Arkadaslar testi yaptırdım, sonuc saat dortteymis. Rabbim insaallah bir mucizesini daha nasip ederde güzel bir sonuc alırım. Ya RAbbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et hayirlisiyla inşallah. Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim bana katından tertemiz bir nesil hediye buyur, kuşkusuz Sen duayı hakkıyla isitensin. Âmin. (Al-i İmran, 38)
kızlar tedavide 6.gündeyim bugün çok fazla ağrım var normal mi
canım tebrik ederim..çok güzel bir haber allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzunu..bu duyguyu bize de yaşatsın inşallah..
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz..müjdenle gel inşallahhhhhhhhhh
canım yumoşlar iyiye gidiyormuş bugün de aradılar mı belli mi ne zaman olacağı tarnsferinn
bu arada duygu 4-5 gündür yok çok merak ediyorum onuuu:18::18::18:annesine mi gitti acaba yine
Kızlarrrr hayatımın en anlamlı rakamlarını yazıyorum size 155,59 eveeet beta hcg değerim 155,59 yani hamileyimmmmmm. Yüce Rabbime sonsuz kere şükürler olsun, hamd olsun. Beni sevindirdi, sıra sizde. İnşallah bundan sonra sizde sevinirsiniz. Burada haykırısınız mutluluğunuzu. Bu cumartesinin ilk hamile haberi benden olsun istedim. Şu anda saat sabahın 5 buçuğu ve sevinçten eşimde bende uyuyamıyoruz. Cuma gecesi iftara annemlerdeydim. Biliyorsunuz test günüm bugündü. Gece saat 2 de annemlerden çıktık. Tam evimizin yanında hastane var baktık acili açık. Eşime dedimki gel kan verelim sabahta sonucu alırız. Girdik kan verdik adam demezmi bir saat sonra sonucu alırsınız diye. Neyse kanı verdik hastanenin terasında çay içtik bekledik sonra sonucu almak için aşağı labaratuvara indik adam kağıdı uzattı heyecanla açtım ve bu hayatımın en anlamlı rakamlarını gördüm sonra hamileyim diye hastaneyi yıkacak şekilde bağırdım eşimle sarıldık dakikalarca ayrılmadık. Sonra emin olmak için adama sordum hamileyim dimi dedim evet pozitif görünüyor ama doktorunuzlada görüşürüzsünüz dedi. Sonra tekrar annemlere gittik onlarla paylaştık derken eve gelmemiz bu saati buldu. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Çok mutluyum ayaklarım resmen yere basmıyor. Kendimi kaptırmamıştım yine olmadı galiba diye düşünüyordum Rabbim mucizemi bana verdi. Şimdi bu mutluluğu canı gönülden hepinizin yaşamasını istiyorum. Rabbim banada kucağıma almayı nasip eder inşallah.
canımmmmmmmmmmm hulyam..
evet dün çok güzel haberler verdi embriyolog..
inşalalh bugünde güzel haberler verir..
daha aramadılar..dün 2 gibi aramışlardı..
5 e kadar ararlar sanırım..
duyguyu bende çok merak ediyorum face yede hiç gelmiyor..
tatile çıkmışlardır belkide..inşallah herşey yolundadır..
sen nasılsın bi daha gittin mi doktora..
keseyi gördünüz mü..
kalp atışları ne zaman duyulacak
bugünde güzel haber gelecek canım inanıyorummm kavuşacaksınız inşallahn hepiniz bebeklerinize
inşallah duygu iyidir ve tatildedirrr dediğin gibi:26::26:
ben daha dr gitmedim canım ayın 18 nde randevumuz inşallah ogün hem keselerimiz hemde pıt pıtlarımızı duyacağızzz
oyyyyy oyyy maşallah sizee pıt pıtlarını duymak çok heyecanlıı
herşey çok güzel olucak cnm bnm..
benim transferim büyük ihtimalle p.tesi..çok heyecanlıyımm..
beklemek çok zor olacak gibi..
meleğim bu kez gelir annesine inşallah dediğin gibi cnm..
oyyyyy oyyy maşallah sizee pıt pıtlarını duymak çok heyecanlıı
herşey çok güzel olucak cnm bnm..
benim transferim büyük ihtimalle p.tesi..çok heyecanlıyımm..
beklemek çok zor olacak gibi..
meleğim bu kez gelir annesine inşallah dediğin gibi cnm..
Senin bebisler bekliyor suanda annesinin göbusune girmek icin az kaldı az :)
canım bu gun senı ruyamda gordum tam net hatırlamıyorum ama ısmın gecıyordur..
arkadaslar tıpıgımızde doktor arkadas varmı ruyamda hamıle bır doktor arkadasımız varmıs topıkte:44:
ınsallah oylerdır canım yaaa
evet bekliyorlar kuzularımmm..minikim inşallah herşey yolunda gider çok heyecanlıyım..
senin 5 günün değil mi??
müjdeni almaya bir haftan varr
canım bu gun senı ruyamda gordum tam net hatırlamıyorum ama ısmın gecıyordur..
arkadaslar tıpıgımızde doktor arkadas varmı ruyamda hamıle bır doktor arkadasımız varmıs topıkte:44:
Kızlarrrr hayatımın en anlamlı rakamlarını yazıyorum size 155,59 eveeet beta hcg değerim 155,59 yani hamileyimmmmmm. Yüce Rabbime sonsuz kere şükürler olsun, hamd olsun. Beni sevindirdi, sıra sizde. İnşallah bundan sonra sizde sevinirsiniz. Burada haykırısınız mutluluğunuzu. Bu cumartesinin ilk hamile haberi benden olsun istedim. Şu anda saat sabahın 5 buçuğu ve sevinçten eşimde bende uyuyamıyoruz. Cuma gecesi iftara annemlerdeydim. Biliyorsunuz test günüm bugündü. Gece saat 2 de annemlerden çıktık. Tam evimizin yanında hastane var baktık acili açık. Eşime dedimki gel kan verelim sabahta sonucu alırız. Girdik kan verdik adam demezmi bir saat sonra sonucu alırsınız diye. Neyse kanı verdik hastanenin terasında çay içtik bekledik sonra sonucu almak için aşağı labaratuvara indik adam kağıdı uzattı heyecanla açtım ve bu hayatımın en anlamlı rakamlarını gördüm sonra hamileyim diye hastaneyi yıkacak şekilde bağırdım eşimle sarıldık dakikalarca ayrılmadık. Sonra emin olmak için adama sordum hamileyim dimi dedim evet pozitif görünüyor ama doktorunuzlada görüşürüzsünüz dedi. Sonra tekrar annemlere gittik onlarla paylaştık derken eve gelmemiz bu saati buldu. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Çok mutluyum ayaklarım resmen yere basmıyor. Kendimi kaptırmamıştım yine olmadı galiba diye düşünüyordum Rabbim mucizemi bana verdi. Şimdi bu mutluluğu canı gönülden hepinizin yaşamasını istiyorum. Rabbim banada kucağıma almayı nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?