ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok iyi yapmışsınız zaten dedaviden önce kafa dağıtmakkk yapılması gereken en iyi şeyyyy
hele bir de eşim kilo aldın demiyor mu ifrit oluyorum kendisi sadece sperm veriyor kalkıp da bunu diyor ya off
çok iyi olmuş bizde yarın seminerleri bitirip 2 -3 hafta memleketlere gidecez
adet öncesi bir iğne kullancam ben adetin 2.günü de başka iğnelere başlıyoruz hemen hemen aynı zamanlarda başlıyoruz demekki hayırlısı olsun bakalım
bende g.hanede oturuorum.istanbulda acıbademde yaptırıorum.7-8 bi tarafta 5-6 tane diğer tarafta folikül var dedi hoca.adetin 4.günü başladık iğnelere.cmtsi kontole gidicem bakalım.tüpten önce bişey denedin mi?aşılama çatlatma falan?
Rabbim hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin..bizede tabii..amin....
Sonunda buldum bi acıbadem hastası
bende bu ay ilk defa tüp bebek denemesi yapıcam.bu formu aylardır.takip ediyorum .insana çok yardımcı oluyo bence.ben de dün iğnelerimi vurulmaya başladım.hadi hayırlısı:))bana da destek olun.tecrübelerinizi paylaşın:)
ewet bugün 4. günüm...hatta kontrolüm vardı bugün..kadıköy acıbademdeyim ben..sen hangisindesin?
canım hoşgeldin aramıza...
tedaviye başlamışsın hayırlı olsun...
inş hamiş haberinide alırız buradan
Benim doktorum Tayfun Bağış...şimdilik çok memnunum bakalım sonuç ne olacak...bide şu iğneler olmasa..
bende g.hanede oturuorum.istanbulda acıbademde yaptırıorum.7-8 bi tarafta 5-6 tane diğer tarafta folikül var dedi hoca.adetin 4.günü başladık iğnelere.cmtsi kontole gidicem bakalım.tüpten önce bişey denedin mi?aşılama çatlatma falan?
başınsağ olsun canım allah mekanının cennet etsin ailesinede sabır versinnn:26:
başladım dimi tedaviye.?
hangi aşamadasın?
rabbim bu hayırlı gecede tüm bebek sahibi olmak isteyenlere ve bana hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin...ramazan ayında herkesin bebişleri karnında olsun bayramda da çifte bayram yapalım..amiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?