Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ben de 3 aylık gibiyim ilaçtanmış canım ama bu şişlikle çok bişi yiyemiyorum 18 i kaçıncı günü oluyor transferin canım bi de üstten mi bakacaklar ben değerim katlarsa bayramdan sonrasına kadar beklemeyi düşünüyorum üstten bakılası için de...

Sen buraya yaz bilgilerini bahar benide ekleeeee die seslen o görür ekler canım:) dilerim hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza...
:119:

Arkadaşlar;

4444 salatı tefriciyeyi kaç günde okumamız gerekiyor?
Bir şartı var mı?Benim arkadaşın annesi 4 günde demişte ,4 günde zaten tek başıma okumama imkan yok.
Bilgisi olan varsa sevinirim.

Arkadaşlar;

Bir şartı var mı?Benim arkadaşın annesi 4 günde demişte ,4 günde zaten tek başıma okumama imkan yok.

canım biz daha önce diğer topiğimizde tüm arkadaşlarlada okuduk tekrar kendim okumayı düşünüyorum...
salatı tefriciyenin 1 haftada tamamlanması gerekiyor...
en makbulü bi cuma başlayıp diğer cuma bitirip duasını etmekmiş...
bende bu cuma başlıycam tekrar...
uzun ama sürekli okuduğun için ezberliyorsun zaten benim ezberimde var kendim tamamlayabilceğimi düşünüyorum...
en güzel tarafıda abdestli abdestsiz okunması...

Arkadaşlar;

canım ben ona bir cuma başlanıyor öbür cuma bitiyor diye biliorum hbrin olsun ve tekbaşına okumana gerek yok ailenden fln da içten senin gibi isterse beraber okuyabilirsiniz..

teşekkürler canımmm
allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
seninde güzel haberini bekliyorum ben

Vallahi açıkçası ben de çok umutluyum bu kez...
Autumn da beni rüyasında hamile görmüştü...
Hamilelerin duası da rüyası da çıkar derler...
4 tane iyi kaliteli embriyom donduruldu...
Hayırlısıyla 28.Temmuz/C.tesi adet söktürücü ilacım bitti,bu c.tesiye kadar adet görüp 2.gün gideceğim...
dondurulmuşlarım çözülecek ve Rabbim nasip etsin 4'üde kaliteli çözülür ve transfer de başarılı olur ve hamile kalırım inşallah...
2side yine dondurulur ve yakında da o ikisini transfer ettiririm inşallah...

selda -------30/37------5 yıllık-----sperm yavaşlığı daha tanı koyanyok :)-----ilk deneme----anatolıa tüp bebek merkezi---bugün4.iğnemi olcağım yarın dr a gidiorum prşembe bir gelişme olursa yazarım inşallah

canım ben ona bir cuma başlanıyor öbür cuma bitiyor diye biliorum hbrin olsun ve tekbaşına okumana gerek yok ailenden fln da içten senin gibi isterse beraber okuyabilirsiniz..

yani 8 gün mü, yoksa cuma başlayıp,perşembe günü bitirmek zorunda mıyım...
seldacım canım biliyorum da ben 2 günde 31 yasin okudum tek başıma...
hayırlısıyla bugün adet olmadan 10 tane daha okuyup,41 yasinimi bitirmiş olacağım,zaten sürekli ya evvel,ya varis,ya evvelü okuyorum...

kızlar testimi tekrarladımm 400.41 çıktı değerimmm
çok şükür iyi gidiyo sanırım herşey inşallah 9 ay boyunca hepimiz sorunsuz hamilelik yaşarızzzzz
Gozunaydin canim simdi bebislerini gormeyi bekleyeceksin dua edelim
arkadaşlar kocamdan sonra haberi size yetiştiriyorum teyyyy teeyyyy aho aho 181 çıktı heyoooo lorke lorkeee
Tebrik ederim allah tamamina erdirsin.
Kızlar biraz önce merkezden aradılar 6 yumurtamın 4 tanesi olgun çıkmış sadece 2 tanesi döllenmiş. Perşembe transferim var dua edin kuzucuklarım bölünsünler annelerini bırakmasınlar
İnsallah kaliteli olurlar ve seni birakmazlar canim

Canim cok uzuldum seni cok iyi anliyoruz allah yardimcin olsun,dinlen biraz ara ver gucunu topla pes etme yalniz kalmamaya calis.dualarimizdasiniz.

teşekkürler canımmm
allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
seninde güzel haberini bekliyorum ben

umut ege baksana hamilelik takvimi hala sana ne diyo :) "Evde yapılan hamilelik testlerinde pozitif sonuç görme ihtimaliniz çok yüksek. Fakat daha kesin sonuç almak için geciken adet dönemini beklemeniz tavsiye edilir." duydular galibaaa.yaptınmı tekraridrar testi:)

canım perşembe bitiriceksin biz geçen sene annemle okuduk cuma namaz klıdık başladık yani niyeti olan namaz kılıyo 2 rekat öbür perşembe bitiriosun

Arkadaşlar;

bir cumadan bicuma vaktine kadar canım ben öyle biliyorum...ama ben 1 günde okutmuştum konuşmuştukya.

canım perşembe bitiriceksin biz geçen sene annemle okuduk cuma namaz klıdık başladık yani niyeti olan namaz kılıyo 2 rekat öbür perşembe bitiriosun

Canım namazı söylemen iyi oldu,ben bilmiyordum namaz kılınacağını..
o zaman namaz da kılayım..
ben bitiririm 7 günde sorun değil...
namazı 41 yasinim bitince de kılayım .bugün inşallah...namazımı kılıp dua edeyim...2 rekat namazı ne zaman kılmam gerekiyor?bir de sabah mı akşam mı farkeder mi canım?

perşembe gecesi kıl nekadar geç saat de kılarsan o kadar ii gece namazı yani 2 rekat niyetini yap ondan sonra hayırlısıyla okumayı nasip et de başla perşembe gecesi başlıcam ben .

bir cumadan bicuma vaktine kadar canım ben öyle biliyorum...ama ben 1 günde okutmuştum konuşmuştukya.

hilburcum biliyorum canım,ama yasinim bugün bitiyorinşallah...en geç yarın biter de korkum adet olmadan bitmesi..,namazımı kılıp dua edeceğim...
başkasına da okutabilirim ama ben kendim okuyup bitirmeyi çok istiyorum,bana çok iyi geliyor...
inancım perçinleniyor....zaten c.tesi pazar epeyi okurum canım benim....bu hafta toplantım da yok...mesele şu ki adet olmadan bitirsem....

perşembe gecesi kıl nekadar geç saat de kılarsan o kadar ii gece namazı yani 2 rekat niyetini yap ondan sonra hayırlısıyla okumayı nasip et de başla perşembe gecesi başlıcam ben .

canım ben cuma gecesi başlar(adet olmazsam,ya da adetim bittikten sonra başlarım)namazımı kılar niyet eder,bir hafta sonraki perşembe bitiririm hayırlısıyla...
Allah senin de benim de dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin canım benim inşallah...verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim..

canım ben sana yazdım ama görmedin galiba...
bi cuma başlayıp diğer cuma bitiriyorsun...
ben sana ayrıntılı yazıcam şimdi

inşallah ya Allah rastgetirsin hepimizinkini hayırlısıyla hemen olsun :))

salatı tefriciye okumak için:

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…