canım allah verdikten sonra bir taneyle bile olur bazen drlar böyle can sıkabiliyo...
ilk önce biraz sayınızı yükseltmeye çalışın canım keçiboynuzu kürü yap eşine içir...o ilacıda alabilirsen al derim ben iyice araştır bak içine sinecek zaten kk da topiği var proxed kullananlar diye onları oku canım ona göre karar verirsin alıp almamaya...dr yazmasına gerek yok eczaneden direk alıyorsun sabah-akşam aç karnına içiliyor...bizim elimizde kaldı biraz istersen onu da gönderebilirim sana kargoyla
KECIBOYNUZU kürü cok onemlı bak..ben 5 ay yaptım esıme tedavıden once,17 mılyon sperm vardı mılde..kür ve e vıtamını cınko+selenyum sonrası 40 milyona çıktı..her aksam demledım kecı boynuzunu suyunu ıctı esım..bızde morfolojı 1 di..sayı yukseldıkce saglıklı olan sayı yukseldı otomatık olarak..ayrıca hızıda cok arttırıyo yüzde 49 du hız yuzde 65 e cıktı..
Fiyonk makarnam ve Baharim nasilki sizler bizleri yanliz birakmadiniz bizlerde sizleri birakmayiz evet aynen dediyin gibi ddaha bebislerimiz olucak onlarida konusucas burdagünaydınnnnnnnnnn canımmmmmmmmm
tatlım valla kimse bizi yanlız bırakamaz
ben, sen, flzask, kanbar, pembetavşan ve suyun sonuçları en sona kaldı zaten kimse bizi yanlız bırakıp biyere gidemez
söz vermiştik bu tablodaki herkesin sonucunu alana kadar burdayız diye...
inş herkes tutar herkes sözünü gerçi bizi yanlız bırakmazlar yaa
Canmm üzüldüm ama demek hayirlisi buymus ama daha önünde güzel günler var allah gönlüne göre verir üzülme..arkadaşlar günaydın;
test sonucum malesef negatif çıktı 0,1 kan testi sonucum;
anne olma hayalim başka bahara kaldı;
umarım bu kadar nagatiften sonra sonuç bekleyen tüm arkadaşlardan güzel haberler alırız.
canmmm gözün aydin olsun cok sevindimm Insallah tez zamanda bebislerinize kavusursunuzKızlarrrrrr haber geldi merkezdennnnnnnn
benden alınan 12 yumoşun 11 e işlem yapılmışş.
bunlardanda 5 döllenmişşşşşşşşşşş
perşembe günü donduracakalrmışşşşşşşşşşş
ayyyyy inş. o güne kadar hepsii güzelce gelirlerrrrr
sonrada rahatça bidahakii aya bebişlerime kavuşcağım günü beklerimmmmmmmmmmm
işte böylee teyzeleriiiiiii son durum buuuuuuuuuuu
haklisin su bekleme süreci cok zor gercekten Allah saglikli bi sekilde elimize almayi nasip etsin InsallahBende bugun ılk ultrasona giricem,çok korkuyorum bır sorun cıkıcak dıye..bız 9 ay sonuna kadar hep bu stresımı yasıycaz hep kaybetme korkusu..
haklisin su bekleme süreci cok zor gercekten Allah saglikli bi sekilde elimize almayi nasip etsin InsallahBende bugun ılk ultrasona giricem,çok korkuyorum bır sorun cıkıcak dıye..bız 9 ay sonuna kadar hep bu stresımı yasıycaz hep kaybetme korkusu..
haklisin su bekleme süreci cok zor gercekten Allah saglikli bi sekilde elimize almayi nasip etsin Insallah
Hayirlisiyla bugün bebislerine bi nevi kavusma günün
canim cok uzuldum insallah kendiliginden gelir bebisin..arkadaşlar günaydın;
umarım bu kadar nagatiften sonra sonuç bekleyen tüm arkadaşlardan güzel haberler alırız.
canimmm gozun aydin insallah persembeyi tamamlayip bir dahaki ay gobusunde sonrada kucaginda olsunlar insallahhKızlarrrrrr haber geldi merkezdennnnnnnn
ayyy cok heyecanli insallah bebilerini gorup gelirsin canim..ALLAH yardimcin olsun.korktuguna ugratmasin aminnBende bugun ılk ultrasona giricem,çok korkuyorum bır sorun cıkıcak dıye..bız 9 ay sonuna kadar hep bu stresımı yasıycaz hep kaybetme korkusu..
Canim cok cok guzel insallah boyle devam eder tebriklerKızlarrrrrr haber geldi merkezdennnnnnnn
Askolsun sizi yalniz birakmayacagiz insallah,bak bu hasta halimle destek olmaya calisiyorumgünaydınnnnnnnnnn canımmmmmmmmm
ben, sen, flzask, kanbar, pembetavşan ve suyun sonuçları en sona kaldı zaten kimse bizi yanlız bırakıp biyere gidemez
Arkadasim cok gecmis olsun cok uzuldum rsbbim insallah en kisa zamanda kucagini hayirli evlatlarla doldurur.arkadaşlar günaydın;
İnsallah cok sayida kaliteli embriyolarin olur canim.bu arada bugün opum vardı 17 tane yumurtalık toplamışlar bakalım yarın ararlar inşallah kaç tanesi döllenmiş diye..Allah hepimizin yardımcısı olsun
Doktor cuma gunu yaptir deben onu ikna ettim carsamba olur o zaman dedi erken biliyorum ama pozitifse cikar artik kanda herhalde...
Canim cok cok guzel insallah boyle devam eder tebriklerKızlarrrrrr haber geldi merkezdennnnnnnn
Askolsun sizi yalniz birakmayacagiz insallah,bak bu hasta halimle destek olmaya calisiyorumgünaydınnnnnnnnnn canımmmmmmmmm
Arkadasim cok gecmis olsun cok uzuldum rsbbim insallah en kisa zamanda kucagini hayirli evlatlarla doldurur.arkadaşlar günaydın;
İnsallah cok sayida kaliteli embriyolarin olur canim.bu arada bugün opum vardı 17 tane yumurtalık toplamışlar bakalım yarın ararlar inşallah kaç tanesi döllenmiş diye..Allah hepimizin yardımcısı olsun
Doktor cuma gunu yaptir deben onu ikna ettim carsamba olur o zaman dedi erken biliyorum ama pozitifse cikar artik kanda herhalde...
günaydınnnnnnnnnn canımmmmmmmmm
günaydınnnnnnnnnn canımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?