Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canmmm aslinda bendede belirtiler yok gibi gercekte bazen saka gibi geliyor ara ara biseyle oluyor ama tam anlamis degilim...

Herkeste farklı oluyor bence bu belirtiler. Birde ben şöyle düşünüyorum bu belirtileri yaşıyorum diye yazan arkadaşların hepsi psikolojik yaşıyor bence. Okuyorlar sonra bilinç altı etkileniyor ve kendileride yaşıyor gibi oluyorlar. Bu defa yaşamayanlarda sinir oluyor niye onda var bende yok acaba tutmadımı diye.

katiliyorum sana hani öyle bi abartiyla anlatiyorlarki diyer olmayanlar nerdeyse depresyona girecekler yani gercekten ben bile kendimden artik süphe duyucam daha doktora gitmeye 10 günüm var insallah hayirlisiyla saglikla elimize almayi nasip etsin rabbim hepimizinkini insallah...

benimde öyle canım hiç belirtim yok hatta eşime diyorumm yok olmadı hiç bişey hissetmiyorum diyorumm eşimde ne bekliyosun TEKMEMİ ATACAK diyor beni çok güldürdü doğruda söylüyor aslında ama işte insan takıyor kafasına

ararlar canım benide pazartesi 3. gün geç aramışlardı ama transferim oldu o gün belki senin emriyon çokolduğu için tutunma şansını artırmak için 5. gün koyacaklardır

daha dur canim güne yeni basladik gün dogmadan neler dogar..

sabah erkenden ararız gelirsiniz demişlerdi de..

belki de ararlar birazdan ve de bugün yaparlar transferi..

ne biliyim çok heyecanlandım birden..

halbuki bu sabaha kadar aklıma hiç gelmiyordu.

Canim senin ilk degerin kaçtı? Ve ne zaman kan tahlili yaptırdın? Yani kaçıncı günde?

tatlı heycan bunlar canımmm çok normal
transferden sonra nerde kalacaksınız ayarladınız mı

ama tekme atsalar rahatliycas herhalde...

Aminnn inşallah......

tatlı heycan bunlar canımmm çok normal
transferden sonra nerde kalacaksınız ayarladınız mı

canım hafta sonu abimler geldi gitti annemlerin evi bomboş kaldı..
annem bi oda ayarladı bana evde..
orda kalacağım 6-7 gün.
sonrasında gene gezmeye başlarım sanrım.
kayınvalidem-annem arasında.

Canim senin ilk degerin kaçtı? Ve ne zaman kan tahlili yaptırdın? Yani kaçıncı günde?

Benim dondurulmuşlarla yapıldığından 14. gün test günümdü. 13.gece sahurda test yaptırdım. 155,59 çıktı. Şimdi birazdan ikinci testimin sonucunu almaya gidecem inşallah ikiye katlamıştır.

Canmm sen bi ara olmazmi belki sonuclar gelmemistir daha sikma canini bugün olmaza yarin insallah...

arkadaşlar;
transferinizden sonra doktorunuz sizi aradımı ilgilendimi?
benim ki 1 kere bile aramadı nasılsın die sormadı, çok garip geldi bana;
transferden sonra kalan 6 embiryomun imha edildiğini bölünme göstermediğini bile ben arayıp öğrendim.

Canmm sen bi ara olmazmi belki sonuclar gelmemistir daha sikma canini bugün olmaza yarin insallah...

canım transfer gününüze kadar hergün bilgilendirmek için biz sizi arıycaz demişlerdi..

genelde de 2 yi geçerken arıyorlar..

biraz daha bekleyeyim diyorum.

bu ne büyük bir heyecanmış.heyecanı bile güzel

Allahım hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah..

Benim dondurulmuşlarla yapıldığından 14. gün test günümdü. 13.gece sahurda test yaptırdım. 155,59 çıktı. Şimdi birazdan ikinci testimin sonucunu almaya gidecem inşallah ikiye katlamıştır.

Rabbim kucağına Alman'ı nasip etsin inşaallah. Çarşamba gunü ben de güzel haber veririm.

canım hafta sonu abimler geldi gitti annemlerin evi bomboş kaldı..
annem bi oda ayarladı bana evde..
orda kalacağım 6-7 gün.
sonrasında gene gezmeye başlarım sanrım.
kayınvalidem-annem arasında.

çok iyi olmuş o zaman çok yorma ama yollarda kendini canım dikkat et kendine

tamam canmm bekle ozaman öyle dedilerse evet canim cok heyecanli oluyor ama bi okadarda cok zor bir sürec
insanin duygular karma karisik oluyor allahim yardimcimiz olsunn canimm bu senin kacinci denemendi...

tamam canmm bekle ozaman öyle dedilerse evet canim cok heyecanli oluyor ama bi okadarda cok zor bir sürec
insanin duygular karma karisik oluyor allahim yardimcimiz olsunn canimm bu senin kacinci denemendi...

benim ilk denemem canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…