Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

benim de dün opum vardı bende de ağrı olmadı neyse bakalım inş. sağlıklı olur yumoşlar

Slm bende geldim çok heyecanlıyım bende çok az kaldı
Gamzelim mucizem kızlar nasıl gidiyor beklemek ilaçlar kilo yaptımi sizde

canim bende 70 kilyom aam boydan kurtariyorum cok sukur:))
dedigin gibi pozitif sonucu alalimda kilolarr dert degil emzirme doneminde veriliyormus:)))
canim seninde cok az kalmis carsamba baslarsin buyuk ihtimal tedaviye
sonrasi geliyor ALLAH izni ile.
dualarim seninle canim guzle haberlerini bekliyorum:)))

ilaç raporu canım benim bahsettiğim ama eğer tüp bebek raporu alacaksan o işlem sanırım daha uzun eylüle yetişmez bahar85 almıştı sanırım tüp bebek raporu
senin sorduğun ilaç raporu mu tüp bebek raporu mu ???:26::26::26:

Tabi bildiririm durumumu çok pozitif ve heyecanlıyım inşallah bu şekilde sürer hep geçen gece rüyamda bebek gördüm uyurken camı açık unutmuşum üşüttü hasta olacak diye üstüne titriyorum filan inan ki kendimi tam olarak anne gibi hissettim o rüyadan beri polyana gibi dolaşıyorum

inş. canım darısı seninde başına yarın allah yardımcın olsun gerçi zaten ben uyudum uyandım o kadar başka bişey hatırlamıyorum korktuğum gibi değilmiş

inşALLAH cnm sağolllllll.
evt cnm bunu 2 kere yaşadığım için hiç korkmuyorummmmmm hiç bişey hissetmiyosun çünküüü
tek düşüncemm sperm çıkmasııııııı eşimdennnnnnn:26:

anladım canım Allah yardımcınız olsun inş. yarın sperm çıkar canım Allah herkesin yardımcısı olsun
peki önce sperm verilip sonra mı toplanacak yoksa aynı anda mı olacak :26::26:

canım benım kecı boynuzunu kaynatıp esıne suyunu içirirsen spermlerı çogaltıyor aklında bulunsun.ALLAHIN iznıyle buna gerek kalmazda degerlerınız cok guzel cıkar.

anladım canım Allah yardımcınız olsun inş. yarın sperm çıkar canım Allah herkesin yardımcısı olsun
peki önce sperm verilip sonra mı toplanacak yoksa aynı anda mı olacak :26::26:

inş cnmmmmm ..
evt cnm ilk önce eşim ameliyata girecekkk eğer çıkarsa ki inş. çıkarrrrrr sonrada beni alacaklarr opuya

canım benım kecı boynuzunu kaynatıp esıne suyunu içirirsen spermlerı çogaltıyor aklında bulunsun.ALLAHIN iznıyle buna gerek kalmazda degerlerınız cok guzel cıkar.

Canım bizde hiççççç yokkiiiiiiii spremm ameliyatla bile zor buldular ilk tedavilerde keçiyonuzuda denemiştik bi süree ilaçta kullandı azda olsa ama yokk maalesefffffff

inş. canım ya yarın herşey yolunda gider inş.

inş cnm o kadar zor süreçlerkii bunlarrrrrrrrr sabırla bekliyorummmmmmm bi gün olucak diyeeeeee rabbim banada nasip eder inş.. hamiş olmayı bebeğimi kucağıma almayıııı
rabbim yardım etsinnnnnnnnnn zor da kalan herkeseeeeeee:26:

amin canım rabbim sabrını versin inş. alacaksın bebişini hatta bebişlerini kucağına o günler de yazıldıysa elbet gelecektir

Canım bizde hiççççç yokkiiiiiiii spremm ameliyatla bile zor buldular ilk tedavilerde keçiyonuzuda denemiştik bi süree ilaçta kullandı azda olsa ama yokk maalesefffffff

vardır vardır rabbımden ümıdı kesmeyın.bu tur amelıyatlarda genelde güzel sonuclar elde edılıyo.sen gonlunu rahat tut.

amin canım rabbim sabrını versin inş. alacaksın bebişini hatta bebişlerini kucağına o günler de yazıldıysa elbet gelecektir

inş. canımm kaderde varsa bizde birgün yaşarızzzzzz inş..

vardır vardır rabbımden ümıdı kesmeyın.bu tur amelıyatlarda genelde güzel sonuclar elde edılıyo.sen gonlunu rahat tut.

tabi güzel sonuçalar alan da çokkkk bizimde ilk ameliyatımızda çıkdı sprem azda olsa
transferimde oldu ama tutmadıı .bakalımm inş. bu sefer iyi olur herşeyyyy.

bıze guzel haberler vereceksın insallah dualarımız senınle.ALLAHA EMANET OL.

umudunu kaybetme burda hepımız tek yurek olduk senden gelecek guzel haberlerı beklıycez ben ınanıyorumkı hersey cok guzel olacak.elınız bos donmıyceksınız rabbım sıze bu duyguyu tattıracak.

bıze guzel haberler vereceksın insallah dualarımız senınle.ALLAHA EMANET OL.

umudunu kaybetme burda hepımız tek yurek olduk senden gelecek guzel haberlerı beklıycez ben ınanıyorumkı hersey cok guzel olacak.elınız bos donmıyceksınız rabbım sıze bu duyguyu tattıracak.

İnş canımm ALLAH RAZI OLSUNNN ..
HEPİNİZDENNNNNNNN RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH:26:

inşallah canım inşallah...4 yıllık evliyim daha öncede acıbadem maslak da yaptım canım ilk denemem de boş kese oluştu malesef hayırlısı dedik yolumuza devam ettik ,,,Allah ım şu mübarek günlerde nerde varsa dileyen isteyen dualarını kabul etsin inşallah..Amiiiinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…