Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

EVLİYALARIN DİLEK DUASI

( Dikkat Çok Kuvvetli Duadır Okurken Dikkatli Olun )

(Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es'elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*)

İsa (A.S.) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi.

Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir.

Cenabı Hakkın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil Hazretleri şöyle buyurmaktadır: "Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenabı Haktan dilekte bulunur da Allah onun dileğini verir."

kızlar facede paylaşmışlar bende sizinle paylaşayım istedim.dualrımız kabul olsun inşallah bu mübarek günlerde.

iple çekiyorum,adet olup,2.günü doktora gidip,transfer edilip umutla bekleyeceğim o mutlu günü...
bir gelse ,dualarımı edip,Allah'a sığınıp umutla beklesem....

canım benim payşaltığın için çok teşekkürler,bankada yazıcıdan aldım çıktısını,bunu da yapıcam...,
Allah kabul etsin dualarımızı bitanem...

Perla senin test günün ne zaman, herhangi bir belirtin varmı ? Ben aslında dayanamıyorum kan testi yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor.

iple çekiyorum,adet olup,2.günü doktora gidip,transfer edilip umutla bekleyeceğim o mutlu günü...
bir gelse ,dualarımı edip,Allah'a sığınıp umutla beklesem....

gelıcek sabretmek en buyuk erdem..hep dıyorum bızler farklı anneler olucaz..bız bu yolda cok emek verdik cok fedakarlık yaptık karsılıgınıda alıcaksın.hatta ılerıde bu gunlerı anıp gulerek gecicez.

merhaba canım hosgeldin aramızaa.
gözün aydınn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım..
benim de 4 temmuzdu transferim ptesi de benim ultrason günümm..
opudan beri crinone test günümden beri de progestan iğne kullanıyorum ben(lekelenmelerim vardı da)

fiyonkcummm makarnacıımmmmm bana da e2 için aç gelmemi söylemişlerdi..

gelıcek sabretmek en buyuk erdem..hep dıyorum bızler farklı anneler olucaz..bız bu yolda cok emek verdik cok fedakarlık yaptık karsılıgınıda alıcaksın.hatta ılerıde bu gunlerı anıp gulerek gecicez.

Feray'cım inşallah canım tek dileğim bu zaten....
Hem fiziksel,hem manevi ve psikolojik hem de maddi çok yıpratıcı bir süreç aslında...
İnşşallah bu kez hamile kalırım ve hepsini unuturum canım....
Acıbadem-Bakırköy'de denize nazır 8.katta doğum odası var,orada yapmak istiyorum....
hep başka doktorlara gittiğimde gizlice o kata çıkıp kapısı ve içi bebek süslemesi yapılmış odalara ve ailelerin sevinçlerini izlerim...
küçüçük bebekleri görünce Allah'ım ne olur bana da nasip et deyip ağlarım...
artık o odalara kaça değil,şanımla yerleşip bebeğimle gelen dost,akrabalara göğsümü gere gere bebeğimi gösterip birlikte sevinmek istiyorum...

Hayal edebildiğin herşey mutlaka olacaktır diye bir söz var aklından çıkarma...

Kızlar, hamişler ! Bugün transferimin 11. günü. 10. güne kadar hiç bir belirti yaşamadım. Fakat 10. günden itibaren bel ağrım başladı. Gece ters hareketmi yaptım, klimamı çarptı diye düşünüyorum ama bir yandanda acaba gözümün nuru bebişim tutunmuş olduğu için olabilirmi ? Ne dersiniz ?

Hayal edebildiğin herşey mutlaka olacaktır diye bir söz var aklından çıkarma...

İşte hep hayal ediyorum ben de canım...
o balonlarla,mavili pembeli süslenmiş,oyuncak bebekler asılmış,rengarenk tüllerle kaplı odaların kapısına baktım hep bugüne kadar..
yeni doğum yapan annelerin bebekleri getirilirken ağlayıp dua ettim hep...
yıllardır hep o kapalı kapının ardında seyrettim içim yanarak...
ama artık o kapı açılsın Rabbim bana ...ve o kapının içine girip o yatağa yatabilmeyi,bebeğimi kucaklamayı nasip et Allah'ım...
Yine ağlıyorum umutla...
İnşallah sevinç gözyaşlarım olur...

Ters hareketle veya klıma ıle bel agrımaz zannetmıyorum..bebısın burdayım dıyodur sana :) ınsallahh guzel sonucunu alıcaksın..

Canım inşallah öyle olacak,bol dua oku birtanem..

merhaba kızlar nete çok fazla giremiyorum k.validemlerdeyim..

bugün gece çatlatma iğnelerimi vurdum..

yarın sabahta toplamam var..

eşimde hızlı bir sperm düşüşü olmuş 2 kez semen analizi yaıpldı ilkinde 1 milyon hareketli sperm bulundu 2.sinde hiç hareketli yoktu..

sanırım geri kaçış oluyormuş öyle dedi embryolog ve yarın eşim de canlı sprm bulunamazsa tese yapılabilir dendi...

inşallah rabbim yüzümüze gülsün şu mubarek günlerde..
emeklerimizin karşılığını alalım inşallah

heyecanlıyım ve meraktayım..

Son düzenleme:
ayyyyy beni çok heyecanlandırsınız vallahi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum sanki bana hamile olduğumu söylediniz öyle sevindim şu anda. Allahım güldürsün yüzümüzü test günü sevinçten ağlamak istiyorum... kanbarcım bu arada az önceki yazına canı gönülden katılıyorum. Herşey içimizde bir ukde Allahım bize şu mübarek günlerde merhamet etsin inşallah, "O" her türlü eksik ve noksandan münezzeh.

İnşallah herşey çok güzel olur,herşey su gibi rahatlıkla olup biter,hayırlısı olsun..

Amin ahunisa,amin inşallah o günleri göreceğiz yakında...
Bak ne güzel içine doğdu,olacak senin öyle hissettim ben de...
Allah merhamet etsin inşallah,kabul etsin dualarımızı,...AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…