inşallah canım amin.
başladım iğnelerime canım
eskiden tedaviye başladın mı bebek çepte diye bakardım anacım şimdi her kontrolde bile durum değişebiliyor, o yüzden transfer gününe kadar olaya çantada keklik diye bakmıcam
o pis illeti (sigara (burası buğulu yazsın)) tamamen bıraktığını umuyorum ve biran önce bu kervana katılmanı bekliyorum..
kızlar şimdi tüpbebek tedavisinde adetin 2.günü iğnelerle başlanıyor sonra kaçıncı günü transfer oldu size???
Kızlar benim dün transferim olmuştu ya gecede ben uyku haliyle çok döndüm ya hareketliydim farkında olmadan hızlıda dönmüş olabilirim bişey olurmu acaba çok taktım ya.
Kızlar benim dün transferim olmuştu ya gecede ben uyku haliyle çok döndüm ya hareketliydim farkında olmadan hızlıda dönmüş olabilirim bişey olurmu acaba çok taktım ya.
canım o yumoşların durumuna göre karar verilebilecek birşey belli bir büyüklüğe gelince çatlatma iğneni olacaksın 36 saat sonra yumoşlar toplanacak..sonra döllenecekler güzel güzell en erken 3 gün en geç 5 gün sonrada göbüşine alacaksın inşallahhh
mesela benim ilaç kullanma sürem 5 gün sürdü yumoşların sayısı çokmuş ama ilaç hepsine aynı etkiyi yapıp büyütme 4 tane önden giden yumoşum vardı o yüzden 1 hafta sürdü ilaç kullanımı ve yumoşların toplanması.yumoş toplandıktan 4 gün sonrada transferim oldu
mersin canım sana kaç embriyo transfer edilmişti allahım ins bizede yaşatır. Sana embriyolar hakkında haliteli falan dedimi foto sunu falan gördüm mu bana 2 tane çiçek gibi güzel dedi ama makina bozulmuş foto göremedim.
yine eskileri okumak ve bir kaç cevap yazmaktan günaydın kısmını atlamışım
Günaydınnn..........
yine hamilişişkoş haberleriyle tey tey çekip, opularla güleceğimiz, transferlerle çoşacağmız, tedavidekilerin kontrollerine maşallah çekeceğimiz bir gün olması dileği ile...
gökten büssürü hamilişişkoş düşmüş biri benim başıma (kendime torpil yapayım) diğerleri listedeki kalanların başına, artanları listeye girmeyenlerin başına...
canım taktığın şeye bak
Saatte 130 km hızla dönemeyeceğine göre senin yatakta sağdan sola dönmen onlara naapmış olabilir? Ay bu iğneler mantığımızı mı köreltiyo ne
Hiç bişeycik olmaz için rahat olsun
fiyonk makarnamm iğneleri nekadara aldın ?:26:
canım raporlu aldım ben iğneleri
fiyonk makarnaaaaa
anam maşşalahın varrr ne pozitiff bir anne olacan sen öleee
her yorumun gülümsetio insanıı
canımm 3 tane embriyo transfer edildi bana kalitesine iyi dedi 3.gün transfer edildi.foto verdiler ama biz bişey anlamadık.ultrason görüntüsü siyah beyaz.inşallah hepimiz bebek resimlerimizi asarız dolaplarımıza.
hadi yaa ne güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?