Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bildigim kadarıyla doktor özel olunca çıkmıyo yada ben bişey bilmiyorum şartları ne canım

bende ilaçlarımı raporla aldım canım ama heyet raporu değil ilaç raporu
ben özele gidiyorum oradaki doktorum bana rapor çıkarttı ilaçları çok daha uyguna aldım

İki kez dış gebelik geçirdim. İkisindede değerlerim iki kat arttı. İkinci geçirdiğimde hamilelik belirtilerim bile vardı. Degerim 7000 derken hala kese yoktu. Sonra sol yumurtalık tarafında kalp atışı görüldü. Doktorum sok oldu. Bütün doktorları çağırdı. Bebek çok iyiydi ama yanlış yerdeydi. Özetle dua ederken hep saglikla hayırlarda kucağıma alıp büyüteyim diye dua et. Allah olumsuzluklardan korusun hepimizi. Bebeğini saglikla büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
arkadaşlar kocamdan sonra haberi size yetiştiriyorum teyyyy teeyyyy aho aho 181 çıktı heyoooo lorke lorkeee

canım hayırlı uğurlu olsun
böyle pıt pıt kalbinin atışlarına da duymak nasip olsun sonra sağlıklı bir şekilde rabbim kucağına almayı da nasip etsin
maşallah ya bu mubarek günlerde ne güzel haberler oluyor

canım inşallah senden de alırız güzel haberler rabbim dileklerini kabul etsinn

Canım inşallah,ben de sizlere müjdeli haber vereceğim o günü iple çekiyorum....

kızlar sbaah size tam cevap yazarken elektirik giti daha yeni geldim şimdi işlerim var gelirim yine

canım benimde 2.tüp bebek denemem dış gebelikle sonuçlandı değerim 1200e kadar çıktı ve seninki gibi 2 kat arttı.o kadar korktumki bana bişey olucak diye bebeğin olmamasına üzülemedim bile.7 ay sonra dondurulmuşlarımı deneyebildim.şimdi hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum.benim sağlığım herşeyden daha önemli çünkü...

bende ilaçlarımı raporla aldım canım ama heyet raporu değil ilaç raporu
ben özele gidiyorum oradaki doktorum bana rapor çıkarttı ilaçları çok daha uyguna aldım

canım rica etsem anlatırmısın nasıl oldu ?

kızlar ben sürekli dua okuyorum evde...
beni psikolojik açıdan çok rahatlatıyor ve inanın çok iyi geliyor...
akşam eve gidiyorum,banyo yapıp abdest alıp , kur'anımı alıp yatana kadar okuyorum...

pozitif sonuç alan arkadaşlar gözünüz aydın olsun dualarınızı bizden esirgemeyin darısı inşş tüm isteyenlere ve bana ALLAHIMN sen duy sesimizi

kızlar testimi tekrarladımm 400.41 çıktı değerimmm
çok şükür iyi gidiyo sanırım herşey inşallah 9 ay boyunca hepimiz sorunsuz hamilelik yaşarızzzzz

eyvallah canım bizim doğana kadar böyle tedirginliklerimiz hep olacak galiba inşallah Allah kimseye yaşatmasın bi daha hayırla alırız kucağımıza inşallah bayram bayram kalp seslerini duymak da ne güzel olur bayramda ailene bebek müjdesi vermek de inşallah nasip olur hepimize

slm kızlar nasılsınız? maşallahı var topiğimizin yine valla o kadar hızlı ilerliyorki topik geçmişi okumaktan yetişemiyorum:):):)
son 9 tane dogum kntrol hapım kaldı kızlar hayırlısıyla bende başlıcam inşallah tedavime.

kızlar testimi tekrarladımm 400.41 çıktı değerimmm
çok şükür iyi gidiyo sanırım herşey inşallah 9 ay boyunca hepimiz sorunsuz hamilelik yaşarızzzzz

Gözünaydın,Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin...
Darısı benim de başıma,inşallah bana da nasip olur...

kızlar şimdi ben cumartesi başladım iğnelere yarın kontrol var transferi olanlar bi cvp yazabilirlermi kaçıncı gün transfer işlemi gerçekleşti?????

çok geçmiş olsun canım sağolasın ben hep tedirginim zaten kalbini ya da kalplerini duyana kadar hatta doğana kadar da rahat olamicam sanırım bişe sorcam;keseyi gördükten sonra mı dış gebelik riski kesin kalkıyor peki

kızlar şimdi ben cumartesi başladım iğnelere yarın kontrol var transferi olanlar bi cvp yazabilirlermi kaçıncı gün transfer işlemi gerçekleşti?????

canım o doktoruna ve embriyoların durumuna göre değişiyor bildiğim benim bir kez 3.günde kondu bu sefer 5gün beklediler blast haldeydi kalitesi böyle daha iyi anlaşılıyor dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…