Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canim ruyan ahyri olsun insallah..
biliyomusun bende buan benzer bir ruya gormustum aylar once
bir odaya yatiriyorum sonra diyorum cami acarlar felan cocuk usurse bir gidip bakiyi diyorum hayir olsun insallah:)))
pozitif dusunelim pozitif olsun insallah

drun öyle dediyse dogrudur cnm sordugun ii olmuş.şaşırdım birden bende göbekten vuruyorum deyince:):):)
evet cnm kalçadada o etkiyi veriyo.hayırlı haberlerini alıcaz cnm inşallah.

Günaydın kızlar bugün erkenciyim midem bulanıyor ama üşütmüş olabilirim. Cok güzel haberli bir gün olsun.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr dün yoktum nettede gelemedim keyifler iyidir inşş

Kanbar çok teşekkür ederim desteğine.. Haberi aldığımızın ertesi sabahı tatile çıktık eşimle. çok iyi geldi...dondurulmuşlarımla devam edeceğim bu ay inşallah. bugün dr'umu arayacağım..

Bu arada altta imzan çıkıyor. Hamilesin değil mi????

Gözün aydın. Allah kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim..

Canım benim. inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur.. duygularıma tercüman olmuşsun. Ben de hep öyle diyorum: Herkesin biir gecede "evinde" yaptığı şey için biz ne hallere giriyoruz diye...
Herşey sınama sanırım. Allah hayırlı güzel evlat versin bize...

Allah in isimlerini düşünürken hep Vahid sıfatı geliyor aklıma. Biraz önce anlamına baktım. Allah'ın eşi ve benzeri olmamasiymis. Hayır olsun diyelim.

kızlar yarın transferim olacak..
6 döllenmiş yumurtam vardı cumartesi günü embriyolog aradığında. bakalım yarına ne durumda olacaklar.
dua edin benim için

Canim insallah cok kaliteli embriyolarin olur ve transferin cok guzel gecer.

opusu olan arkadaslara kaliteli yumoslar,sonuc bekleyen arkadaslara pozitif sonuclar,tedavideki arkadaslara kolayliklar diliyorum.
albilda senin idrar testin pozitifti sanirim cok sevindim canim hayirli olsun.
Gunaydin arkadaslar insallah cok guzel bir gun olur hepimiz icin,

Dış gebelik geçirdiğimde bile silik çizgi vardı o yüzden umudum yok. Estrofemi bırakırsam adet gor eeceğim. Nasip artık diyecek bir şey yok.

Dış gebelik geçirdiğimde bile silik çizgi vardı o yüzden umudum yok. Estrofemi bırakırsam adet gor eeceğim. Nasip artık diyecek bir şey yok.

canım ben yaptığım idrar testinde de çıkmadı oysa düşükte olsa kan değerim pozitif sonuç verdi . şimdi değerimin katlanmasını bekliyorum . idrar testleri güvenli dğeil ayrıca hamile gibi hissetmemen gayet normal kimse keseyi görmeden kendini hamile gibi hissetmiyor canım . Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşl ...

sevgili okyanus tüp bebek raporu için daha önce aşılama yaptırmış olman lazım.ben de mecburen aşılama raporuyla ilaçlarımı karşıladım.zaten çok ilaç kullanmayacaksan bu raporda işe yarıyor.

canım bende memorial da yaptırdım.eğer rapor alırsan 1600 euraya iniyorlar fiyatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…