Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

cehaletimi bağışlayın ama bu gebelik aşısı ne kızlar?

mrhb kızlarrrrr dolaşırken topiğinize takıldımmmm rabbim tedavide olan bebek bekleyen tüm arkadaşalrın yüzünü gülüdürüsü inşşşş benimde başım 5 tüp bebek geçTi ne kadar sıkıntılıdır bu süreç iyi bilirim RABBİM YANINIZDA OLSUN İNŞŞ

Son düzenleme:
Günaydın elimde gonal f var ğağustos skt (bu ay tedvaiye başlayack olanlar) ilgilenen olursa vermek isitiyorum bu ilaçaçrı

cehaletimi bağışlayın ama bu gebelik aşısı ne kızlar?

canım bu yeni çıkan bişeymiş.anneden kan alınıo opu sırasında.o kandan artık ne yapıolarsa bi sıvı oluşturuolarmış transfer esnasında emriyolar o sıvıyla birlikte konuluyormuş tutunması daha kolay olsun diye.ama herkese uygulamıolarrmış genelde 35 yaş üstü gerek duyulan kişilerde kullanıoz dediler.benim eşimde ii iii japon yapıştırısı bali gibi onunla yapıştırın sımsıkı demişdi.belki istedik die belki gerek duyuldu die yapıldı bilmiom.

Günaydın elimde gonal f var ğağustos skt (bu ay tedvaiye başlayack olanlar) ilgilenen olursa vermek isitiyorum bu ilaçaçrı

canım ben başlıycam ama adet olmamı bekliyorum tam bayramdan sonraya denk geliyo skt geçmiş olabilir ozmana çok saol çok güzel fikir bitanem

bildigim kadarıyla doktor özel olunca çıkmıyo yada ben bişey bilmiyorum şartları ne canım
doktorun özel olması olayı şu şekilde etkiliyor; eğer sgk anlaşmalı bir yerse (ki umut tüp bebek benim merkezin oranın anlaşması var) raporun orda geçerli, ilacını indirimli alıyorsun, tedavi ücretinde yaptırdığın merkeze göre değişmekle birlikte indirimli oluyor, ama çok fazla anlaşmalı yer yok canım bildiğim kadarı ile

onun dışında da raporu çıkarrtırmanın bi dolu koşulu var eğer niyetin varsa taze tecrübeli olarak detaylarını anlatırım

günaydın canlarrrrrrrrrr
bugün yine "barbaros" sayesinde tablomuz bi hamiş daha kazanır inş
hep güzel haberleralmak dileğiyle

günaydın canlarrrrrrrrrr
bugün yine "barbaros" sayesinde tablomuz bi hamiş daha kazanır inş
hep güzel haberleralmak dileğiyle

günaydın bahar bende burAYI YENİ KEŞF ETTİM SENDE BURADAYMIŞSIN

kızlar bende de bulantı falan başlamadıda uyku hali var sürekli uykum geliyor halsizim.

aminn..
sonunda bebişine kavuştun mu bilmiyorum ama eğer hala olmadıysa dilerim en kısa zamanda bir sürprizle aranıza katılsın...

ewett ewet kesinliklee canımm yardımcı olursan çok sevinirim onun için özelden msj attım sana

canım merhaba hayırlısı inşallah hepimiz için

kızlar yeteeeeri diğer bir bebiş topinginden tanıyorum

hil_burcum güzel anneee canım uzun süredir aşağıdasın ama neden yazmıyosun :26:

aaa ilk defa duydum biraz araştırıym bakimm, umutta da yapıyolar mı acep

aminn..
sonunda bebişine kavuştun mu bilmiyorum ama eğer hala olmadıysa dilerim en kısa zamanda bir sürprizle aranıza katılsın...

MALESEF 8 yılıdır uğraşıyoruz ama gelmedi bizim mucizemiz :26::26::26::26::26::26:

canım merhaba hayırlısı inşallah hepimiz için

kızlar yeteeeeri diğer bir bebiş topinginden tanıyorum

rabbim hepimzin gönlünden geçeni hakında hayırlı kılıp öyle nasip etsin inşşşşş
bu kadar çaba emek karşılığını bulsun inşşşşş

zaten adın makarna...hadi soğanı geçtim tey teycii,,,ya bu döner ustası ne olcek..ya canım döner çekerse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…