amin canım inşallah. Ya ben de hep yüz üstü yattım sabaha kadar o yüzdende korktum. Neyse inşallah benimle olurlar. Benim ilk trasfer olduğu için gebelik aşısı falan yapmadılar bana. Sadece sperm seçiminde ımsı kullanmışlar.
bildigim kadarıyla doktor özel olunca çıkmıyo yada ben bişey bilmiyorumsen rapor çıkartmaya uygun değil misin? yoksa uğraşmak mı istemiyosun cicim?
cehaletimi bağışlayın ama bu gebelik aşısı ne kızlar?
Günaydın elimde gonal f var ğağustos skt (bu ay tedvaiye başlayack olanlar) ilgilenen olursa vermek isitiyorum bu ilaçaçrı
doktorun özel olması olayı şu şekilde etkiliyor; eğer sgk anlaşmalı bir yerse (ki umut tüp bebek benim merkezin oranın anlaşması var) raporun orda geçerli, ilacını indirimli alıyorsun, tedavi ücretinde yaptırdığın merkeze göre değişmekle birlikte indirimli oluyor, ama çok fazla anlaşmalı yer yok canım bildiğim kadarı ilebildigim kadarıyla doktor özel olunca çıkmıyo yada ben bişey bilmiyorumşartları ne canım
amin canım inşallah. Ya ben de hep yüz üstü yattım sabaha kadar o yüzdende korktum. Neyse inşallah benimle olurlar. Benim ilk trasfer olduğu için gebelik aşısı falan yapmadılar bana. Sadece sperm seçiminde ımsı kullanmışlar.
günaydın canlarrrrrrrrrr
bugün yine "barbaros" sayesinde tablomuz bi hamiş daha kazanır inş
hep güzel haberleralmak dileğiyle
şu anda bulantı yok ama sersem tavuk gibiyimsürekli uyumak istiyorum ve karnım hiç doymuyor ..bugün çok başım ağrıyor kardeşimle konuştum hamilelik den dedi hiç duymamıştım hamilelikte baş ağrısını..bendeki belirtiler bunlar henüz mide bulatım yok bakalım günler ne gösterecek....
günaydın canlarrrrrrrrrr
bugün yine "barbaros" sayesinde tablomuz bi hamiş daha kazanır inş
hep güzel haberleralmak dileğiyle
mrhb kızlarrrrr dolaşırken topiğinize takıldımmmm rabbim tedavide olan bebek bekleyen tüm arkadaşalrın yüzünü gülüdürüsü inşşşş benimde başım 5 tüp bebek geçTi ne kadar sıkıntılıdır bu süreç iyi bilirim RABBİM YANINIZDA OLSUN İNŞŞ
doktorun özel olması olayı şu şekilde etkiliyor; eğer sgk anlaşmalı bir yerse (ki umut tüp bebek benim merkezin oranın anlaşması var) raporun orda geçerli, ilacını indirimli alıyorsun, tedavi ücretinde yaptırdığın merkeze göre değişmekle birlikte indirimli oluyor, ama çok fazla anlaşmalı yer yok canım bildiğim kadarı ile
onun dışında da raporu çıkarrtırmanın bi dolu koşulu var eğer niyetin varsa taze tecrübeli olarak detaylarını anlatırım
mrhb kızlarrrrr dolaşırken topiğinize takıldımmmm rabbim tedavide olan bebek bekleyen tüm arkadaşalrın yüzünü gülüdürüsü inşşşş benimde başım 5 tüp bebek geçTi ne kadar sıkıntılıdır bu süreç iyi bilirim RABBİM YANINIZDA OLSUN İNŞŞ
canım bu yeni çıkan bişeymiş.anneden kan alınıo opu sırasında.o kandan artık ne yapıolarsa bi sıvı oluşturuolarmış transfer esnasında emriyolar o sıvıyla birlikte konuluyormuş tutunması daha kolay olsun diye.ama herkese uygulamıolarrmış genelde 35 yaş üstü gerek duyulan kişilerde kullanıoz dediler.benim eşimde ii iii japon yapıştırısı bali gibi onunla yapıştırın sımsıkı demişdi.belki istedik die belki gerek duyuldu die yapıldı bilmiom.
aminn..
sonunda bebişine kavuştun mu bilmiyorum ama eğer hala olmadıysa dilerim en kısa zamanda bir sürprizle aranıza katılsın...
canım merhaba hayırlısı inşallah hepimiz için
kızlar yeteeeeri diğer bir bebiş topinginden tanıyorum
zaten adın makarna...hadi soğanı geçtim tey teycii,,,ya bu döner ustası ne olcek..ya canım döner çekerse:)ohooo ben son herbirini okuyup son sayfaya ulaşana kadar ortalıkta kimseler kalmadı
2 soğan doğrayıp (hamilişişkolar için yemek ismi vermiyorum, doğranmış soğanda öyle imrenilecek bişe değildir kanımca :44:) 2 sayfa okuyaraktan ancak şimdi sona ulaşabildim, ay mutfağa bir akşam güneşi vuruyorKendimi döner ustası gibi hissediyorum ateşin karşısında yemek yapmaya çalışıyorum, gün içinde popomu gezdirmekten ancak bu saatlerde düşüyorum eve kociş geldikten 2 saat sonra ancak yemek yiyebiliyor, ama zaten kısmet olurda herşey yolunda giderse 10 güne kadar transfer aşamasına gelirsem ondan sonra bi süre kıpraşmayacağım için var olan kurtlarımın hepsini döküp hazırlanmalıyım demi
maşallah kimse eli boş dönmüyor, teste giden hamile dönüyor, kontrole giden iyi haber veriyor, opular sepet sepet dolu geçiyor, transferler ikişer ikişer gerçekleşiyor...
Böyle devam etsin bereketimiz... Darısı başıma, başımıza inşallah amin...
Ay günün tüm bombalarına topluca çekelimm,
tey teyy teyy
Yarın ki tey tey atma törenimizde buluşmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?