Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kızlar merhaba benim gonal f 75lik ilaca ihtiyacım var
elinizde varsa rica etsem bena yollarmısınız 5 kutuya ihiyacım var ama sizde kaç kutu varsa artık fark etmez bana özel mj atabilirsiniz

Aysun cnm hastahaneyi niye aramıyorsun ben hergun aradım embriyoların durumunu öğrendim sürekli..icin rahat edecekse ara bence:)

Aysun cnm hastahaneyi niye aramıyorsun ben hergun aradım embriyoların durumunu öğrendim sürekli..icin rahat edecekse ara bence:)

tamam canım az daha bekleyeyim arayacağım..
onlar beni hergün arıyorlardı..
aramazlarsa ben arayacağım..

tamam canım az daha bekleyeyim arayacağım..
onlar beni hergün arıyorlardı..
aramazlarsa ben arayacağım..

Haaaa cnm dün aradilarsa sorun yok ben 4 gündür seni hiç aramadılar diye anladım:)zaten bugun olmaz buyuk ihtimal...yarın sabah ararlar seni ama icin rahat etsin diye akşamları ara sen:)

bugün test günü olan var mı???

inşallah güzel haberler alırız..

Son düzenleme:
kızlar merhaba benim gonal f 75lik ilaca ihtiyacım var
elinizde varsa rica etsem bena yollarmısınız 5 kutuya ihiyacım var ama sizde kaç kutu varsa artık fark etmez bana özel mj atabilirsiniz

arkadaşlar bende çakır için bu konuyu yazmak için gelmiştim topiğe ama o benden önce yazmışşşş

Selam kızlar
benim değerim istenildiği gibi artmıyor ve doktorum bugün kimyasal gebelik dedi iki gün sonraya test verdi yine test takibi yapacaklarmış .
Allahım ne kadar zor bir durum bu anlatamam . inanın baştan negatif i bile duymak daha kolay böyle içinde hala bir umut besliyorsun ve ben 4 gündür gerçekten çok yoruldum (((

Bahar cım beni listede değiştir istersen canım . Hamile değilim ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Bebeğim ne kadar daha bekleyecem ona kavuşmak için bilmiyorum ama Rabbim hepimize dayanma gücü versin ...

Degerlerin nasıl gitti canım?

Degerlerin nasıl gitti canım?

12. GUN = 27,16
14. GUN = 36,88

iki katına çıkmamış dedileri normalde katlaması gerekiyordu dediler kimyasal gebelik büyük ihtimalle dediler ama yinede ilaçları kesmemi istemediler . şu anda zaten ilaç falan almayı düşünmüyorum . çok kötü oldum ... bundan sonrada katlamaz zaten ..

canim filask cok korkuyordur cok sevindim cok sukur bulunmus
seninde hersey yolunda gider insallah arkadasim..dualrimdasiniz

canim uzme kendini boylesi daha hayirlidir belkide.ya olucakti sagliksiz bir gebelik olucakti,
hayirlisi guzel arkadasim.
ALLAH yar ver yardimcin olsun,

Sen hangi ilaçları kullanıyorsun? Bence devam et. Belki artar.

Sen hangi ilaçları kullanıyorsun? Bence devam et. Belki artar.

sabahları jel kullanıyordum . saat 10 da göbekten iğne akşam 18:00 progestron ve coraspin folbiol . içimden artık hiç bir şey yapmak gelmiyor . resmen şu anda işkence çekiyorum gibi geliyor ...

Asel ilaçlarını kulanmaya devam et tmm iki kat artmamış degerim ama dusmemiste ..ins Rabbim sımsıkı tutundurur

slm kızlar 3 gündür giremiyordum maaşallah listemizde hamiş sayımız çoğalmış daha da artar inşaallah geriye dönüp okuyamadım bugün başım dönüyor çok fazla hemencik listeye bakıp çıkacaktım selam veriyim dedim...yarın randevumu aldım öğlen 12 de ultrason da inşaallah bebişleri görmeye gidicem bebişler diyorum ama bebişde olabilir...

sabahları jel kullanıyordum . saat 10 da göbekten iğne akşam 18:00 progestron ve coraspin folbiol . içimden artık hiç bir şey yapmak gelmiyor . resmen şu anda işkence çekiyorum gibi geliyor ...

umutsuz olma Allah büyüktür inşallah bebişler sıkıca tutunur sana...

merhaba hanımlar, uzun zamandır katılamıyorum aranıza(tayin işleri falan vardı) dönüp okuyayım dedim ama bayağı yazmışsınız. var mı yeni haberler, güzel haberler? ben bugün adet oldum sanırım yarın doktora gideceğim. bundan sonraki süreç ne? ne tip ilaçlar veriyorlar beni bir aydınlatsanız?

Asel seni anlıyorum ama bebeğinin tutunması için herseyi yap sonuc ne olursa olsun pişman olmazsın geriye dönüp baktığında.

yarın ben de orada olacağı inşallah bakarsın karşılaşırız...

allaha şükürler olsun inş. çok güzel kaliteli yumoşlar embriyolar olur

Kızlar merhaba.Ben de temmuz-ağustos ayı anne adayıyım
29 temmuz pazar gunu smyrna art ta transferım gerceklestı.
26 aylık evlıyım.
yumurta rezerv azlıgım var ve ılk tüp bebek denememız.
33 yaşındayım.
11 ağustos test tarihimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…