Tabi bildiririm durumumu çok pozitif ve heyecanlıyım inşallah bu şekilde sürer hep geçen gece rüyamda bebek gördüm uyurken camı açık unutmuşum üşüttü hasta olacak diye üstüne titriyorum filan inan ki kendimi tam olarak anne gibi hissettim o rüyadan beri polyana gibi dolaşıyorum
canim bende kalcadan diye biliyodum ama ulun hoca 1 toz 1 su yazdim o yuzden gobekten yapabilirsin dedi. yinede emin olamadim hemsireyle konustum aynen gobekten dedi. siringaya takmaya ayrica ince uc verdi gobise girsin diye. ysni bi yanlis anlama yok canim. gobisten yapiyorum ve sonra kizarip aciyo. popoda da ayni etkiyi yapiyosa demekki normal
sankim gibi:44:
Günaydın kızlar bugün erkenciyim midem bulanıyor ama üşütmüş olabilirim. Cok güzel haberli bir gün olsun.
Canım benim ilk denemen o yüzden,normal bu duyguların ,ama geçecek,ne kadar çabuk atlatırsan o kadar çabuk başlarsın...ve seni tebrik ederiz burada inşallah hamile kalınca...
9 ay sonra da güzel yavrunu kucağına alır,salına salına gezersiniz...
olacak bitanem,sen hiç merak etme,sen de anne olacaksın...
Günaydın canım ,
Bende şimdi kan vermeye gidiyorum bana dua edin ne olur değermiş yükselmiş olsun(
Hayırlı olsun tatlım 12 ağustos senin günün olsun.
İkiniz için de çok üzüldüm gerçekten çünkü aynı durumu ben tam 5 kez yaşadım hepsinde de bir daha bu psikolojiyi kaldıramam ben dedim ama yine de 6. denemeye kadar geldim
Şu an acın çok taze böyle düşünmen çok normal ama birkaç gün sonra inan hepsi geçecek ve bir bakmışsın yepyeni umtlara yelken açmışsın Allah bunun sabrını veriyor
Bu daha ilk denemen hemen pes etme
Ben 6. tedavi için başlarken doktoruma bu benim için son olacak dedim o da bana "senin yerinde ben olsam ben de aynı şeyi söylerdim yaşadıkların hiç kolay şeyler değil ama umudunu yitirme" dedi bu da bizim kaderimiz herkesin bir gecede yaptığı şey için biz senelerce uğraşıyoruz.
ayyyyyyyyyyyyy çok sevindim canımmmmmmmmm ilk değerin ve ikinci değerin kaçtı senin ???? Doktorum banada ikiz olabilir dedideeeeeee
kızlar yarın transferim olacak..
6 döllenmiş yumurtam vardı cumartesi günü embriyolog aradığında. bakalım yarına ne durumda olacaklar.
dua edin benim için
10. Günde yapılan idrar testim negatif. Zaten hamile gibi hissetmiyorum kendimi.
Dış gebelik geçirdiğimde bile silik çizgi vardı o yüzden umudum yok. Estrofemi bırakırsam adet gor eeceğim. Nasip artık diyecek bir şey yok.
13.gün değerim 859 tu canım.
arkadaşım sanırım günlerdir aradığım cvp sende.bende eylül ayında ilk tüp denememi memorialda yaptırıcam nur hanımla görüşmüştük biz de.yalnız bu rapor konusunda bilgi sahibi değilim.bu bahsettiğin rapor sadece ilaç içinmi kullanılıyor.memorial rapor alabilirsem 2000 euro indirim yapacaklarını söylemişti.yardımcı olursan sevinirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?