Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Aminnnnnn sen kabul et Ya Rabbim...

kızlar süt buharı nedir
bize yararı olurmu ?
yani yumurtalar toplandıktan sonra yapsak yumurtalar konulunca daha iyi olmazmı?

alternatif tip ta mantar olmayı falan engeliyormuş diye yazıyo
yarım kilo sütü ve yarım demet maydomozu kaynatıyomuşun
buharında duruyomuşsun sözde hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş ordaki kızlar öle yazmış bende okudum aca dedim tutunmayı kolaylaştırırmı?

canım bunu tedaviye başlamadan yaparsan faydası olur belki iltihap falan varsa akar gider . Ama sakın tedavi süresince yapma .
Bende bu hafta sonu böyle buhar yapacam iltihap falan kalmasın diye ilaclar başladığında her şeyi bırakmak gerekir .

ilaçlara başladım 6. günüm bugün yumrtalar toplandıktan sonra iltihap varsa diye sordum

hayırlı cumalar canlar
rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin inş

amin canım inşallahh:)

hayırlı cumalar soğan suyu iyimiş ben dün akşam yaptım umarım yarar

canım ben onu 3 akşam arka arkaya yaptım . bir soğanı yarım litre suda kaynattım ve içtim 2 bardak falan .
10 gün önce enfeksiyon olmuştum doktora gittim , antibiyoktik verdi bana , ilaçlar da alerji yapınca bıraktım . soğan suyu inanılmaz kızlar fazla değil bir kaç akşam için yeter . gerçekten iltihap falan ne varsa gidiyor . Kısmetse temmuzda tedavim olacak o vakte kadar kendime gelmeliyim :)

soğan suyunu bende tavsiye ederim canım iltihap sökücü adet bitiminde başladım 15 gün içtim günde 1 bardak çok faydasını gördüm 15 günden fazla yapılmıyormuş soğan suyu zararlıymış...

şimdi ben yumurtalar toplandıktan sonra 3 gün soğan suyu içebilirmiyim sizce yoksa sütün buharındamı durayım

şimdi ben yumurtalar toplandıktan sonra 3 gün soğan suyu içebilirmiyim sizce yoksa sütün buharındamı durayım

bence tüp bebek aşamasında birşey yapma yumurta toplandıktan sonnra antibiyotik veriyorlar zaten..ben yumurta toplamadan sonra 3 gün çok ağrı çektim hafif kanamam oldu..tedaviye başlamadıysan 15 gün her akşam 1 bardak soğan suyu içebilirsin iltihabı söküyor

aynen canım rahim duvarını inceltirmiş fazla tüketilirse .

,canım sakın yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senin yumurtalar toplandı mı soğanı unuttt kesinlikle yapma . soğan ve maydanozdan uzak dur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…