Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

günaydınlar kızlarrrr güzel bir gün olsun inşşşşşşş

ay bak şimdi düşündüm de, şimdik sen normal seyrinde adet olup sonra kaçıncı günde gidicen transfer için? kafam karıştı biraz şimdi senin normal yumurtlican çatlıcak falan ee o arada mı koyucaklar bebeciklerini ya sen normal normal hamile kalırsan o arada :44: yoksam transfer ayı ilişki yasak mı ki? aaa hiç bu kısımları düşünmemişim benim aydınlatır mısın tafşanım ya doktur bişi dedi mi?

maşallah maşallahh
hayırlı olsun ebcey, Sağlıkl akucağına al inşallah

biraz daha erken gelseydin topiğimize (15-20 gün önce falan) listemizeuğur bereket katardın ne güzel hemde fazladan bi tey tey teyy çekerdik
ama olsun varlığınızda bereket, uğur

hayırlı olsun hamileliğin tekrardan

kizlar benim de transferim gerceklesti bu gun cok suku.bebislerim gobusumde artik
artik dinlenme asamasi.
test tarihim 12 agustos

ohhh ohh maşallah...

bebişler göbişindeyse sen onları artık kucağında bil...
hayırlı olsun canımm...
sen dediğin gibi dinlen bundan böyle... 12 ağustosta tey tey teyyy törenimize bekleriz

günaydınnnlarrr......

yeni bir ay yeni bir gün, hepimize yeni yeni güzellikler getirsin inşallah... akşam yeni yeni arkadaşlar eklenmiş topiğimize, hepsine hayırlı olsun, uğurlu topiğimize hoş geldiniz....
bugün 2 tane planlanmış tey tey teyy törenimiz var bekleriz "Glyylçn ve casmiyn" arada bir ikide sürpriz çıkarsa ne süper olur ama...

bol hamilişişkolu, bol transferli, bol yumurtalı bir gün olsun...

Âmin âmin âmin

Topicte sizleri okuyunca karamsarlığım gidiyor. İyi ki varsınız kizlar
Bu gece hiç uyuyamadim ve erkenden kalktım. Bebek mı uyutmuyor acaba

Herkese Merhaba,
Uzun zamandir formu takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum, hepinizi cok iyi taniyorum ve sizlerin yazilari hep destek oldu bana.
Bugun ilk defa yazmaya karar verdim.
Benim bu 5 . Denemem ve dondurulmus tek embriyoyla.
8 agustos test tarihim 25 temmuzda transferim oldu.
Suan benimle olan bebisim ilk denemeden kalan embriyomdu.
4 defa ASM de denedikten sonra 2 fresh 2 donmuslarla 1 kimyasal 1 kerede kalbini duyamadan bebisimi kaybettim.
Suan fulya bahcecide Halit beyin hastasiyim ona 1 tane kalan donmusum var dedigimde hadi gel onu bi deniyelim dedi ve suan test gunumuzu bekliyorum ama cok zor geliyor.
Sabah ilk is sizleri okuyorum gece yatmadan yine siz:)
Yasim 35 esimde 36
Bana hep sebepsiz dedi onceki doktorum nerdeyse yalvrdim baska yapicak test yokmu bunun bir sebebi olmali filan ama pek orali olmadi yumurtalrin super esinde sorunyok embriyolar hep blast merak etme sen diyordu.
Ama oyle olmadigi cikti ortaya Halit bey sayesinde kanda pihtilasma sorunum oldugunu ogrendim ve suan kan sulandirici kullaniyorum sabah aksam transferden beri.
Allah hepimize sabir ve guc versin. Ben 1 hafta daha nasil beklicem bilemiyorum.
Ama burda okudugum butun pozitif sonuc alan arkadaslar banada umut oluyor.
Butun hamisleri tebrik ediyorum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

günaydın canlarrrrrrrrrrrrr
güzel haberlerle dolu bi gün olur inş
biz bugün kontrol için gittik ama ulun hoca toplantıdaymış 11 gibi gelecekmiş bizde geri döndük hemen...
hava kapalı hafiften yağmur atıştırıyor...
bu yağmurlar berekettir inş bizim için
casyminnnnnnnnnnn glyylçn canlarıım güzel haberlerle gelin

Son düzenleme:

öncelikle hoşgeldin...kan problemin çözüldükten sonra hiç bi sorunun kalmıycak inşallah arkadaşım ..baksana bebeklerin sana tutunabiliyor belliki...ben 5 haftalık hamileyim arkadaşım ve içimden bi ses seninki bu sfer oldu diyor...allah yardımcın olsun..

Burda yazılanları okumak insanı rahatlatıyor. Test gunümüz aynı, seni de Bahar eklesin de topicte yeni bir hamiş kazansın. İnşallah bu kez mutluluk senden yana olur.

aminn.. aminn...

öncelikle hoş geldin aramıza... keşke transferden önce katılsaydın aramıza her bir anını helecanla birlikte beklerdik benim ilk denemem ama herkeslerden duyduğumdan ve sağdan soldan okuduğumdan yola çıkarak bunu söylüyorum ki; doktorlar bir kaç denemeden olumsuz sonuç almadan olayın detayına pek girmiyorlar malesef... neyse ki sen 5.denemede olsa nedenini bulup onun tedavisine de yönelen bir yol bulmuşsun, transferinde olmuş madem artık hayırlı olsun demek ve 1 haftayı birlikte bekleyip tey tey teyyy çekmek için hoşgeldin tekrardan aramızaa....

not:tablo için hazır baharıda yakalamışken tüm bilgilerini versene müstakbel anne

bence sen şimdi bulabildiğin her fırsatı uyuyarak değerlendir, son 9 ayın

Normalde 12 den önce uyanmıyorum ama bugün uyuyamadim. Sahura kadar ayaktaydim. Uyuduğumda 5 ti galiba. Bebeğe hazırlık erken başladı :) iştahımda açık bugün umarım ilaçtan değildir

amannnn ayyyy
bende yazını görünce bi ana anammm geldi baharım dedim neler oldu diye bi heves okumaya oturdum ki o ne...

ay aklıma gelmişken baharcım, şimdik kontrole gittiğinde e2 falan yapılıyor ya (hep mi bilmemde ihtimal var en azından) aç gelin vs gibi bişi dediler mi? bana demediler de, aç tok farkediyo mu acep diyerekten şeettimm...

Hormon testlerinde ac olmaya gerek yok.

canım biz bi heves gittik yumoşlardan haber almak için ama arkamıza bakarak geri döndük
şimdide flzask gelmiş yanlarına gidicez...
zaten geçen sefer görüşemedik gidip göreyim arkadaşımı
canım bende bilmiyorum onn için aç gidicem...
ben sana dönünce bilgi veririm artık

tabloya ekleyeceğim arkadaşlar şuan çıkmak zorundayım dönünce ilk işim bu olacak öpüyorum sizi

gü nay dınnnnnn

nasılsınız kızlar sabah yogunlugundan anca girebildimm

geçmişi okuyup gelitorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…