Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Hilalcim aynen katılıyorum canım...
kesinlikle önce istemeliydi...
neden istediğini ben de anlayamadım...
kızın değerleri süper , ne gerek var ki..

Hil bur cum ve kanbarcım canlarım
valla testlerin ne olduğunu bende anlamadım yarın anlayacaz bakalım ne olduğunu, aslında kan pıhtılaşması için 1 aydan fazladır coraspin içiyorum. Zaten doktorun istediği test bir tane değil 10 tane. Doktoruma ve kliniğe çok güveniyorum. Transferden önce yapılması gereken testleri sonra yapacağını sanmıyorum vardır bir bildiği diye düşünmek istiyorum.

Bu arada hiç hamile kalmadım dolayısıyla hiç düşüğümde olmadı. İnşallah ta olmaz.

Aminnnnnnnn cnm sağolllllllllll
cnm sen tarnsfer aşamalırına gelmişsin ben bidahaki ayı bekliycem ama olsun sorun değill beklerimmmmmm
innşş senden de güzel haberler alıcağızzzzz 6 gün sonraaaaaa
içiyorum cnm normaldede çok içerim ama dün hemşirede sağlıklı beslen ve bol su iç dediiiiiii transfere kadarr sağol cnmmm

bu arada bugün opum vardı 17 tane yumurtalık toplamışlar bakalım yarın ararlar inşallah kaç tanesi döllenmiş diye..Allah hepimizin yardımcısı olsun

maşallah maşallahhh 17 yumoşunun en az 10 tanesi 1. kalite döllenmiş olsun 2 tane transfer etseler ohh geriye 8 tane en süper kaliten kalıyoo...

hayırlısı olsun... bugün ne diyecekler bakalım...

maşallah canımmmm çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaaabir ay sonra göbişinde olacak bebeklerin inşallahhhhh

Canım ben zaten jel yerıne ıgne kullanıyodum aynen devam et dedı.du an kanamam durdu ama agrım var
iğneyi kullanmaya devam et canım süreklide istiharet halinde ol bebeğin seni bırakmayacak eminim ki
Bir buçuk gün kaldı sonuca umudum var yok arasında. Rabbim hayırlısını versin diyorum ama gönlüm hep hamileyimdir diye umuyor.
benimde umudum varrrr bence bugün güzel haberle geleceksinnnn

canım normalde tedaviden önce bakılır ama önlemini alıp san coraspirin vermiş zaten
şimdi istemesinin nedenide ilaca devam edip etmemenle ilgili bence
çapa da cerrahpaşada zeynepkamilde yaptırabilirsin bu testleri ben zeynepkamşlde yaptırdımm

günaydın kızlarr....

bugün tabloya bakmadım ama hamiş beklentimiz olmalı diye hatırlıyorum, hergüne bi tane düşüyodu çünkü ama bizim aceleci tosbikler erkenden yapıyor o yüzden günlerim karıştı benim iyice :44: neyse ben tey tey takımlarımı n-hazırda tutuyorum ilk işaretle teyleriz inşallahh...

bugün bide flzask ımızın yumoşcuklarından haber gelcek bide ay_ (az önce cvp yazdım ama nick in devamını unuttum) arkadaşımızında dün toplanmış ondanda ses çıkıcak bölece 2 si garanti bir kaçı sürpriz olabilecek haberler beklediğimiz bir güne daha başladık ne güzell...

bakıyorum yazılarada önceden 3. iğnem popm acıyo, 4. iğnem yumurtam şu kadar muhabbetleri dönerken şimdi daha çok hamiloşlarımızın midem bulanıyo, göbeem ağrıyo, canım çekti gibi konuşmalarına ortak oluyoruzzz ayyyyyyyyy ne güzel yaa.... nerden nereye....

şöle kabaca hesapladım da transferim olduğunda (daha yumurtam bilem toplanmadı halbu ki ) ayın ortası olacak, sonuçta ancak ay sonu belli olacak yani ben taaaaaaaaa en sona kaldım işte anam burda bi başıma mı yazıcam ayyyyy hamiloşlar uyumaktan uğramaz, ertelenen kızlar ağustos topiği açar buraya yüz vermez... ayyyy kaldım işte bi başımaaaa

günaydınnnnnnnnnn canımmmmmmmmm
tatlım valla kimse bizi yanlız bırakamaz
ben, sen, flzask, kanbar, pembetavşan ve suyun sonuçları en sona kaldı zaten kimse bizi yanlız bırakıp biyere gidemez
söz vermiştik bu tablodaki herkesin sonucunu alana kadar burdayız diye...
inş herkes tutar herkes sözünü gerçi bizi yanlız bırakmazlar yaa

O kadar korkuyorum ki sevinmeye korkuyorum yine hayal kırıklığı yasamak istemiyorum

QUOTE=umutege16;25871286]maşallah canımmmm çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaaabir ay sonra göbişinde olacak bebeklerin inşallahhhhh

iğneyi kullanmaya devam et canım süreklide istiharet halinde ol bebeğin seni bırakmayacak eminim ki

benimde umudum varrrr bence bugün güzel haberle geleceksinnnn

canım normalde tedaviden önce bakılır ama önlemini alıp san coraspirin vermiş zaten
şimdi istemesinin nedenide ilaca devam edip etmemenle ilgili bence
çapa da cerrahpaşada zeynepkamilde yaptırabilirsin bu testleri ben zeynepkamşlde yaptırdımm[/QUOTE]

arkadaşlar günaydın;
test sonucum malesef negatif çıktı 0,1 kan testi sonucum;
anne olma hayalim başka bahara kaldı;
umarım bu kadar nagatiften sonra sonuç bekleyen tüm arkadaşlardan güzel haberler alırız.

üzüldüm canım umarım allah en kısa sürede gönlüne göre verir.dualırımız sizlerle.

tabiykide bırakmayacağız canım hepiniz güzel haberlerini alanalım sonrada bebişlerden konuşmaya devam edicez burda

çok üzüldüm inşallah mucizeniz kendiliğinden gelir en kısa zamanda

dualarımız sizinle..Gecenin en karanlık anı güneşin doğmaya başlayacağı zamandır...guneşiniz doğucak sızınde...

Allah yardımcın olsun canım inşaallah herşey yolunda gider..yumoşların güzel güzel büyürler bir sorun çıkmadan inş

gunaydin kizlar vaktim yok gecmisi okuyamadim, negatifler sonrasi uykuya verdim ben kendimi, madem hamile kalamadim gobusum buyumedi karpuzum bari buyusun demi ya kizlar bu arada preseed diye bisiden bahaetmisler gecmistekiler dogal yolla hamile kalmaya yardimciymis falan kullanan bilen varmi ben de kullansammi acaba? bu arada yeni hamislerimiz varsa tebrikler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…