günaydın kızlarrr....
umutta kontroldeyim bilin bakalım kimleri buldum... bahar ve flzask...
benim onları bulmamdan öte bilin bakalım ne müjdesi aldıkk....
flzask ın eşinde sperm bulundu............
nasıl mutlu şimdi yukarıda...
beni ordan kovaladılar bende gelip müjde veriyim bari dedimm
banada dua edin ulun hoca iyi şeyler söylesinn...
günaydın kızlarrr....
umutta kontroldeyim bilin bakalım kimleri buldum... bahar ve flzask...
benim onları bulmamdan öte bilin bakalım ne müjdesi aldıkk....
flzask ın eşinde sperm bulundu............
nasıl mutlu şimdi yukarıda...
beni ordan kovaladılar bende gelip müjde veriyim bari dedimm
banada dua edin ulun hoca iyi şeyler söylesinn...
yaşasıııııııııııııııınnnn darısı senin güzel haberlerine inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
yaşasıııııııııııııııınnnn darısı senin güzel haberlerine inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
10. Günde yapılan idrar testim negatif. Zaten hamile gibi hissetmiyorum kendimi.
barbaroscum bu sorum sanada seninde agrin falan oluyormu mide bulantisi icin erken ama diger agrilar.....
bende hiç öyle hissetmiyorum, zaten hiç bir belirtimde yok;
karnım şişti adet olacağım heralde. moralim çok bozuk;
ilk denemem dondurulmuşumda yok sil baştan herşey
Beta ıle ıkız oldugu anlasılabılıyomuymus ki
Dış gebelik geçirdiğimde bile silik çizgi vardı o yüzden umudum yok. Estrofemi bırakırsam adet gor eeceğim. Nasip artık diyecek bir şey yok.
iste ilk güzel haberimiz devami gelir insallah fiyonk makarnacimm
valla ben içimden dua ederken yakaladım kendimi ağrım olsun da belirti olsun diye ama bu sefer sadece şişkinlik yaşadım hala ağrım bulantım hiç bişii yok sadece dua ediyorum dış gebelik olmasın diye bir öncekinde çok ağrım olmuştu bi de bi arkadaşım var şimdi 3 aylık çocuğu var onun çok uzun süre kasık ağrısı oldu kaç kere gitti doktora hep normal demiş doktor biraz aşağıya tutunmuş sanırım ondan demiş senin kaç haftalık ok mu ağrın canım benim Allah yardımcın olsun
Ziddacığım sana daha önceki sayfalarda bi şeyler yazmştım ama sanırım okumamışsın. Bak ben diyorum ki; transferden sonra 9. gün idrar testi yaptım negatif çıktı. Negatif çıkarsa moralimi bozmayacam diye söz vermiştim ama ne mümkün hemde öyle bozulduki. O gün eşimle bile kavga ettim. Eşim dediki hep o test yüzünden böylesin, yaptın negatifi gördün ve boşu boşuna üzüldün. Neyse tatlım sana şunu söylemek istiyorumki hamile olduğumu öğrenene kadar hiç bir belirti yaşamadım. İnternetten bütün erken gebelik belirtilerini defalarca okudum ve okumaktan sıkıldım artık.
- Kasıklarım ağrıyor, iğne batması gibi batmalar oluyor, kramp giriyor, göğüslerim acıyor, şişiyor, belim ağrıyor, göğüslerimde damarlar çıktı belirginleşti, göz bebeklerim büyüdü, bacaklarım ağrıyor, midem yanıyor, midem bulanıyor, çok çabuk acıkıyorum, çok çabuk yoruluyorum, bütün gün uyumak istiyorum gibi bir sürü belirtiden bahsediyorlar kendime bakıyorum bir tanesi bile yok. Transferin son günlerine doğru psikolojik olduğunu düşüneceğim kadar hafif bir bel ağrım oldu hepsi bu. Başka hiç bir belirti yok. Hamile olduğumu öğreneli 3 gün oldu. Hala hiç bir belirti yok.
Ziddacığım sana daha önceki sayfalarda bi şeyler yazmştım ama sanırım okumamışsın. Bak ben diyorum ki; transferden sonra 9. gün idrar testi yaptım negatif çıktı. Negatif çıkarsa moralimi bozmayacam diye söz vermiştim ama ne mümkün hemde öyle bozulduki. O gün eşimle bile kavga ettim. Eşim dediki hep o test yüzünden böylesin, yaptın negatifi gördün ve boşu boşuna üzüldün. Neyse tatlım sana şunu söylemek istiyorumki hamile olduğumu öğrenene kadar hiç bir belirti yaşamadım. İnternetten bütün erken gebelik belirtilerini defalarca okudum ve okumaktan sıkıldım artık.
- Kasıklarım ağrıyor, iğne batması gibi batmalar oluyor, kramp giriyor, göğüslerim acıyor, şişiyor, belim ağrıyor, göğüslerimde damarlar çıktı belirginleşti, göz bebeklerim büyüdü, bacaklarım ağrıyor, midem yanıyor, midem bulanıyor, çok çabuk acıkıyorum, çok çabuk yoruluyorum, bütün gün uyumak istiyorum gibi bir sürü belirtiden bahsediyorlar kendime bakıyorum bir tanesi bile yok. Transferin son günlerine doğru psikolojik olduğunu düşüneceğim kadar hafif bir bel ağrım oldu hepsi bu. Başka hiç bir belirti yok. Hamile olduğumu öğreneli 3 gün oldu. Hala hiç bir belirti yok.
merhaba kızlarrr...
bugün 4.günüm hala arayan olmadııı 5.güne kaldı sanırım transferimm
heyecanla telefon bekliyorummm:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?