Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

günaydın kızlarrr....
umutta kontroldeyim bilin bakalım kimleri buldum... bahar ve flzask...
benim onları bulmamdan öte bilin bakalım ne müjdesi aldıkk....
flzask ın eşinde sperm bulundu............

nasıl mutlu şimdi yukarıda...
beni ordan kovaladılar bende gelip müjde veriyim bari dedimm

banada dua edin ulun hoca iyi şeyler söylesinn...

Bugün insallah cok güzell haberler alicass.....

Allah herkesin yüzünü güldürsün:16:

iste ilk güzel haberimiz devami gelir insallah fiyonk makarnacimm

yaşasıııııııııııııııınnnn darısı senin güzel haberlerine inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

barbaroscum bu sorum sanada seninde agrin falan oluyormu mide bulantisi icin erken ama diger agrilar.....

valla ben içimden dua ederken yakaladım kendimi ağrım olsun da belirti olsun diye ama bu sefer sadece şişkinlik yaşadım hala ağrım bulantım hiç bişii yok sadece dua ediyorum dış gebelik olmasın diye bir öncekinde çok ağrım olmuştu bi de bi arkadaşım var şimdi 3 aylık çocuğu var onun çok uzun süre kasık ağrısı oldu kaç kere gitti doktora hep normal demiş doktor biraz aşağıya tutunmuş sanırım ondan demiş senin kaç haftalık ok mu ağrın canım benim Allah yardımcın olsun

bende hiç öyle hissetmiyorum, zaten hiç bir belirtimde yok;
karnım şişti adet olacağım heralde. moralim çok bozuk;
ilk denemem dondurulmuşumda yok sil baştan herşey

Nasip canım elimizden gelen bir şey yok. Allah sabır versin hepimize. Benimde sag tarafım ağrıyor. Galiba bu ay ordan yumurtlaya ağım. Çünkü gecen ay da solda yumurtam cok oluştu.

Dış gebelik geçirdiğimde bile silik çizgi vardı o yüzden umudum yok. Estrofemi bırakırsam adet gor eeceğim. Nasip artık diyecek bir şey yok.

Ziddacığım sana daha önceki sayfalarda bi şeyler yazmştım ama sanırım okumamışsın. Bak ben diyorum ki; transferden sonra 9. gün idrar testi yaptım negatif çıktı. Negatif çıkarsa moralimi bozmayacam diye söz vermiştim ama ne mümkün hemde öyle bozulduki. O gün eşimle bile kavga ettim. Eşim dediki hep o test yüzünden böylesin, yaptın negatifi gördün ve boşu boşuna üzüldün. Neyse tatlım sana şunu söylemek istiyorumki hamile olduğumu öğrenene kadar hiç bir belirti yaşamadım. İnternetten bütün erken gebelik belirtilerini defalarca okudum ve okumaktan sıkıldım artık.

- Kasıklarım ağrıyor, iğne batması gibi batmalar oluyor, kramp giriyor, göğüslerim acıyor, şişiyor, belim ağrıyor, göğüslerimde damarlar çıktı belirginleşti, göz bebeklerim büyüdü, bacaklarım ağrıyor, midem yanıyor, midem bulanıyor, çok çabuk acıkıyorum, çok çabuk yoruluyorum, bütün gün uyumak istiyorum gibi bir sürü belirtiden bahsediyorlar kendime bakıyorum bir tanesi bile yok. Transferin son günlerine doğru psikolojik olduğunu düşüneceğim kadar hafif bir bel ağrım oldu hepsi bu. Başka hiç bir belirti yok. Hamile olduğumu öğreneli 3 gün oldu. Hala hiç bir belirti yok.

bendede bulanti yok ama yorgunluk var kasiklarimda batmalar belimde agri var ara ara benim bide korkum ben belden ameliyat oldum fitik acaba beni zorlarmi diye benimde cuma beli oldu hamilelik canmm allah hepimizin yardimcisi olsun
hata bazan kendime gercekten ben simdi hamilemyim diye soruyorum saka gibi geliyor

canmmm aslinda bendede belirtiler yok gibi gercekte bazen saka gibi geliyor ara ara biseyle oluyor ama tam anlamis degilim...

merhaba kızlarrr...

bugün 4.günüm hala arayan olmadııı 5.güne kaldı sanırım transferimm

heyecanla telefon bekliyorummm:18::18:

benimde öyle canım hiç belirtim yok hatta eşime diyorumm yok olmadı hiç bişey hissetmiyorum diyorumm eşimde ne bekliyosun TEKMEMİ ATACAK diyor beni çok güldürdü doğruda söylüyor aslında ama işte insan takıyor kafasına

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr...

bugün 4.günüm hala arayan olmadııı 5.güne kaldı sanırım transferimm

heyecanla telefon bekliyorummm:18::18:

ararlar canım benide pazartesi 3. gün geç aramışlardı ama transferim oldu o gün belki senin emriyon çokolduğu için tutunma şansını artırmak için 5. gün koyacaklardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…