Kızlarrrr hayatımın en anlamlı rakamlarını yazıyorum size 155,59 eveeet beta hcg değerim 155,59 yani hamileyimmmmmm. Yüce Rabbime sonsuz kere şükürler olsun, hamd olsun. Beni sevindirdi, sıra sizde. İnşallah bundan sonra sizde sevinirsiniz. Burada haykırısınız mutluluğunuzu. Bu cumartesinin ilk hamile haberi benden olsun istedim. Şu anda saat sabahın 5 buçuğu ve sevinçten eşimde bende uyuyamıyoruz. Cuma gecesi iftara annemlerdeydim. Biliyorsunuz test günüm bugündü. Gece saat 2 de annemlerden çıktık. Tam evimizin yanında hastane var baktık acili açık. Eşime dedimki gel kan verelim sabahta sonucu alırız. Girdik kan verdik adam demezmi bir saat sonra sonucu alırsınız diye. Neyse kanı verdik hastanenin terasında çay içtik bekledik sonra sonucu almak için aşağı labaratuvara indik adam kağıdı uzattı heyecanla açtım ve bu hayatımın en anlamlı rakamlarını gördüm sonra hamileyim diye hastaneyi yıkacak şekilde bağırdım eşimle sarıldık dakikalarca ayrılmadık. Sonra emin olmak için adama sordum hamileyim dimi dedim evet pozitif görünüyor ama doktorunuzlada görüşürüzsünüz dedi. Sonra tekrar annemlere gittik onlarla paylaştık derken eve gelmemiz bu saati buldu. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Çok mutluyum ayaklarım resmen yere basmıyor. Kendimi kaptırmamıştım yine olmadı galiba diye düşünüyordum Rabbim mucizemi bana verdi. Şimdi bu mutluluğu canı gönülden hepinizin yaşamasını istiyorum. Rabbim banada kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Yeni bir hamilemiz ve yeni arkadaslarımız olmuş ne güzel. Cok sevindim. Cok şükür boğaz ağrım gecti. Ama bu saatte aglamaktan alamıyorum kendimi. Esim yaklaşık 2 ay önce kedimi baska yere gönderdi kedimin resimlerini yolladılar başladım ağlamaya. Susamıyorum yinecok özledim ve kimse beni anlamıyor. Esim kesin hamilesin bu duygusallık ondan diyor. İns öyledir ama kedimin yeri baska >.<
Canim eger bi teseli olucaksa ben sadece ilk iki gün dinlendim daha sonra hic evde bile fazla durmadim diye bilrim Doktorun dogru söylemis tutunmak isteyen her sekilde tutunur zaten moralini cok yüksek tut stres yapma okdar bendede adet olma korkusu vardi son güne kadar agrilarimda oldu ve hata hala var diye bilirim ama bunlarin hepsi normal.İns umduğundan daha guzel gidecek hersey:) hep guzel seler duşun bacım :)
Evt 5. Gunum zaman hiç ama hiç geçmiyor
İlk transferimde yaptıklarımın tersini yapıyorum:)
İlkinde 5 gun hep yattım hiç kalmadım bundada canım isteyince yatıyorum...
Dün gezmeye gittim bügünde arkadasıma kalmaya gitcem :)
Olmadıysa bile en azından ilki gibi günlerimi zindan etmedim kendime...
Doktorum da dedi yatmayla olsa tum hastalarımızı yatırırız dedi...dusundumde cok haklı..
İnanıyorumki eğer bu sefer tutarsa moralim yerinde diye cok esirgemedim diye olur:)
İlkinde 8. Gun adet oldum ya bundada wc ye gidince elim yüreğimde adet olurmuyum diye tek korkum bu
Arkadaslar testi yaptırdım, sonuc saat dortteymis. Rabbim insaallah bir mucizesini daha nasip ederde güzel bir sonuc alırım. Ya RAbbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et hayirlisiyla inşallah. Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim bana katından tertemiz bir nesil hediye buyur, kuşkusuz Sen duayı hakkıyla isitensin. Âmin. (Al-i İmran, 38)
Güzel arkadaşım, yazdıkların beni ağlattı. Çünkü yaşadıkların benimde yaşadıklarımdı. Güzel Allahım sonunda benim yüzümü güldürdü, sevindirdi, buradaki ve dünyadaki bütüün anne olmak isteyenleri bir gün anne yapacağına ve mutlu edeceğine ben inanıyorum fakat herkesin bir vakti var. İnşallah seninde vaktin tez zamandadır. İnşallah Yüce Rabbim bu mutluluğu sana en kısa zamanda ummadığın bir anda yaşatır.
hayır olsun ınsallah canım ya..Hayır olsun inşaallah, güzel haberler vereyim ben de size. Ben de rüyamda bir bebek gördüm beni cok seviyordu ama annesi değildim galiba
baharrrrrrrr gozun aydın canımselam canlarrrr ben geldimmmmmmmmm hatta biz geldik flazskta yanımda
kızlar bugün kontrole gittim flzaskla bangide vardı...
flzask biraz sonra girer kendi durumunu yazar zaten herşey yolunda canımında
daha sora ben girdim muayeneye yumoşlar çok iyi durumda dedi ulun hoca...
20 den fazla yumoşum varmış ohss olmamam için dozu az veriyorlar...
pazartesi tekrar komtrolüm var...
puregonumun dozu düşürdü bugün 125 yarın 100 yapıcam iğneyi...
orgalutrana da devam...
çarşamba perşembe opu olur dedi...
kızlar hatırlarsınız ben rapor çıkartırken genetik testlerimde yapılmıştı...
sonra eşim almış oradaki drlar herşey normal demişti...
eşim sonuçla eve gelince ben araştırılan durumlardan bitanesinin heterozigot olduğunu gördüm...
zaten adetim gecikmişti moralimi bozmak istemedim sizinlede paylaşmadım konuşmayayım bu konuyu diye...
neyse ilk tedaviye başladığımızda ben ulun hoca dosyaya baktı sanmıştım ben içerde hazırlanırken...
ayrıca belirtmemiştim...
geçen seferde kendisi yoktu süleyman beye muayene olduk...
bu defa gösterebildim niye daha önce göstermediniz bu bizim için önemli dedi...
5 günlük B12 iğnesi verdi...
ayrıca B12 hapıda verdi...
bendeki durum MTHFR A1298C heterozigot...
şimdi 5 gün bu iğneyi kullanıcam günde 1 defa, bide hapını alıcam okadar...
eğer gebelik oluşursada pıhtılaşmayı önleyici iğne vericekmiş olun hoca...
şükür benim durum en hafif olanıymış sadece önlem alınıyor yani...
pazartesi tekrar kontrol var ozaman belli olacak opu çarşamba mı perşembe mi olacak
yumoşlar çok iyi durumdaymış bu yeterince mutlu ediyor beni zaten
bu arada flzaskın opu pazartesiiiiiiiiiii
selam kızlar nasılsınız bu arada hamilelik haberini alan arkadaşımı çok tebrik ediyorum. sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirsin inşallah.
benim transferin 2. günü baharcığım test tarihim 14 ağustos. kah yatarak kah dolaşarak günleri tamamlayacağız inşallah. dua ediyorum bol bol hepimize. olumsuzu hiç düşünmek istemiyorum. hep olacakmış gibi düşünüyorum. zaten olmazsa da o zaman düşünürüz değil mi şimdiden moral bozmanın mantığı yok diyorum. Allah yardımcımız olsun sizleri çok seviyorum
kızlar bu gun transferımın 5.gunu cok fena sırt agrım var sız dede olmusmuydu:44:
canimm 20 yumos cok güzel bi rakam senin ve yumoslarin adina cok sevindim Insallah hersey dilediyin gibi olur Dualarimdasinizselam canlarrrr ben geldimmmmmmmmm hatta biz geldik flazskta yanımda
kızlar bugün kontrole gittim flzaskla bangide vardı...
flzask biraz sonra girer kendi durumunu yazar zaten herşey yolunda canımında
daha sora ben girdim muayeneye yumoşlar çok iyi durumda dedi ulun hoca...
20 den fazla yumoşum varmış ohss olmamam için dozu az veriyorlar...
pazartesi tekrar komtrolüm var...
puregonumun dozu düşürdü bugün 125 yarın 100 yapıcam iğneyi...
orgalutrana da devam...
çarşamba perşembe opu olur dedi...
kızlar hatırlarsınız ben rapor çıkartırken genetik testlerimde yapılmıştı...
sonra eşim almış oradaki drlar herşey normal demişti...
eşim sonuçla eve gelince ben araştırılan durumlardan bitanesinin heterozigot olduğunu gördüm...
zaten adetim gecikmişti moralimi bozmak istemedim sizinlede paylaşmadım konuşmayayım bu konuyu diye...
neyse ilk tedaviye başladığımızda ben ulun hoca dosyaya baktı sanmıştım ben içerde hazırlanırken...
ayrıca belirtmemiştim...
geçen seferde kendisi yoktu süleyman beye muayene olduk...
bu defa gösterebildim niye daha önce göstermediniz bu bizim için önemli dedi...
5 günlük B12 iğnesi verdi...
ayrıca B12 hapıda verdi...
bendeki durum MTHFR A1298C heterozigot...
şimdi 5 gün bu iğneyi kullanıcam günde 1 defa, bide hapını alıcam okadar...
eğer gebelik oluşursada pıhtılaşmayı önleyici iğne vericekmiş olun hoca...
şükür benim durum en hafif olanıymış sadece önlem alınıyor yani...
pazartesi tekrar kontrol var ozaman belli olacak opu çarşamba mı perşembe mi olacak
yumoşlar çok iyi durumdaymış bu yeterince mutlu ediyor beni zaten
bu arada flzaskın opu pazartesiiiiiiiiiii
Beimde 5 gunum bugun ..sirt agrim sürekli var ayakta iken ama...yatinca geçiyor
canım bende de oyle oturuken ve ayakta ıken oluyor.
hayırdır ınsallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?