Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

sadece bir tane içiyorum günde

bugün hapın 6 günü 13. günde arıycam sanırım 15 gün kan tahlili istiycek umarım sonuç güzel çıkar bi engel kalmaz :18:

mutluu olalım bacım artıkk yaa hepimizin yüzleri gülsünn

Kızlar benim dün transferim olmuştu ya gecede ben uyku haliyle çok döndüm ya hareketliydim farkında olmadan hızlıda dönmüş olabilirim bişey olurmu acaba çok taktım ya.

kızlar şimdi tüpbebek tedavisinde adetin 2.günü iğnelerle başlanıyor sonra kaçıncı günü transfer oldu size ???

canım o yumoşların durumuna göre karar verilebilecek birşey belli bir büyüklüğe gelince çatlatma iğneni olacaksın 36 saat sonra yumoşlar toplanacak..sonra döllenecekler güzel güzell en erken 3 gün en geç 5 gün sonrada göbüşine alacaksın inşallahhh
mesela benim ilaç kullanma sürem 5 gün sürdü yumoşların sayısı çokmuş ama ilaç hepsine aynı etkiyi yapıp büyütme 4 tane önden giden yumoşum vardı o yüzden 1 hafta sürdü ilaç kullanımı ve yumoşların toplanması.yumoş toplandıktan 4 gün sonrada transferim oldu

Kızlar benim dün transferim olmuştu ya gecede ben uyku haliyle çok döndüm ya hareketliydim farkında olmadan hızlıda dönmüş olabilirim bişey olurmu acaba çok taktım ya.

korkma canım birşey olmaz atlayıp hoplayanların bile tutuyo zaten önemli olan saatleri geçirmişsin senn.. ağır kaldırma yeter:26: bebeşin orda duruyo annesi

merhaba canım transferin gerçekleşmiş hayırlı uğurlu olsunn dönmeyle bişey olmazda yüz üstü yatmamaya çalış yan ve sırt üstü yat kendini şartla bende baya zor oldu şartlanma ama alıştım şimdii.güzel haberlerini bekliyoruz

teşekkür ederim cnm ilk kez tüp bebek yaptıracağım için herşey aklıma takılıyorçok saol cvpladığın için o zaman yarın dr a gidicem bişeyler belli olur herhalde kacıncı gün yapacakları

korkma bitanem olmaz bişey allaha emanet içini ferah tut

Mersin canım sana kaç embriyo transfer edilmişti allahım ins bizede yaşatır. Sana embriyolar hakkında haliteli falan dedimi foto sunu falan gördüm mu bana 2 tane çiçek gibi güzel dedi ama makina bozulmuş foto göremedim.

yine eskileri okumak ve bir kaç cevap yazmaktan günaydın kısmını atlamışım

Günaydınnn..........

yine hamilişişkoş haberleriyle tey tey çekip, opularla güleceğimiz, transferlerle çoşacağmız, tedavidekilerin kontrollerine maşallah çekeceğimiz bir gün olması dileği ile...

gökten büssürü hamilişişkoş düşmüş biri benim başıma (kendime torpil yapayım ) diğerleri listedeki kalanların başına, artanları listeye girmeyenlerin başına...

canımm 3 tane embriyo transfer edildi bana kalitesine iyi dedi 3.gün transfer edildi.foto verdiler ama biz bişey anlamadık.ultrason görüntüsü siyah beyaz.inşallah hepimiz bebek resimlerimizi asarız dolaplarımıza.

hadii inşalahhh

canım taktığın şeye bak
saatte 130 km hızla dönemeyeceğine göre senin yatakta sağdan sola dönmen onlara naapmış olabilir? ay bu iğneler mantığımızı mı köreltiyo ne
hiç bişeycik olmaz için rahat olsun

fiyonk makarnaaaaa
anam maşşalahın varrr ne pozitiff bir anne olacan sen öleee
her yorumun gülümsetio insanıı

fiyonk makarnaaaaa
anam maşşalahın varrr ne pozitiff bir anne olacan sen öleee
her yorumun gülümsetio insanıı

başkaların öyle olmaz böyle olmaz derken, kendisi iğneleri dolaba koyarken yanınada derece koyan (eczacı, doktor ve hemşirelerin hiç bişey olmaz demelerine rağmen) bir manyakla karşı karşıyasın belirtmek isterim mersinnn

canımm 3 tane embriyo transfer edildi bana kalitesine iyi dedi 3.gün transfer edildi.foto verdiler ama biz bişey anlamadık.ultrason görüntüsü siyah beyaz.inşallah hepimiz bebek resimlerimizi asarız dolaplarımıza.

amin canım inşallah. Ya ben de hep yüz üstü yattım sabaha kadar o yüzdende korktum. Neyse inşallah benimle olurlar. Benim ilk trasfer olduğu için gebelik aşısı falan yapmadılar bana. Sadece sperm seçiminde ımsı kullanmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…