sizlere sormadan bişiy yapmam merak etmeyin canlarım benim
peki kızlar
Aylardır okuyorum...burada herkes her soruya cevap veriyor sanıyordum,üye oldum dünden beri fikir soruyorum,mesajlarımı beğeniyorsunuz,arkadaşlar ben mi kullanamıyorum forumu...neden kimse yorum yapmıyor.2.denememi 2.kalite embryiyolarlar yapıcaö dondurulmuş.lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
canım bir de günde 10-15 tane falan badem ye süt iç yoğurt ye bunlar iyi gelir . kesinlikle yemeklere bile soğan koyma lütfen . maydonozdan da uzak durmaya çalış . yemeklerinde de çok baharat tüketme olur mu . Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz umarım
Aylardır okuyorum...burada herkes her soruya cevap veriyor sanıyordum,üye oldum dünden beri fikir soruyorum,mesajlarımı beğeniyorsunuz,arkadaşlar ben mi kullanamıyorum forumu...neden kimse yorum yapmıyor.2.denememi 2.kalite embryiyolarlar yapıcaö dondurulmuş.lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
peki çörek otu bal tarçın yiyom ben
aaaaaaaaaa
peki çörek otu bal tarçın yiyom ben
aaaaaaaaaa
bal yemeye devam et ama bence çok da yüklenme vucuduna derim . bunu kızlar yumurtlama döneminde yapıyordu sanırım artık senin toplama iişin bitmiş , şimdi doktorunun verdiği ilaçları kullan düzenli beslen stresten uzak dur kendini çok yorma . Şimdi Rahimin hazırlanması gerekir . Bol Bol da dua et . Badem yemeyi sakın ihmal etmeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
Doktorun sana ilaç verdi mi peki iğnelerin ile birlikte . bir de hangi merkez ve hangi doktora gidiyorsun ?
or .daha 6cı günüm benim tedavide yumurta toplanmadı toplanan kadar diye yazdım işte puregron300ıu kulanıyom daha
daha 6cı günüm benim tedavide yumurta toplanmadı toplanan kadar diye yazdım işte puregron300ıu kulanıyom daha
kızlar benim gittiğim merkezin doktorları program sunuyorlar konyanın yerel bir kanalında yarın benim doktor çıkacakmış yarın kontrolüm vardı program sonuna verdi randevuyu izleme şansınız varsa izleyin derim..ben tedaviye başlamadan öncede izliyordum çok bilgi sahibi oldum
canım bende izlemek isterim . ama digiturk var evde ordan bulabilir miyim ?
teşekkürler kızlar sonunda sesimi duyan birirleri oldu:) 2.kalite embriyo ne demek? ben buna takıldım.2. denememde daha 2 tane transfere karar verdiklerine göre şansım az
canım burada ki herkes herşeyi bilecek diye bişe olamaz kimse doktor deil hemşire deil burda yaşadıklarımızı paylaşıyoruz tıpkı senin gibi ne olacağını bizde bilmiyoruz yaşayıp öğreneceğiz bende dondurulmuşlarımla deneyeceğim 2 tane 1.kalite dondurulmuşlarım var ama kaliteli diye ne olacağını bilemem RABBİM nasip etmişse olucaktır..çok streslisin çok kafaya takıyosun anladığım kadarıyla sana naçizane tafsiyem rahatla ve hiç düşünme kaliteliydi kalitesizdi elbette düşüneceksin araştıracaksın ama bunun seni üzmesine stres yapmasına müsade etme negatif düşünce negatifliği getirir..inşallah RABBİM OL der ve bebişlerine kavuşursun cümlemiz inşallahh.....ben ilk tedavimde hamile kaldım stres yapıyodum çok acaba bişe olurmu düşük yaparmıyım diye sabahlara kadar ağlıyodum eee ne oldu kötü düşünce içimi yedi kemirdi ve bebişlerimi benden aldı..olacağına inanacaksın pozitif olacaksın ben bunu yapıyorum şimdi geç kaldım bebeklerimi kaybettim derken şunu düşündüm ben ilk tedavimde hamile kaldım çünkü onlar can olmuşlardı göbişimde yaşamaya devam edeceklerdi ama olmadı 2 tane buz bebişim var onlarda da can var beni bekliyolar onları alıp sıkı sıkı sarmalayıp ısıtmam için doktor amcaları tekrar göbişime yerleştirecek ve bu sefer beni hiççççççç bırakmayacaklar ALLAHIN izni ile inşallahhh......böle takla atacak göbişimde annesi Yaradanına kurban
bulabilirsin canım kanal adı kontv sabah 10 da başlıyor 11 de bitiyor
teşekkürler kızlar sonunda sesimi duyan birirleri oldu:) 2.kalite embriyo ne demek? ben buna takıldım.2. denememde daha 2 tane transfere karar verdiklerine göre şansım az
canım inşl Rabbim yüzüne güler . Bu sefer bebişlerin seninle kalır ve sağlıkla doğarlar da sırtında tepinirler :)
cümlemizin yüzünü güldürsün YÜCE MEVLAM inşallahh.......hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşayım da sırtım da tepemde neremde isterlerse tepinsinler fazla şımarmadan ama tohumuna para verdik diye o kadar da deil:))
merhaba kızlar bende ılk denememı mart ayında yaptırdım. okul dönemı oldugu ıcın (anasınıfı öğretmenıyım) pek dıkkat edemedım kendıme . sonucum olumsuzdu. sımdı evde rahat rahat dınlenebılmek ıcın :) temmuz basındakı reglımı beklıyorum tedavı ıcın ınsallah hepımız ıcın hayırlısı olur...
bu arada hangı merkezlerdesınız ve dr kım (ben bahcecı fulya klınıgındeyım doktorum güvenc bey)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?