- 12 Mart 2012
- 337
- 29
- 118
ya benim karnım hiç doymuyo sizde aynımısınızzzz birde benim karnım daha şimdiden 2-3 aylık gibi duruyo
bu gün kan testini tekrarlıcam ama akşam iş çıkışı gitebilicem sadece gelince sonucu yazarım sizeeee inşallah herley yolundadırr
dün akşam da merkezden aradılar ağustosun 18 randevu verdiler keseyi ve kalp atışını duymak içinninşallah günler çabuk geçer ve herşey yolunda gidiyo olurrr
katıldım ben size kızlar katılmazmıyımişe gelince hemen açıorum bakıorum 2 gündür acayip takipdeyim inş hayırlı haberler verelim hep birbirimize burdan ya bilgileri bahara yollıcamda nasıl yollıcam bilmiom:)))
Arkadaşlar;
4444 salatı tefriciyeyi kaç günde okumamız gerekiyor?
Bir şartı var mı?Benim arkadaşın annesi 4 günde demişte ,4 günde zaten tek başıma okumama imkan yok.
Bilgisi olan varsa sevinirim.
Arkadaşlar;
Bir şartı var mı?Benim arkadaşın annesi 4 günde demişte ,4 günde zaten tek başıma okumama imkan yok.
teşekkürler canımmm
allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
seninde güzel haberini bekliyorum ben
canım ben ona bir cuma başlanıyor öbür cuma bitiyor diye biliorum hbrin olsun ve tekbaşına okumana gerek yok ailenden fln da içten senin gibi isterse beraber okuyabilirsiniz..
Gozunaydin canim simdi bebislerini gormeyi bekleyeceksin dua edelimkızlar testimi tekrarladımm 400.41çıktı değerimmm
çok şükür iyi gidiyo sanırım herşey inşallah 9 ay boyunca hepimiz sorunsuz hamilelik yaşarızzzzz
Tebrik ederim allah tamamina erdirsin.arkadaşlar kocamdan sonra haberi size yetiştiriyorum teyyyy teeyyyy aho aho 181 çıktı heyoooo lorke lorkeee
İnsallah kaliteli olurlar ve seni birakmazlar canimKızlar biraz önce merkezden aradılar 6 yumurtamın 4 tanesi olgun çıkmış sadece 2 tanesi döllenmiş. Perşembe transferim var dua edin kuzucuklarım bölünsünler annelerini bırakmasınlar
slm arkadaşlar sonucumu 27 temmuz cuma aldım malesef negatif... doktr OLMAMIŞ dedi, sanki şaka yapıyordu. o kadar inanmıştık ki olacağına kötü bi şaka gibi geldi. 15 gündür ailemin yazlığındaydım, dün eve döndüm, herşey üstüme geliyo, evden ne umutla çıktım nasıl döndüm..
nisan annelerinden olacaktım ben....
hamile olan arkadaşları tebrik ederim Allah kucaklarına almayı nasip etsin. tedavideki arkadaşlar, transferi olan arkadaşlar Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah...
sevgiyle kalın...
teşekkürler canımmm
allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
seninde güzel haberini bekliyorum ben
yani 8 gün mü, yoksa cuma başlayıp,perşembe günü bitirmek zorunda mıyım...
seldacım canım biliyorum da ben 2 günde 31 yasin okudum tek başıma...
hayırlısıyla bugün adet olmadan 10 tane daha okuyup,41 yasinimi bitirmiş olacağım,zaten sürekli ya evvel,ya varis,ya evvelü okuyorum...
Arkadaşlar;
bir cumadan bicuma vaktine kadar canım ben öyle biliyorum...ama ben 1 günde okutmuştum konuşmuştukya.
canım perşembe bitiriceksin biz geçen sene annemle okuduk cuma namaz klıdık başladık yani niyeti olan namaz kılıyo 2 rekat öbür perşembe bitiriosun
perşembe gecesi kıl nekadar geç saat de kılarsan o kadar ii gece namazı yani 2 rekat niyetini yap ondan sonra hayırlısıyla okumayı nasip et de başla perşembe gecesi başlıcam ben .Canım namazı söylemen iyi oldu,ben bilmiyordum namaz kılınacağını..
o zaman namaz da kılayım..
ben bitiririm 7 günde sorun değil...
namazı 41 yasinim bitince de kılayım .bugün inşallah...namazımı kılıp dua edeyim...2 rekat namazı ne zaman kılmam gerekiyor?bir de sabah mı akşam mı farkeder mi canım?
bir cumadan bicuma vaktine kadar canım ben öyle biliyorum...ama ben 1 günde okutmuştum konuşmuştukya.
perşembe gecesi kıl nekadar geç saat de kılarsan o kadar ii gece namazı yani 2 rekat niyetini yap ondan sonra hayırlısıyla okumayı nasip et de başla perşembe gecesi başlıcam ben .
yani 8 gün mü, yoksa cuma başlayıp,perşembe günü bitirmek zorunda mıyım...
seldacım canım biliyorum da ben 2 günde 31 yasin okudum tek başıma...
hayırlısıyla bugün adet olmadan 10 tane daha okuyup,41 yasinimi bitirmiş olacağım,zaten sürekli ya evvel,ya varis,ya evvelü okuyorum...
canım ben cuma gecesi başlar(adet olmazsam,ya da adetim bittikten sonra başlarım)namazımı kılar niyet eder,bir hafta sonraki perşembe bitiririm hayırlısıyla...
Allah senin de benim de dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin canım benim inşallah...verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?