Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kızlar şimdi ben cumartesi başladım iğnelere yarın kontrol var transferi olanlar bi cvp yazabilirlermi kaçıncı gün transfer işlemi gerçekleşti?????

Hoşgeldin aramıza...hakkında herşeyin hayırlısı olsun inş...

Benim transferim 9.gün oldu.1inde başladım iğnelere 6sında opu,9unda transfer oldu...

Sende bilgilerini yaz temmuz topiğindeki yerini al:) baharcık ekler seni...

işallah canım işallah :) ümitlenmeye korkar oldum valla:)

tmm cnm çok teşekkür ederim bilgilerim 5 yıllık evliğim bende aşılama 3 kere denedik olmadı şimdi tüpbebeğe başladık geçtiğimiz cmartesi hayırlısı ile inşallah güzel sonuçlar nasip edr rabbim hepimize

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

canımm hayırlısı olsunnnn tebriklerrrrrrr

sağol canım darısı hepinizin başına inşallah hayırla tamamlamayı da nasip eder rabbim

gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevindimmmmmmmmmmmm
güzel bi hamişlik geçirir sonra kucağına alırsın sağlıcakla inş
ohhhhhhhhh yandan yandan

sağoalsın canım o kadar çocuğun içinde kendi çocuklarımızı da görmek nasip olur inşallah cümlemize

[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]YAŞ-EŞİN YAŞI[/TD]
[TD]EVLİLİK SÜRESİ[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİ[/TD]
[TD]TÜP BEBEK DENEME SAYISI[/TD]
[TD]DENEME YAPTIĞI MERKEZ[/TD]
[TD]ŞUANDA TEDAVİYE BAŞLAYACAĞI MERKEZ[/TD]
[TD]SON DURUM[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Canım bak bu bilgileri tam yazman gerekiyor.

öpüyorummm...Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı etsin..hepimizin inş.

Rahimde pit pit atışı görünce normal gebelik oluyor. Ama nadiren dış gebelikler beraber normal gebelikte oluyormuş. Allah yaşatmasın.

Selda003 ; Bu arada söyliyeyim,bu topiğin listesine eklenenler patır patır hamiş haberi veriyorlar,gel katıl bize...Tılsımlı bu topikk:) Ramazan tılsımı var,hey maşşallah bize be..ayy aşka geldim galibam:)

Son düzenleme:
Tebrik ederim canım Yüce Allah kucağınada sağlık içinde almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına olsun. Transferden test gününe kadar bir belirti hissettinmi onu merak ediyorum.

canım bazen kendimi dinlemekten yoruldum ama hiç bişe hissetmedim çok az kasık ağrım oldu bi de bu sefer değişik olarak çok şişlik vardı karnımda ama ona da progestandan dedi hemşire biz istiyoruz içimize doğsun ama belirti yoksa hiç kafaya takmamak lazım çünkü bırak başkalıra benzemeyi insanın 1 ve 2. hatta 3.transferi bile birbirinden farklı oluyormuş onu anladım

kızlarr inşallah sorunsuz hamilelik yaşarsınız bakın ne güzel hamişsiniz tadını çıkarın sürekli tedirgin olmayın keyfini doya doya yaşayın morelinizi hiçbirşeye bozmyın kötü şeler düşünüp durmayın sizi görünce gözüm korktu hamişsiniz ve şimdide diğer olumsuzlukları düşünüorsunuz yapmayın bunu güzel düşünün inşallah güzel olur sonuda bize de yazarsınız

Selda003 ; Bu arada söyliyeyim,bu topiğin listesine eklenenler patır patır hamiş haberi veriyorlar,gel katıl bize...Tılsımlı bu topikk:) Ramazan tılsımı var,hey maşşallah bize be..ayy aşka geldim galibam:)
katıldım ben size kızlar katılmazmıyım işe gelince hemen açıorum bakıorum 2 gündür acayip takipdeyim inş hayırlı haberler verelim hep birbirimize burdan ya bilgileri bahara yollıcamda nasıl yollıcam bilmiom:)))

ya ya ya şa şa şa hil bur hilbur çok yaşa süpersin moral kaynağımızsınız siz ya Allah sizden razı olsun

canım bilgilerini yaz ben eklerim...
tabloda istenilen tüm bilgileri yazman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…