Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gunaydın umutege...sen daha once brukselde yapmıssın tedavını sanırım dondurulmusun kalmadı..memorıalde denıyecegını yazmıssın.ya ben ıkı gun sonra tekrar gıdıcem daha baslamadım tedavıye..sen memnun kalmadınmı brukselden..sorunumuzda aynı morfolojı..

çok güzel olmuş ellerine sağlık :d

[table="width: 1200, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]YAŞ-EŞİN YAŞI[/td]
[td]EVLİLİK SÜRESİ[/td]
[td]İNFERTİLİTE NEDENİ[/td]
[td]TÜP BEBEK DENEME SAYISI[/td]
[td]DENEME YAPTIĞI MERKEZ[/td]
[td]ŞUANDA TEDAVİYE BAŞLAYACAĞI MERKEZ[/td]
[td]SON DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anatolya20[/td]
[td]31-34[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Yumurta rezervi [/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Denizli erpa[/td]
[td]Memorial[/td]
[td]Temmuz sonunda tüp bebek tedavisine başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aaumut[/td]
[td]32-37[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi[/td]
[td]Temmuzda tüp bebek tedavisine başlayacaklar…[/td]
[/tr]

[tr]
[td]Artvinim08_16[/td]
[td]33[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve düşük morfoloji[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Bursa jinemed[/td]
[td]Bursa jinemed[/td]
[td]Tedaviye başladı…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Autumn [/td]
[td]32-32[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Endometriozis[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Acıbadem kadıköy[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bahar85[/td]
[td]26-27[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Temmuz ortasında tüp bebek tedavisine başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Efil79[/td]
[td]33-36[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Yumurta rezervi[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Özel ege tüp bebek merkezi[/td]
[td]Özel ege tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Encan [/td]
[td]31-34[/td]
[td]15 yıl[/td]
[td]Endometriozis[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Konya devlet hastanesi
Ankalife tüp bebek merkezi
[/td]
[td]Antalya tüp bebek merkezi[/td]
[td]Temmuzda 3. Tedavisine başlayacak…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eslemsena [/td]
[td]25-30[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Gürgan klinik[/td]
[td]Gürgan klinik[/td]
[td]Temmuzda 2. Tedavisine başlayacak…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ferayyy [/td]
[td]26[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Morfoloji[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Brüksel tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Flzask2003[/td]
[td]28-38[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td]1 kere
(2. iptal)
[/td]
[td]Marmara üniversitesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hayal_32[/td]
[td]33-41[/td]
[td]8 ay[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Samsun tıp fakültesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Makay [/td]
[td]32-34[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]Endometrioma ve fsh yüksekliği[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Sevgi hastanesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mersin [/td]
[td]31[/td]
[td][/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Gürgan kliniği[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Medya [/td]
[td]29-34[/td]
[td]1,5 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve hareketsizliği[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Konya eurofertil tüp bebek merkezi[/td]
[td]Konya eurofertil tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minikgelin[/td]
[td]28-30[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Malatya doğu fertil tüp bebek merkezi[/td]
[td]Malatya doğu fertil tüp bebek merkezi[/td]
[td]Temmuzda dondurulmuşlarla 2. Tedavisine başlayacak…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ogrtmn [/td]
[td]32-36[/td]
[td]11 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı [/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Mersin tüp bebek mekezi[/td]
[td]Mersin tüp bebek mekezi[/td]
[td]Temmuzun 2. Haftası 2. Tedavisine başlayacak…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Özge_hayat[/td]
[td]29[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Çorlu-reyap hastanesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]S_eyan [/td]
[td]26-27[/td]
[td]2,5 yıl[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]20 temmuzda tedaviye başlayacak…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Umutege16 [/td]
[td]25-33[/td]
[td][/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve düşük morfoloji[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Brüksel tüp bebek merkezi [/td]
[td]Memorial [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zcu [/td]
[td]35-35[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi [/td]
[td]İzmir kent hastanesi[/td]
[/tr]
[/table]

Teşekkür ederim çok incesin ..ellerıne saglık

cnm tüp bebek yaptıracakmışşsın inş. tedavin olumlu sonuçlanır hayırlısıyla RABBİM gönlüne göre verir inş.

cnm tüp bebek yaptıracakmışşsın inş. tedavin olumlu sonuçlanır hayırlısıyla RABBİM gönlüne göre verir inş.

zeynepcim özlemiştim seni nerelerdesin sen
saol canım benimmmm inş sonu da güzel olurr
sen ne yapıyorsun canım görüşmeyeli

zeynepcim özlemiştim seni nerelerdesin sen
saol canım benimmmm inş sonu da güzel olurr
sen ne yapıyorsun canım görüşmeyeli

bu aralar hiç bişey yolunda gitmiyo bizde halam vefat etti ama hayat devam ediyo kendimizi toparlamaya çalışıyoruz inş. cnm güzel olur herşey senin için sen neler yapıyosun

bu aralar hiç bişey yolunda gitmiyo bizde halam vefat etti ama hayat devam ediyo kendimizi toparlamaya çalışıyoruz inş. cnm güzel olur herşey senin için sen neler yapıyosun

başınız saolsun canım üzüldüm allah sabır versin hepinize...
bende iyiym canım günümü bekliyorum işte 2 hafta sonra başlıycam tedaviye...
güzel bi heyecan var içimde

başınız saolsun canım üzüldüm allah sabır versin hepinize...
bende iyiym canım günümü bekliyorum işte 2 hafta sonra başlıycam tedaviye...
güzel bi heyecan var içimde

sağol cnmm evet çok heyecanlı bi maraton başlıyo senin için inş. bu tedavi hayatının en güzel sonuçunu verir dualarım senle cnm

arkadaşlar hepinize merhaba;
ben dondurulmuş embriyolarım için tedaviye tekrar başladım, memorial da oluyorum tedavilerimi,mustafa acet doktorum, onlara çok güvenitorum ama zaten büyük kısmının kader olduğuna inandığım bir süreç bu.sadece sizlere dondurulmuş embriyo ve 2.kalite embriyo hakkındaki fikirlerinizi sorman isterim.sizce 2.kalitede şansım çokmu düşük?

Arkadaşlar öncelikle buraya tüp bebekle ilgili başımdan geçenleri herkese umut olması için anlatmak istedim..

evliliğimizin 5.yılında bebek sahibi olmaya karar verdik yaklaşık 1 sene sonra bebeğimizin ancak tüp bebek yöntemi ile olabileceğini öğrendik. Tabii zor süreçler yaşadık, 4 kere tüp bebek denedik 2 keresi normal, 2 keresi dondurulmuş.. ama netice malesef aynıydı.Yıpratıcı bir süreç geçirdik tabii en çok da bu durumdan kadınlar etkileniyor.Eşimde ilgiliydi ancak her şeyi en çok biz yaşıyoruz sonuçta.En sonunda bir ara vermek istedik sürekli olarak bu duruma odaklanıp aynı şeyler üzerinde yoğunlaşmıştık çünkü.Tüp bebek denemelerinde herkes düşünmemen lazım falan diyordu ama siz bakmayın öyle diyenlere çünkü hiç mümkün değil, bu durumu yaşamayan birinin de anlamasını beklemeyin her ne kadar herkes anladığını düşünse de...bu arada doktorum Cem Demirel'di ve gerçekten harika bir doktor ve herşeyden önce harika bir insan. Tacir değil en önemlisi..bana her zaman çok iyi moral oldu çok konuşup gereksiz bilgilerle kafamı doldurmadı hiç, ben de çok güvendim hiç detay sormadım çoğu zaman hemde çok detaycı biri olmama rağmen..son denememizden sonra Cem bey bana kesinlikle eninde sonunda bebeğimizin olacağını, embriyolarımızın çok kaliteli olduğunu ama zamana bırakmamız gerektiğini söyledi.. ben de dediğim gibi çok yıpranmıştım zaten ve uzun bir ara vermeye karar verdim. Bu arada başka şeylere odaklandım, işimde farklı gelişmeler oldu ve son denememden yaklaşık 6 ay sonra tatile çıktım, tatilde de yapmadığım şey kalmadı iskelelerden mi atlamadım, aklınıza gelebilecek yapılmaması gereken ne varsa yaptım..tatilin son günlerinde de adet olmayı bekliyordum ama bir türlü olamadım en sonunda bilmem kaçıncı kez test yapsam mı yapmasam mı diye günlerce gittim geldim çünkü ayağımda bir sıkıntıdan dolayı rontgene girecektim aslında hiç ihtimal de yoktu ama yine de insanın içinde hep bir umut olurya en sonunda aldım bir test..ve silik bir ikinci çizgi..olabilir mi , yanlış mı görüyorum falan diye ağlaya ağlaya geldim eşimin yanına ..o da beni heveslendirmemek için dur acele etme kan tahlili yapalım dedi..o 3 saat öyle zor geçti ki...ama işte Allahıma çok şükür bende mucizesinden nasibiimi aldım ve sonuç pozitifti..
Arkadaşlar özetle söylemek istediğim tüp bebek gerçekten maddi manevi çok zor bir süreç, insanların teselli amacıyla söyledikleri, ailen belki hatta eşin bile.. kimse sizin tam olarak hissettiklerinizi anlayamıyor.. bana hep işte bilmem kaç kere tüp bebek yapmışlar, 10 yıl sonra kendililiğinden oldu diye anlatılan efsaneler inandırıcı gelmiyordu ama lütfen inanın, hayırlıysa olması için dua edin.. umudunuzu hiç kaybetmeyin..inanmak çok önemli ..bu yaşananacak bir süreç emin olun doğru zamanda sizi bekliyor bebeğiniz,...benimle birlikte çocuğu olmayan bir çok arkadaşım şuan hamile ..o kadar seviniyorum ki..

bu arada elimde son denememden kalan hiç açılmamış bir paket Pregon 300 IU kartuş var , buzdolabında sakladım..gerçekten ihtiyacı olan biri varsa vermek isterim..en son vermeyi planladığım arkadaşımda çok şükür hamile şuan.. Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin İnşallah..

Sevgiler

bizlere moral adına çok şey verdin. Allah senden razı olsun.Rabbim sana "ol" demiş. inşanlah bizler de "ol" denen kullarındanızdır.

Canım sakıncası yoksa yaşını öğrenebilir miyim?Yaş ileri ise de bu mümkün mü? Örneğin ben 1969 doğumluyum.Ve bahçecide 2.tüp bebek denememi yapacağım..maliyeti ve sonucun olumsuz olması gerçekden hem maddi,hem manevi,hem de fiziksel çok yıpratıyor.Mümkünse yaşını söyler misin bizlere?Ayrıca hamile kaldığın ay neler yaptın,neler yedin,neler içtin paylaşırsan ışık olursun hepimize...

bu muhteşem bi durum...herkes anlatıyor bu hikayeleri hiç inanmıyorum ama okuyunca içim ısındı...dondurulmuş tranferim 15 gün içinde olucak .allah hepimize aynı duygu ve mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın inşallah..

çok güzel olmuş ellerine sağlık :d

Çok güzel olmuş beni de ekler misin? Ben de 43 yaşındayım.temmuz ortasında BAHÇECİ/FULYA'da 2.tüp bebek tedavime başlıyacağım.Teşekkürler ve sevgilerimle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…