Fiyonkum bende de yanma yapiyordu, ayni dedigin gibi, ortalarina geldigimde baya yaniyordu, hatta sonradam da yanmaya devam ediyordu..dogru yapiyorsun hic takma..
Ayrica ayni sekilde sistim ben de, hele sonlara dogru catliycam saniyordum. Hos halen catliycam gibi bir hissiyat var, daha henuz adetim gelmedi heralde ondan..
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 3 temmuzda transferim oldu. tek embriyo konuldu. allaha şükür bebişim bana tutundu şimde 6 haftalık hamişim cmt gidip kalp atışlarını görücez allahnasip ederse inş. inş sağsalim kucağımıza almayıda nasip eder rabbim. inş herkes hamiş olurda bizde buradan onların mutlulu ile sevinirz. arkadaşlar ben toplama gününde bu yana crınone ve proluton iğne kullanıyorum.içinizde bunları kullanan var mı?
ah be fiyonk makarnam beni çok duygulandırdın. kendimi anne olmuş gibi hissettim. Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah.
kizlar benim de transferim gerceklesti bu gun cok suku.bebislerim gobusumde artik
artik dinlenme asamasi.
test tarihim 12 agustos
günaydınnnlarrr......
yeni bir ay yeni bir gün, hepimize yeni yeni güzellikler getirsin inşallah... akşam yeni yeni arkadaşlar eklenmiş topiğimize, hepsine hayırlı olsun, uğurlu topiğimize hoş geldiniz....
bugün 2 tane planlanmış tey tey teyy törenimiz var bekleriz"Glyylçn ve casmiyn" arada bir ikide sürpriz çıkarsa ne süper olur ama...
bol hamilişişkolu, bol transferli, bol yumurtalı bir gün olsun...
Topicte sizleri okuyunca karamsarlığım gidiyor. İyi ki varsınız kizlar
Bu gece hiç uyuyamadim ve erkenden kalktım. Bebek mı uyutmuyor acaba
herkese merhaba,
uzun zamandir formu takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum, hepinizi cok iyi taniyorum ve sizlerin yazilari hep destek oldu bana.
Bugun ilk defa yazmaya karar verdim.
Benim bu 5 . Denemem ve dondurulmus tek embriyoyla.
8 agustos test tarihim 25 temmuzda transferim oldu.
Suan benimle olan bebisim ilk denemeden kalan embriyomdu.
4 defa asm de denedikten sonra 2 fresh 2 donmuslarla 1 kimyasal 1 kerede kalbini duyamadan bebisimi kaybettim.
Suan fulya bahcecide halit beyin hastasiyim ona 1 tane kalan donmusum var dedigimde hadi gel onu bi deniyelim dedi ve suan test gunumuzu bekliyorum ama cok zor geliyor.
Sabah ilk is sizleri okuyorum gece yatmadan yine siz:)
yasim 35 esimde 36
bana hep sebepsiz dedi onceki doktorum nerdeyse yalvrdim baska yapicak test yokmu bunun bir sebebi olmali filan ama pek orali olmadi yumurtalrin super esinde sorunyok embriyolar hep blast merak etme sen diyordu.
Ama oyle olmadigi cikti ortaya halit bey sayesinde kanda pihtilasma sorunum oldugunu ogrendim ve suan kan sulandirici kullaniyorum sabah aksam transferden beri.
Allah hepimize sabir ve guc versin. Ben 1 hafta daha nasil beklicem bilemiyorum.
Ama burda okudugum butun pozitif sonuc alan arkadaslar banada umut oluyor.
Butun hamisleri tebrik ediyorum allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Herkese Merhaba,
Uzun zamandir formu takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum, hepinizi cok iyi taniyorum ve sizlerin yazilari hep destek oldu bana.
4 defa ASM de denedikten sonra 2 fresh 2 donmuslarla 1 kimyasal 1 kerede kalbini duyamadan bebisimi kaybettim.
Suan fulya bahcecide Halit beyin hastasiyim ona 1 tane kalan donmusum var dedigimde hadi gel onu bi deniyelim dedi ve suan test gunumuzu bekliyorum ama cok zor geliyor.
Yasim 35 esimde 36
Bana hep sebepsiz dedi onceki doktorum nerdeyse yalvrdim baska yapicak test yokmu bunun bir sebebi olmali filan ama pek orali olmadi yumurtalrin super esinde sorunyok embriyolar hep blast merak etme sen diyordu.
Ama oyle olmadigi cikti ortaya Halit bey sayesinde kanda pihtilasma sorunum oldugunu ogrendim ve suan kan sulandirici kullaniyorum sabah aksam transferden beri.
Allah hepimize sabir ve guc versin. Ben 1 hafta daha nasil beklicem bilemiyorum.
Butun hamisleri tebrik ediyorum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Herkese Merhaba,
Uzun zamandir formu takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum, hepinizi cok iyi taniyorum ve sizlerin yazilari hep destek oldu bana.
4 defa ASM de denedikten sonra 2 fresh 2 donmuslarla 1 kimyasal 1 kerede kalbini duyamadan bebisimi kaybettim.
Suan fulya bahcecide Halit beyin hastasiyim ona 1 tane kalan donmusum var dedigimde hadi gel onu bi deniyelim dedi ve suan test gunumuzu bekliyorum ama cok zor geliyor.
Yasim 35 esimde 36
Bana hep sebepsiz dedi onceki doktorum nerdeyse yalvrdim baska yapicak test yokmu bunun bir sebebi olmali filan ama pek orali olmadi yumurtalrin super esinde sorunyok embriyolar hep blast merak etme sen diyordu.
Ama oyle olmadigi cikti ortaya Halit bey sayesinde kanda pihtilasma sorunum oldugunu ogrendim ve suan kan sulandirici kullaniyorum sabah aksam transferden beri.
Butun hamisleri tebrik ediyorum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
bence sen şimdi bulabildiğin her fırsatı uyuyarak değerlendir, son 9 ayın
günaydın canlarrrrrrrrrrrrr
güzel haberlerle dolu bi gün olur inş
biz bugün kontrol için gittik ama ulun hoca toplantıdaymış 11 gibi gelecekmiş bizde geri döndük hemen...
hava kapalı hafiften yağmur atıştırıyor...
bu yağmurlar berekettir inş bizim için
casyminnnnnnnnnnn glyylçn canlarıım güzel haberlerle gelin
amannnn ayyyy
bende yazını görünce bi ana anammm geldi baharım dedim neler oldu diye bi heves okumaya oturdum ki o ne...
ay aklıma gelmişken baharcım, şimdik kontrole gittiğinde e2 falan yapılıyor ya (hep mi bilmemde ihtimal var en azından) aç gelin vs gibi bişi dediler mi? bana demediler de, aç tok farkediyo mu acep diyerekten şeettimm...
amannnn ayyyy
bende yazını görünce bi ana anammm geldi baharım dedim neler oldu diye bi heves okumaya oturdum ki o ne...
ay aklıma gelmişken baharcım, şimdik kontrole gittiğinde e2 falan yapılıyor ya (hep mi bilmemde ihtimal var en azından) aç gelin vs gibi bişi dediler mi? bana demediler de, aç tok farkediyo mu acep diyerekten şeettimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?