Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Hormon testlerinde ac olmaya gerek yok.

geçen defa aşılamaları yaptırırken sinir olmuştum ben normal normal kahvaltımı yapıp gitmiştim onlar e2 alcaz aç olman lazım git 8 saat sona gel dedilerdi de sinir olmuştum, üniversite hastanesiydi orası gerçi özeller aç tok pek önemsemiyo sanırsam...:44:

saol canımm...
hadi hayırlı haberlerle gelin...

Kızlar inşallah bereketli bir gün olur. Ya kızlar ben gece çok deli yatıp dönüyorum bu gece 3 kez uyandığımda mekik çeker gibi birden kalkıp dönüyorum birde dünden buyana okadar çok hapşurdum ki bugün daha 2. Günüm çok tedirgin oldum bunlardan ya. Bende sanki tuttu ya düşecekmiş gibi :)

benim test tarihim 7 ağustos

Kandaki seker değil ki ac olman gereksin. Devlet hastanesi olduğu icin olabilir o ayrı o mantıkla gebelik testinde de ac olmak lazim

Cook tesekkur ederimmm Allah razi olsun. Sanada Allah su gibi kolayca akip gecen bir hamilelik ve saglikla kucagina bebegini almayi naip etsin. Hepimize insallah

Kızlar günaydın canlarım,41 yasinimi dün gece bitirdim Allah'a şükür 7 günde bitmesi gerekiyordu,ama ben 3 günde btirdim duamı ettim....bugün de eşim bir tane okuyup,dua edecek...
707 tane ya varis okudum
her gün 100'er tane ya evvelü okuyorum...
Allah kabul etsin bugünde namaz kılıp niyet edip 4444 salatı tefriciyeye başlıycam...
Allah hepimizin dualarını kabul etsin...
AMİN...

Allah Kabul ETSİN.

Burda yazılanları okumak insanı rahatlatıyor. Test gunümüz aynı, seni de Bahar eklesin de topicte yeni bir hamiş kazansın. İnşallah bu kez mutluluk senden yana olur.

İnsallah canim hepimizinnn.
Bir haftamiz var cok uzun gibi geliyor (( ama dedigin gibi burasi olmasa sizler olmasa ben cikamam bu isin icinden :))

çok güzel canımm benim hadi hayırlısı
güzell haberlerle gell pıt pıt kalp atışlarını duymakk süperr yaa
anladım canım saol dün seyan arkadaım da yardımcı oldu ilaç raporu varmış onu anlattı devlet hastanesinde de amcam çalışıyo sanırım alabiliim ama ilk önce ilaçların belli olması gerekmiyomu ?
kizlar benim de transferim gerceklesti bu gun cok suku.bebislerim gobusumde artik
artik dinlenme asamasi.
test tarihim 12 agustos
gelsinn bebbişlerrr ohh mis canımm yaa hayırlısı

Merhaba bende tüp bebek tedavisine yeni başladım bugün yumurtalarım toplandı cuma transfer bekliyorum benim içinde dua edin

tüm kalbimizle canım benim

kızlar bu sabah idrar testi yaptım tekrar çok silikde olsa ikinci çizgiyi gördüm nihayet bence kimse erkenden test falan yapmasınnn
gerçekden 1000 lerde falan olunca ancak kıpkırmızı olacak o test
5 gün sonra falan tekrar yapıcam ahım var görücem o kıpkırmızı çift çizgiyi

aminn canım allah kabull etsinn

haklısınn vallahii benimde içimde kaldıı hepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…