Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

selam kızlar, kan testini en erken kaçıncı gün yapabilirim. zaman geçmiyor

Kaçıncı günündesin ? 6. günde görende var. 10. günde görende var. Kişiye göre değişiyor. Bence en güzeli test günü. Sende benim gibi kendini oyalayacak bi şeyler bul. Evde tek başına geçiriyorsan zor geçer tabi. Evde yalnızken insan hep onu düşünüyor. Bugün ben öyleydim mesela o düşünceli halde gittim idrar testi aldım yaptım. Sonra eltim geldi oturmaya az önce gitti. Eltim varken vaktin nasıl geçtiğini anlamadım ve hiç düşünmedim.

Testi negatif görme korkusunu yenmek zor. Gerçi pozitif görünce de her şey bitmiyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Erkekler daha mantiksal yaklaşıyor. Aslında en iyisi bende ısrarla test günümü bekleyeceğim. Benim ki 12. Gün yapılacak. Sana niye 15 demiş?

Bu benim ikinci denemem. 1. transferde 12 gün bekledim. Bu dondurulmuş embriyo ile yapıldı. Dondurulmuşlarla yapılınca 15 gün bekleniyormuş.

Bu benim ikinci denemem. 1. transferde 12 gün bekledim. Bu dondurulmuş embriyo ile yapıldı. Dondurulmuşlarla yapılınca 15 gün bekleniyormuş.

Benim ikinci denemem. İlk transferden sonra bende 12 gün beklemiştim. Dondurulmuşlarla yapılan transferde 15 gün bekleniyormuş.

İnşaallah bu kez yüzün güler :)

İnşallahhhhh. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. İnan o kadar yoruldum ki ! Sıkıldım artık, eski huzurlu neşeli düşüncesiz hayatıma dönmek istiyorum. Bu defa kimseye söylemedim bile. İlkinde negatif sonucumu bile doyasıya üzülerek ağlayarak yaşayamadım. Annem ablalarım üzülmesin diye, ben negatifi duyduğumda yıkıldım zaten ama yıkılan annemmiş ablammış gibi ben onları teselli ettim, üzülmeyin bi dahakine olur falan diye. insanların soruları, sen stres yapıyorsun ondan olmuyor diye gevrek gevrek konuşmaları, çocuk sahibi olanların amaaan napacaksın çocuğu bak biz yaptık şimdi kıçımızı koyup oturamıyoruz diye rahat ve düşüncesiz konuşmaları, yediğim iğneler, içtiğim ilaçlar, bu zor bekleyiş, imdaaaaatt diyorum artık.

Birde bitmek tükenmek bilmeyen jinekolojik muayenelerden bıktım....

hadi bakalımm... bugünün talihlisi...
hayırlı sonuçlarla gel, ikizleri kapta gel, ama alır almaz gel, çatlıyoruz burda yaa...

inşallah senden güzel haberlerle gelirsin canım dualrım seninleeee

Yeni hamile haberi var cok sevindim. Benim şafak 9 içimdeki Umit tükeniyor. Galiba malum olmasını bekliyorum ama hiç belirti yok.

te allam ne malumu bekliyosun, vahiy mi gelcek, rüyana ak sakallı dede mi girecek, bebişin tekme mi atmaya başlıcak, daha 9 gün var diyosun da ne belirtisi bekliyon anacım ya, bu saatte belirti olamayacağını ben idrak ediyorum da siz niye güzel kafacıklarınıza bunu kaydedemiyosunuz, çok hormonun etkisi bunnar , yediniz bi ton iğne böyle belirti delisine bağladınız olayı, ey allahım önce bu beklemedeki arkadaşları, sonra bizi (tedavidekileri) (sonra derken şöyle 20-25 gün sonra), sonra tedaviye başlayacakları teker teker hamilişişkoş yap ki zorla parmağını boğazına sokup midem kalkıyo mu acaba hamilemiyim değil miyim diye deliye bağlamaktan biran önce kurtar yarabbim.. amin..

Kızlar transfer sonrası neler yaptınız?

ben genel olarak yatarak geçirdim evde ara ara kalkıp yürüdümm..yemek temizlik hiç birşey yapmadım kayınvalimde kaldım ben yeme içme konusunda da ne bulursam yedimmm
allah ol dedikten sonra sen kırk taklada atsan olur...ağır kaldırmamaya çalış yeter

tebrik ederim eşini sana kızmakla çok iyi etmiş, yoksa laftan sözden burda yazanlardan ve idrar testi yapıp tek çizgi gören sonra kanda belli olanlar boyunun ölçüsünü aldı siz halaaa akıllanmadınız..

ay çok kızıyorum size yaa
yapmayın şu saçma idrar testini arkadaşım, yapmayın...

fiyonk makarnamm canımm denk gelemedik hiçç bu aralar bitanem hayırlı olsun iğnelere başlamışssın süperr herşey yolunda gidicek hiç şüphem yok

Kızlar çok üzgünüm, transferimin 9. günü sabah beni dürttüler gittim idrar testi aldım ve yaptım sonuç tek çizgi.... bu benim ikinci transferimdi.

canım o testlere inanama 2 gün daha sabır kanda baktır lütfen boşu boşunada üzme kendini

rabbım sen ne buyuksun..
kızlar degerım 57 cıktı
ıkıye katlandı.
cumaya tekrar kan verıcem
%50 dusme ıhtımalı var dualarınızı esırgemeyın..

annesi göbişine kelebek kondu bırakıp gitmez artık o seni allahın izniyle

kızlar müjdeee ben hamileyimmmmm halana daha inanamıyorum.rabbim tüm isteyenlere versin ALLAHIM kucağıma almayı nasip et....

canım benim tebrik ederimm hayırlısı olsunn allah bizede nasip etssin

fiyonk makarnamm canımm denk gelemedik hiçç bu aralar bitanem hayırlı olsun iğnelere başlamışssın süperr herşey yolunda gidicek hiç şüphem yok

inşallah canım amin.
başladım iğnelerime canım

eskiden tedaviye başladın mı bebek çepte diye bakardım anacım şimdi her kontrolde bile durum değişebiliyor, o yüzden transfer gününe kadar olaya çantada keklik diye bakmıcam

o pis illeti (sigara (burası buğulu yazsın)) tamamen bıraktığını umuyorum ve biran önce bu kervana katılmanı bekliyorum..

Son düzenleme:

doktorunun dediği gün bacım daha erken yapmak yok en erken 12 gün

güzell olucakk inşallah bitanem hadi bakalım seni bekliyoruz hayırlı haberlerinle inşallah

aferim eşinee
kızz beklesenee ne zorun var kendini üzüyosunn sabır bitanemm herşey güzel olucak kötüyü çagırma hep ii düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…