- 15 Ocak 2012
- 507
- 421
- 123
toplandığı gün sayılmıyor canım benim ilk denemem de transferim 5. gün oldu yani yumurtalarım 5 mart da toplanmıştı..transferim 13 mart da oldu yani toplandığı gün sayılmıyor..
Hilalcim aynen katılıyorum canım...
kesinlikle önce istemeliydi...
neden istediğini ben de anlayamadım...
kızın değerleri süper , ne gerek var ki..
canım haberı yenı aldım cok sevındım rabbım hayırlısıyla hamıs olmanı nasıp etsın insallah.bende senın gb beklemedeyım transferımın 6. gunudeyım inşallah hep beraber hamıs olacaz.bol bol dınlen ve su içmeye calıs.
Bir buçuk gün kaldı sonuca umudum var yok arasında. Rabbim hayırlısını versin diyorum ama gönlüm hep hamileyimdir diye umuyor.
bu arada bugün opum vardı 17 tane yumurtalık toplamışlar bakalım yarın ararlar inşallah kaç tanesi döllenmiş diye..Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bir buçuk gün kaldı sonuca umudum var yok arasında. Rabbim hayırlısını versin diyorum ama gönlüm hep hamileyimdir diye umuyor.
maşallah canımmmm çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaaabir ay sonra göbişinde olacak bebeklerin inşallahhhhhArkadaşlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkk şükür eşimde sprem bulunduuuuuuuuuuuuuu
12 tanede yumoşum toplandıııııııııııııııııı
yarın bilgi verecekler bana ama inş. güzelce kaliteli embriyolarım olur.
transferin 1 ay sonra olucak baharım gibiiiiiiiiiii
iğneyi kullanmaya devam et canım süreklide istiharet halinde ol bebeğin seni bırakmayacak eminim kiCanım ben zaten jel yerıne ıgne kullanıyodum aynen devam et dedı.du an kanamam durdu ama agrım var
benimde umudum varrrr bence bugün güzel haberle geleceksinnnnBir buçuk gün kaldı sonuca umudum var yok arasında. Rabbim hayırlısını versin diyorum ama gönlüm hep hamileyimdir diye umuyor.
Hil bur cum ve kanbarcım canlarım
valla testlerin ne olduğunu bende anlamadım yarın anlayacaz bakalım ne olduğunu, aslında kan pıhtılaşması için 1 aydan fazladır coraspin içiyorum. Zaten doktorun istediği test bir tane değil 10 tane. Doktoruma ve kliniğe çok güveniyorum. Transferden önce yapılması gereken testleri sonra yapacağını sanmıyorum vardır bir bildiği diye düşünmek istiyorum.
Bu arada hiç hamile kalmadım dolayısıyla hiç düşüğümde olmadı. İnşallah ta olmaz.
günaydın kızlarr....
bugün tabloya bakmadım ama hamiş beklentimiz olmalı diye hatırlıyorum, hergüne bi tane düşüyodu çünkü ama bizim aceleci tosbikler erkenden yapıyor o yüzden günlerim karıştı benim iyice :44: neyse ben tey tey takımlarımı n-hazırda tutuyorum ilk işaretle teyleriz inşallahh...
bugün bide flzask ımızın yumoşcuklarından haber gelcek bide ay_ (az önce cvp yazdım ama nick in devamını unuttum) arkadaşımızında dün toplanmış ondanda ses çıkıcak bölece 2 si garanti bir kaçı sürpriz olabilecek haberler beklediğimiz bir güne daha başladık ne güzell...
bakıyorum yazılarada önceden 3. iğnem popm acıyo, 4. iğnem yumurtam şu kadar muhabbetleri dönerken şimdi daha çok hamiloşlarımızın midem bulanıyo, göbeem ağrıyo, canım çekti gibi konuşmalarına ortak oluyoruzzz ayyyyyyyyy ne güzel yaa.... nerden nereye....
şöle kabaca hesapladım da transferim olduğunda (daha yumurtam bilem toplanmadı halbu ki) ayın ortası olacak, sonuçta ancak ay sonu belli olacak yani ben taaaaaaaaa en sona kaldım işte anam burda bi başıma mı yazıcam ayyyyy hamiloşlar uyumaktan uğramaz, ertelenen kızlar ağustos topiği açar buraya yüz vermez... ayyyy kaldım işte bi başımaaaa
arkadaşlar günaydın;
test sonucum malesef negatif çıktı 0,1 kan testi sonucum;
anne olma hayalim başka bahara kaldı;
umarım bu kadar nagatiften sonra sonuç bekleyen tüm arkadaşlardan güzel haberler alırız.
günaydınnnnnnnnnn canımmmmmmmmm
tatlım valla kimse bizi yanlız bırakamaz
ben, sen, flzask, kanbar, pembetavşan ve suyun sonuçları en sona kaldı zaten kimse bizi yanlız bırakıp biyere gidemez
söz vermiştik bu tablodaki herkesin sonucunu alana kadar burdayız diye...
inş herkes tutar herkes sözünü gerçi bizi yanlız bırakmazlar yaa
arkadaşlar günaydın;
umarım bu kadar nagatiften sonra sonuç bekleyen tüm arkadaşlardan güzel haberler alırız.
arkadaşlar günaydın;
AY_3585 neden 8gün sonra yapıldı transferin?
evet canım bugün adet oldum yarın gidicem işte. dediğin gibi ben de öğlenden sonra istedim sabah gelmeniz lazım dedi kan testi yapacaklarmış. inşallah ters bir şey olmaz da devam edebiliriz...dua et ne olur sen hamilesin senin duaların makbuldür inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?