Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım benim çookk sevindim yumoşlarına ne güzlelll maşallah baharcım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum salı günü nasipse keseleri görmeye gideceğim rabbim sanada bu duyguyu yaşatsın dualarım sizinle

insallah hepimizde hamileyizdir canim....

baharrrrrrrr gozun aydın canım
yumosların var.
ınsallah hep boyle guzel haberler le devam eder canıma arkadasımm

saol canım benimmmmmmmmmm
evet maşallahı var yumoşların
büyüklükleride birbirine çok yakın inş hepsi doludur da bisürü kaliteli yumoşum olur
amin canım benim snuna kadar böyle gider inş

kızlar 9.ve 10. gün idrar testinde silik 2.çizgi varken. bugün 11. gün 2.çizgi yoktu. bu nasıl yorumlanırki. bide bugün rüyamda bembeyaz bi kuzuyu kucağıma alıp sevdiğimi gördüm. internetten rüya yorumuna baktım. çocuk sahibi olmak yazıyordu.

canimm 20 yumos cok güzel bi rakam senin ve yumoslarin adina cok sevindim Insallah hersey dilediyin gibi olur Dualarimdasiniz
diger sonuclar icinde canini fazla sikma hersey cok güzel olucak insallah

saol canım evet yumoşlar fazla kontrol altına almak için dozu düşük tutuyorlar...
bakalım sonu güzel olur inş
canım diğer durumu takmıyorum abartılacak bişey değilmiş zaten...
allah razı olsun canım inş bizde sizin gibi hamiş oluruz

Baharcim benimde mthfrc677c homozigot pozitif bend vit b12tablet ve folik asit kullaniyorum.gecen sefer tup olmayinca istemisti doktor bi de fragmin kullaniyorum. Bu sefer olacak ins. Senin bwnim kanbarin ve isteyen herkesin...........

amin canım drlar durumu öğrenince ona uygun ilaçları veriyorlar zaten...
önemli olan durumdan haberdar olmak...
inş hayırlısıyla transfer olur ve güzel haberleri arka arkaya patlatırız

saol tatlımmmmmmmm yumoşlar coştular durduramıyoruz
canım inş sende güzel haberlerle döneceksin bize...
darısı başımıza

canım çok sevindim..
yumoşlarına maşallah..
inşallah içleri dolu dolu bir sürü yumoşun olur..

canım bu değer her ay değişebilen bir değerdir çok fazla takılma bence bir arkadaşımız 0.25 lerle (tam net ahtırlamıyorum ama buna yakındı değeri)doğal yoldan hamiş kaldı

çok güzel her şey iyi devem etsin HER İKİNİZ İÇİNDE canımsendeki kan pıhtılaşması olayı aynene bendede mevcut kan sulandırıcı iğnlere kulanacaksın allahın izni ile gebelik oluşursa belkide 9 ay boyunca kulanılacak :44::44::44::44:ama önemli :26lan gebeliğin oluşup sağlıklı gebelik sağlıklı bir bebiş BİZ BEBEK ÖZLEMİYLE KAVRULAN ANNE ADAYLARIYIZZZ VIZ GELİR BİZE 9 AY İĞNEEEE her şey gönlünden geçen gibi olsunnnn inşş ohss gelişmez her şey güzel olur

Arkadaslar test sonucumu aldım. Maalesef benim negatif. Sonuc:0,5. Biliyorum demek hayirlisi buymus. Benim siram henuz gelmemis. İnsallah Rabbim en yakin zamanda bizede nasip eder. Bekleyen arkadaslar inşallah sizlerden güzel haber alırız.

canım bu değer her ay değişebilen bir değerdir çok fazla takılma bence bir arkadaşımız 0.25 lerle (tam net ahtırlamıyorum ama buna yakındı değeri)doğal yoldan hamiş kaldı

cnm ben diyetısyenımle görustum soncuu söyleyınce o da şaşrıdı ımkansız bu testte hata var dedi, çunu tedavı öncesı 0,48 olan değerinm 1 ay sonra 0,96 oldu şimdi 0,24 e düşmesi imkanszz ben de dedim ki yanı yıne 0,48 çıksa anlarım ama bu kadar ilaca diyete rağmen hıc ilaç kullanmadan öncekınden daha da kötu cıkmasına çok sasırdım dedim. dr da senı n o testı yaptırdıın yer yılda 3-4 kere bu testı yapıyodur bi yanlışlık var dedi. pzt ulun bey den randevuu aldım onunla da konusucam bakalımm o ne diycek. bi de murat bey, adetin 2. gunu yumurtlaıkların durumu, amh den daha önemlidir sen 2. gunu ulun bey e gözük ondna sonra benı ara dedi. gerekirse tekrarlarız ben bu sonucu kesinlike kabul etmıyorum dedi.. bilmiyorum artık sonuc ne olucakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…