kızlar şimdi ben cumartesi başladım iğnelere yarın kontrol var transferi olanlar bi cvp yazabilirlermi kaçıncı gün transfer işlemi gerçekleşti?????
işallah canım işallah :) ümitlenmeye korkar oldum valla:)eyvallah canım bizim doğana kadar böyle tedirginliklerimiz hep olacak galiba inşallah Allah kimseye yaşatmasın bi daha hayırla alırız kucağımıza inşallah bayram bayram kalp seslerini duymak da ne güzel olur bayramda ailene bebek müjdesi vermek de inşallah nasip olur hepimize
:18:teşekkür ederim cnm yalnız 3 yada 5 çok erken değilmi ben nette 10 gün gibi okumuştum ortalama:18:
Hoşgeldin aramıza...hakkında herşeyin hayırlısı olsun inş...
Benim transferim 9.gün oldu.1inde başladım iğnelere 6sında opu,9unda transfer oldu...
Sende bilgilerini yaz temmuz topiğindeki yerini al:) baharcık ekler seni...
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
canımm hayırlısı olsunnnn tebriklerrrrrrr
Canım o 3 ve 5 dediği opudan sonraki geçen gün.baştan beri değil..
canım allah tamımına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevindimmmmmmmmmmmm
güzel bi hamişlik geçirirsonra kucağına alırsın sağlıcakla inş
ohhhhhhhhh yandan yandan
Bu duyguyu evet sadece biz anlariz. Dunya yikilir da altinda kaliriz....ama coook uzulme olur mu? Gececek ve yeni umitler bulacak....
Barbaroa arkadasim tebrik ederim. Darisi basimza:)))))
çok geçmiş olsun canım sağolasın ben hep tedirginim zaten kalbini ya da kalplerini duyana kadar hatta doğana kadar da rahat olamicam sanırım bişe sorcam;keseyi gördükten sonra mı dış gebelik riski kesin kalkıyor peki
Tebrik ederim canım Yüce Allah kucağınada sağlık içinde almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına olsun. Transferden test gününe kadar bir belirti hissettinmi onu merak ediyorum.
Gözünaydın,Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin...
Darısı benim de başıma,inşallah bana da nasip olur...
katıldım ben size kızlar katılmazmıyımSelda003 ; Bu arada söyliyeyim,bu topiğin listesine eklenenler patır patır hamiş haberi veriyorlar,gel katıl bize...Tılsımlı bu topikk:) Ramazan tılsımı var,hey maşşallah bize be..ayy aşka geldim galibam:)
arkadaşım öncelikle çok erken pes ettin..daha dur yolun başındayız.ayrıca çıkmadık candan umut kesmemek bu topikteki baş sloganımız...aramızda hiç spermi canlı olmayan yada yumurta üretmeyen hikayeler var.sen sadece destek için ilaç almaya başlamışşsın...ben burda 16.denemesinde hamile kalıp onuda 6 aylık kaybeden ve şimdi 17.denemesine umutla bağlı kadınlar okudum...lütfen psikolojiniz bunlara hazır değilse zaten başlamayın yazık bedeninize o canlı embriyolara.hep söylüyorum biz seçilmiş anneleriz.güçlü anneler.bu yazdıklarım özne-hayat senin içinde geçerli topla kendini.daha gidecek çok yolumuz var...tüm dualarımız sizlerle..
katıldım ben size kızlar katılmazmıyımişe gelince hemen açıorum bakıorum 2 gündür acayip takipdeyim inş hayırlı haberler verelim hep birbirimize burdan ya bilgileri bahara yollıcamda nasıl yollıcam bilmiom:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?