Kızlar merhaba.Ben de temmuz-ağustos ayı anne adayıyım
29 temmuz pazar gunu smyrna art ta transferım gerceklestı.
26 aylık evlıyım.
yumurta rezerv azlıgım var ve ılk tüp bebek denememız.
33 yaşındayım.
11 ağustos test tarihimiz.
hayırlı olsun canım dilerim güzel haberler alırsın o gün ...
merhaba kızlarrr...
bugün 4.günüm hala arayan olmadııı 5.güne kaldı sanırım transferimm
heyecanla telefon bekliyorummm:18::18:
Tüm yeni hamileleri tebrik ederim..diğer tedavideki arkadaşlarada Rabbim yardım etsin herşey çok güzel olsun inş....
Ben çok kötüyüm,midem bulanıyor çok çoook fazla, ayağa kalkamıyorum...bide en kötüsü ayağımda mantar çıktı sonrada ellerime geçti ,çok kötü bişey ya.canım yanıyor kaşınıyor çok rahatsız ediyor..ömrümde ilk defa başıma böle bişey geldi... ilaç verdi doktor ama pek işe yaramadı elimdekilere..Sen yardım et Ya Rabbim...
Hamilelikte bünye zayıflayıf enfeksiyona açık hale geliyormuşş...
12. GUN = 27,16
14. GUN = 36,88
iki katına çıkmamış dedileri normalde katlaması gerekiyordu dediler kimyasal gebelik büyük ihtimalle dediler ama yinede ilaçları kesmemi istemediler . şu anda zaten ilaç falan almayı düşünmüyorum . çok kötü oldum ... bundan sonrada katlamaz zaten ..
canim filask cok korkuyordur cok sevindim cok sukur bulunmus
seninde hersey yolunda gider insallah arkadasim..dualrimdasiniz
canim sizin adiniza cok sevindim.16.canlar ben geldimmmmmmmm
biliyorsunuz bugün flzaskın eşinin m.tesesi ve flzaskında opu vardı benimde muayenem...
ben gelir gelmez flzaskların yanına çıktım tabi...
benim muayene zamanı gelince bana haber verirsiniz dedim görevlilere...
bi ara aşığıya indim arunamı gördüm sarıldık konuştuk canımla
sonra flzaskın eşi ameliyata girmeden beni muayeneye çağırdılar muayeneden dönünce girdi eşi ameliyata zaten...
muayenem güzel geçti ulun hoca yumurtalar çok iyi durumda çok fazla büyük yumurta var dedi...
beklediğimden daha çok ve büyük yumurtan oldu büyük ihtimal transferin gelecek ay olacak dedi...
ben ilk duyunca bi duruldum (okulların açılacağı ve benim miniklerimin tam alışma evresinde olacakları için)...
vücudun su toplayabilir dondurulmuş embriyo transferi yapmak en uygunu dedi...
üstelik dodurulmuş embriyoda hem şans artıyor hemde bu konuda merkezimiz çok başarılı dedi
olsun dedim yaaa benim için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyorlar zatennnnnnnnnnn
bi ay sonra kavuşurum bende bebişlerime
puregon iğnemi kestiler yumoşlar zaten almış başını gitmişler daha fazla büyümesinler diye kestiler
orgulatronu vurucam 2 de...
gece 12 de de çatlatma iğnemi yapıcam çarşamba 11 de opum olacak
perşembe gün itibari ile de inş embriyolarımdan güzel haberler almaya başlıycazzzzzzzzzzzz
dua edin kızlar sonuda güzel olsun inş
daha sonra hemen indim flzaskın yanına o sıra eşini ameliyata aldılar...
sonra yanımıza fiyoncum geldiben fiyonk diye
çok mutlu olduk tabi
daha önce alt katta ve muayeneden çıkınca arunamı görmüştüm zaten biraz konuşmuştuk...
sonra oda bizim olduğumuz bölüme indi tam biz dördümüz sohbet ederken güzel haber geldi sperm bulunmuş diye
tabi biz sevinçten ne yapacağımızı şaşırdık ağladık sarıldık zıpladık falannnnnn
herşey yolunda yarın embriyoları hakkında bilgi alacaklar onunda transferi gelecek ay olacak...
inş bizde gelecek ay hamiş haberimizi vericez size
allaha şükürler olsun inş. çok güzel kaliteli yumoşlar embriyolar olur
gecmis olsun canim su an kacinci haftadasin mide bulantin yenimi basladi..Tüm yeni hamileleri tebrik ederim..diğer tedavideki arkadaşlarada Rabbim yardım etsin herşey çok güzel olsun inş....
Ben çok kötüyüm,midem bulanıyor çok çoook fazla, ayağa kalkamıyorum...bide en kötüsü ayağımda mantar çıktı sonrada ellerime geçti ,çok kötü bişey ya.canım yanıyor kaşınıyor çok rahatsız ediyor..ömrümde ilk defa başıma böle bişey geldi... ilaç verdi doktor ama pek işe yaramadı elimdekilere..Sen yardım et Ya Rabbim...
Hamilelikte bünye zayıflayıf enfeksiyona açık hale geliyormuşş...
canlar ben geldimmmmmmmm
biliyorsunuz bugün flzaskın eşinin m.tesesi ve flzaskında opu vardı benimde muayenem...
ben gelir gelmez flzaskların yanına çıktım tabi...
benim muayene zamanı gelince bana haber verirsiniz dedim görevlilere...
bi ara aşığıya indim arunamı gördüm sarıldık konuştuk canımla
sonra flzaskın eşi ameliyata girmeden beni muayeneye çağırdılar muayeneden dönünce girdi eşi ameliyata zaten...
muayenem güzel geçti ulun hoca yumurtalar çok iyi durumda çok fazla büyük yumurta var dedi...
beklediğimden daha çok ve büyük yumurtan oldu büyük ihtimal transferin gelecek ay olacak dedi...
ben ilk duyunca bi duruldum (okulların açılacağı ve benim miniklerimin tam alışma evresinde olacakları için)...
vücudun su toplayabilir dondurulmuş embriyo transferi yapmak en uygunu dedi...
üstelik dodurulmuş embriyoda hem şans artıyor hemde bu konuda merkezimiz çok başarılı dedi
olsun dedim yaaa benim için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyorlar zatennnnnnnnnnn
bi ay sonra kavuşurum bende bebişlerime
puregon iğnemi kestiler yumoşlar zaten almış başını gitmişler daha fazla büyümesinler diye kestiler
orgulatronu vurucam 2 de...
gece 12 de de çatlatma iğnemi yapıcam çarşamba 11 de opum olacak
perşembe gün itibari ile de inş embriyolarımdan güzel haberler almaya başlıycazzzzzzzzzzzz
dua edin kızlar sonuda güzel olsun inş
daha sonra hemen indim flzaskın yanına o sıra eşini ameliyata aldılar...
sonra yanımıza fiyoncum geldiben fiyonk diye
çok mutlu olduk tabi
daha önce alt katta ve muayeneden çıkınca arunamı görmüştüm zaten biraz konuşmuştuk...
sonra oda bizim olduğumuz bölüme indi tam biz dördümüz sohbet ederken güzel haber geldi sperm bulunmuş diye
tabi biz sevinçten ne yapacağımızı şaşırdık ağladık sarıldık zıpladık falannnnnn
herşey yolunda yarın embriyoları hakkında bilgi alacaklar onunda transferi gelecek ay olacak...
inş bizde gelecek ay hamiş haberimizi vericez size
Bu arada alakasız bsy diycem:)
Fiyonk makarna nezaman nickini görsem canım makarna çekiyor:)))))yoksa hamilemiyim
Benim dondurulmuşlarla yapıldığından 14. gün test günümdü. 13.gece sahurda test yaptırdım. 155,59 çıktı. Şimdi birazdan ikinci testimin sonucunu almaya gidecem inşallah ikiye katlamıştır.
işte bide topiğimizin hamiloşları vardı canları çekmesin diye gözlerinin önünde dolanmıyodum, şimdide hamiloş adayları var allam allam yeni bi nick mi alsam, "kırmızı minder" diye
Kızlar ikinci test sonucum 546,67 çıktı. Rabbime şükürler olsunki doktor bu artışı beğendi. Bayramdan bir gün önceside kese görmek için çağırdı. Fakat doktor şöyle bi şey söyledi aranızda bilgisi olan varmı. Kan pıhtılaşması varmı yokmu diye bir test istedi fiyatı 750,00 tl. Bize biraz fazla geldi ama mecbur yaptırıcaz .
Hadi gözün Aydın cnm bnmmm...
Kan pihtilasmasi icin zaten doktorlar 3 ay kesin iğneye devam ettiriyorlar...
Fiyatı cok pahalıymis ya SSK karsilamiyormu cnm bı araştır hemen yaptırma
Sağolasın Allah razı olsun, herkese nasip etsin hayırlı zamanda inşallah.
Şimdi eşim diğer hastanelerde araştırıyor ama doktor hemen yapalım sonucu 10 günde çıkıyor geç kalmayalım dedi. Bende korktum. Kan pıhtılaşması olunca bebek beslenemiyormuş, Allah korusun. Korkudan eşime baskı yaptım hemen araştır ve bir kliniğe karar verip yarın yaptıralım dedim. Beklemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?