aminn.. aminn...
öncelikle hoş geldin aramıza... keşke transferden önce katılsaydın aramıza her bir anını helecanla birlikte beklerdikbenim ilk denemem ama herkeslerden duyduğumdan ve sağdan soldan okuduğumdan yola çıkarak bunu söylüyorum ki; doktorlar bir kaç denemeden olumsuz sonuç almadan olayın detayına pek girmiyorlar malesef... neyse ki sen 5.denemede olsa nedenini bulup onun tedavisine de yönelen bir yol bulmuşsun, transferinde olmuş madem artık hayırlı olsun demek ve 1 haftayı birlikte bekleyip tey tey teyyy çekmek için hoşgeldin tekrardan aramızaa....
not:tablo için hazır baharıda yakalamışken tüm bilgilerini versene müstakbel anne
İcim icime sığmıyor. Gidip bı test mı yapsamşeytan dürttü.
Kızlar günaydın canlarım,41 yasinimi dün gece bitirdim Allah'a şükür 7 günde bitmesi gerekiyordu,ama ben 3 günde btirdim duamı ettim....bugün de eşim bir tane okuyup,dua edecek...
707 tane ya varis okudum
her gün 100'er tane ya evvelü okuyorum...
Allah kabul etsin bugünde namaz kılıp niyet edip 4444 salatı tefriciyeye başlıycam...
Allah hepimizin dualarını kabul etsin...
AMİN...
Allah kabul etsin ne mutlu sana.
Bende bugun meryem e baslicam hergun okumak niyetim.
Bide burdan ikudugum tesbihlere basladim dun.
Hepimiz icin okuyorum butun bebek ozlemi cekenler icin.
Allah elbet duyacak sesimizi :)
Allah Kabul ETSİN.
Benim doktorumda Halit Bey ve kendisini çoook seviyorum. Benimde ikinci denemem dondurulmuşlarla ve test günüm 4 ağustos. Halit Bey bana göre ve onu tanıyan herkese göre çook başarılı zaten biz bu işleri bilmesek bile ne kadar başarılı ve bilgili bir doktor olduğu tedavi sırasında belli oluyor. Canım doktorum benim seni seviyorum.Herkese Merhaba,
Uzun zamandir formu takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum, hepinizi cok iyi taniyorum ve sizlerin yazilari hep destek oldu bana.
Bugun ilk defa yazmaya karar verdim.
Benim bu 5 . Denemem ve dondurulmus tek embriyoyla.
8 agustos test tarihim 25 temmuzda transferim oldu.
Suan benimle olan bebisim ilk denemeden kalan embriyomdu.
4 defa ASM de denedikten sonra 2 fresh 2 donmuslarla 1 kimyasal 1 kerede kalbini duyamadan bebisimi kaybettim.
Suan fulya bahcecide Halit beyin hastasiyim ona 1 tane kalan donmusum var dedigimde hadi gel onu bi deniyelim dedi ve suan test gunumuzu bekliyorum ama cok zor geliyor.
Sabah ilk is sizleri okuyorum gece yatmadan yine siz:)
Yasim 35 esimde 36
Bana hep sebepsiz dedi onceki doktorum nerdeyse yalvrdim baska yapicak test yokmu bunun bir sebebi olmali filan ama pek orali olmadi yumurtalrin super esinde sorunyok embriyolar hep blast merak etme sen diyordu.
Ama oyle olmadigi cikti ortaya Halit bey sayesinde kanda pihtilasma sorunum oldugunu ogrendim ve suan kan sulandirici kullaniyorum sabah aksam transferden beri.
Allah hepimize sabir ve guc versin. Ben 1 hafta daha nasil beklicem bilemiyorum.
Ama burda okudugum butun pozitif sonuc alan arkadaslar banada umut oluyor.
Butun hamisleri tebrik ediyorum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
aminn canım allah kabull etsinn
kızlar bu sabah idrar testi yaptım tekrar çok silikde olsa ikinci çizgiyi gördüm nihayet bence kimse erkenden test falan yapmasınnn
gerçekden 1000 lerde falan olunca ancak kıpkırmızı olacak o test
5 gün sonra falan tekrar yapıcam ahım var görücem o kıpkırmızı çift çizgiyi
canım doktorun adını verince iyi bir karar verdiğini belirtmek istedim. Halit beyin tedavisi sonucu hamile kalan 2 arkadaş tanıyrum. biri 4 yıllık biri 15 yıllık evliydiler. şuan ikizleri kucaklarında. :)
Benim doktorumda Halit Bey ve kendisini çoook seviyorum. Benimde ikinci denemem dondurulmuşlarla ve test günüm 4 ağustos. Halit Bey bana göre ve onu tanıyan herkese göre çook başarılı zaten biz bu işleri bilmesek bile ne kadar başarılı ve bilgili bir doktor olduğu tedavi sırasında belli oluyor. Canım doktorum benim seni seviyorum.
Bende kendisini cok seviyorum, bir kere okadar rahat ki kendisiyle konusurken cok rahatim.
Ve bizi cok iyi anladigini dusunuyorum
Tedaviye baslarken daha once doktorum histeroskopi yapmisti bana ve Halit beyde tekrar yapmak gerektigini anlatiyordu bana bende pek istekli diildim yine bir ameliyat filan ama sonunda tamam haklisiniz yapalim dedim ve bana cevabi beni cok etkilemisti bana dediki
Ben hakli diilim sen haklisin ben veya baska kimse burda hakli olamaz senden baska burda kimse senin yasadiklarini yasamiyor bunu sadece sen yasiyorsun ve herzamanda herkonuda sen hakli olacaksin dedi.
Eki Görüntüle 476909
Sonunda bende çift çizgiyi görebildim;allah tüm isteyenlere nasip etsin..kızlar hep ıcımde uhteydı yaptım bende az önce
Canıııımmm darısı başıma inşallah...
inşallah dün akşam dualarım hep sizler içindi..
Eki Görüntüle 476909
Sonunda bende çift çizgiyi görebildim;allah tüm isteyenlere nasip etsin..kızlar hep ıcımde uhteydı yaptım bende az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?