canım transferin hayırlı olsun inş hamiş haberinide alırsın
ekleriyorum senide tabloya inş uğurlu gelir
ama evlilik sürenide yazman gerekiyor onuda yaz öyle ekleyeyim...
bildigim kadarıyla doktor özel olunca çıkmıyo yada ben bişey bilmiyorumşartları ne canım
arkadşlar çok teşekkür ederim hayır dualarınız için benim için katlanması da çok önemli daha önce dış gebelik olmuştu çünkü dualarınızı bekliyorum inanın artık hep dualarımdasınız siz de haber bekleyenler inşallah güzel haberler alırlar inşallah çok berektli olur ramazan topiğimiz
arkadaşlar kocamdan sonra haberi size yetiştiriyorum teyyyy teeyyyy aho aho 181 çıktı heyoooo lorke lorkeee
bende erbil beyin hastasıyım inşallah hepimizin ki tutar mutlu haberler alırız
Amin canım inşallah....
canım inşallah senden de alırız güzel haberler rabbim dileklerini kabul etsinn
inşallah canım benimm
yeteeeeeer senin problemin neydi canıım
İki kez dış gebelik geçirdim. İkisindede değerlerim iki kat arttı. İkinci geçirdiğimde hamilelik belirtilerim bile vardı. Degerim 7000 derken hala kese yoktu. Sonra sol yumurtalık tarafında kalp atışı görüldü. Doktorum sok oldu. Bütün doktorları çağırdı. Bebek çok iyiydi ama yanlış yerdeydi. Özetle dua ederken hep saglikla hayırlarda kucağıma alıp büyüteyim diye dua et. Allah olumsuzluklardan korusun hepimizi. Bebeğini saglikla büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Hayırlı olsun.
bende ilaçlarımı raporla aldım canım ama heyet raporu değil ilaç raporu
ben özele gidiyorum oradaki doktorum bana rapor çıkarttı ilaçları çok daha uyguna aldım
canım dış gebelikte genelde değerler düşük başlıyo bende dış gebelik geçirdim.. senin değerin gayet iyi görünüyo bence allahın izniyle sorunsuz artıcak... banada umut oldun hatta transferimin 4.günü bende hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum
kızlar testimi tekrarladımm 400.41çıktı değerimmm
çok şükür iyi gidiyo sanırım herşey inşallah 9 ay boyunca hepimiz sorunsuz hamilelik yaşarızzzzz
İki kez dış gebelik geçirdim. İkisindede değerlerim iki kat arttı. İkinci geçirdiğimde hamilelik belirtilerim bile vardı. Degerim 7000 derken hala kese yoktu. Sonra sol yumurtalık tarafında kalp atışı görüldü. Doktorum sok oldu. Bütün doktorları çağırdı. Bebek çok iyiydi ama yanlış yerdeydi. Özetle dua ederken hep saglikla hayırlarda kucağıma alıp büyüteyim diye dua et. Allah olumsuzluklardan korusun hepimizi. Bebeğini saglikla büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Hayırlı olsun.
kızlar şimdi ben cumartesi başladım iğnelere yarın kontrol var transferi olanlar bi cvp yazabilirlermi kaçıncı gün transfer işlemi gerçekleşti?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?