selam kızlar, kan testini en erken kaçıncı gün yapabilirim. zaman geçmiyor
Benimde bugün 9. günümdü ve benimde hiç bir belirtim yok. Tek bir belirti bile yok. Sadece çooook inceden bir bel ağrısı ve karın ağrısı var ama çok hafif oluyor ve hemen geçiyor psikolojik olabilir diye düşünüyorum başkada hiç bir şey yok. Bazı bazı çok ümitleniyorum hemen arkasından müthiş bir karamsarlığa bürünüyorum farkında değiliz ama inanılmaz bir duygu kaosu yaşıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. Bugün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Eşimi aradım ağladım söyledim. Eşim çok kızdı niye çocuk gibi davranıyorsun dedi. Gidelim kan testi yapalım dedim hayır test gününe kadar bekleyecez, doktor 15 gün dediyse var bir bildiği dedi. Nasıl beklerim bilmiyorum daha 5 gün var. Tabi erkekler biraz daha olaya gerçekçi yaklaşıyorlar ve bebeği taşıyan onlar olmadığından, hareketleri kısıtlanmadığından, onca iğneyi ilacı onlar kullanmadığından dolayı daha gerçekçi davranabiliyorlar..
Testi negatif görme korkusunu yenmek zor. Gerçi pozitif görünce de her şey bitmiyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Erkekler daha mantiksal yaklaşıyor. Aslında en iyisi bende ısrarla test günümü bekleyeceğim. Benim ki 12. Gün yapılacak. Sana niye 15 demiş?
Testi negatif görme korkusunu yenmek zor. Gerçi pozitif görünce de her şey bitmiyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Erkekler daha mantiksal yaklaşıyor. Aslında en iyisi bende ısrarla test günümü bekleyeceğim. Benim ki 12. Gün yapılacak. Sana niye 15 demiş?
Benim ikinci denemem. İlk transferden sonra bende 12 gün beklemiştim. Dondurulmuşlarla yapılan transferde 15 gün bekleniyormuş.
Kızlar transfer sonrası neler yaptınız?
İnşaallah bu kez yüzün güler :)
İnşallahhhhh. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. İnan o kadar yoruldum ki ! Sıkıldım artık, eski huzurlu neşeli düşüncesiz hayatıma dönmek istiyorum. Bu defa kimseye söylemedim bile. İlkinde negatif sonucumu bile doyasıya üzülerek ağlayarak yaşayamadım. Annem ablalarım üzülmesin diye, ben negatifi duyduğumda yıkıldım zaten ama yıkılan annemmiş ablammış gibi ben onları teselli ettim, üzülmeyin bi dahakine olur falan diye. insanların soruları, sen stres yapıyorsun ondan olmuyor diye gevrek gevrek konuşmaları, çocuk sahibi olanların amaaan napacaksın çocuğu bak biz yaptık şimdi kıçımızı koyup oturamıyoruz diye rahat ve düşüncesiz konuşmaları, yediğim iğneler, içtiğim ilaçlar, bu zor bekleyiş, imdaaaaatt diyorum artık.
Slm kızlar ben de telden yazıyorum okuyabildiğim kadarıyla güzel haberler var. Benimde bugün 2 embriyo transferim oldu. Dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden.
yaşasın hamişşlerrrr inşallah katlanarak artar değerlerimiz kızlar bana da dua edin benim de yarın testim var alır almaz yazarım inşallah size de güzel haberleri.İdrar testini de kan testi yaplmadan önce yasaklıyorum bi de moral bozmayı yasaklıyorum heytttt beeeaaahhhh.... bu arada üçüncü ikiz annesi olmaya talibim hayırlısıyla inşallah ikisi de 1.kaliteydi bakalım sonuç nolcak??
yaşasın hamişşlerrrr inşallah katlanarak artar değerlerimiz kızlar bana da dua edin benim de yarın testim var alır almaz yazarım inşallah size de güzel haberleri idrar testini de kan testi yaplmadan önce yasaklıyorum bi de moral bozmayı yasaklıyorum heytttt beeeaaahhhh.... bu arada üçüncü ikiz annesi olmaya talibim hayırlısıyla inşallah ikisi de 1.kaliteydi bakalım sonuç nolcak??
Yeni hamile haberi varcok sevindim. Benim şafak 9 içimdeki Umit tükeniyor. Galiba malum olmasını bekliyorum ama hiç belirti yok.
Kızlar transfer sonrası neler yaptınız?
Benimde bugün 9. günümdü ve benimde hiç bir belirtim yok. Tek bir belirti bile yok. Sadece çooook inceden bir bel ağrısı ve karın ağrısı var ama çok hafif oluyor ve hemen geçiyor psikolojik olabilir diye düşünüyorum başkada hiç bir şey yok. Bazı bazı çok ümitleniyorum hemen arkasından müthiş bir karamsarlığa bürünüyorum farkında değiliz ama inanılmaz bir duygu kaosu yaşıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. Bugün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Eşimi aradım ağladım söyledim. Eşim çok kızdı niye çocuk gibi davranıyorsun dedi. Gidelim kan testi yapalım dedim hayır test gününe kadar bekleyecez, doktor 15 gün dediyse var bir bildiği dedi. Nasıl beklerim bilmiyorum daha 5 gün var. Tabi erkekler biraz daha olaya gerçekçi yaklaşıyorlar ve bebeği taşıyan onlar olmadığından, hareketleri kısıtlanmadığından, onca iğneyi ilacı onlar kullanmadığından dolayı daha gerçekçi davranabiliyorlar..
Kızlar çok üzgünüm, transferimin 9. günü sabah beni dürttüler gittim idrar testi aldım ve yaptım sonuç tek çizgi.... bu benim ikinci transferimdi.
rabbım sen ne buyuksun..
kızlar degerım 57 cıktı
ıkıye katlandı.
cumaya tekrar kan verıcem
%50 dusme ıhtımalı var dualarınızı esırgemeyın..
kızlar müjdeee ben hamileyimmmmm halana daha inanamıyorum.rabbim tüm isteyenlere versin ALLAHIM kucağıma almayı nasip et....
fiyonk makarnamm canımm denk gelemedik hiçç bu aralar bitanem hayırlı olsun iğnelere başlamışssınsüperr herşey yolunda gidicek hiç şüphem yok
selam kızlar, kan testini en erken kaçıncı gün yapabilirim. zaman geçmiyor
yaşasın hamişşlerrrr inşallah katlanarak artar değerlerimiz kızlar bana da dua edin benim de yarın testim var alır almaz yazarım inşallah size de güzel haberleri.İdrar testini de kan testi yaplmadan önce yasaklıyorum bi de moral bozmayı yasaklıyorum heytttt beeeaaahhhh.... bu arada üçüncü ikiz annesi olmaya talibim hayırlısıyla inşallah ikisi de 1.kaliteydi bakalım sonuç nolcak??
aferim eşineeBenimde bugün 9. günümdü ve benimde hiç bir belirtim yok. Tek bir belirti bile yok. Sadece çooook inceden bir bel ağrısı ve karın ağrısı var ama çok hafif oluyor ve hemen geçiyor psikolojik olabilir diye düşünüyorum başkada hiç bir şey yok. Bazı bazı çok ümitleniyorum hemen arkasından müthiş bir karamsarlığa bürünüyorum farkında değiliz ama inanılmaz bir duygu kaosu yaşıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. Bugün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Eşimi aradım ağladım söyledim. Eşim çok kızdı niye çocuk gibi davranıyorsun dedi. Gidelim kan testi yapalım dedim hayır test gününe kadar bekleyecez, doktor 15 gün dediyse var bir bildiği dedi. Nasıl beklerim bilmiyorum daha 5 gün var. Tabi erkekler biraz daha olaya gerçekçi yaklaşıyorlar ve bebeği taşıyan onlar olmadığından, hareketleri kısıtlanmadığından, onca iğneyi ilacı onlar kullanmadığından dolayı daha gerçekçi davranabiliyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?