Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

sizlere sormadan bişiy yapmam merak etmeyin canlarım benim
peki kızlar

canım bir de günde 10-15 tane falan badem ye süt iç yoğurt ye bunlar iyi gelir . kesinlikle yemeklere bile soğan koyma lütfen . maydonozdan da uzak durmaya çalış . yemeklerinde de çok baharat tüketme olur mu . Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz umarım

Aylardır okuyorum...burada herkes her soruya cevap veriyor sanıyordum,üye oldum dünden beri fikir soruyorum,mesajlarımı beğeniyorsunuz,arkadaşlar ben mi kullanamıyorum forumu...neden kimse yorum yapmıyor.2.denememi 2.kalite embryiyolarlar yapıcaö dondurulmuş.lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız.

canım ben cvp vermek isterdim ben tedavide yumurta toplamadan ileri gidemedim malesef 2. tüpe başladım şimdi..dondurulmuşların şansı biraz daha az diye biliyorum çözülme aşamasında bozulabiliyor die okumuştum bi yerde ama ALLAH büyük bu sefer tutar kim bilir..

peki çörek otu bal tarçın yiyom ben
aaaaaaaaaa

Son düzenleme:

Selam Canım
ben çok atlayarak takip edebildiğimden mesajını görmedim . dondurulmuşlar ile de şansın yüksek diye biliyorum . mesela benim ilk denememden kalanlar çok kaliteli olmadığı için dondurma işlemi yapılmamıştı . seninki sanırım kaliteleri iyi olduğu için dondurulmuştur .
Ben çok okudum buralarda dondurulmuşları ile hamile kalan . Bence iyi düşün iyi olsun . Dene derim ki ilaç kullanma süreci çok zor bir süreç . Benim böyle bir şansım olsaydı dondurulmuşlarım ile denerdim . Neticede Allah ol dediği yerde olacak diye düşünüyorum belki senin zamanın gelmiştir .

Rabbim yolunu açık etsin umudun hiç tükenmesin .

aaaaaaaaaa

bal yemeye devam et ama bence çok da yüklenme vucuduna derim . bunu kızlar yumurtlama döneminde yapıyordu sanırım artık senin toplama iişin bitmiş , şimdi doktorunun verdiği ilaçları kullan düzenli beslen stresten uzak dur kendini çok yorma . Şimdi Rahimin hazırlanması gerekir . Bol Bol da dua et . Badem yemeyi sakın ihmal etmeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

Doktorun sana ilaç verdi mi peki iğnelerin ile birlikte . bir de hangi merkez ve hangi doktora gidiyorsun ?

aaaaaaaaaa

cvp veriyorum ben tedaviden önce yiyodum adetin 2. günü başlıyodum 12 devam ediyordum tedavi başlayınca bıraktım bu karışım yumurtaları erken çatlata biliyormuş bazı kadınlarda ben doktora sordum bitkisel kürlerden faydalana bilirmiyim die zaten hormon alıyorsun gerek yok öyle şeylere iyi giden tedavini kötüyede çevirebilirsin dedi..

daha 6cı günüm benim tedavide yumurta toplanmadı toplanan kadar diye yazdım işte puregron300ıu kulanıyom daha

Son düzenleme:
daha 6cı günüm benim tedavide yumurta toplanmadı toplanan kadar diye yazdım işte puregron300ıu kulanıyom daha
or .
canım o zaman yeme doktorun doğru söylemiş ki hormon iğneleri yeteri kadar büyütüyor gerek yok . bakarsın aksilik ya erken çatlama falan olur :S

Son düzenleme:

kızlar benim gittiğim merkezin doktorları program sunuyorlar konyanın yerel bir kanalında yarın benim doktor çıkacakmış yarın kontrolüm vardı program sonuna verdi randevuyu izleme şansınız varsa izleyin derim..ben tedaviye başlamadan öncede izliyordum çok bilgi sahibi oldum

canım bende izlemek isterim . ama digiturk var evde ordan bulabilir miyim ?

canım burada ki herkes herşeyi bilecek diye bişe olamaz kimse doktor deil hemşire deil burda yaşadıklarımızı paylaşıyoruz tıpkı senin gibi ne olacağını bizde bilmiyoruz yaşayıp öğreneceğiz bende dondurulmuşlarımla deneyeceğim 2 tane 1.kalite dondurulmuşlarım var ama kaliteli diye ne olacağını bilemem RABBİM nasip etmişse olucaktır..çok streslisin çok kafaya takıyosun anladığım kadarıyla sana naçizane tafsiyem rahatla ve hiç düşünme kaliteliydi kalitesizdi elbette düşüneceksin araştıracaksın ama bunun seni üzmesine stres yapmasına müsade etme negatif düşünce negatifliği getirir..inşallah RABBİM OL der ve bebişlerine kavuşursun cümlemiz inşallahh.....ben ilk tedavimde hamile kaldım stres yapıyodum çok acaba bişe olurmu düşük yaparmıyım diye sabahlara kadar ağlıyodum eee ne oldu kötü düşünce içimi yedi kemirdi ve bebişlerimi benden aldı..olacağına inanacaksın pozitif olacaksın ben bunu yapıyorum şimdi geç kaldım bebeklerimi kaybettim derken şunu düşündüm ben ilk tedavimde hamile kaldım çünkü onlar can olmuşlardı göbişimde yaşamaya devam edeceklerdi ama olmadı 2 tane buz bebişim var onlarda da can var beni bekliyolar onları alıp sıkı sıkı sarmalayıp ısıtmam için doktor amcaları tekrar göbişime yerleştirecek ve bu sefer beni hiççççççç bırakmayacaklar ALLAHIN izni ile inşallahhh......böle takla atacak göbişimde annesi Yaradanına kurban

teşekkürler kızlar sonunda sesimi duyan birirleri oldu:) 2.kalite embriyo ne demek? ben buna takıldım.2. denememde daha 2 tane transfere karar verdiklerine göre şansım az

teşekkürler kızlar sonunda sesimi duyan birirleri oldu:) 2.kalite embriyo ne demek? ben buna takıldım.2. denememde daha 2 tane transfere karar verdiklerine göre şansım az

canım embriyolalar kendi aralarında bölünür önce 2 ye 4'e 8 'e derken 12 ye kadar çıkar yani hücre sayısıdır eşit şekilde büyümeleridir ama sen bunlara takılma olacak de tutacak de canım ya buna önce sen inan ve RABBİM den ol demesi için dua et huvallahul halıkul bariu (o yaratandır yoktan var edendir)

canım inşl Rabbim yüzüne güler . Bu sefer bebişlerin seninle kalır ve sağlıkla doğarlar da sırtında tepinirler :)

bulabilirsin canım kanal adı kontv sabah 10 da başlıyor 11 de bitiyor

İzlemeye çalışacağım canım bu programı inşl .

canım ikinci kaliye diye hiç umutsuz düşünme lütfen . 2 tane de şansın daha yüksek oluyor biliyorsun . Senin yaş kaç canım iki tane koyacaklar ya o açıdan soruyorum .

merhaba bende bahçecide denemek istiyorum ortalama maliyet ne kadar?

temmuz sonundaki adetimle bende başlayacağım tedaviye inşallah, umut tüp bebekte tedavi olmak niyetim, hepimiz için hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…