Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canim sagol ya ne kadar iyisin aliriz bisekilse yeterki faydasi olsun cok tsk ederim

super ya insallah ben de yaparim artik canim cok tsk ederim

Fiyonk makarnam ve Baharim nasilki sizler bizleri yanliz birakmadiniz bizlerde sizleri birakmayiz evet aynen dediyin gibi ddaha bebislerimiz olucak onlarida konusucas burda
dimi iyiki tüm Arkadaslar var burada herkes birbirine kenetlenmis durumda herkesi seviyoruz....

Canmm üzüldüm ama demek hayirlisi buymus ama daha önünde güzel günler var allah gönlüne göre verir üzülme..

canmmm gözün aydin olsun cok sevindimm Insallah tez zamanda bebislerinize kavusursunuz

Bende bugun ılk ultrasona giricem,çok korkuyorum bır sorun cıkıcak dıye..bız 9 ay sonuna kadar hep bu stresımı yasıycaz hep kaybetme korkusu..
haklisin su bekleme süreci cok zor gercekten Allah saglikli bi sekilde elimize almayi nasip etsin Insallah
Hayirlisiyla bugün bebislerine bi nevi kavusma günün

Bende bugun ılk ultrasona giricem,çok korkuyorum bır sorun cıkıcak dıye..bız 9 ay sonuna kadar hep bu stresımı yasıycaz hep kaybetme korkusu..
haklisin su bekleme süreci cok zor gercekten Allah saglikli bi sekilde elimize almayi nasip etsin Insallah
Hayirlisiyla bugün bebislerine bi nevi kavusma günün

Canmmm mesajini aaldim cok sevindim Allah hepimizinkini Insallah Hayirlisiyla elimize almayi nasip etsin...

canim cok uzuldum insallah kendiliginden gelir bebisin..
canimmm gozun aydin insallah persembeyi tamamlayip bir dahaki ay gobusunde sonrada kucaginda olsunlar insallahh
ayyy cok heyecanli insallah bebilerini gorup gelirsin canim..ALLAH yardimcin olsun.korktuguna ugratmasin aminn

kizlarrr nasilsinizz

bu gun 8.gunude bitiriyoruz hayirlisi ile..

baharimmm fiyonk makarnam meraketmeyin biz hep burda olucaz gun gun takip edicez sizi insallah
sevinclerini paylasicazz

kizlarr ben dusundum tasindim ve bir idrar testi yapmaya karar verdim
ama diyorumki catlama ignesinin ne zman etkisi geciyor bu gun beni catlama ignesinin uzerinden 2 hafta oldu..
catlama igneside pozitif cikarabiliyormus..

Gamzelim cok erken bence benimde 8. Gunum bugun esim ısrarla idrar yada kan testi yapalım dedi ama yaptırmiycam..
Bı arkadas dün idar testi yapmış morali bozulmuş bu forumda ..bence stres yapmayın 2 gun daha sıkın dışınızı...kanda pozitif cikip idrarda pozitif görmeyen cok kisi var...okdr bekledik 2 gun daha bekle derim

Merhaba arkadaslar,iyisiniz umarim,ben cok halsizim dun tansiyonum 8-5e kadar dustu bu da bas agrisi ve bas donmesi yepiyor istah sifir sirf ilaclar icin biseyler yemeye calisiyorum suan 10-7gibi biraz daha normal.duzelmezse
yarin dr a gidecegim hamilelikte bu normal mi?

Canim cok cok guzel insallah boyle devam eder tebrikler
Askolsun sizi yalniz birakmayacagiz insallah,bak bu hasta halimle destek olmaya calisiyorum
inanin kendi sonucum gibi bekliyorum sonucunuzu insallah bebislerimizi de beraber konusacagiz burada.
Arkadasim cok gecmis olsun cok uzuldum rsbbim insallah en kisa zamanda kucagini hayirli evlatlarla doldurur.
bu arada bugün opum vardı 17 tane yumurtalık toplamışlar bakalım yarın ararlar inşallah kaç tanesi döllenmiş diye..Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnsallah cok sayida kaliteli embriyolarin olur canim.
Doktor cuma gunu yaptir deben onu ikna ettim carsamba olur o zaman dedi erken biliyorum ama pozitifse cikar artik kanda herhalde...

İnsallah senden ve zidda dan guzel sonuclar bekliyoruz canim

Merhaba arkadaslar,iyisiniz umarim,ben cok halsizim dun tansiyonum 8-5e kadar dustu bu da bas agrisi ve bas donmesi yepiyor istah sifir sirf ilaclar icin biseyler yemeye calisiyorum suan 10-7gibi biraz daha normal.duzelmezse
yarin dr a gidecegim hamilelikte bu normal mi?

Canim cok cok guzel insallah boyle devam eder tebrikler
Askolsun sizi yalniz birakmayacagiz insallah,bak bu hasta halimle destek olmaya calisiyorum
inanin kendi sonucum gibi bekliyorum sonucunuzu insallah bebislerimizi de beraber konusacagiz burada.
Arkadasim cok gecmis olsun cok uzuldum rsbbim insallah en kisa zamanda kucagini hayirli evlatlarla doldurur.
bu arada bugün opum vardı 17 tane yumurtalık toplamışlar bakalım yarın ararlar inşallah kaç tanesi döllenmiş diye..Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnsallah cok sayida kaliteli embriyolarin olur canim.
Doktor cuma gunu yaptir deben onu ikna ettim carsamba olur o zaman dedi erken biliyorum ama pozitifse cikar artik kanda herhalde...

İnsallah senden ve zidda dan guzel sonuclar bekliyoruz canim

bende buradayım her ne kadar yazışmalara fazla katkıda bulunmasam da hergün her dakika okuyorum takip ediyorum kalbim sizlerle dualarım sizlerle herkesden pozitif sonucunu alana kadar bende buradayım bende inşallah pozitif sonucumu sizlerle paylaşacağım

merhaba kızlaarrr....
ben birkaç gündür giremiyorum pek.ev topluyoruz eşimin tayini çıktı bende eş durumu için bekliyordum.haftaya ptesi özür durumumuzu bildirip memlekete gidicez.bayramdan sonra da tercih işlerini felan eşim halledecek.inşallah benim tayin de çıkar da gidip düzenimizi kurarız...
sizleri yalnız bırakırmıyız hiiççç sizler bize destek oldunuz her zaman sıra bizde

kanbarcım seni merak ediyordum adet olabildin mi diye ama az önce okudum benimde 5.günüm bugün ama bir belirti yok biraz daha beklemem gerekirmi acaba bilemedim

SELAM ARKADAŞLAR...

ben eskisi kadar sık giremiyorum,malum banka (bölge) yoğun...
bu arada doktora gittim geldim ilaç versi,ben aslında demiştim doktoruma benim metabolizma saatim şaşmaz 26-27 kesin illa gel dedi..
gittim 12'de öğlen sıcağında perişan oldum yollarda...
bir de işe geri döndüm.
tarlusal verdi yine...
ama sabah eşimle uyuya kalmışız,servisten arkadaş aradı saat 8'i 5 geçe uyandım,eşim arabayla taksiye bıraktı geldim,kahvaltı atıştırdım,eczeneden ilacımı aldım...ama sabah eşim dedim başım ağtrıyor,miğdem bulanıyor,bugün kesin olurum..neyse ilacı yuttum,bir gittim baktımm o-hooo çoktan gelmişler kırmızılar....
dolayısıyla ben yarın 2.günü doktoruma gidiyorum ve tedaviye başlıyorum...
hadi bakalım hayırlı olsun ,yakında transferin var dedi doktorum...
hayırlısıyla inşallah 4 embriyom da çok kaliteli çözünür,5.güne kadar yine bölünmeye devam ederler,2 si transfer edilince de inşallah hamile kalırım....
negatif çıkan arkadaşıma çok üzüldüm,inşallah bi dahakine pozitif haberlerini alırız.
bahar ve flask sizin de herşey yolunda gidiyor çok sevindim..
flask opun hayırlı olsun canım,5 embriyon olmuşşş süpppeeerrrrrr....
baharla ikinizin de dondurulmuşlarla olacak transferiniz tıpkı benim gibi di mi canım?
geç olsun güç olmasın,pozitif olsun,önemli olan bu,zaten dondurulmuş transferi çok daha başarılıymış,hasi inşallah canlarım....

Hamilelegimin resmi başlangıcı ya da sonu yarın belli olacak. İdrar testinden dolayı ümitsizlik var ama umitliyimde az kaldı dualarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…