Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Kızlar bu iğneler benim psikolojimi bozdudaha 6 . Günümdeyim ama durupdururken ağlama gelio deli dicekler vaa bana işyerinde sürekli ağlıyorum bugün sizde oluyomu

ay cnm ya gerçekten zor evet malesef bendede oluyor herşeye aglar hale geliyorum herşeyi kafama takıyorum bide alınganlıkta oluyor birisi ii veya kötü bişey desin farketmez ben hep yanlış algılayıp alınıyorum.eşime çatıyorum durmadan adamcagız biliyo iğelerden oluyo hiçbişey demiyo bu seferde sen beni niye sallamıyosun beni kalemi almıyosun diye kızıyorum
uykuda yapıyo bana davul çalsa duymam uyurum .allah yardımcımız olsun .iğnelerin tesiri geçip olaylarında üzerinden biraz zaman geçtikten sonra gülüyorum aklıma geldikçe.
stres yapmamaya çalış cnm stres yaptıgımız için çok etkileniyoruz bu ilaçlardan.

saol cnm beni anlıyanlar var valla acayip normalde iş için alarm çalar ve fırlarım ama son hafta alarmı duymuyorum hergün geç kalıorum ama ağlamam bugün başladı yarın neler olucak acaba

benden 2 yumurta alındı 2 side döllendi ama birisi gelişmedi sadece 1 tanesi gelişti ve o transfer edildi.

sen bizim temmuzda tedaviye başlayanlar topiğine kayıtlı değilsin canım,hangi topiğe kayıtlısın?
1 tane embriyon da tutar inşallah..

sonuna kadar haklısın 0,1 i bende çok gördüm daha şimdiden korkuyorum bile diyebilirim ki henüz ransfer günüm belli değil ama herşeyin hayırlısı içini elinden geldiğince ferah tutmaya çalış herşeyin sonu hayır

hamilelerimiz ne güzel bakıyorlar bize...
bize de inşallah yapıştırıcan o kırmızı kurdelalı hamiş resmini ..

üçümüzde fulya bahçeci de tedavi görüyoruz...
olumsuza takılmayalım arkadaşlar ,olumluyu düşünmek varken...
şansımız da var,hamile olduğumuzu,bebişimize kavuştuğumuzu düşünelim...

üçümüzde fulya bahçeci de tedavi görüyoruz...
olumsuza takılmayalım arkadaşlar ,olumluyu düşünmek varken...
şansımız da var,hamile olduğumuzu,bebişimize kavuştuğumuzu düşünelim...

tamam canım bundan sonra olumsuz düşünmek yok hep olumlu düşünücem söz

selamlar xbettyx nedn idrar testi yapmiyosun cikarsa sevinirsin am cikmazsa uzulmmeek kaydiyla:)) ben bugun kendimi hamile gibi hissediyoum. Sanki bu sfer oldu:)))

selamlar xbettyx nedn idrar testi yapmiyosun cikarsa sevinirsin am cikmazsa uzulmmeek kaydiyla:)) ben bugun kendimi hamile gibi hissediyoum. Sanki bu sfer oldu:)))

Bence idrar testi yapmasın, hep bu zihniyetle yapıyoruz idrar testini ama negatif çıkınca ağlayıp tepinip duruyoruz. Tatlım umarım sende doğru hissediyorsundur. İnşallah bu sefer olmuştur.İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

HADİ İNŞALLAH CANIM,
ama test tarihin yazılmamış?
ne zaman alıyoruz hamile haberini inşallah?

idrar testi hiç bir tedavimde düşünmedim cesaret edemedim doğrusu ben pozitif sonuç aldığımda bile idrarda görememiştim o yüzden pek güvenmiyorum

idrar testi hiç bir tedavimde düşünmedim cesaret edemedim doğrusu ben pozitif sonuç aldığımda bile idrarda görememiştim o yüzden pek güvenmiyorum

Çok doğru. Benim eşimin abisininde çocuğu olmuyor. Tüp bebek yaptılar, 2. de tutturdular kan testi pozitif çıktı, eltimin içinde ukde kalmıştı bi de idrar yapacam çift çizgiyi görecem dedi, idrar testini yaptı aaaa bi baktıki tek çizgi. Kızı şimdi 12 yaşında. Demekki neymiş bu idrar testleri eğğğ kakaymış.

hadi inşallah olumlu haberlerini umutla bekliyor olacağım yarın canım...
bugün adet olursam yarın ben de bahçeci fulyadayım...
eğer sen de geleceksen,karşılaşırız umarım...
taze taze hamile haberini ilk ben alırım..

kızlar bu arada bi şey söyleyecem benim eşim 7 kardeş, 3 tanesi erkek ve 3 erkeğin üçününde çocuğu olmuyor, üçündede aynı problem var, üçüde tüp bebek peşinde ne enteresan dimi ?

kızlar maalesef olmadı benim,ama pes etmek yok devam edeceğim,son yumurtama kadar
hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için..iyi ki varsınız.

Benim teste 6 gün kaldı. 4 tane dondurdük. İns seninde hersey iyi gider.

kızlar maalesef olmadı benim,ama pes etmek yok devam edeceğim,son yumurtama kadar
hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için..iyi ki varsınız.

aaa bende senden haber bekliyordum özeldende mesaj atmıştım ne oldu diye. Hayırlısı olsun inşallah, pes etmemene böyle düşünmene çok sevindim. Bu ilk denemenmiydi.

canım benim inşallah senin için her şey yolunda gider yarın benim için sonuç ne olursa olsun seni takip edeceğim.

Ben istanbulda değilim konyada oturuyorum yarın sonucu alınca faksla merkeze bildireceğiz.

yarın eve dönüşüm geç olabilir belki orada da kalabilirim net olan bir yer olursa size haber veririm ama gelemezsem de merak etmeyin en kısa zamanda haber vermeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…