Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

slm kızlar bugün kontrolüm vardı yumoşlar büyüyorlar böyle giderse cuma cumartesi yumurtalar toplanacak..salı gün tekrar gitcem kesin o zaman belli olacak..inş bu sefer yumurta bulurlar

slm kızlar bugün kontrolüm vardı yumoşlar büyüyorlar böyle giderse cuma cumartesi yumurtalar toplanacak..salı gün tekrar gitcem kesin o zaman belli olacak..inş bu sefer yumurta bulurlar

canım inşalllahhhh bu sefer yumurta bulurlar. yumoşlar döllenir ve annelerine sıkı sıkı tutunurlar

İnşallah cnmm iyi yumoşlarınn kalitelii embriyoların olurrr
herşeyy dilediğin gibi olsunnn
bende pazartesi gidicem kontrole bakalımm bana ne diycekkk:18::18:

temmuz sonundaki adetimle bende başlayacağım tedaviye inşallah, umut tüp bebekte tedavi olmak niyetim, hepimiz için hayırlı olsun

İnşallah arkadaşımm sende başlarsınn tedavinee bende umutta başladımm bugün 4. günümmm
hayırlısı olsunn

İnşallah arkadaşımm sende başlarsınn tedavinee bende umutta başladımm bugün 4. günümmm
hayırlısı olsunn

ben başladığımda (temmuzun 27 si gibi adetim) senin sonuçlanmış olacak, sen karnında bebişinle buralara yazarken şuan senin yollarını ben gidiyor olacağım :)
bir kaç şey sorabilir miyim; umut tan memnun musun? ilk tedavin mi? doktorun kim? doktorunu sen seçebiliyor musun? uzun protokol mü kısa mı? uzunu kısayı neye göre belirlediler? çok sordum galiba :)

Ayyyyyyy cnm inşallah öle olurr bebişim karnımda olurrr
Tabiki istediğini sorabilirsinn
Umuttan memnunum hayır ilk tedavim değill cnm 3. sayılırr ilk tüp negatif 2. iptal olduu 5 sene ara verdikk şimdi umutta başladıkk
bu son olur inşallah kavuşurum meleğimeee
doktorunuda seçebiliyosun tabiki ben ulun beyede tedavideyimm eşimde emre beyde
kısa protokol sanırım benim daha öncekiklerde adet öncesi başlıyodum iğneye şimdi 2. günü başladımm kısa olucak o yüzden 12gün kadar iğne kullanıcamm
sanırım

Ama umutta ilk tedavimm daha öncekiler marmara üniversitesindeydii
inşallah dilerimkii sendee kavuşursunn bebişinee bu tedavinde

Son düzenleme:

bu uzunu kısayı neye göre seçiyorlar ki
yaşın kaç şuan flzask, 5 yıl ara vermişsin ondan merak ettim, birde sorun neydi sizde?

bu uzunu kısayı neye göre seçiyorlar ki
yaşın kaç şuan flzask, 5 yıl ara vermişsin ondan merak ettim, birde sorun neydi sizde?

Uzunu kısayı neye göre belirliyolar bende bilmiyorumm
28 yaşındayımm ,3 ay sonra da evliliğimin 9. senesi biticekkk
erken evlendimm benn
bizde eşimde sorun Azospremii hiç sprem yok ilk tedavidee teseyle zor buldularrr 11 tane sonra 3 embriyo transfer edildii iyilerdi ama tutmadıı
sonra dondurulmuş embriyom kalmadıı geriyee eşim tekrar ameliyat olduu ama hiç sprem çıkmadııı
sonra bizdee ara vermek istedikk bu sene iştee tekrardan bismillah dedik başaldıkk inş son olurr
eşim şimdi tekrar ameliyat olucak bulunuckmı bulunmuycakmıı sprem bilmiyorumm inşallah bulunurr
sizde sorun neydii?

eh erken evlenince 5 yıl ara vermek çok zaman kaybettirmemiş :) ben şuan 33 yaşındayım ve 10 yıllık evliyim
bizim sorun; benim sağ tüpüm tıkalı eşiminde sperm sayısı 20-30 milyonlarda dolaşıyor, aslında baktığında (ki doktorlarında söylediği o) olmaması için bir neden yok o yüzden açıklanamayan infertilite diyorlar ama mutlaka bir açıklaması olmalı gibime geliyor

eşin için uygulanacak herhangi bir ilaç tedavisi yok mu? yada keçiboynuzu kürü falan denediniz mi?

Evt aslında bakıldığında çokta bi sorun görünmüyo sizde ama olmuyodaaa
tabiki mutlaka bi açkıklaması vardırr
hayır cnm ilaç filan vermedii şimdiye kadar giddiğimiz doktorlarr sadece benim duyduğum bi kaç ilaç vardı yani vitamin onu kullandıı
eşim bitkiselleri kullanmıyoo keçiboynuzu kürünüde yaptımm ama uzun süre devam edemedikk
geçdiğimiz 2 ay bi kaç bitkisel aldım onları kullandıı onu dışında bişeyy yokk kullandığımızz

selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
biz istanbuldan döndük...
tedavi öncesi güzel bi tatil yapmış olduk
ilaçlarımız hazır artık tedaviye başlayacağım günü bekliyorum...
inş güzel olur hepimiz için

inşallah bu tedavide kavuşursun yavruna sonrada darısı başıma :)

hepimiz aynı dönemlerin anneleri olacağız inşallahhhhhhhhhh.....

merhaba bende bahçecide denemek istiyorum ortalama maliyet ne kadar?

merhaba canım bahçeçi grubunun istanbulda iki merkezi var fulya ve umut olmak üzere...
ben umut tüp bebekte tedaviye başlıycam adetimi bekliyorum...
umut tüp bebekte tedavi ücreti 5850 tl...
ama raporda geçerli...
eğer ki benim gibi tüp bebek raporu çıkarırsan merkeze sadece 2000 tl ödüyorsun...
ilaçlarında raporlu olduğun için 700-1000 tl arası tutuyor...
benim ilaçlarım 705 tl tuttu...
yani tüp bebek ücretim raporlu olduğum için 2705 tl oldu böylece...
fulyada rapor geçerli değil...
oranın ücretinin biraz daha yüksek olduğunu duymuştum...
inş hakkınızda hayırlısı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…