk geçer..
YAŞAMAK nerdesin kııııssss??? girmiyosun sanırım ve BETTY ve BRFN ??? kızlar herhangi bişey hisseden var mı? 8.gündeyim bugün ama bende hiç bişey,ne kasık ağrısı ne bel ağrısı( nerdeyse üzülecem buna ( offf yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne zor iş Allahım beklemek umut etmek!!!!! benim gibi sabırsız bir insan için, ama sabrediyor insan.......
Valla öyle derler tavşanlara ama malesef biz pek tavşanlık göremedik..
Darısı sizlerin başına artık diyorum, inşallaaaah daha daha fazlaları sizin olsuuun 10'ar 10'ar döllensinleeeer maşallaaah
cydkrbş sana 2. kez yazıyorum görmedin galiba,aynı merkezde yaptırmışız seninle,kaç günün kaldı teste??
bu arada girer girmez eskileri okuyup bi kaç cevap yazayım derken, günaydın demeyi unutmuşum
günaydın güzel hamilişişkolar, yumurta sahiplari, döllenmiş yumurta sahipleri, dondurulmuş embriyo sahipleri, iğneyle yumutalarlarlar geliştirttirenler ve bu katogorilere girmeyip geriye kalan herbikeslere günaydınnn...
sıcak bir gün olacak belli
bugün kendi iğnemi kendim yapıcam inşallah (bu pen işi beni biraz korkutuyo, normal şırınga daha bi iyiydi sankim :44:) benim günlük 300, ama arta kalan 125 falan kısmı hemşire topla getir biz burda birleştiririz dedi, önce he dedim ama sonra aklıma geldi bende gonal-f ten kalma şırıngalar var ben kalanları ona çekip birleştirip 300 lük yapabilirim, bu sıcakta oraya taşıyıp geri getirmek beni stres yapıcak (nedense bu iğnelerin saklanması konusunda acaip bi hassasiyetim var ısınırsa derhal bozulacakmış gibi), bence olur gibi, sizce olmaz mı?
bu arada girer girmez eskileri okuyup bi kaç cevap yazayım derken, günaydın demeyi unutmuşum
günaydın güzel hamilişişkolar, yumurta sahiplari, döllenmiş yumurta sahipleri, dondurulmuş embriyo sahipleri, iğneyle yumutalarlarlar geliştirttirenler ve bu katogorilere girmeyip geriye kalan herbikeslere günaydınnn...
bugün kendi iğnemi kendim yapıcam inşallah (bu pen işi beni biraz korkutuyo, normal şırınga daha bi iyiydi sankim :44:) benim günlük 300, ama arta kalan 125 falan kısmı hemşire topla getir biz burda birleştiririz dedi, önce he dedim ama sonra aklıma geldi bende gonal-f ten kalma şırıngalar var ben kalanları ona çekip birleştirip 300 lük yapabilirim, bu sıcakta oraya taşıyıp geri getirmek beni stres yapıcak (nedense bu iğnelerin saklanması konusunda acaip bi hassasiyetim var ısınırsa derhal bozulacakmış gibi), bence olur gibi, sizce olmaz mı?
kızlar bugün sabahtan beri kasıklarım ağrıyor sürekli kendimi wc buluyorum gelen giden varmı diye işallah olmaz yerleşme ağrısıdır bu..ilkinde böyle olmamıştım.dualarınızı eksik etmeyi
offf yarın gel artık....
kızlar ben grip olmuşum sürekli hapşırıp duruyorum bebişlere bir şey olur diye korkuyorum ilaçda alamıyorum ilerlemesin diye sizce ne yapabilirim ?
Kızlar selam, heyecandan ellerim titreyerek yazıyorum. Şimdi telefon geldi merkezden.
Dün toplanan 12 yumurtamın 9 tanesi işleme alınmış, 7 tanesi başarıyla döllenmiş. Salı günü 3.günlerinde dondurulup saklanacaklarmış. Salı günü tekrar son durumla ilgili bilgi vereceklermiş..
Fiyonkmakarnam 6 tane olur diyodu valla ona yakın bir sonuç geldi..
Çok sevindim, inşallah 3.günde de iyi sonuçlar alırız..
kızlar bugün sabahtan beri kasıklarım ağrıyor sürekli kendimi wc buluyorum gelen giden varmı diye işallah olmaz yerleşme ağrısıdır bu..ilkinde böyle olmamıştım.dualarınızı eksik etmeyi
offf yarın gel artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?