- 15 Ocak 2012
- 507
- 421
- 123
kızlar dün opum vardı.hiç agrım olmadı sadece hafif bi sızı oldu.yan odada acayip bagıran biri vardı. 5tane yumurta vardı alınan üç tanesi döllenmeye devam ediyomuş yarın tekrar bilgi verecekler.inşallah saglıklıdır bebişlerim.karnımım içinde hafif bi sızı oluyo hareket edince.
Slm bende geldim çok heyecanlıyım bende çok az kaldı
Gamzelim mucizem kızlar nasıl gidiyor beklemek ilaçlar kilo yaptımi sizde
Çarşamba günü gidiyorum allahın izni ile ilaç dün bitti 4.günü oluyor inşallah başlarim çok heyecanlıyım bende
Maşallah benim de en korktuğum şey kilo almak zaten 70kiloyum ama allahtan kilodan porsuk bir vücudum yok :) :) :) hahaha yani hani bel bölgesi kat kat olur ya ben ondan çok korkarım kaslı yapım var ama az da göbek var şimdi ilaçlar da göbek yapar da üst bölgem kalınlasır diye korkuyorum sonuç pozitif olursa sorun değil de negatif olursa kötü ki negatif olmaz (pozitif düşünelim pozitif olsun)
Sende doğumdan sonra verirsin inşallah ben bir anda çok kilo aldım evlendiğim sene diyetisyen filan 82den 66ya düştüm ama bu sene hiç diyet yapmadım o yüzden kışın aldığım kilolar duruyor nasipse doğumdan sonra vericem bende
arkadaşım sanırım günlerdir aradığım cvp sende.bende eylül ayında ilk tüp denememi memorialda yaptırıcam nur hanımla görüşmüştük biz de.yalnız bu rapor konusunda bilgi sahibi değilim.bu bahsettiğin rapor sadece ilaç içinmi kullanılıyor.memorial rapor alabilirsem 2000 euro indirim yapacaklarını söylemişti.yardımcı olursan sevinirim canım.
benim de dün opum vardı bende de ağrı olmadı neyse bakalım inş. sağlıklı olur yumoşlar
canim bende 70 kilyom aam boydan kurtariyorum cok sukur:))
dedigin gibi pozitif sonucu alalimda kilolarr dert degil emzirme doneminde veriliyormus:)))
canim seninde cok az kalmis carsamba baslarsin buyuk ihtimal tedaviye
sonrasi geliyor ALLAH izni ile.
dualarim seninle canim guzle haberlerini bekliyorum:)))
Canımm sağlıklı kaliteliiiiii embriyoların olur inş....
inş. canım darısı seninde başına yarın allah yardımcın olsun gerçi zaten ben uyudum uyandım o kadar başka bişey hatırlamıyorumkorktuğum gibi değilmiş
inşALLAH cnm sağolllllll.
evt cnm bunu 2 kere yaşadığım için hiç korkmuyorummmmmm hiç bişey hissetmiyosun çünküüü
tek düşüncemm sperm çıkmasııııııı eşimdennnnnnn:26:
inşALLAH cnm sağolllllll.
evt cnm bunu 2 kere yaşadığım için hiç korkmuyorummmmmm hiç bişey hissetmiyosun çünküüü
tek düşüncemm sperm çıkmasııııııı eşimdennnnnnn:26:
anladım canım Allah yardımcınız olsun inş. yarın sperm çıkar canım Allah herkesin yardımcısı olsun
peki önce sperm verilip sonra mı toplanacak yoksa aynı anda mı olacak :26::26:
canım benım kecı boynuzunu kaynatıp esıne suyunu içirirsen spermlerı çogaltıyor aklında bulunsun.ALLAHIN iznıyle buna gerek kalmazda degerlerınız cok guzel cıkar.
inş cnmmmmm ..
evt cnm ilk önce eşim ameliyata girecekkk eğer çıkarsa ki inş. çıkarrrrrr sonrada beni alacaklarr opuya
inş. canım ya yarın herşey yolunda gider inş.
inş cnm o kadar zor süreçlerkii bunlarrrrrrrrr sabırla bekliyorummmmmmm bi gün olucak diyeeeeee rabbim banada nasip eder inş.. hamiş olmayı bebeğimi kucağıma almayıııı
rabbim yardım etsinnnnnnnnnn zor da kalan herkeseeeeeee:26:
Canım bizde hiççççç yokkiiiiiiii spremm ameliyatla bile zor buldular ilk tedavilerde keçiyonuzuda denemiştik bi süree ilaçta kullandı azda olsa ama yokk maalesefffffff
amin canım rabbim sabrını versin inş. alacaksın bebişini hatta bebişlerini kucağına o günler de yazıldıysa elbet gelecektir
vardır vardır rabbımden ümıdı kesmeyın.bu tur amelıyatlarda genelde güzel sonuclar elde edılıyo.sen gonlunu rahat tut.
Canım bizde hiççççç yokkiiiiiiii spremm ameliyatla bile zor buldular ilk tedavilerde keçiyonuzuda denemiştik bi süree ilaçta kullandı azda olsa ama yokk maalesefffffff
inş. canımm kaderde varsa bizde birgün yaşarızzzzzz inş..
tabi güzel sonuçalar alan da çokkkk bizimde ilk ameliyatımızda çıkdı sprem azda olsa
transferimde oldu ama tutmadıı .bakalımm inş. bu sefer iyi olur herşeyyyy.
bıze guzel haberler vereceksın insallah dualarımız senınle.ALLAHA EMANET OL.
umudunu kaybetme burda hepımız tek yurek olduk senden gelecek guzel haberlerı beklıycez ben ınanıyorumkı hersey cok guzel olacak.elınız bos donmıyceksınız rabbım sıze bu duyguyu tattıracak.
merhaba canım hoşgeldin aramıza...
inş yarın opun çok güzel çıkar ve kaliteli yumoşların olur güzelce döllenirler
evlilik süreni ve daha önceki denemeni hangi merkezde yaptığınızıda yaz öyle ekleyeyim tabloya canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?