Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Cok tesekkur ederim canimm, aslinda ben hep sizleydimde sadece sessiz kalmistim:) sizler burdaki paylasim olmasa dedigim gibi bu is cook cokk daha zor.

Tablo icin bilgilerim
Yasim 35 esim 36
4 senelik evliyiz
5. Deneme
İlk dort deneme ASM
Simdi fulya bahceci Dr.Halit Erdem
Kanda pihtilasma
8 agustos test gunu

Allah kabul etsin ne mutlu sana.
Bende bugun meryem e baslicam hergun okumak niyetim.
Bide burdan ikudugum tesbihlere basladim dun.
Hepimiz icin okuyorum butun bebek ozlemi cekenler icin.
Allah elbet duyacak sesimizi :)

Gunaydin dostlariiim
agustos ayimiz hayirli ugurlu olsun tedavide olan
sonuc bekleyen herkesi hamis olsun,hamislere bebelerini
gormeyi kalp atislarini duymak nasip olsun.zaman su gibi
akip gecsin,benim icin gecmiyor da.bebelerimi gormek kalp
atislarini duymak istiyorum,gel 14 agustos geeeeeeeel.

Allah kabul etsin ne mutlu sana.
Bende bugun meryem e baslicam hergun okumak niyetim.
Bide burdan ikudugum tesbihlere basladim dun.
Hepimiz icin okuyorum butun bebek ozlemi cekenler icin.
Allah elbet duyacak sesimizi :)

Amin canım Meryem'e de başlıyacağım inşallah...
Allah mübarek Ramazan ayında dularımızı kabul etsin inşallah...

Benim doktorumda Halit Bey ve kendisini çoook seviyorum. Benimde ikinci denemem dondurulmuşlarla ve test günüm 4 ağustos. Halit Bey bana göre ve onu tanıyan herkese göre çook başarılı zaten biz bu işleri bilmesek bile ne kadar başarılı ve bilgili bir doktor olduğu tedavi sırasında belli oluyor. Canım doktorum benim seni seviyorum.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki...Ben de bir kez gördüm,evlenir evlenmez hamile kalmıştım...
Ancak benim sağlık problemim ve ilaç tedavim nedeniyle almışlardı....
Ben de çok istiyorum canım...

gülçin ve casmiyn'in bugün test tarihleri...
Allah inşallah ikinize de pozitif sonuçlar verir canlarım...
Hadi beraberce sevinelim....

canım doktorun adını verince iyi bir karar verdiğini belirtmek istedim. Halit beyin tedavisi sonucu hamile kalan 2 arkadaş tanıyrum. biri 4 yıllık biri 15 yıllık evliydiler. şuan ikizleri kucaklarında. :)

Bunu duyduğuma çok sevindim. Zaten büyük araştırma ve büyük tavsiyelerle halit bey e gittik. iyiki gitmişiz çok seviyorum kendisini. ilk deneme olumsuz olduğu halde Halit Bey e çok güveniyorum ve başarılı olduğuna bütün kalbimle inanıyorum.

Bende kendisini cok seviyorum, bir kere okadar rahat ki kendisiyle konusurken cok rahatim.
Ve bizi cok iyi anladigini dusunuyorum
Tedaviye baslarken daha once doktorum histeroskopi yapmisti bana ve Halit beyde tekrar yapmak gerektigini anlatiyordu bana bende pek istekli diildim yine bir ameliyat filan ama sonunda tamam haklisiniz yapalim dedim ve bana cevabi beni cok etkilemisti bana dediki
Ben hakli diilim sen haklisin ben veya baska kimse burda hakli olamaz senden baska burda kimse senin yasadiklarini yasamiyor bunu sadece sen yasiyorsun ve herzamanda herkonuda sen hakli olacaksin dedi.

evet aynen böyle biri. Banada çok destek oldu. Rahatlatıcı ve insanı onurlandırıcı konuşmaları var. Beni çok sabırsız gördüğü için biraz sabırlı ol bak cennet sizin ayaklarınızın altında bizim değil demişti. Ben ağlıyordum o güldürüyordu. Ne sorsam benim anlayacağım dilden cevap veriyordu. Kafamı karıştıracak hiç bir soruya cevap vermiyordu boşver şimdi bunları diyordu. Yaa zaten içinde bulunduğumuz durum zor ve kasvetli bir durum. Bir de doktor kasıntı olursa vah halimize. İyidir Halit Bey iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…