Yaz günü buz kestim okuduklarına Baharım...
Bahar'ım Allah bir daha göstermesin canım benim size üzüntü yüzü görmeyin bi daha ,hep mutlu olun...
siz de emin ol herşeye rağmen , birbirinize sıkı sıkı sarılmışsınız ya o yüzden Allah seni ona,onu sana bağışlamış bitanem....
Allah sıkıntıyı sevdiği kuluna verirmiş..
biz de eşimle aynıyız...
aşığız birbirimize deli gibi seviyoruz...
evlendiğim gün hamile kaldım...
erkek evlattı...
ama sağlık problemimden aldılar,bi daha da hasret kaldım evlada....
ama olacak bu kez ben inanıyorum baharım...
iyi şeyler olacak..
BİZLER 2013 ANNELERİYİZ OLEYYYYY.......
düb ilk kontrolüme gittim.ilk defa bi kadın dogumcu bana aferin dedi.:) çok mutlu oldum.ilacım halen ayn ölçüde.ama orgulaton verdi.yanlış yazmadıysam.yarın tekrar gidicem.yumurta toplama nası oluyo acı agrı oluyor mu?kasıklarımda doluluk vwe oturup kalkarken baskı hissediyorum.sizde de öle mi?
biliyorum çok daha sıkıntılı süreçlerden geçen arkadaşlar var ama herkes kendi yaşadığını biliyor işte..hem eşime bir çocuk verememenin acısı,hem anne olamamanın acısı,belki ego sorunu.belki benim neyim eksik onlardan psikolojisi falan filan.....sorun eşimde olsaydı bu kadar canım yanmazdı sanırım(((
arkadaşlar tandığım bi arkadaşımın hikayesini paylaşmak isterim bende..aynı baharın ki gibi malesef..kanser sebebi ile eşi spermlerini tamamını kaybediyor fakat doktorların uyarısı ile tedavi öncesi spermleri dondurmuşlar..4 embriyoları varmış malesef denemelere rağmen 3 embriyoları tutnamadı şu an sadece tek embriyoları kaldı...düşünsenize başka şanslerıda kalmadı...birde bizleri düşünün çok şükür arkadaşlar neler var.
aminnnnnnnnnnnn allah razı olsun canım benim
inş bidaha görmeyiz o günleri rabbim kimseye göstermesin
canım demek hemen hamile kaldın haa nasip değilmiş bitanem :26:
inş budefa kavuşacaksın bebişine
cennetteki oğluşun göndericek sana kardeşlerini inş
canım ikinizinde güzel haberlerine çok sevindim inş ileridede güzel olacak herşey umudunuzu asla yitirmeyin sakın
Evet canım benim evlendiğim gün normal yolla,eminim alınmasaydı 2.bebeğimi doğurmuştum...
ama doktorlar öyle uygun gördü...benim sağlık problemim nedeniyle sapasağlam oğlum alındı..
vardır bunda da bir hayır ne diyeyim canım benim...
inşallah canım benim ,hep pozitifiz,olacak inşallah canım benim..
baharcım ve flask cım sizin de herşeyin yolunda gitmesine sevindim.İnşallah sonu da güzel olur.
bitanem ozaman onu uygun görmüşler bilemeyiz ki aksi olsaydı ne olurdu...
sen üzme kendini geç olsun güç olmasın demişler...
inş bu defa herşey çok çooook güzel olacak senin ve eşin için
Doktordan yeni geldim..2 kuzucuğumun ikiside tutunmuş bana ama biri gelişememiş..Rabbim bu kuzuma hayırlı ve sağlıklı ömür versin inş... dilerim herkes evladını sağlıkla kucağına alır...bu arada 5hafta5günlükmüş...kalp atışlarını duyamadık,erkenmiş , bidahaki kontrole inş...
sağol canım benim..
Rabbim ne uygun gördüyse ,boynumuz kıldan ince...
canım benim artık atlattım o günleri,kabullendik...
ALLAH OLUMLUSUNU VERECEK BU DEFA BİLİYORUM....
BEBİŞLERİMİN (DONDURULMUŞ VARYA 4 TANE BEBİŞ) SESİNİ DUYUYORUM BEN ZATEN...
ANNE ANNE DİYE BANA KAVUŞACAKLARI GÜNÜ ONLAR DA İPLE ÇEKİYORLAR BAHAR'IM.....
Doktordan yeni geldim..2 kuzucuğumun ikiside tutunmuş bana ama biri gelişememiş..Rabbim bu kuzuma hayırlı ve sağlıklı ömür versin inş... dilerim herkes evladını sağlıkla kucağına alır...bu arada 5hafta5günlükmüş...kalp atışlarını duyamadık,erkenmiş , bidahaki kontrole inş...
Kızlar sanki rahmim kasiliyormus gibi oluyorum ve zor nefes alıyorum. Anlamadım ne oldu? Böyle olan var mı? Transferin 5. Gunü bitti
allahın izini ile birşey olmaz inş sen kendini rahat tut bol bol dua et bende transferden 2 gün sonra 4 saatlik yol geldim allaha şükür birşey olmadı şimdi 6 haftalık hamişim senden de güzel haberler bekliyorum inş
tabi canım bebişlerin göbişine girmek için didişiyorlardır şimdi
o şanslı ikili biz olucaz diye
sen bebişlerini önce göbişinesonra kucağına al daha sonrada diğerlerini alırsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?