Aysun cnm hastahaneyi niye aramıyorsun ben hergun aradım embriyoların durumunu öğrendim sürekli..icin rahat edecekse ara bence:)
tamam canım az daha bekleyeyim arayacağım..
onlar beni hergün arıyorlardı..
aramazlarsa ben arayacağım..
kızlar merhaba benim gonal f 75lik ilaca ihtiyacım var
elinizde varsa rica etsem bena yollarmısınız 5 kutuya ihiyacım var ama sizde kaç kutu varsa artık fark etmez bana özel mj atabilirsiniz
Selam kızlar
benim değerim istenildiği gibi artmıyor ve doktorum bugün kimyasal gebelik dedi iki gün sonraya test verdi yine test takibi yapacaklarmış .
Allahım ne kadar zor bir durum bu anlatamam . inanın baştan negatif i bile duymak daha kolay böyle içinde hala bir umut besliyorsun ve ben 4 gündür gerçekten çok yoruldum(((
Bahar cım beni listede değiştir istersen canım . Hamile değilim((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Bebeğim ne kadar daha bekleyecem ona kavuşmak için bilmiyorum ama Rabbim hepimize dayanma gücü versin ...
Degerlerin nasıl gitti canım?
canim filask cok korkuyordur cok sevindim cok sukur bulunmusgünaydın kızlarrr....
umutta kontroldeyim bilin bakalım kimleri buldum... bahar ve flzask...
benim onları bulmamdan öte bilin bakalım ne müjdesi aldıkk....
flzask ın eşinde sperm bulundu............
nasıl mutlu şimdi yukarıda...
beni ordan kovaladılar bende gelip müjde veriyim bari dedimm
banada dua edin ulun hoca iyi şeyler söylesinn...
Selam kızlar
benim değerim istenildiği gibi artmıyor ve doktorum bugün kimyasal gebelik dedi iki gün sonraya test verdi yine test takibi yapacaklarmış .
Allahım ne kadar zor bir durum bu anlatamam . inanın baştan negatif i bile duymak daha kolay böyle içinde hala bir umut besliyorsun ve ben 4 gündür gerçekten çok yoruldum(((
Bahar cım beni listede değiştir istersen canım . Hamile değilim((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Bebeğim ne kadar daha bekleyecem ona kavuşmak için bilmiyorum ama Rabbim hepimize dayanma gücü versin ...
12. GUN = 27,16
14. GUN = 36,88
iki katına çıkmamış dedileri normalde katlaması gerekiyordu dediler kimyasal gebelik büyük ihtimalle dediler ama yinede ilaçları kesmemi istemediler . şu anda zaten ilaç falan almayı düşünmüyorum . çok kötü oldum ... bundan sonrada katlamaz zaten ..
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun? Bence devam et. Belki artar.
sabahları jel kullanıyordum . saat 10 da göbekten iğne akşam 18:00 progestron ve coraspin folbiol . içimden artık hiç bir şey yapmak gelmiyor . resmen şu anda işkence çekiyorum gibi geliyor ...
slm kızlar 3 gündür giremiyordum maaşallah listemizde hamiş sayımız çoğalmış daha da artar inşaallah geriye dönüp okuyamadım bugün başım dönüyor çok fazla hemencik listeye bakıp çıkacaktım selam veriyim dedim...yarın randevumu aldım öğlen 12 de ultrason da inşaallah bebişleri görmeye gidicem bebişler diyorum ama bebişde olabilir...
günaydın kızlarrr....
umutta kontroldeyim bilin bakalım kimleri buldum... bahar ve flzask...
benim onları bulmamdan öte bilin bakalım ne müjdesi aldıkk....
flzask ın eşinde sperm bulundu............
nasıl mutlu şimdi yukarıda...
beni ordan kovaladılar bende gelip müjde veriyim bari dedimm
banada dua edin ulun hoca iyi şeyler söylesinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?